Dodaj do ulubionych

Klaudiusz - niemiecka świnia

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 11:50
Ludzie nie pozwólcie aby niemiec wygrał polską edycje BB
Obserwuj wątek
    • Gość: TOX Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 12:51
      DLACZEGO PRZESZKADZA CI TO ŻE JEST NIEMCEM, BYŁEŚ KIEDYŚ POZA POLSKĄ?
    • Gość: @ Re: Klaudiusz IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 01.06.01, 12:56
      Mi nie przeszkadza z kąd kto jest. Patrzę jak kto się zachowuje. Wolę aby teraz
      wyszedł Klaudiusz
      • Gość: poliglot Re: Klaudiusz IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.06.01, 13:57
        Gość portalu: @ napisał(a):

> z kąd
        jestes pewien, ze to tak sie pisze?.Ty chyba tez nie z Polski.
      • Gość: sbiker Klaudiusz WIELKI POLACZEK !!! HONOR =0,0 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 14:43
        Klaudiuszek ,najpierw wyjeżdza do niemca robić kasę , robi się niemcem , teraz
        przyjeżdza skruszony patriota do swojej "ukochnaej" Polski robić karierę !!!
        brak honoru !!! niemecka świna , podająca się za polaka ( po wym,owie od razu
        słuchać że coś jet nie tak !!)
        • Gość: , Re: Klaudiusz WIELKI POLACZEK !!! HONOR =0,0 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 12:52
          Gość portalu: sbiker napisał(a):

> Klaudiuszek ,najpierw wyjeżdza do niemca robić kasę , robi się niemcem , teraz
          > przyjeżdza skruszony patriota do swojej "ukochnaej" Polski robić karierę !!!
          > brak honoru !!! niemecka świna , podająca się za polaka ( po wym,owie od razu
          > słuchać że coś jet nie tak !!)
          !!!
    • Gość: Kasiek Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 13:47
      A znasz powod wyjazdow polakow za granice?, np dla tzw chleba, bo sie np.
      zakochal, bo ma tam ojca, ktory kiedys wyjechal lub cokolwiek innego? poza tym
      moze tak byc, ze Klaudiusz jak wiekszosc Slazakow czuje sie nie Polakiem i nie
      Niemcem, a wlasnie Slazakiem? Slyszales kiedys o takiej "przypadlosci"?
      • Gość: @ Re: Klaudiusz IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 01.06.01, 13:52
        Nie jestem za Klaudiuszem ale nie wolno nikogo krytykować za to że jest innej
        narodowości i mówi z innym akcentem.
        Pozdrawiam WSZYSTKICH! :)
        • Gość: Kasiek Re: Klaudiusz IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 14:01
          Klaudiusz ma podwojne obywatelstwo i to chyba nie jest zbrodnia!
          • Gość: adam_ski Re: Klaudiusz IP: 195.94.222.* 01.06.01, 15:05
            Gość portalu: Kasiek napisał(a):

> Klaudiusz ma podwojne obywatelstwo i to chyba nie jest zbrodnia!

Zbrodnia nie, al e przestępstwo - jak najbardziej. Polska nie uznaje podwójnego
            obywatelstwa, chociaż toleruje takie sytuacje.

Adam
            • Gość: jurekk Re: Klaudiusz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 10:30
              Klaudiusz już przegrał , to wsztstko lipa ,robią nas w "członka"
        • Gość: airwalek Re: Klaudiusz IP: 62.179.25.* 04.06.01, 08:57
          walcie sie na pysk - jest czlowiekiem!!!!!!!!!!!
      • Gość: Klaudio Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: 217.153.35.* 01.06.01, 15:09

> A znasz powod wyjazdow polakow za granice?, np dla tzw chleba, bo sie np.
        > zakochal, bo ma tam ojca, ktory kiedys wyjechal lub cokolwiek innego? poza tym
        > moze tak byc, ze Klaudiusz jak wiekszosc Slazakow czuje sie nie Polakiem i nie
        > Niemcem, a wlasnie Slazakiem? Slyszales kiedys o takiej "przypadlosci"?

Tak, to Mad Cow Desease..

• Gość: Udo&Rolf Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.06.01, 13:58
      Gość portalu: miś napisał(a):

> Ludzie nie pozwólcie aby niemiec wygrał polską edycje BB
      masz cos do Niemcow?

• Gość: trika Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: 57.231.152.* 01.06.01, 14:30
        to, że jest Niemcem w ogóle mi nie przeszkadza, raczej to, że czasami zachowuje
        się jak prostak - i właśnie dlatego chcę żeby wyszedł.
        • Gość: ANIA Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.um.gliwice.pl 01.06.01, 14:50
          Moim zdaniem Klaudiusz jest zajebisty. A to, że wyjechał do Niemiec o niczym
          nie świadczy, w Polsce by się niczego nie dorobił a gdyby mu nie zależało na
          Polsce to na pewno by sie nie wyrażało niej z takim uczuciem. Ja kibicuje
          Klaudiuszowi i prawdę mówiąc nie raz się już zawidłam oglądając BB, gdyż
          naprawdę odchodziły osoby, które naprawdę coś sobą reprezentowały. Mam
          nadzieję, że to ON właś nie wygra pierwszą edycję Big Brothera.
          • Gość: miś Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 22:53
            Jemu nie zależy na Polsce ,tylko na karierze i polskich pieniądzach , jakoś nie
            zauważyłem aby z uczuciem wyrażał sie o naszej Ojczyżnie. Powinien opuścić dom
            BB jak najszybciej. niemiec nie ma prawa do udziału w polsim programie.Jak chce
            wygrywać to czemu nie bierze udziału w niemieckiej edycji BB czyżby i tam go
            nie chcieli?
            • Gość: Macius Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: 217.153.35.* 04.06.01, 08:34
              Gość portalu: miś napisał(a):

> Jemu nie zależy na Polsce ,tylko na karierze i polskich pieniądzach , jakoś nie
              >
              > zauważyłem aby z uczuciem wyrażał sie o naszej Ojczyżnie. Powinien opuścić dom
              > BB jak najszybciej. niemiec nie ma prawa do udziału w polsim programie.Jak chce
              >
              > wygrywać to czemu nie bierze udziału w niemieckiej edycji BB czyżby i tam go
              > nie chcieli?

Ano nie chcieli. Okazalo sie, ze zona nic nie wie o zekomych planach powrotu do
              Polski. A i sam Klaudiuszek obostrzyl swoj powrot do kraju pewnymi warunkami -
              przede wszystkim wroci jesli padna jakies propozycje. Czyzby propozycja drapania
              Gulczasa po plecach byla dla niego niedosc atrakcyjna...???

• Gość: kurak Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 19:52
            Gość portalu: ANIA napisał(a):

>Mam nadzieję, że to ON właś nie wygra pierwszą edycję Big Brothera.

a ja mam nadziej, ze nie wygra i zabierze cie szmato ze soba do rzeszy.
    • Gość: iwona Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.06.01, 15:23
      Klaudiusz nie może wygrać. Wygrać powinien Janusz.
      Jest najfajniejszy mimo, że najstarszy z nich reszta
      fasłszywa, wredna, dwulicowa.
    • Gość: mario Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.chomiczowka.net.pl 02.06.01, 23:11
      wygrac nie musi (chociaz biarac pod uwage, ze ma zone i malutkie dzieci to
      dobrze zainwestuje pieniadze), ale miejsce w finalowej trojce mu sie nalezy.
      przeciez to po prostu skandal, ze moze przegrac z wymoczkowata alicja. przez 3
      miesiace ulubieniec publicznosci, a teraz co ? wszyscy nagle polubili ale ?
      poza tym do tych ktorzy krytykuja zachowanie jego w tym tygodniu - wezcie pod
      uwage, ze w sumie odejscie gulczasa nalozylo sie z tymi nominacjami, nie
      dziwne, ze chlopak mial prawo czuc sie troche zdolowany. to tez czlowiek, ktory
      na dodatek nie robi teatrzyku, tylko pokazuje emocje.
      poza tym ma rowniez polskie obywatelstwo. a ze nie mowi czysto po polsku - coz
      jest cos takiego ogolnie nazywanego gwara slaska ...
      wiec moze przestancie sie go tak czepiac.
      • Gość: kurak Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 19:50
        Gość portalu: mario napisał(a):

> wygrac nie musi (chociaz biarac pod uwage, ze ma zone i malutkie dzieci to
        > dobrze zainwestuje pieniadze), ale miejsce w finalowej trojce mu sie nalezy.
        > przeciez to po prostu skandal, ze moze przegrac z wymoczkowata alicja. przez 3
        > miesiace ulubieniec publicznosci, a teraz co ? wszyscy nagle polubili ale ?
        > poza tym do tych ktorzy krytykuja zachowanie jego w tym tygodniu - wezcie pod
        > uwage, ze w sumie odejscie gulczasa nalozylo sie z tymi nominacjami, nie
        > dziwne, ze chlopak mial prawo czuc sie troche zdolowany. to tez czlowiek, ktory
        >
        > na dodatek nie robi teatrzyku, tylko pokazuje emocje.
        > poza tym ma rowniez polskie obywatelstwo. a ze nie mowi czysto po polsku - coz
        > jest cos takiego ogolnie nazywanego gwara slaska ...
        > wiec moze przestancie sie go tak czepiac.

ladnie powiedziane, ale ogolnie pierdolisz stary... taka jest prawda
        • Gość: dami Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 08:45
          > ladnie powiedziane, ale ogolnie pierdolisz stary... taka jest prawda

O, i to jest argument - BURAKU!
    • Gość: b.o.s.s. Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 23:18
      Lepiej zeby to klaudiusz wygral... Reszta jest z polski i jest tu tak
      popularna, ze nawet jesli nie wygraja to dostana full ofert pracy, reklamowych
      itd itp i po prostu to pol banki sie samo nabije w ciagu paru miesiecy. A
      klaudiusz? W niemczech nikt nie oglada polskiego big brothera i klaudiusz nie
      skorzesta z popularnosci, wiec wygrana jest dla niego jedyna szansa zyskania
      jakiejkolwiek kasy
      • Gość: rOSe Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.chello.pl 03.06.01, 00:00
        A może to Klaudiusz długo grał teatrzyk i nikt nie poznał się na nim.Może
        teraz jak pokazał swoje drugie oblicze /może i zestresowane/ to przestał się
        podobać .Sympatię można zyskać szybko i tak samo szybko stracić.
      • Gość: DJ Marek Re: Klaudiusz - niemiecka świnia (jeblo was chyba) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 00:19
        Jeden madry sie znalazl co Klaudiusza pochwalil. Jeblo was. Nie wiem o co wam
        chodzi z tym, ze Klaudiusz nie mowi o Polsce. Nawet polscy uczestnicy programu
        o niej nie mowia. Kurwa patryioci sie znalezli. SHIT!
        • Gość: Kasiek Re: Klaudiusz - niemiecka świnia (jeblo was chyba) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 00:41
          Popieram w calosci, co to za gadanie z ta Polska - ciekawa jestem co ma piernik
          (polskosc) do wiatraka (BB, kasa, ???) ? Nie wytrzymam tych gadek o nienawisci
          do "niemieckiego" Klaudiusza.
          Pewnie wygrac powinien Janusz, bo Polak, szeryf, duzy, madry, dobry maz i
          ojciec. Okropienstwo.
          • Gość: kurak Re: Klaudiusz - niemiecka świnia (jeblo was chyba) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 19:54

> Okropienstwo.

prawdziwym okropienstwem jestes ty i twoja zapijaczona morda, co sie odzywa
            niepotrzebnie.
            • Gość: Kasiek Re: Klaudiusz - niemiecka świnia (jeblo was chyba) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 22:46
              Pozdrawiam Cie serdecznie!
              • Gość: kurak Re: Klaudiusz - niemiecka świnia (jeblo was chyba) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.01, 22:57

> Pozdrawiam Cie serdecznie!

Rowniez pozdrawiam, i takze serdecznie :)
        • Gość: JK Re: Klaudiusz - niemiecka świnia (jeblo was chyba) IP: 213.77.27.* 04.06.01, 16:54
          Czy DJMarek znaczy: dupek je.. Marek ?
    • Gość: BAJA Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.06.01, 19:44
      TY TO JESTEŚ CHORY SKIN
    • Gość: olo Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 23:43
      Kurwa misiu ale jesteś pojeb, czy ty przypadkiem nie
      jesteś żydowinem.
    • Gość: modo7@wp Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.tele2.pl 04.06.01, 11:07
      Wiesz co jak czytam takie teksty to mi jest zal ze w Polsce sa takie gnojki.
      Sam pewnie jestes takim patriota ze spiewasz hymn gdy idziesz spac. MUsze wiec
      dorownac swoja odpowiedz do twojego poziomu: " pierdol sie dupku"
    • Gość: jakbud Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 21:30
      jesteś po prostu rasistą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: miś Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 15:17
        Gnojka trzeba wytępić.Zwłaszcza teraz po tej przewałce z TVN.I to nie ma nic
        wspólnego z rasizmem mój drogi
        Pozdro
    • Gość: L@rs Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 06.06.01, 07:44
      Kurwa!!! nie nawidze jak ktoś wylatuje z takim tekstem!!!!! Alicja to
      Makaroniara, a Karolina to co??? właściwie najbardziej polska była tam... jak
      jej tam...Monika!
      wiec k... nie powtarzajcie sie ludzie!!!!!
    • Gość: astrid Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 15:21
      Nie wazne czy niemiecka czy nie, ale z tym ze swinia to w pelni sie zgadzam i to swinia wieliego kalibru, choc nie dorownuje cudownej Malgosi, ktora winna zajac pierwszemiejsce wsrod wszystkich swin, chociaz moze to obraza dla swini
      • Gość: miś Re: Klaudiusz - niemiecka świnia IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 22:18
        Astrid popieram Cie w 100% mam nadzieje że świnie z tego powodu nie będą miały
        nieprzyjemności ,w końcu znaleść się towarzystwie takim jak klaudiusz i gosia
        to przekleństwo.....ubolewam nad ich losem......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka