Dodaj do ulubionych

Dzisiaj rusza Idol3

04.09.03, 09:29
Bedziecie ogladac? Ja zaluje ze nie ma Kuby, ale obejrze z ciekawosci -
ciekawa jestem reakcji Malenczuka na spiewajacych. Ogolnie mam jednak zle
przeczucia..
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: Dzisiaj rusza Idol3 04.09.03, 11:59
      Przeczucia mam podobne do Ciebie. Czuję, że ten Prokop to będzie niewypał.
      Maleńczuk ujdzie, ale bez Powiatowskiego to nie będzie to samo.
      • agata_edziecko Re: Dzisiaj rusza Idol3 04.09.03, 12:02
        A ja będę oglądać od samego początku, żeby nie było tak, jak w poprzedniej
        edycji, w której odkryto taki talent, jak Bartek Król, a ja sie zorientowałam
        tuz przed jego odpadnięciem :( Dla mnie to było odkrycie Idola 2 i mam
        nadzieję, że coś jeszcze zawojuje.
        Pozdrawiam
        agata
        • Gość: eroll Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.chello.pl 04.09.03, 12:31
          Z tego co widziałem w reklamówkach Maleńczuk łagodny nie jest, może być fajnie
          będe oglądał.
    • Gość: Paweł Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:20
      Też będę dzisiaj oglądał 3 edycje pierwszy odcinek. Ciekawi mnie postawa
      Prokopa. Maleńczuk to wiadomo, że dużo razy będzie na nie. Zobaczymy jak
      poszła trzecia częśc. Poprzednie były udane.
      • bella76 Re: Dzisiaj rusza Idol3 04.09.03, 14:29
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Też będę dzisiaj oglądał 3 edycje pierwszy odcinek. Ciekawi mnie postawa
        > Prokopa. Maleńczuk to wiadomo, że dużo razy będzie na nie.

No wlasnie, Prokopa tez jestem bardzo ciekawa, bo szczerze mowiac jak prowadzil
        cos na MTV to nie przypadl mi za bardzo do gustu, ale moze tutaj sie rozkreci.
        Powiem wam ze nawet sie ciesze ze rusza ten Idol bo przez wakacje prawie nic
        nie bylo do ogladania ciekawego w TV i sie troche stesknilam za jakimis
        ciekawymi programami. Mam nadzieje ze ta trzecia czesc bedzie przynajmniej tak
        dobra jak dwie poprzednie, ktore lubilam.
        • mahoney Re: Dzisiaj rusza Idol3 04.09.03, 18:04
          nie no , a ja sie chcialem uczyc , no obejrze oszywiscie , prokopa jestem
          ciekawy , lubie goscia , ma dobre poczucie humoru , chociaz czasami jest
          gburowatyi hamowaty jak ktos go krytykuje , to z tego co widzialem na Mtv , jak
          ktos im wyslal ze ten progam jest dlas slodkich idiotek a Prokop nie wszedl w
          dyskusje dlaczego w dyskusje z faktami tylko zaczal go bez zadnych oporow
          objezdzac
          • devojce No i ruszył 04.09.03, 22:45
            Qrcze! To jest lepsze od najlepszego kabaretu :-D Obowiązkowo oglądam
            wszystkie odcinki. MIodzio :-D
    • Gość: eroll Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.chello.pl 04.09.03, 22:46
      no i jak wam się podoba, jurorzy całkiem ok prokop był lepszy niż myślałem
      wychodzi na to że leszczyński jest najczarniejszą postacią komisji przynajmniej
      w tym odcinku brakuje mi jednak Wojewódzkiego uczestników nie mam moralnego
      prawa krytykować.
      • Gość: mag Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.duna.pl 04.09.03, 23:00
        leszczynski mnie irytuje.maleńczuk też,ale mniejsza o to. pilam sobie wode i
        jak pokazali niektórych spiewajacych ludzi to az prychnęłam.
        • Gość: devojce Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 23:33
          Gość portalu: mag napisał(a):

> pilam sobie wode i
          > jak pokazali niektórych spiewajacych ludzi to az prychnęłam.

Ja bym nie nadużywała słowa "śpiewających" ;-)
          • mahoney Re: Dzisiaj rusza Idol3 04.09.03, 23:39

> Gość portalu: mag napisał(a):
            >
            > > pilam sobie wode i
            > > jak pokazali niektórych spiewajacych ludzi to az prychnęłam.

dziewczyny ktore pisza " prychnelam " sa super :)
      • mahoney Re: Dzisiaj rusza Idol3 04.09.03, 23:38
        oj nie masz eroll nie masz ...
        hm ... ale to powiec nam dlaczego nie masz :) :)
        • Gość: eroll Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.chello.pl 05.09.03, 09:13
          mahoney napisał:

> oj nie masz eroll nie masz ...
          > hm ... ale to powiec nam dlaczego nie masz :) :)
          bo sam się nie dostałem, dobra lecę do szkoły.
    • Gość: ef-ka Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: 80.51.29.* 04.09.03, 23:03
      zaczelo sie niezle;
      nowi czlonkowie szanownego jury jak najbardziej sie nadaja;
      • Gość: liama Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 00:41
        Słów kilka ode mnie: ta skacząca panna, gadająca coś od rzeczy - jak to się
        stało, że ona została przyjęta? Przecież podobno Idol ma mieć osobowość, a ta
        dziewczynka sprawiła, że z zażenowaniem spoglądałam w ekran. Dalej: ten koleś z
        piszczącym wokalem...no ludzie, co to ma być?? On też przechodzi??
        Skoro poutyskiwałam to teraz merytorycznie(j): Leszczyński na swoim
        zwyczajowym, równym poziomie - póki co bez zastrzeżeń
        Maleńczuk - wyjątkowo zblazowany, rozbawił mnie uwagą jakoby facet od musicalu
        JCS miał słaby głos - temu kolesiowi można było wszystko zarzucić od kiepskiej
        dykcji poczynając na przesadnej ekspresji kończąc, ale nie to co Pan Jury
        raczył wymyślić
        Prokop - miłe zaskoczenie,
        Cygan/Zapendowska - bez zmian
        Ogólne wrażenie mam natomiast takie, że tej 5 - osobowej komisji brakuje
        jakiegoś luzu, spontanu, żartu - i tu chyba kłania się brak Wojewódzkiego.
        Ale..pożyjemy, zobaczymy.
        Natomiast denerwował mnie montaż - na cholerę te przebitki śpiewających przed
        komisją z korytarza? Ta konwencja videoklipowa jest męcząca.
        Tyle.

pozdrawiam.

• Gość: orkel Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 23:28
          Gość portalu: liama napisał(a):

> Natomiast denerwował mnie montaż - na cholerę te przebitki śpiewających przed
          > komisją z korytarza? Ta konwencja videoklipowa jest męcząca.
          > Tyle.
          >
          > pozdrawiam.
          >
          >
          >
          Zgadzam się.
    • glosuj_na_nie Re: Dzisiaj rusza Idol3 05.09.03, 07:17
      tylko Leszcyńskiego mozna posłuchać, to, że Prokop bedzie kiepski, to było
      pewne, znacznie wiecej oczekiwałem po Maleńczuku, i dziekowac polsatowi, że
      udało się im za3mać Leszcza w Idolu, ale Prokop to juz jest dno.
      • Gość: mag Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.duna.pl 05.09.03, 08:56
        wedlug mnie, to Leszcza nie musieli sila zatrzymywac.po tym, jak stracil posade
        w gazecie,to pewnie sam chcial dalej siedziec przy stoliku w idolu.jeszcze on
        jak on,ale Malenczuk to dziala mi na nerwy.madrala się znalazł.a tą skacząca
        dziewczyna powinna zostac odrzucona przy najblizszej okazji.
      • bella76 Re: Dzisiaj rusza Idol3 05.09.03, 08:56
        Mi tez brakuje jakiejs atmosfery luzu i swobody, caly czas wydawalo mi sie ze
        jury jest bardzo spiete, moze to faktycznie brak Kuby.
        Zadziwil mnie Malenczuk i Prokop przepuszczajac tego goscia podobnego do
        Haakinena ktorego poziom naprawde przekroczyl granice zenady - w ogole dziwne
        ze jedynie LEszczu to skrytykowal..
        Obawiam sie, ze jak tak dalej pojdzie i beda przepuszczac tego typu osoby to
        nie bedzie kogo sluchac w dalszych odcinkach:(
        Ale ogolnie ubawilam sie setnie - niektorzy ludzie sa nie do pobicia, np. ten
        chlopiec ktory poprzednio spiewal Modern Talking a wczoraj wystapil z piosenka
        Ich Troje.:))))) albo dziewczyna ktora chyba 10 minut uczyla sie tekstu przed
        jury i w koncu zrezygnowala. No i chlopiec od hip-hopu ktory wszystko rymowal
        na poczekaniu i na koniec spytal Cygana "A pan to w ogole cos spiewa?":))))))
        Faktycznie kabaret:)
    • Gość: max Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.chello.pl 05.09.03, 09:17
      hahhaha tak ten koleś co wyskoczył do cygana z tym tekstem ale się ubawiłem
      cygan miał fajną minę, w ogóle było zabawnie czekam na nowe odcinki
      • Gość: max Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.chello.pl 05.09.03, 09:18
        albo banda millera haha
        • Gość: anka Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: 213.77.9.* 05.09.03, 09:50
          no ci z bandy millera musieli byc niezle najarani. macie racje ogolnie komisja
          byla spieta, cos mi sie zdaje, ze miedzy Malenczukiem a Leszczynskim będą
          niezle zadymy.stanowczo uwazam, ze brak Wojewodzkiego. Malenczuk troszke
          drażni, a Leszczynski mnie wkurza tym narzucaniem ludziom swojego stylu
          muzycznego. jak ktoś chce śpiewać Annę Jantar to niech śpiewa, tylko żeby to
          potrafił. a życie to i tak zweryfikuje czy ludzie będą chcieli to sluchać czy
          nie. jak narazie typy Leszczyńskiego się niesprawdzily. może niech sobie wezmie
          troche do czaszki, że wszyscy nie chca sluchac tego co on. NIECH KAŻDY ROBI TO
          CO LUBI!
    • Gość: zapomniałem kto ja Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 11:02
      Kuba był moim ulubionym jurystą - jego brak bardzo widoczny!
      Juryści zrobili się jacyś dziwnie spięci - może to wynik tego, że to pierwszy
      casting...
      Leszczyński, jak zwykle, porażka; Prokop nieco bezbarwny, a Maleńczuk - miła
      niespodzianka (z dystansem i z szacunkiem do ludzi - szok!)
    • Gość: kubu Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.gdynia.mm.pl 05.09.03, 11:18
      troszke przegapilem tego idola, atroszke bylem gdzies miedzy poznaniem a gdynia
      i nie moglem nic ogladac :/
      ale obawiam sie, ze przerosniete jury nie bedzie moim ulubionym
      dlatego czekam na etap klubowy kiedy to uczestnicy przejmuja paleczke :)
    • Gość: :) Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.pl / 172.17.1.* 05.09.03, 12:09
      Pierwsze wrażenia skrajne.

Jury wydaje się "przeludnione", taki tam tłok. Leszczyński zrobił na mnie
      wrażenie obrażonego, ale trzyma swój dotychczasowy poziom (jakikolwiek on by
      nie był). Odniosłem wrażenie, że jest wrogo nastawiony do Prokopa i
      Maleńczuka. Maleńczuk wydaje opinie chyba lekko nieprzemyślane. Dowcip Prokopa
      trąci Wojewódzkim. Problem w tym, że Wojewódzki był i sobie poszedł. Nie
      potrzeba jego substytu. Potrzeba ludzi oryginalnych.

Cygan w cieniu innych. Za to na duży plus wyszła Zapendowska. Ostatnia ostoja
      tego programu. Będzie mi brakowało komentarzy Wojewódzkiego w jej kierunku (i
      vice versa).

Realizacja na razie nieciekawa. Ludzie karykaturalni.

Bleh... :(
    • aguszak Re: Dzisiaj rusza Idol3 05.09.03, 12:45
      Cieszę, że już się zaczął, bo prawdę pisząc, to czekałam na I3.
      Ogólnie zauważyłam, że Leszczyński jest jakby w opozycji do pozostałej czwórki:
      jeżeli on jest "na tak", to reszta jest "na nie" i na odwrót.
      Niezrozumiałe jest dla mnie przepuszczenie do następnego etapu tej rozbrykanej
      dziewoi (to, co było dopuszczalne i nawet zabawne u Buły, jest niestarwne w
      wykonaniu tej panienki) oraz tego dryblasa ze zniewieściałym głosem
      (spodziewałam się po tym facecie niezłego ryknięcia, do czasu, jak... się
      odezwał ;)))
      Ogólnie bardzo obiecująco :)
      Słyszałam i gdzieś przeczytałam, że casting w Gdyni był jednym z najsłabszych w
      historii programu (od I1 do I3) i naprawdę nie było w kim wybierać - stąd może
      część osób wybrano do dalszego etapu na zasadzie "bo kogoś w końcu trzeba".
      • Gość: ada Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: 195.117.188.* 05.09.03, 13:38
        Zauważyliście, że zmienił się partner radiowy Idola - juz nie radio Zet, tylko
        teraz RMF.
    • Gość: Paweł Re: Dzisiaj rusza Idol3 IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 16:23
      Idol 3 rozpoczety. Jury zmienione. Prokop nawet fajny, maleńczuk średi ale
      mało zabawny w przeciwieństwiie do wojewódzkiego, którego brak jednak mozna
      odczć. Bez tego najsurowszego ze strarego jury Idol już nie będzie ten sam.
      POdobnie jak w poprzednich edycjach realizacja programu jest fajna. Polecam.
      • andrzej26 Re: Dzisiaj rusza Idol3 05.09.03, 23:59
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Idol 3 rozpoczety. Jury zmienione. Prokop nawet fajny, maleńczuk średi ale
        > mało zabawny w przeciwieństwiie do wojewódzkiego, którego brak jednak mozna
        > odczć. Bez tego najsurowszego ze strarego jury Idol już nie będzie ten sam.

Osobiście bardzo się cieszę, że nie ma już Wojewódzkiego. Nie ważne czy juror
        jest surowy czy nie, ważne by był sprawiedliwy. A w II edycji Wojewódzki był
        nierówny: humorzasty i nieobiektywny. Krótko mówiąc, nie wnosił nic
        konstruktywnego do programu. Prokop jest w porządku, na temat Maleńczuka
        jeszcze nie mam zdania, "stara" trójka także mogłaby się wycofać jak
        Wojewódzki. Znudzili się po prostu.
    • mamalgosia Re: Dzisiaj rusza Idol3 06.09.03, 13:05
      będę oglądać, chociaż wolałam tamto jury (wbrew pozorom wcale nie lubie Kuby)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka