sonny07 31.07.03, 10:11 Co sądzicie o tym serialu?? Obecnie mozna sobie go ogladać codziennie, bo TVP powtarza go od poniedziałku do soboty o 17.40.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łezka Re: LOKATORZY IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 10:14 i TVP grubo przesadza.ja bym jeszcze proponowała powtórki powtórek z całego tygodnia od 8.00-15.00 w niedzielę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: LOKATORZY IP: *.tkdami.net 31.07.03, 10:15 mnie ten serial dobija.A na maksa brzydka zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 10:17 Humor płytki, chociaz czasem mozna się pośmiać. Osobiście - jak już - to wolę te odcinki z Bogackimi, chociaż z drugiej strony Milowicz jako Cezary.. grrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: LOKATORZY 31.07.03, 10:32 > Osobiście - jak już - to wolę te odcinki z Bogackimi, chociaż z drugiej strony > Milowicz jako Cezary.. grrrrr! Milowicz jest straszny, chyba najgorszy aktor w tym filmie. Jest sztuczny i zbyt afektowany. Ja się dwa razy smiałam do łez. Ostatnio, kiedy Franek udawał przed panem Romanem, że ma brata bliźniaka, górala o imieniu Giewont :-D Niektóre jednak odcinki są strasznie naciągane, tak jak bodaj przedwczorajsza "Powtórka z seksu". Idiotycznie poprowadzona fabuła i zupełnie nieprawdopodobna. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: LOKATORZY 31.07.03, 11:23 bo to taka głupkowata konwencja. trudno są pewnie ludzie którym się to podoba. trzeba zeiść bardzo nisko z własnym poziomem wyłączyć komplikatory i można to oglądać tylko po co ? a co do milowicza to nie trawię tego gościa w każym filmie "gra" dokładnie tak samo. w chłopaki nie p-łaczą był jeszcze znośny ale to zasługa zapewne scenariusza. mam nadzeje że nikt go obecnie nie lansuje bo będziemy go mieli wszędzie pelno a to już by przykre było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: LOKATORZY IP: *.chello.pl 31.07.03, 12:14 dla mnie to gniot potworny nie jest moze tak zly jak ZLOTOPOLSCY, ale to zaden komplement :/ wstyd, ze TVP produkuje takie koszmary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desis Re: LOKATORZY IP: 81.210.53.* 31.07.03, 12:18 Nie macie wrażenia, ze Milowicz jest jakiś gruby, brzuch ma taki okrągły, wystający i te jasno farbowane włoski. Taki knurek, tłuściutki. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 12:26 A czy wcześniej Milo był szczuplejszy?? Mi od zawsze kojarzy się z takim napuchnietym blondasem :)) Jak dla mnie jest obleśny, ale znajdą się pewnie takie panny, które piszczą na jego widok.. Aha, wiecie że Miluś wydał ostatnio płytę solową? Słyszałem jeden utworek.. no comments! A Lesień jako Jacek też jest do d.. Jedynie Franek może.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: LOKATORZY IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 12:29 na pewno piszczała do niego córka Maryli Rodowicz,Kasia.ale miała wtedy lat 14,więc nie wiedziała jeszcze co dobre;))a MM pierwszej szczupłości może nigdy nie był,ale ostatnio ewidendtnie wydobrobyciał;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIA Re: LOKATORZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 12:38 Wszystkie odcinki opierają się na jakimś nieporozumieniu, ktoś coś usłyszy , przekształci i o tym cały odcinek a na końcu okaże się że to było nieporozumienie! A to zuzia w ciąży, a to jacek chce się z nią ożenić a to krysia wyjeżdza, i tak w kółko o tym samym .kołomyja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: LOKATORZY 31.07.03, 13:21 Gość portalu: MIA napisał(a): > Wszystkie odcinki opierają się na jakimś nieporozumieniu, ktoś coś usłyszy , > przekształci i o tym cały odcinek a na końcu okaże się że to było > nieporozumienie! Właśnie o tym mówiłam, to jest sztucznie naciągane. Generalnie to jest serial, na który można patrzeć jednym okiem po powrocie z pracy. Ale zdarzają się prawdziwe perełki, jak np. ten odcinek z "bratem bliźniakiem" Franka. Maciej Kowalewski jest wspaniały!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 13:51 No właśnie, 'perełki' się zdarzają. Rzadko bo rzadko, ale czasami.. Aha, dobijające są sceny i zarazem salwy śmiechu 'widowni' tych 'przypadkowych' zderzeń np. Jacka i ... - jak ta czarna ma na imię w serialu??? Tak o tym wspominam bo chyba przedwczoraj taka scenka była i to było takie śmieszne.. być powinno ;)) Franek the best! A 'Muszelka'?? Wyjątkowo mało przytulna knajpa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: LOKATORZY IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 13:53 mała,czarna to Krysia:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 13:56 no właśnie! a widzieliście tego znajomka Stasia Bogackiego? Edek zdaje się ma na imię - ostatnio remontował im łazienkę - kolo o max zamiłowaniu do wódzi ;))) W późniejszych odcinkach już się chyba nie pojawia, ale ostatnio widziałem go chyba już w dwóch.. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 14:14 the_dzidka napisała: > Nie, on ma Kuba na imię :) > Racja! A ja znowu się pomyliłem :)) Ale Kopiczyński to pan Roman, prawda??? Tu jestem pewien na maxxx :)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: LOKATORZY 31.07.03, 14:34 > Racja! A ja znowu się pomyliłem :)) Ale Kopiczyński to pan Roman, prawda??? Tak, pan Roman :) A widziałeś ten odcinek z bratem pana Romana, którego grał Talar? Czy Talar naprawdę jest takim konusem, czy cos pomataczyli celowo? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: LOKATORZY 31.07.03, 14:41 Widziałem - spox odcinek! Talar aż taki konusowaty to chyba nie jest. Ewidentne mataczenie! Poza tym ta winda.. chciałbym mieć prywatną windę ;)) Ale Buczkowski w roli absztyfikanta Zuzi jakoś mi się nie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: LOKATORZY IP: *.chello.pl 31.07.03, 15:58 podobno w tym serialu grała pani Tyszkiewicz kogo?????? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_76 Re: LOKATORZY 31.07.03, 18:32 a ja generalnie "trawię" odcinki z Bogackimi...a z Jackiem i beznadziejną Krychą od razu wyłączam...no jedynie Franek coś tam "daje czadu" ale tak jak ktoś to ujął "po pracy" można to w przelotach obejrzeć...choćby dla samej Patrycji hehe...i nieraz wbrew pozorom można się pośmiać :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: LOKATORZY 31.07.03, 20:04 Tyszkiewicz nie widziałam, widziałam Szapołowską, jak startowała do forsy pana Romana. Nie lubię tego, ale mam ogląda, a jak nie, to i tak leci, jako zapychacz ciszy przed "Zbuntowanym Aniołem" ;)))) Straszszsznie sztuczne, poczynając od tego... no, ręka o góry, kto nie ma przedpokoju, a sofę postawił na środku livingroomu ;))) Może gdyby to był oryginał, a nie licencja, byłoby rzeczywiście śmieszne? Odpowiedz Link Zgłoś