Dodaj do ulubionych

Pytanie o 07 z przedwczoraj...

03.09.03, 16:19
...chciałam zapytać, bo nie widziałam od początku, co stało się z Ewą...?
I czy ta nowa Ania to na "stałe"...?

Z góry dzięki, s.
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: Pytanie o 07 z przedwczoraj... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 17:29
      Ania się pojawiła 2 odcinki temu wstecz.
      • Gość: pojata Re: Pytanie o 07 z przedwczoraj... IP: Kasza.gjpoland.com.pl:* / 172.16.20.* 03.09.03, 17:36
        Poprzedni post był trochę nieprecyzyjny. Nasza TVP pokazuje odcniki 07 w bardzo
        przypadkowej kolejności. I rzeczywiście była już Ania, ale potem "wróciła" Ewa.
        Ale owszem, w pewnym momencie z serialu zniknęła Ewa Florczak (czyli sierżant
        Ewa Olszańska), a zastąpiła ją Hanna Dunowska (czyli sierżant Ania). Podobnie
        zresztą było z Zubkiem i Jaszczukiem. Pozdrawiam. :)
      • Gość: trooper hola! IP: *.revers.nsm.pl 03.09.03, 17:40
        Sierż, Anna Sikora wystąpiła w 3 ostatnich odcinkach Borewicza, kolejno:
        - "Zamknąć za sobą drzwi" (przedwczoraj)
        - "Złocisty" (2 tyg. temu)
        - "Przerwany urlop" (za tydzień)

Co do odejścia sierż. Ewy Olszańskiej to jakoś nie wyłapałem aby w serialu
        podano przyczynę.

pozdr,M
        • Gość: jack9 Re: hola! IP: *.stansat.pl 03.09.03, 20:31
          Za to Tatiana Sosna - Sarno grała w dwóch różnych odcinkach dwie role -
          stewardessę i w ostatnim odcinku żonę leśniczego.
          • Gość: gość Re: hola! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 08:43
            Fronczewski chyba też był kiedyś kierownikiem ośrodka wypoczynkowego a teraz
            amerikańskim kolegom
            • sonny07 Re: Full serwis 04.09.03, 08:58
              Full service na ten temat znajdziesz w wątku 'kto oglądał wczoraj borewicza' :))
              Fronczewski owszem - 'Hieny' i 'Zamknąć..'
              Barciś - 'Wagon pocztowy' i 'Złocisty'
              Drzewicz - 'Morderca działa nocą', 'Strzał na dancingu' i 'Przerwany urlop'..
              itd, itd..
              na wątku o którym na początku wspomniałem masz kopalnię wiedzy i informacji na
              temat tego serialu!
              bez odbioru!
              Do!
              • konya98 Re: Full serwis 04.09.03, 09:22
                Mozna jeszcze zajrzec na www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/opisfilmu?
                baza=1&nrf=3488&start=1

Maciek
          • Gość: P-77 Re: hola! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 14:12
            Gość portalu: jack9 napisał(a):

> Za to Tatiana Sosna - Sarno grała w dwóch różnych odcinkach dwie role -
            > stewardessę i w ostatnim odcinku żonę leśniczego.
            Gwoli ścisłości grała już wcześniej ekspertkę milicyjną (chyba w 1981 roku).
            A podobno lekarza opatrującego Kopińskiego w ostatnim odcinku dubbingował Marek
            Frąckowiak ("Literat" ze Złiocistego). Na stronie filmu polskiego nic o tym nie
            ma, ale jak się wsłuchać...
            Dobrze, że w poniedziałek będzie "Przerwany urlop".
        • aric Re: hola! 04.09.03, 09:57
          Gość portalu: trooper napisał(a):

> Co do odejścia sierż. Ewy Olszańskiej to jakoś nie wyłapałem aby w serialu
          > podano przyczynę.

Z tego co pamietam, to była o tym mowa. Zdaje sie, że wyszła za gościa, którego
          grał Niemczyk i zrezygnowała z pracy w policji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka