Gość: stefbud IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.06.01, 14:59 Zastanawiam sie jak taki Polaczek - prostaczek (niestety tak nazywaja nas w Niemczech i do Klaudiusza to pasuje)znalazl sobie taką fajną dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zet Re: Zona Klaudiusza IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 15:01 Pasuja do siebie wg mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NICOLE Re: Zona Klaudiusza IP: 212.160.106.* 06.06.01, 15:33 kLAUDIUSZ JEST SUPER I JEGO ZONA TEZ...A JAK KTOS MU ZAZDROSCI, TO NIECH SOBIE UZYWA I JEZDZI NA NIM..JEST MOIM ZDANIEM WRAZLIWYM NATURALNYM I NIE CWANIAKOWATYM FACETEM I WCALE NIE DZIWIE SIE "KAROLINIE" :) WIELU PROSTAKOW Z TEGO FORUM MOGLOBY SIE WIELE NAUCZYC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Zona Klaudiusza IP: 195.94.198.* 06.06.01, 15:42 E tam, czego mu zazdrościć, przyciężkiego dowcipu, czy nieumiejętności wysławiania się? O jego żonie nie mogę wiele powiedzieć, chyba tylko to, że jest ładna, ale uroda o niczym nie świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozais Re: Zona Klaudiusza IP: 195.187.41.* 06.06.01, 16:01 Gość portalu: stefbud napisał(a): > Zastanawiam sie jak taki Polaczek - prostaczek (niestety tak nazywaja nas w > Niemczech i do Klaudiusza to pasuje)znalazl sobie taką fajną dziewczynę. Kiedy zobaczylam ja pierwszy raz w ringu, uslyszalam jak sie wypowiad nie moglam sie otrzasnac ze zdumienia. Mozna odniesc wrazenie, ze pasuja do siebie jak stokrotka do kozucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelJ Re: Zona Klaudiusza IP: 194.195.45.* 06.06.01, 18:27 Gość portalu: stefbud napisał(a): > Zastanawiam sie jak taki Polaczek - prostaczek (niestety tak nazywaja nas w > Niemczech i do Klaudiusza to pasuje)znalazl sobie taką fajną dziewczynę. A dlaczego "fajna"? Bo angielski zna? :-))) Ja nic o niej nie wiem. Ale generalnie nie zrobila na mnie dobrego wrazenia jak powiedziala ze "Klaudiusz jest jedyna interesujaca osoba w BB" czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Zona Klaudiusza IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.01, 22:59 zlapal ja na sierść na plecach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Zona Klaudiusza IP: *.toya.net.pl 06.06.01, 23:30 Jak na Angielke to rzeczywiscie fajna. Ale charakterek tez ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_foe TO W NIEMCZECH MOWIA PO POLSKU? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 01:41 Dziwne? Ale zdaje mi się, że w niemieckim to by się nie rymowało (Pole-Grobmann) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Zona Klaudiusza 08.06.01, 07:57 Gość portalu: stefbud napisał(a): > Zastanawiam sie jak taki Polaczek - prostaczek (niestety tak nazywaja nas w > Niemczech i do Klaudiusza to pasuje)znalazl sobie taką fajną dziewczynę. Stary jak pan Dresik nie wyjmie głównej nagrody, to ta jego Angielka skonczy z nim ten związek....No bo ile możan wytrzymac z takim "wzorowym ojcem i męzem" (a Partycja czeka z szroko rozwartymi nogami na 'przyjaźń' Klaudiego) tassman Odpowiedz Link Zgłoś