31.07.03, 10:11
Co sądzicie o tym serialu?? Obecnie mozna sobie go ogladać codziennie, bo TVP
powtarza go od poniedziałku do soboty o 17.40..
Obserwuj wątek
    • Gość: łezka Re: LOKATORZY IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 10:14
      i TVP grubo przesadza.ja bym jeszcze proponowała powtórki powtórek z całego
      tygodnia od 8.00-15.00 w niedzielę;))
      • Gość: yoko Re: LOKATORZY IP: *.tkdami.net 31.07.03, 10:15
        mnie ten serial dobija.A na maksa brzydka zuzia
        • sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 10:17
          Humor płytki, chociaz czasem mozna się pośmiać.
          Osobiście - jak już - to wolę te odcinki z Bogackimi, chociaż z drugiej strony
          Milowicz jako Cezary.. grrrrr!
          • the_dzidka Re: LOKATORZY 31.07.03, 10:32
            > Osobiście - jak już - to wolę te odcinki z Bogackimi, chociaż z drugiej
            strony
            > Milowicz jako Cezary.. grrrrr!

Milowicz jest straszny, chyba najgorszy aktor w tym filmie. Jest sztuczny i
            zbyt afektowany.
            Ja się dwa razy smiałam do łez. Ostatnio, kiedy Franek udawał przed panem
            Romanem, że ma brata bliźniaka, górala o imieniu Giewont :-D
            Niektóre jednak odcinki są strasznie naciągane, tak jak bodaj
            przedwczorajsza "Powtórka z seksu". Idiotycznie poprowadzona fabuła i zupełnie
            nieprawdopodobna.
            • johnny_tomala Re: LOKATORZY 31.07.03, 11:23
              bo to taka głupkowata konwencja. trudno są pewnie ludzie którym się to podoba.
              trzeba zeiść bardzo nisko z własnym poziomem wyłączyć komplikatory i można to
              oglądać tylko po co ?
              a co do milowicza to nie trawię tego gościa w każym filmie "gra" dokładnie tak
              samo. w chłopaki nie p-łaczą był jeszcze znośny ale to zasługa zapewne
              scenariusza. mam nadzeje że nikt go obecnie nie lansuje bo będziemy go mieli
              wszędzie pelno a to już by przykre było.
    • Gość: kubu Re: LOKATORZY IP: *.chello.pl 31.07.03, 12:14
      dla mnie to gniot potworny
      nie jest moze tak zly jak ZLOTOPOLSCY, ale to zaden komplement :/
      wstyd, ze TVP produkuje takie koszmary
      • Gość: desis Re: LOKATORZY IP: 81.210.53.* 31.07.03, 12:18
        Nie macie wrażenia, ze Milowicz jest jakiś gruby, brzuch ma taki okrągły,
        wystający i te jasno farbowane włoski. Taki knurek, tłuściutki.
        • sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 12:26
          A czy wcześniej Milo był szczuplejszy?? Mi od zawsze kojarzy się z takim
          napuchnietym blondasem :)) Jak dla mnie jest obleśny, ale znajdą się pewnie
          takie panny, które piszczą na jego widok.. Aha, wiecie że Miluś wydał ostatnio
          płytę solową? Słyszałem jeden utworek.. no comments!
          A Lesień jako Jacek też jest do d..
          Jedynie Franek może..
          • Gość: łezka Re: LOKATORZY IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 12:29
            na pewno piszczała do niego córka Maryli Rodowicz,Kasia.ale miała wtedy lat
            14,więc nie wiedziała jeszcze co dobre;))a MM pierwszej szczupłości może nigdy
            nie był,ale ostatnio ewidendtnie wydobrobyciał;))
    • Gość: MIA Re: LOKATORZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 12:38
      Wszystkie odcinki opierają się na jakimś nieporozumieniu, ktoś coś usłyszy ,
      przekształci i o tym cały odcinek a na końcu okaże się że to było
      nieporozumienie! A to zuzia w ciąży, a to jacek chce się z nią ożenić a to
      krysia wyjeżdza, i tak w kółko o tym samym .kołomyja!!!
      • the_dzidka Re: LOKATORZY 31.07.03, 13:21
        Gość portalu: MIA napisał(a):

> Wszystkie odcinki opierają się na jakimś nieporozumieniu, ktoś coś usłyszy ,
        > przekształci i o tym cały odcinek a na końcu okaże się że to było
        > nieporozumienie!

Właśnie o tym mówiłam, to jest sztucznie naciągane. Generalnie to jest serial,
        na który można patrzeć jednym okiem po powrocie z pracy. Ale zdarzają się
        prawdziwe perełki, jak np. ten odcinek z "bratem bliźniakiem" Franka. Maciej
        Kowalewski jest wspaniały!!!!
        • sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 13:51
          No właśnie, 'perełki' się zdarzają. Rzadko bo rzadko, ale czasami.. Aha,
          dobijające są sceny i zarazem salwy śmiechu 'widowni' tych 'przypadkowych'
          zderzeń np. Jacka i ... - jak ta czarna ma na imię w serialu??? Tak o tym
          wspominam bo chyba przedwczoraj taka scenka była i to było takie śmieszne.. być
          powinno ;))
          Franek the best!
          A 'Muszelka'?? Wyjątkowo mało przytulna knajpa ;)))
          • Gość: łezka Re: LOKATORZY IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 13:53
            mała,czarna to Krysia:)
            • sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 13:56
              no właśnie!
              a widzieliście tego znajomka Stasia Bogackiego? Edek zdaje się ma na imię -
              ostatnio remontował im łazienkę - kolo o max zamiłowaniu do wódzi ;))) W
              późniejszych odcinkach już się chyba nie pojawia, ale ostatnio widziałem go
              chyba już w dwóch..
              • the_dzidka Re: LOKATORZY 31.07.03, 14:11
                Nie, on ma Kuba na imię :)
                • sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 14:14
                  the_dzidka napisała:

> Nie, on ma Kuba na imię :)
                  >

Racja! A ja znowu się pomyliłem :)) Ale Kopiczyński to pan Roman, prawda??? Tu
                  jestem pewien na maxxx :))
                  • the_dzidka Re: LOKATORZY 31.07.03, 14:34
                    > Racja! A ja znowu się pomyliłem :)) Ale Kopiczyński to pan Roman, prawda???

Tak, pan Roman :) A widziałeś ten odcinek z bratem pana Romana, którego grał
                    Talar? Czy Talar naprawdę jest takim konusem, czy cos pomataczyli celowo?
                    • sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 14:41
                      Widziałem - spox odcinek! Talar aż taki konusowaty to chyba nie jest. Ewidentne
                      mataczenie! Poza tym ta winda.. chciałbym mieć prywatną windę ;))
                      Ale Buczkowski w roli absztyfikanta Zuzi jakoś mi się nie podobał.
                      • Gość: eroll Re: LOKATORZY IP: *.chello.pl 31.07.03, 15:58
                        podobno w tym serialu grała pani Tyszkiewicz kogo??????
                        • marcin_76 Re: LOKATORZY 31.07.03, 18:32
                          a ja generalnie "trawię" odcinki z Bogackimi...a z Jackiem i beznadziejną
                          Krychą od razu wyłączam...no jedynie Franek coś tam "daje czadu" ale tak jak
                          ktoś to ujął "po pracy" można to w przelotach obejrzeć...choćby dla samej
                          Patrycji hehe...i nieraz wbrew pozorom można się pośmiać :)
                          pozdrawiam
                        • raszefka Re: LOKATORZY 31.07.03, 20:04
                          Tyszkiewicz nie widziałam, widziałam Szapołowską, jak startowała do forsy pana
                          Romana.

Nie lubię tego, ale mam ogląda, a jak nie, to i tak leci, jako zapychacz ciszy
                          przed "Zbuntowanym Aniołem" ;)))) Straszszsznie sztuczne, poczynając od tego...
                          no, ręka o góry, kto nie ma przedpokoju, a sofę postawił na środku
                          livingroomu ;))) Może gdyby to był oryginał, a nie licencja, byłoby
                          rzeczywiście śmieszne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka