Dodaj do ulubionych

zone reality

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 10:24
hej, ogląda ktoś zone reality i crime stories po 21? jak dla mnie to najlepsze
są kobiety, które zabiły. wychodzi tam do czego są one zdolne hehe:>
Obserwuj wątek
    • green-aria Re: zone reality 19.02.08, 16:17
      Nie oglądam , ale cieszę się,ze wreszcie kobiety zaczeły zabijać,na
      innych programach przeważnie mężowie zabijają żony.
      • Gość: Mustampa Re: zone reality IP: *.unused.derbynet.waw.pl 19.02.08, 22:18
        Kobiety zawsze zabijały ;-), tylko Zone Reality jako pierwsze postanowiło to
        pokazać. Zresztą na Zone dużo ciekawych rzeczy leci teraz.
      • Gość: limakha Re: zone reality IP: *.aof.su 20.02.08, 22:02
        No nieźle - cieszę się, że kobiety w końcu zaczęły zabijać - niezły tekst.
        Zabijają wszyscy, tj. wszyscy chorzy ludzie. Dobrze, że Zone postanowiło tych
        świrusów pokazać. Dopóki to nas nie dotyczy, to tak naprawdę nie zdajemy sobie z
        tego sprawy. A powinniśmy, bo śmierć czai się wszędzie...
      • Gość: mike Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:27
        kobiety sa dużo bardziej przebiegłe od mężczyzn :P fakt, odcinek o kobietach był
        bardzo dobry. ciekawe, o czym będzie następny. słyszałam że w WB ten serial
        zrobił furorę, ciekawe czy u nas też tak bedzie. zadatki w każdym razie są.
      • Gość: henry Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:28
        w każdym odcinku jest coś innego - jeśli chodzi o crime stories to szok
        normalnie że można tak niesamowicie zrobić jakikolwiek serial. "detektywi" i
        "państwo z w11" mogliby się od zone reality wiele nauczyć.
    • Gość: kamil Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 14:49
      oglądałem odcinek o mordujących kobietach - trzeba przyznać że to było coś
      super. wszystkie W-11 i Detektywi wymiękają przy tym. w czwartek o 21 kolejny
      odcinek, ciekawe o czym będzie. ja w każdym razie zamierzam oglądać :D
      • Gość: Ramirez Re: zone reality IP: *.unused.derbynet.waw.pl 21.02.08, 21:56
        Ja niestety nie oglądałem pierwszego odcinka "Za kulisami...", ale dzisiaj już
        oglądam o seryjnym zabójcy. Wypasik!
        • Gość: kasia Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.08, 17:22
          ja też chyba zaczne ogladać, skoro tak chwalicie - uwielbiam wszelkie sprawy
          kryminalne, im bardziej prawdziwe i realistyczne tym lepiej! a powtórki tego też
          są? bo bym chętnie nadrobiła wczorajszy "przeoczony" odcinek...
          • Gość: Ramirez Re: zone reality IP: *.unused.derbynet.waw.pl 25.02.08, 02:00
            Zapuszczaj. Nie wiem dokładnie kiedy są powtórki, ale na pewno są. Musisz
            zobaczyć na ich stronie internetowej. Mi się nie chce. Stronę na pewno mają, bo
            już parę razy na niej byłem. Do tej pory rzadko oglądałem Zone Reality, ale
            ostatnio coraz więcej. Nie wiedziałem, że są tak dobre programy i seriale typu
            crime...
            • Gość: adam Re: zone reality IP: *.chello.pl 25.02.08, 19:36
              powtórki są np w środy o 22. program dobry jest. widze że ramirez oglądasz-masz
              nazwisko tego zabójcy seryjnego z ostatniego odcinka. zdradziły go buty. dobre.
              w Polsce chyba by tego nie odkryli:D
              • Gość: Ramirez Re: zone reality IP: *.unused.derbynet.waw.pl 26.02.08, 02:49
                A taką sobie ksywkę nadałem. Nie identyfikuję się z nim. Akurat oglądałem "Za
                kulisami..." i tak mi wpadło do głowy. Serial uważam za udany. O niebo lepszy od
                naszych rodzimych produkcji. Te nie mają chyba takich budżetów jak Zone Reality
                i stąd ta różnica.
                • Gość: gore Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:14
                  a kto rozpoznaje to nazwisko? wczoraj też dobry był ten odcinek, sięwe 2 umówili
                  i stręczyli kobiety na florydzie. porażka. dobrze że ich ujęli.
                  • Gość: mis Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 00:01
                    ogladałem odcinek wczorajszy - aż ciarki po plecach przechodzą. tym bardziej, że
                    serial jest tak bardzo prawdziwy, realistyczny.
            • Gość: kasa nowa Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:20
              widze że crome stories to jakiś hit teraz - i słusznie ;) ja włączam od czasu do
              czasu zone reality, bo mają tam różne dobre dokumenty, i tak przypadkiem na CS
              trafiłem - wciąga. a ostatni odcinek z tym seryjniakiem był niesamowity.
              • Gość: Ramirez Re: zone reality IP: *.unused.derbynet.waw.pl 02.03.08, 23:00
                Crime story to nie hit, po prostu dobrze zrobiony serial. Ot i cała historia.
                • Gość: kuioshi Re: zone reality IP: *.wavecable.com 03.03.08, 01:27
                  Zgadzam się. Nie pamiętam, kiedy był ostatnio tak dobry serial kryminalny w
                  polskich tv. Zone Reality na +
                  • Gość: mike Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 20:34
                    z odcinka na odcinek robi się coraz ciekawiej. ten z mordercą mnie zaszokował,
                    ale ostatni o mordercach dziewczyn na florydzie rozwalił mnie na łopatki.
    • Gość: piotrek Re: zone reality IP: *.chello.pl 06.03.08, 23:30
      no dzisiaj oglądałem nowy odcinek o tym panie cukeireczku. kurde, potwierdzone
      27 zabojstw i możliwe kolejne, już czuje co się tam działo w texasie w tym
      czasie. rodzice swoich pociech to pewnie nie wypuszczali z domu na 50m.
      • Gość: kamila21 Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 20:46
        szczerze mówiąc w głowie mi się to nie mieści. ale mało to psycholi na świecie?
        jak widać w tym serialu - niestety dużo, a co historia to bardziej przerażająca.
        aż strach pomyśleć co będzie w następnych odcinkach.
        • Gość: karol Re: zone reality IP: *.chello.pl 10.03.08, 22:07
          no zobaczymy co w następnym odcinku, oglądałem 2 poprzednie i naprawdę wrażenie
          zrobiły. bardzo dobre historie i dobrze opisane.
          • jawajkus Re: zone reality 13.03.08, 23:57
            No ja pierwszy raz oglądałam, chociaż kablówkę mam już długo i w lekkim szoku
            jestem, naprawdę nieźle zrobiony serial i wciągający. Tylko dziecko mnie przed
            końcem oderwało. Kiedy są powtórki?
            • Gość: mike Re: zone reality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 22:41
              powtórki w środę o 22. tez musze obejrzeć, bo wczoraj za późno do domu wróciłem
              i pierwszych 20 minut mi uciekło. no ale wszystko jest do nadrobienia :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka