Gość: radek IP: *.proxy.aol.com 15.06.01, 21:02 Czy ktos wie, czy mozna gdzies na internecie znalezc "TE" zdjecia Martyny?? Radek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ptasiek Re: Martyna IP: *.ds.pg.gda.pl 16.06.01, 00:14 http://www.bb.martyna.prv.pl nie ma za co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: packard Re: Martyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 00:37 Gość portalu: Ptasiek napisał(a): > http://www.bb.martyna.prv.pl > > zobaczyłem, zwymiotowałem, uciekłem. Ptasiek, czemu nie ostrzegłes, że to tak wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Martyna IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 12:00 zgadzam sie ,obrzydliwe szczegolnie ze jest oblepiona jakas oliwa i swieci sie jak psu jaja,bleeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwis Re: Martyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 00:24 Gość portalu: packard napisał(a): > > > > zobaczyłem, zwymiotowałem, uciekłem. > Ptasiek, czemu nie ostrzegłes, że to tak wyglada > Faktycznie, Ptasiek, dałeś ciała. Te zdjęcia obrzydziły mi kobiety. Czym oni ją wysmarowali? A może to jest reklama jakiegos oleju samochodowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Re: Martyna IP: *.adlex.com 18.06.01, 15:51 wyglada nienajgorzej, dosyc perwersyjnie i nie tak plastikowo jak w ubraniu; poza tym nic nie mowi co w jej przypadku dziala bardzo na plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Martyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 16:43 No co wy? Baba naprawiała motor, a że było gorąco to się rozebrała i nie zdążyła się umyć przed przyjściem fotografa. Niezła dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Martyna IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 17:54 gdzie ty masz gust? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marxx@alpha.net.pl Re: Martyna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 03:18 nie tylko pupa(dupa, jak to kolega napisal) ale piersi tez niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Martyna IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:56 No dobra moze nie jest tak zle,zasluga chirurga,ale liczy sie efekt. Odpowiedz Link Zgłoś