Gość: Konrad IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.03, 11:53 Świetny serial animowany!!!!! Porusza mnie jedna rzecz dlaczego on jest tak póżno pokazywany np.dzisiaj o 23:00!!!!!! P.S. Futurama też jest zaje.... szczególnie robot!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bender Re: Głowa rodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 12:29 Gość portalu: Konrad napisał(a): > Świetny serial animowany!!!!! > Porusza mnie jedna rzecz dlaczego on jest tak póżno pokazywany np.dzisiaj o > 23:00!!!!!! > P.S. Futurama też jest zaje.... szczególnie robot!!!!!!! zgadza sie kiedys leciały rano (około 2 lata temu a) ale tv4 dostała 100tysiecy pln kary za family guya - btw : south park kryje się przy family guy'u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: Głowa rodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.03, 16:51 Łoł! nic o tym nie wiedziałem, dlaczego tv4 dostała karę za ten serial? Co znowu LPR się obraziło? Te seriale są w dechę, powinni je puszczać w jakichś normalnych porach, podniosło by to im ogladalność. Jest jescze jeden niezły serial, polski tytuł "Bobi kontra wapniaki" (czy coś)nie tak niezły jak FamilyGuy i Futurama, ale też niezły. p.s. szkoda że w żadnej ogólnopolskiej tv nie ma Sipmpsonów i South Parka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elen Re: Głowa rodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.08.03, 17:51 Ogladałam chyba 2 odciniki, ale raczej mnie zniesmaczyły niż rozbawiły - toż to zwykła 'zrzyna' z Simpsonow, tylko mniej zabawna i inteligentna - no i Simpsonowie nie przekraczaja nigdy granic dobrego smaku, co nie przeszkadza im w byciu ostra satyra na styl zycia amerykańskiej klasy średniej :) Odpowiedz Link Zgłoś