ssachell 26.04.08, 20:37 Ludki, beztelewizornam dzisiaj, mogę liczyć na Wasze relacje? no i pytanie podstawowe, kto odpadł? z góry dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janigor1 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:14 Odpadł Kordek. Ale nie masz czego żałować, piosenki dzisiejsze brr.. Disco Polo itp. Właśnie śpiewa Zając - O, matko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:15 Ale właściwie szkoda, że nie widzisz. Zając wyglada jak panienka zarobkująca własnym ciałem makijaż , kiecka... Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:18 Edyta upomniała Ibisza Poprosila go zeby wiecej nie śpiewał ;-)) LOL, brawa ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pipistrello77 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:35 stara babcia się ostała, niestety, no i za momencik zpieje, obaczym, jakim fałszem dziś dowali Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:46 a jam właśnie fanką tej 'starej babci' i cieszę się, że została :) dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
pipistrello77 Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:49 skaczą koło niej jak wokół zgniłego jaja, a babiszon manieryczny i fałszujący. łot cała prawda o pani G.S. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOŚ 26.04 26.04.08, 21:52 prawda czy nie, ja i tak mam do niej słabość i nic na to nie poradzę a co śpiewała? Odpowiedz Link Zgłoś
liz747 Re: JOŚ 26.04 27.04.08, 01:05 moim zdaniem poziom tych osob ktore zostaly jest zenujacy...Szapolowska niby ma sie za swietna aktorke, wszyscy ją kochaja i uwielbiaja a ona potrafi zaspiewac kazda piosenke na jedno kopyto i na jednym dzwieku. moze i ma ladny glos brzmiacy jak za dawnych lat i ladne naturalne wibrato jak to Edytka okresla ale to chyba troche za malo jak na tak WIELKA aktorke przystalo. poza tym szpecą ją fryzurami i strojami. Zajac - porazka jesli chodzi o spiewanie ale nie jest chociaz nudna, milo sie na nia patrzy, zawsze jest kolorowo ubrana i to jest jedyny pozytyw jej osoby. do odstrzalu. Jablczynska - z programu na program wyglada coraz gorzej, niew iem czemu Jury sie tak zachwyca jej wygladem i talentem, glos ma bardzo przecienty, wyglad jeszcze gorszy, ja w niej nic nie widze... Kuszewski - fajny facet, fajnie spiewa po angielsku i ma dystans, umie sie z siebie smiac, moj faworyt zdecydowanie. Respondek - glos ma moze fajny ale repertuar mu dobieraja fatalny...zreszta dla mnie rewelacja jesli chodzi o meski dojrzaly glos byl Piotr Polk i nikt w tej edycji nie dorasta mu do piet, ani klasa, ani wygladem ani glosem. Olga Bonczyk - ladnie wyglada, pieknie spiewa ale na wygrana nie zasluguje bo ona juz plyty z tego co wiem wydaje i spiewa z samym Turnauem na koncertach, wiec co robi w tym programie? To tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: JOŚ 26.04 27.04.08, 08:26 Szapołowska - piękna, elegancka kobieta - niezależnie od tego co niektórzy o niej wypisują. Chciałabym zobaczyć te jej krytykantki, kiedy będą w jej wieku. Ale właściwie mogę sobie codziennie na ulicach takie pooglądać. Głos ma ciekawy, chociaż niezbyt mocny - ale ona śpiewa naprawdę trudne piosenki. Miłość ci wszystko wybaczy, Uciekaj moje serce - naprawdę nie każdy poradziłby sobie z tymi klasykami. Olga Bończyk - piękny głos, szkoda tylko, że wszystkie piosenki brzmią tak samo. Ale niewątpliwie to jedna z nielicznych aktorek, które wiedzą, na czym polega śpiewanie. Joanna Jabłczyńska - bardzo sympatyczna i ładna dziewczyna, z głosem trochę gorzej - chociaż muszę przyznać, że potrafiła sobie poradzić i z Rainy man i z piosenką Kasi Sobczyk (nie pamiętam tytułu). Wczoraj było gorzej, też nie rozumiem zachwytów jury nad jej wyglądem - uważam, że wczoraj akurat styliści przedobrzyli i wyglądała cokolwiek tandetnie. Aneta Zając - to największa pomyłka - nie ma pojęcia o śpiewaniu, stroje fatalne. Ja rozumiem, że tam są styliści, ale czy te kobiety siebie nie widzą? Nie wyobrażam sobie, żeby nie miały wpływu na swój wygląd (vide Szapołowska i Bończyk). Kacper Kuszewski - sympatyczny, naprawdę nieźle śpiewa i tak jak już wyżej wspomniano widać, że traktuje wszystko jak świetną zabawę. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Krzysztof Respondek - świetny głos i interpretacja - mój zdecydowany faworyt (odkąd odpadła Monika Dryl). Potrafi chyba zaśpiewać wszytko - póki co w każdym stylu radzi sobie doskonale. Szkoda, że w następnym odcinku będzie śpiewał Oh Carol - akurat nie przepadam za tą piosenką. Ale może ją polubię po usłyszeniu wersji Krzysztofa? Odpowiedz Link Zgłoś
pipinia.pl Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 01:07 bardu napisała: > Szapołowska - piękna, elegancka kobieta Zachowuje się jak sprzedajna tania dziwka. A piękna nie była nigdy, może jedynie interesująca > Głos ma ciekawy , > chociaż niezbyt mocny - ale ona śpiewa naprawdę trudne piosenki. Miłość ci > wszystko wybaczy, Uciekaj moje serce - naprawdę nie każdy poradziłby sobie z > tymi klasykami. Hmmm... Kilka dźwieków na krzyż niewymagających dużej skali, a i tak w każdej z nich fałszuje. > Olga Bończyk - piękny głos, szkoda tylko, że wszystkie piosenki brzmią tak samo Gdzie ten piekny głos? W dołach szmery , w górach duszenie . > Ale niewątpliwie to jedna z nielicznych aktorek, które wiedzą, na czym polega > śpiewanie. Nie jest aktorką tylko wokalistką , już ktoś kiedys pisał że skończyła Akademie Muzyczną . Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 09:15 pipinia.pl napisała: ... No cóż, najwyraźniej masz bardzo wysokie wymagania. Ja jednak pozostanę przy swoich opiniach, Ty możesz mieć swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 11:07 tja, a w ostatnim odcinku pani Bończyk rozczulajaco mowila, ze jest samoukiem :D rozumiem, ze poziom nauki na wydziale wokalno-aktorskim Akademii Muzycznej byl tak zenujacy, ze musiala sie sama uczyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.pod.i Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 11:14 Mówiła, że jest samoukiem w kwestii malarstwa, rysuku i tym podobnych sztuk plastycznych..;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOŚ 26.04 28.04.08, 11:27 nie nie, to bylo w kontekscie tego, ze ma tyle talentow: maluje, spiewa, recytuje, na co Olga skromnie spuscila swoje oczka z syndromem kreta i powiedziala, ze tak, ale jest samoukiem Odpowiedz Link Zgłoś