shatmach 15.12.07, 20:55 Ciekawe ile jeszcze wpadek zaliczy podczas jednego programu. Dziś były już chyba ze trzy. Znowu pomylił numer SMS jak przy Urbańskiej w pierwszej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin85kce Re: Ibisz... brak słów (JOŚ) 15.12.07, 21:08 no zszedl na psy chlopak a ta Cichłopek to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Ibisz... brak słów (JOŚ) 15.12.07, 23:04 mnie zachwycił jego bełkot pry samochodzie :D i moze to moj blad, ze szukam w tym sensu, ale o co mu chodzilo z tym, ze to prezent od Patrycji? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Ibisz... brak słów (JOŚ) 15.12.07, 23:22 Żenada. Myslałem, że ją zaraz wepchnie do tego samochodu łamiąc nie tylko przyczepione skrzydła, ale jej własne ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Ibisz... brak słów (JOŚ) 15.12.07, 23:23 Że od Patrycji to nie słyszałam. Ze pod choinkę od programu. Ale płakałam ze śmiechu przy tej scenie z samochodem. Najpierw ja wepchnął do samochodu, potem kazał przekręcić kluczyk, a jak chciała odjechac to trzymał drzwi. Ubaw po pachy! I te jego pocałunki w policzki, włosy. Opanuj się, panie Ibisz. Jest pan za stary na takie numery, tym się pan nie odmłodni. Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Ibisz... brak słów (JOŚ) 16.12.07, 00:40 mówił, że od Patrycji. Myślałam, że jej ręce pourywa. Kobieta chciała odpiąć sobie pióra, nie pozwolił, wepchnął ją do samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Ibisz... brak słów (JOŚ) 16.12.07, 09:26 mialam wrazenie ze przed programem coś "wziął". Ten facet jest koszmarny i to nagabywanie - Liszowska właź do samochodu, niewazne ze masz piora szybko właź odpalaj, jest na luzie........ - MASAKRAAAAAAAAAAAAAA Odpowiedz Link Zgłoś
kamapka21 Re: Ibisz... brak słów (JOŚ) 16.12.07, 21:35 No ręce jej poobrywał prawie, podnosząc do góry. Odpowiedz Link Zgłoś