Dodaj do ulubionych

JOŚ 26.04

26.04.08, 20:37
Ludki, beztelewizornam dzisiaj, mogę liczyć na Wasze relacje?

no i pytanie podstawowe, kto odpadł?

z góry dziekuję :)
Obserwuj wątek
    • janigor1 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:14
      Odpadł Kordek. Ale nie masz czego żałować, piosenki dzisiejsze brr.. Disco Polo itp. Właśnie śpiewa Zając - O, matko!!!
      • janigor1 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:15
        Ale właściwie szkoda, że nie widzisz. Zając wyglada jak panienka zarobkująca własnym ciałem makijaż , kiecka...
        • flojd2 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:18
          Edyta upomniała Ibisza
          Poprosila go zeby wiecej nie śpiewał ;-))

LOL, brawa ;-))
          • pipistrello77 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:35
            stara babcia się ostała, niestety, no i za momencik zpieje, obaczym, jakim
            fałszem dziś dowali
            • ssachell Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:46
              a jam właśnie fanką tej 'starej babci' i cieszę się, że została :)

dzięki!
              • pipistrello77 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:49
                skaczą koło niej jak wokół zgniłego jaja, a babiszon manieryczny i fałszujący.
                łot cała prawda o pani G.S.
                • ssachell Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:52
                  prawda czy nie, ja i tak mam do niej słabość i nic na to nie poradzę

a co śpiewała?
                  • liz747 Re: JOŚ 26.04 27.04.08, 01:05
                    moim zdaniem poziom tych osob ktore zostaly jest zenujacy...Szapolowska niby ma
                    sie za swietna aktorke, wszyscy ją kochaja i uwielbiaja a ona potrafi zaspiewac
                    kazda piosenke na jedno kopyto i na jednym dzwieku. moze i ma ladny glos
                    brzmiacy jak za dawnych lat i ladne naturalne wibrato jak to Edytka okresla ale
                    to chyba troche za malo jak na tak WIELKA aktorke przystalo. poza tym szpecą ją
                    fryzurami i strojami.
                    Zajac - porazka jesli chodzi o spiewanie ale nie jest chociaz nudna, milo sie na
                    nia patrzy, zawsze jest kolorowo ubrana i to jest jedyny pozytyw jej osoby. do
                    odstrzalu.
                    Jablczynska - z programu na program wyglada coraz gorzej, niew iem czemu Jury
                    sie tak zachwyca jej wygladem i talentem, glos ma bardzo przecienty, wyglad
                    jeszcze gorszy, ja w niej nic nie widze...
                    Kuszewski - fajny facet, fajnie spiewa po angielsku i ma dystans, umie sie z
                    siebie smiac, moj faworyt zdecydowanie.
                    Respondek - glos ma moze fajny ale repertuar mu dobieraja fatalny...zreszta dla
                    mnie rewelacja jesli chodzi o meski dojrzaly glos byl Piotr Polk i nikt w tej
                    edycji nie dorasta mu do piet, ani klasa, ani wygladem ani glosem.
                    Olga Bonczyk - ladnie wyglada, pieknie spiewa ale na wygrana nie zasluguje bo
                    ona juz plyty z tego co wiem wydaje i spiewa z samym Turnauem na koncertach,
                    wiec co robi w tym programie?

To tyle:)
    • bardu Re: JOŚ 26.04 27.04.08, 08:26
      Szapołowska - piękna, elegancka kobieta - niezależnie od tego co niektórzy o
      niej wypisują. Chciałabym zobaczyć te jej krytykantki, kiedy będą w jej wieku.
      Ale właściwie mogę sobie codziennie na ulicach takie pooglądać. Głos ma ciekawy,
      chociaż niezbyt mocny - ale ona śpiewa naprawdę trudne piosenki. Miłość ci
      wszystko wybaczy, Uciekaj moje serce - naprawdę nie każdy poradziłby sobie z
      tymi klasykami.
      Olga Bończyk - piękny głos, szkoda tylko, że wszystkie piosenki brzmią tak samo.
      Ale niewątpliwie to jedna z nielicznych aktorek, które wiedzą, na czym polega
      śpiewanie.
      Joanna Jabłczyńska - bardzo sympatyczna i ładna dziewczyna, z głosem trochę
      gorzej - chociaż muszę przyznać, że potrafiła sobie poradzić i z Rainy man i z
      piosenką Kasi Sobczyk (nie pamiętam tytułu). Wczoraj było gorzej, też nie
      rozumiem zachwytów jury nad jej wyglądem - uważam, że wczoraj akurat styliści
      przedobrzyli i wyglądała cokolwiek tandetnie.
      Aneta Zając - to największa pomyłka - nie ma pojęcia o śpiewaniu, stroje
      fatalne. Ja rozumiem, że tam są styliści, ale czy te kobiety siebie nie widzą?
      Nie wyobrażam sobie, żeby nie miały wpływu na swój wygląd (vide Szapołowska i
      Bończyk).
      Kacper Kuszewski - sympatyczny, naprawdę nieźle śpiewa i tak jak już wyżej
      wspomniano widać, że traktuje wszystko jak świetną zabawę. Bardzo pozytywnie
      mnie zaskoczył.
      Krzysztof Respondek - świetny głos i interpretacja - mój zdecydowany faworyt
      (odkąd odpadła Monika Dryl). Potrafi chyba zaśpiewać wszytko - póki co w każdym
      stylu radzi sobie doskonale. Szkoda, że w następnym odcinku będzie śpiewał Oh
      Carol - akurat nie przepadam za tą piosenką. Ale może ją polubię po usłyszeniu
      wersji Krzysztofa?
      • pipinia.pl Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 01:07
        bardu napisała:

> Szapołowska - piękna, elegancka kobieta

Zachowuje się jak sprzedajna tania dziwka. A piękna nie była nigdy, może jedynie
        interesująca

> Głos ma ciekawy ,
        > chociaż niezbyt mocny - ale ona śpiewa naprawdę trudne piosenki. Miłość ci
        > wszystko wybaczy, Uciekaj moje serce - naprawdę nie każdy poradziłby sobie z
        > tymi klasykami.

Hmmm... Kilka dźwieków na krzyż niewymagających dużej skali, a i tak w każdej z
        nich fałszuje.

> Olga Bończyk - piękny głos, szkoda tylko, że wszystkie piosenki brzmią tak samo

Gdzie ten piekny głos? W dołach szmery , w górach duszenie .

> Ale niewątpliwie to jedna z nielicznych aktorek, które wiedzą, na czym polega
        > śpiewanie.

Nie jest aktorką tylko wokalistką , już ktoś kiedys pisał że skończyła Akademie
        Muzyczną .
        • bardu Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 09:15
          pipinia.pl napisała:
          ...
          No cóż, najwyraźniej masz bardzo wysokie wymagania. Ja jednak pozostanę przy
          swoich opiniach, Ty możesz mieć swoje.
        • kubissimo Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 11:07
          tja, a w ostatnim odcinku pani Bończyk rozczulajaco mowila, ze jest samoukiem :D
          rozumiem, ze poziom nauki na wydziale wokalno-aktorskim Akademii Muzycznej byl
          tak zenujacy, ze musiala sie sama uczyc :)
          • kropka.pod.i Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 11:14
            Mówiła, że jest samoukiem w kwestii malarstwa, rysuku i tym podobnych sztuk plastycznych..;)
            • kubissimo Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 11:27
              nie nie, to bylo w kontekscie tego, ze ma tyle talentow: maluje, spiewa,
              recytuje, na co Olga skromnie spuscila swoje oczka z syndromem kreta i
              powiedziala, ze tak, ale jest samoukiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka