zixin 08.11.07, 20:00 Ogląda ktoś?Udało mi się załapac na kilka odcinków. Po niektórych kawłakach można tarzać się na podłodze ze śmiechu, a inne są tak głupie, że aż zatyka. To jakiś dziwny humor czy poprostu sie nie znam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzes Re: Serwis TV (!?) 10.11.07, 12:31 zixin napisała: > To jakiś dziwny humor czy poprostu sie nie > znam? Po prostu się nie znasz. Ja ZAWSZE tarzam się ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
0lgunia Re: Serwis TV (!?) 10.11.07, 23:20 Nie wiem,jak to jest,że faceci oglądając Serwis TV tarzają się ze śmiechu,a kobiet jakoś nie śmieszy większość tych skeczy. To jakiś dziwny humor chyba...kobietom niedostępny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kris.m Re: Serwis TV (!?) 11.11.07, 00:12 trafiłem dwa razy na serwis tv, było drętwo..nie zaśmiałem się ani razu..... wolę "Szkoda gadać" czyli kontynuację "Ale Plama" z Rewińskim i Piaseckim. Odpowiedz Link Zgłoś
mrzes Re: Serwis TV (!?) 11.11.07, 12:46 0lgunia napisała: > Nie wiem,jak to jest,że faceci oglądając Serwis TV tarzają się ze > śmiechu,a kobiet jakoś nie śmieszy większość tych skeczy. Proszę mówić za siebie. Mojej dziewczynie się podoba również. Moja rada dla tych, kogo to nie bawi: Po prostu musicie nauczyć się od czasu do czasu zwyczajnie WYLUZOWAĆ! To znaczy nie myśleć przez chwilę o książkach, teleturniejach, programach edukacyjnych, muzyce poważnej itp sprawach, tylko pozwolić sobie na czystą rozrywkę! Uwierzcie mi, czysta rozrywka wcale nie ogłupia, pod warunkiem, że nie korzystamy z niej w nadmiarze, a czasem warto się rozerwać. Ja sam oglądam dużo TVP Kultura i lubię książki, teatr... ale nie mam nic przeciwko takiej prostej rozrywce od czasu do czasu i "Serwis TV" mi w pełni odpowiada. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Serwis TV (!?) 11.11.07, 12:47 kilka przegapiłem,ale śmiałem się jak norka Odpowiedz Link Zgłoś