agoniapl 29.08.03, 19:05 widzieliście to w Faktach? ale mial szczescie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znajoma_krolika Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 29.08.03, 19:13 A ja nie widziałam Faktów od początku! Co się stało???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.one.pl / 192.168.1.* 29.08.03, 19:15 Mial z nim robic wywiad przed wyjsciem z meczetu ,ale sie z tego wycofali i tam nie stał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.e-wroc.com 30.08.03, 23:41 Gość portalu: z napisał(a): > Mial z nim robic wywiad przed wyjsciem z meczetu ,ale sie z tego wycofali i > tam nie stał A mogl byc w samym sercu wydarzen.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 29.08.03, 23:12 znajoma_krolika napisała: > A ja nie widziałam Faktów od początku! Co się stało???? Tomasz Lis miał przeprowadzić wywiad z przywódcą irackich szyitów ajatollahem Mohammedem Bakirem al-Hakimem. Lis został umówiony przez współpracownika al- Hakima na wywiad, Lis miał przyjechać pod meczetem w Nadżafie - świętym miejscu szyitów. Kilka minut potem, współpracownik przełożył spotkanie Lisa z al- Hakimem o parę godzin. Gdy przywódca szyitów po modlitwie wychodził z meczetu, jego samochód eksplodował, zgnięło co najmniej 124 ludzi w tym sam al-Hakim, aż strach pomyśleć, co by było, gdyby spotkanie z Lisem nie zostało przełożone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.03, 01:40 tvnmaniak napisał: >aż > > strach pomyśleć, co by było, gdyby spotkanie z Lisem nie zostało przełożone... > A nie byłoby lupusa i już.Po miesiącu nikt by nie pamietał jak po Goszczu. A może specjalnie to udramatyzowali dla podniesienia emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 29.08.03, 19:55 Przeciez nikt nie kazał Lisowi jechac do Iraku... pojechał tam na swoje życzenie i na swoją odpowiedzialność... jak się cisnie w niebezpieczne strony to może i nie wrócić ;-(. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 30.08.03, 08:30 No tak, w sumie masz rację, ale to chyba o nim dobrze świadczy że porzucił na te kilka dni ciepłe biureczko w Wawie i pojechał zaryzykować do Iraku by zrobić dobry materiał. Potwierdza to klasę Tomasza Lisa i to że jest bardzo dobrym dzienikarzem, z krwi i kości a nie jakimś lektorem wiadomości lub prezenterem newsów z przyklejonym uśmiechem. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
znajoma_krolika Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 30.08.03, 09:23 Martwię się tylko, czy to nie ostatnie reportaże Lisa w TVN... A jesli tylko na koniec chce "zaszaleć" i z końcem września odejdzie? :-( Nawet fryzurę zmienił!!!! ;-) (nawiasem mówiąc wygląda świetnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.chello.pl 31.08.03, 13:05 forward napisał: > No tak, w sumie masz rację, ale to chyba o nim dobrze świadczy że porzucił na > te kilka dni ciepłe biureczko w Wawie i pojechał zaryzykować do Iraku by zrobić > > dobry materiał. Potwierdza to klasę Tomasza Lisa i to że jest bardzo dobrym > dzienikarzem, z krwi i kości a nie jakimś lektorem wiadomości lub prezenterem > newsów z przyklejonym uśmiechem. > > Rzeczywiście jest to jednak rasowy dziennikarz, a nie lalka. Poza tym chyba jest emocjonalnie zaangażowany w sprawę i dlatego chciał być w Iraku. Oby szczeście mu zawsze sprzyjało, tak jak i innym dziennikarzom. A jeszcze lepiej jakby tam i w innych miejscach się uspokoiło. Odpowiedz Link Zgłoś
glosuj_na_nie Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! 30.08.03, 10:54 no zmienił, bo nie pojechały tam do iraku te miliony jego fryzjerów, kosmetyczek, to nie moze byc codzinnie obcinany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.org / 192.168.50.* 30.08.03, 15:55 Ale bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.kg.net.pl / 192.168.1.* 30.08.03, 22:31 a ja byłem umówiony z Sadamem ale ale wyskoczył mi pryszcz na dupie i nie mogłem pójść! ale ściema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cz Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: 123.* 30.08.03, 23:50 "Gość portalu: elvis napisał(a): > mogłem pójść! ale ściema..." ale na tyle dobra ze wielu pisze o tym na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: TOMASZ LIS MÓGL ZNIGAĆ W IRAKU!!! IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.03, 17:01 moze i sciema, ale faktem jest, że lis był z wojtkiem (operatorem kamery) wokolicach miejsca zamachu w chwili gdy następił wybuch i dzięki temu mieli własne zdjęcia, a nie agencyjne. gdy lis wrócił z tym materiałem do bagdadu, na miejscu była z kolei ekipa TVN24 z camp babilon i oni też mieli własne zdjęcia z miejsca zamachu, choc kręcone już później. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L@rs Moze to zamach na lisa... IP: *.earth.pl / 192.168.2.* 31.08.03, 14:16 Jest duzo ludzi ktorzy by woleli zeby zniknął...np mój dziadek - bo mówi źle o SLD :D HAHAHAHAH TOMEK JEST MISTRZEM I SLUCHA DEEP PURPLE! Odpowiedz Link Zgłoś