Gość: fanra9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 11:19 ten serial kiedyś sprawił, ze chciałem byc maklerem. Na szczęście mi przeszło, ale wspominam go very very dobrze. A WY?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red_45 Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? 05.08.03, 13:19 Ja pamietam :-) Maklerem co prawda nie zostalem, ale skonczylem uczelnie o zblizonym profilu. Serial byl super, pierwsza emisja chyba w czasie naszego przelomu, mozna bylo szeroko otwierac oczy jak zyja ludzie na zachodzie i miec nadzieje, ze my tez tak bedziemy zyli... Sirka i Max rules ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piątek z Pankracym Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: 213.17.169.* 05.08.03, 13:21 Czy Sirka byla ta blondynka jezdzaca PORSCHE??? Odpowiedz Link Zgłoś
red_45 Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? 05.08.03, 13:36 Nieeeee...Sirka byla rowniez blondynka, ale pochodzaca z Finlandii, grana przez polska aktorke i majaca ciagle problemy ;-) Ta od Porsche to Michelle Hauptmann. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curly Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: 213.173.205.* 05.08.03, 14:03 Tak Sirke grała Polka. Chyba nazywała się Joanna Kanska. Odpowiedz Link Zgłoś
fox Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? 05.08.03, 14:34 Pamiętam. Najlepszy był oczywiście Max i jego zwariowane pomysły. Szkoda, bo o ile pamiętam nie natknąłem sie juz więcej na odtwarzającego go, bardzo charakterystycznego aktora. Rzadko widac z resztą tez innych, no może z wyjątkiem Leonarda. Serial świetny, pierwsza emsja w 1990 gdy powstawała w u nas gospodarka rynkowa, pewnie przynajmniej kilku z widzów poszło w slady bohaterów filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_76 Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? 20.08.03, 11:10 czy Sirka była lesbijką???abstrahując od tego serial był "w pytę" mogliby powtórzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piątek z Pankracym Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: 213.17.169.* 05.08.03, 14:59 Wlasnie... ta od PORSCHE to Michell!!! Bardzo mi sie podobala "...moje grupa krwi"!!! Dzieki za przypomnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
beemka1 Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? 05.08.03, 19:17 Ja pamietam, wspominam go bardzo dobrze. Ogladalam 2 razy i tez chcialam byc maklerem:-) Dwoja z matematyki w pierwszej klasie liceum zdecydowanie mi uswiadomila, z jednak z moimi umiejetnosciami powinnam robic kariere w innym biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: *.chello.pl 06.08.03, 22:10 > ten serial kiedyś sprawił, ze chciałem byc maklerem. Na szczęście mi > przeszło, ale wspominam go very very dobrze. A WY?! hej! Mialem to samo, ale w koncu zostalem informatykiem. Film - bardzo fajny. Pamietam nawet jakis polski watek, jak Max przyjechal do Polski. Warszawa AD 1990 [chyba to bylo wtedy..] byla na filmie baaaaaaardzo szara hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
p_rzecinek Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? 07.08.03, 08:59 Pamiętam, że w ostatnim odcinku pojawia się telefon komórkowy - wielkości cegły w długą antenką, pierwsza w moim życiu. A co aktorów grających w tym serialu - Chass, taki trochę ciapowaty makler, pojawia się dość często w filmach, jako postać drugoplanowa, najczęściej czarny charakter, np. Patriota, a teraz gra w Harrym Poterze Luciusa Malfoy'a przefarbowany na blond. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: 217.98.47.* 07.08.03, 12:59 OJ ja też kochałam ten serial i też chciałam być maklerem ale zostałam............prawnikiem , ale serial dał mi kopa pt.kobieta i fajna praca!!!!!!!!!! oj oglągałam go póżniej jeszcze na kablówce na jakiejś angielskiej stacji z takiiiim sentymentem FAJOWY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 21:38 Oglądałam ten serial i bardzo mi się podobał. Chętnie bym go znów zobaczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: 149.156.213.* 19.08.03, 15:56 Pamietam, choc nie wiem czy teraz tez by mnie tak wciagnal. Wtedy byl nowoczesny, ciekawy, jakby z innego swiata. U nas chyba dopiero powstawala gielda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanta9 Re: CAPITAL CITY!!!!!!!!!! - kto pamieta? IP: 213.146.40.* 20.08.03, 11:10 ja pamiętam odcinek, gzie Max latał szybowcem i powiedział później, ze to lepsze niż orgazm. Wtedy chyba pierwszy raz usłyszałem to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś