crank127 07.04.09, 17:53 mówisz, że męczysz? No ja też będę musiał w końcu zacząć grać Póki co, jestem po treningu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dzemio Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 17:54 Ciekawe, ciekawe ale raczej są to fałszywe wiadomości... ___________________________________________________________ Nowe forum o Modern Warfare 2 ->modernwarfare2.myforum.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawe4 Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.krasnystaw.net 07.04.09, 17:55 No spoko. Pierwszą częsc przeszedlem, nawet mi się podobało. Ale juz wtedy mi gra haczyła... Wiec teraz pewnie mi raczej nie pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vault dweller Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 17:59 Ech, coraz trudniej zrobić wrażenie na ludziach. Przecież dzięki AC można było się przespacerować po średniowiecznym Bliskim Wschodzie, już choćby dlatego miło się gra. Te widoki! Te widowiskowe walki! Ale nie - gra jest nudna, bo w koło macieju to samo: biegamy, zabijamy, uciekamy i wspinamy się. Ależ my gracze jesteśmy rozpieszczeni ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 18:09 bardzo interesujace www.freelogic.pl/thumbnailer/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deamon Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.09, 18:11 jakoś nie ufam temu animowi ale liczę ze gada prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.04.09, 18:37 sex Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek777 Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 07.04.09, 18:43 pierwsza część fajna bo fajna ale im dalej w fabułe tym nudniej w rozgrywce... a jeśli to info od anonima okarze się prawdziwe to wiem jedno JA TEGO NIE KUPIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dark Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 18:56 NO generalnie motyw z tym ze koles umie zeskoczyc ze 40m wiezy precyzyjnie w stok siana bez namyslu a topi sie w kaluzy bylco najmniej smieszny wiec nie dziewie sie jesli w koncu wielki assasyn nauczy sie plywac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
prezii Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 07.04.09, 19:14 Według mnie AC zabrakło dwóch rzeczy: Po pierwsze fabuły. Fajnie się zaczyna, bieganie po jaskini, próba zabójstwa, później rewelacyjny leap of faith przed murami zamku i odbezpieczenie pułapki. Co później - nic. Powtarzalność. Dobrze, że postacie, które zabijaliśmy były niejednoznaczne. Wystarczyło trochę pomyśleć, wziąć stworzyć linie fabularną, ciekawe postaci, dramaty, wybory, zwroty akcji (np. odkrycie, że jesteśmy w Animusie dopiero w połowie gry). Ktoś powie, że byłoby liniowo, gra i tak jest liniowa. Daje nam tylko teoretyczny wybór co do ścieżki którą pójdziemy. Po drugie stopień trudności i taki sam zarzut mam do nowego Prince of Persia jako fan serii. Za łatwe walki przede wszystkim - przy końcówce gry nie chciało mi się już wysilać tylu wrógów było i choć miałem obcykane kombosy i kontry to ze znużenia przyciskałem naprzemiennie prawy i lewy przycisk myszy. Także trudność przemieszczania się po mieście to kpina. Trzy przyciski i lecisz przez całe miasto. Wystarczyłoby mi trochę utrudnienia, żebym czerpał satysfakcję z parkour-u i dobrze wykonywanych skoków. Chociażby dodanie czegoś dla graczy, którzy chcą się doskonalić. Jako przykład mirrors edge, gdzie można biec i przechodzić grę bez większych problemów. Można jej także poświęcić trochę czasu i czerpać wielką przyjemność z tzw. "flow" gdy biegniemy non stop, wykonujemy ewolucje i skaczemy. Mimo wszystko wierzę w Ubi. Trochę się pogubili szukająć nowych dróg w grach. Mam nadzieję, że sequel AC będzie dużo lepszy tak jak i sequel Prince of Persia. Są to gry bardzo dobre. Pod względem technicznym doskonałe (miasta, animacja i grafika w AC czy cell shading w Prince of Persia). Ja jestem jednak wybrednym graczem i szkoda mi tak niewykorzystanego potencjału jaki ma Assassins Creed. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangaraxx Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.as.kn.pl 07.04.09, 19:29 "Coraz więcej informacji o jednej z najbardziej oczekiwanych kontynuacji wypływa do sieci." Najbardziej oczekiwanych? Przecież ta gra to była porażka roku. Kto czeka na drugą część? Ja kupiłem tą grę tylko dlatego, że na GC kilku fanboyów konsolowych zachwalało ją jak jakieś arcydzieło. Niestety wyrzuciłem kasę w błoto, bo ta gra polega na ciągłym powtarzaniu 9 różnych typów zadań (które na dodatek są bardzo podobne do siebie). Musiałem się zmuszać, by ją ukończyć. Także nie czekam na drugą część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 19:37 Przecież końcówka AC była niewyjaśniona, a więc dlaczego zmieniają głównego bohatera? Liczę że to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 07.04.09, 19:37 Pierwszy Teaser jest po prostu rewelacyjny. Wpleciono fikcję w świat rzeczywisty. Do tego 5 tajemniczych znaków odkrywających bonusy. Znalazłem wszystkie, tylko, że kamerki nie mam ... 3 znalezione screwattack.com/node/20567 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 21:05 ACHIVEMENTS CREED- tak powinna się nazywać bo powiedzmy sobie szczerze, gra prócz możliwości powiększania e-penisa nie ma nic do zaoferowania i jeżeli dwójka będzie równie niegrywalna to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mistermozg Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 07.04.09, 21:22 ja jestem pod wrażeniem, uwielbiam Quick Time Events. A tak serio to... nie cierpię ich. zatem chyba podziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.szczecin.mm.pl 07.04.09, 22:15 scottish-cyclops.mybrute.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psubrat Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.xdsl.centertel.pl 07.04.09, 23:25 Zauważył ktoś, że w trailerze Człowiekowi witruwiańskiemu (gość wpisany w okrąg) brakuje wacusia? Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 08.04.09, 01:27 Maski bylyby ciekawym urozmaiceniem ale troche malo relaistyczne by bylo by gosc w masce nei zwracal wuagi na ulicach . Odpowiedz Link Zgłoś
adk84 Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 08.04.09, 01:59 @falcion Jeżeli potwierdzą się plotki, że akcja dzieje się w Wenecji to maski będą realistyczne z racji sławnego karnawału który trwał tam w zamierzchłych czasach nawet i kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
guardian79pl Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 08.04.09, 09:06 Spodziewałem się takiego obrotu spraw (AC2 w innej miejscówce i czasie niż AC1). W AC1 podobało mi się odwzorowanie średniowiecznych miast Bliskiego Wschodu. Zabrakło mi większej interakcji z otoczeniem (brak możliwości pobicia pokłonów Allahowi w meczetach). Klimat wciągnął mnie jednak maksymalnie, gdyż bardzo lubię i interesuję się światem arabskim. Mam nadzieję, że dwójka nie zawiedzie klimatem, ale bardziej czekam na AC PSP, bo jest szansa na powrót do Damaszku, który wywarł na mnie największe wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Squork Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.via.zamek.net.pl 08.04.09, 09:52 Quick Time Events to dla mnie sposób, jak zarżnąć dobrą grę bezsensownymi i nudnymi wstawkami zręcznościowymi (przykład: Fahrenheit). Czy to są czasy Decathlona, żeby kogoś coś takiego bawiło?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 10:28 @Psubrat To cenzura się nazywa(tak jakby nikt nie wiedział czego się spodziewać w tym miejscu). Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów 08.04.09, 11:30 W sumie jest to jakas racja z tymi maskami pytanie tylko czy bedzie to dobrze odwzorowane. Domyslam sie ze tym razem bohatera beda skanowac ci co go uwolnia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olbrychski Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: 94.251.137.* 08.04.09, 12:23 To na prawde swietna gra, choc faktycznie krotka i nei nadajaca sie do przechodzenai wicej niz jeden raz. Moze po jakims dlugim czasie. Generalnei swietna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonatan Re: Assassin`s Creed 2 - kilka nowych szczegółów IP: *.efekt.net.pl 08.04.09, 12:51 AC to ładna grafika i parę fajnych pomysłów zabite nudną jak flaki rozgrywką. Poskakałem po dachach, pojeździłem na koniku, pooglądałem widoczki i dałem sobie spokój. A mogło być tak pięknie... Na szczęście dostałem to wątpliwe cudo w prezencie dzięki czemu nie wywaliłem kasy w błoto I na dwójkę też jej wydawać nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś