Dodaj do ulubionych

Czy podoba Wam się "Felicity"?

• Gość: sisi Re: Czy podoba Wam się IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 18:18
      Felicity jest BOSKA uwielbiam ją i jej znajomych a wręcz nie mogę się oderwać
      od telewizorka,tylko szkoda,że znowu przerwali:(
      • Gość: carebear jak wam się podoba? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 09:00
        • Gość: carebear noel czy ben? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 09:11
          felicity zawladnela moim zyciem. nie wyobrazam sobie zycia bez bena, seana,
          megan itd. WB zapowiedzialo ze nakreca 10 nowych odcinkow, ale za nim one dotra
          do polski minie bardzo duzo czasu. w ostatnich odcinkach felicity w USA nasza
          ulubiona para mam znowu klopoty. byla dziewczyna bena jest z nim w ciazy,
          felicity jest zdrugotana. mam nadzieje, ze ich zwiazek nie skonczy sie tak jak
          zwiazek noela i ruby. pozatym producenci zapowiedzieli, ze ostatecznie felicity
          wybierze noel, czy ben. trzymam mocno kciuki za bena. felicity przy nim
          kwitnie, najpiekniejsze odcinki to te, w ktorych felicity byla z benem. nie
          wyobrazam sobie innego zakonczenia. oni sa dla siebie stworzeni.
          pozdrawiam
          • Gość: Bunia Felicity Wróć!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 11:02
            Ten wątek jest chyba najlepszym dowodem na popularność filmu. Miejmy nadzieję,
            że TVP weźmie to pod uwagę.
            A swoją droga, starsznie miło mi się robi, jaks obie czytma Wasze posty.
            Pamiętam, jak czekałam na Felicity w polskiej telewizji i jak byłam załamana,
            kiedy zaraz po emisji zdjęli ją z anteny z powodu ..... niskiej oglądalności!!
            I nie mogłam uwierzyć, że ludzie Felicity się nie podoba!!!
            Ale jak widać trzeba troszkę czasu a wszystko się zmienia!!!
            Pozdrawiam Was wszystkich,
            Bunia (też zresztą Wrocławianka).
          • Gość: ika koncowe odcinki IP: *.ny325.east.verizon.net 07.04.02, 20:56
            rzeczywiscie WB w Stanach kreca ostatnie 10 odcinkow... a film fajny.
            • Gość: ika www.felicity.com IP: 150.210.176.* 09.04.02, 01:33
              na tej stronie mozecie "sledzic" (opis) odcinki w usa, mozna tez napisac to
              tworcow serialu ... angielskojezyczna
              • Gość: Majandra Odcinki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 18:12
                Na stronie jest do kupienia CD z wywiadami,filmami promującymi Felicity:
                x-files.iq.pl
                Został on wydany dzięki temu,że prosiłam ludzi by wysyłali do tego faceta e-
                maile z prośbami o Fel.Jeśli będziecie zainteresowani to piszcie do niego z
                prośbą o wydanie 3 i 4 serii Fel.
                • Gość: Majandra Re: Odcinki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 18:16
                  A zapomniałam jakby ktoś chciał to podaje mój e-mail:nataliamilagros@wp.pl
                  P.S.Muzyka z serialu jest dostępna na stronie merlin.com
                  Zapraszam na moją stronkę o Felicity:roswellwkregutajemnic.w.interia.pl
                  Powstała ona w styczniu,ale niewiele osób na nią trafia.Zgłosiłam ją do
                  katalogu w Wirtualnej Polsce,ale do tej pory jej tam nie umieścili.
                  • Gość: Majandra Re: Odcinki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 18:19
                    Mała poprawka-adres stronki to xfiles.iq.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka