Dodaj do ulubionych

TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!!

29.08.03, 19:05
widzieliście to w Faktach?
ale mial szczescie
Obserwuj wątek
    • znajoma_krolika Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 29.08.03, 19:13
      A ja nie widziałam Faktów od początku! Co się stało????
      • Gość: z Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.one.pl / 192.168.1.* 29.08.03, 19:15
        Mial z nim robic wywiad przed wyjsciem z meczetu ,ale sie z tego wycofali i
        tam nie stał
        • Gość: bar Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.e-wroc.com 30.08.03, 23:41
          Gość portalu: z napisał(a):

> Mial z nim robic wywiad przed wyjsciem z meczetu ,ale sie z tego wycofali i
          > tam nie stał

A mogl byc w samym sercu wydarzen..........
      • tvnmaniak Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 29.08.03, 23:12
        znajoma_krolika napisała:

> A ja nie widziałam Faktów od początku! Co się stało????

Tomasz Lis miał przeprowadzić wywiad z przywódcą irackich szyitów ajatollahem
        Mohammedem Bakirem al-Hakimem. Lis został umówiony przez współpracownika al-
        Hakima na wywiad, Lis miał przyjechać pod meczetem w Nadżafie - świętym miejscu
        szyitów. Kilka minut potem, współpracownik przełożył spotkanie Lisa z al-
        Hakimem o parę godzin. Gdy przywódca szyitów po modlitwie wychodził z meczetu,
        jego samochód eksplodował, zgnięło co najmniej 124 ludzi w tym sam al-Hakim, aż
        strach pomyśleć, co by było, gdyby spotkanie z Lisem nie zostało przełożone...
        • Gość: verte Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 01:40
          tvnmaniak napisał:

>aż
          >
          > strach pomyśleć, co by było, gdyby spotkanie z Lisem nie zostało
          przełożone...
          >

A nie byłoby lupusa i już.Po miesiącu nikt by nie pamietał jak po Goszczu.
          A może specjalnie to udramatyzowali dla podniesienia emocji.
    • atomowy Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 29.08.03, 19:55
      Przeciez nikt nie kazał Lisowi jechac do Iraku... pojechał tam na swoje
      życzenie i na swoją odpowiedzialność... jak się cisnie w niebezpieczne strony
      to może i nie wrócić ;-(.
      • forward Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 30.08.03, 08:30
        No tak, w sumie masz rację, ale to chyba o nim dobrze świadczy że porzucił na
        te kilka dni ciepłe biureczko w Wawie i pojechał zaryzykować do Iraku by zrobić
        dobry materiał. Potwierdza to klasę Tomasza Lisa i to że jest bardzo dobrym
        dzienikarzem, z krwi i kości a nie jakimś lektorem wiadomości lub prezenterem
        newsów z przyklejonym uśmiechem.

Forward
        • znajoma_krolika Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 30.08.03, 09:23
          Martwię się tylko, czy to nie ostatnie reportaże Lisa w TVN... A jesli tylko na
          koniec chce "zaszaleć" i z końcem września odejdzie? :-(
          Nawet fryzurę zmienił!!!! ;-) (nawiasem mówiąc wygląda świetnie)
        • Gość: Antoni Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:05
          forward napisał:

> No tak, w sumie masz rację, ale to chyba o nim dobrze świadczy że porzucił na
          > te kilka dni ciepłe biureczko w Wawie i pojechał zaryzykować do Iraku by
          zrobić
          >
          > dobry materiał. Potwierdza to klasę Tomasza Lisa i to że jest bardzo dobrym
          > dzienikarzem, z krwi i kości a nie jakimś lektorem wiadomości lub prezenterem
          > newsów z przyklejonym uśmiechem.
          >
          >

Rzeczywiście jest to jednak rasowy dziennikarz, a nie lalka. Poza tym chyba
          jest emocjonalnie zaangażowany w sprawę i dlatego chciał być w Iraku.
          Oby szczeście mu zawsze sprzyjało, tak jak i innym dziennikarzom. A jeszcze
          lepiej jakby tam i w innych miejscach się uspokoiło.
    • glosuj_na_nie Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 30.08.03, 10:54
      no zmienił, bo nie pojechały tam do iraku te miliony jego fryzjerów,
      kosmetyczek, to nie moze byc codzinnie obcinany
    • Gość: xxx Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.org / 192.168.50.* 30.08.03, 15:55
      Ale bzdury.
      • Gość: elvis Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.kg.net.pl / 192.168.1.* 30.08.03, 22:31
        a ja byłem umówiony z Sadamem ale ale wyskoczył mi pryszcz na dupie i nie
        mogłem pójść! ale ściema...
        • Gość: cz Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: 123.* 30.08.03, 23:50
          "Gość portalu: elvis napisał(a):
          > mogłem pójść! ale ściema..."

ale na tyle dobra ze wielu pisze o tym na forum
          • Gość: r Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.03, 17:01
            moze i sciema, ale faktem jest, że lis był z wojtkiem (operatorem kamery)
            wokolicach miejsca zamachu w chwili gdy następił wybuch i dzięki temu mieli
            własne zdjęcia, a nie agencyjne. gdy lis wrócił z tym materiałem do bagdadu, na
            miejscu była z kolei ekipa TVN24 z camp babilon i oni też mieli własne zdjęcia
            z miejsca zamachu, choc kręcone już później.
    • Gość: L@rs Moze to zamach na lisa... IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 31.08.03, 14:16
      Jest duzo ludzi ktorzy by woleli zeby zniknął...np mój dziadek - bo mówi źle o
      SLD :D HAHAHAHAH

TOMEK JEST MISTRZEM I SLUCHA DEEP PURPLE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka