sercisko 10.05.08, 22:45 Jak dobrze, że Krzysiu Respondek nie jest zagrożony :) Mam dziką nadzieję, że odpadnie Olga B. Mimo, że za Jabłczyńską też jakoś szczególnie nie przepadam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pipinia.pl Pozbądzmy sie Olgi-Modliszki ! 10.05.08, 22:52 Dziwne, że tak późno pierwszy watek . Co to , nikt nie oglądał ? Ludzie , jak ta Olga może sie podobac ? Wygląd ma parszywy , oczy szeroko rozstawione jak modliszka , zmarchy i brzydkie usta wąskie . Ale najgorzej toto śpiewa : dusi, dławi te dźwieki , jakby łykała je do środka . Dobrze to G.ó.w.n.i.a.k określiła że ma czasem "ziewaną emisję" . Ale wg mnie dzis tez miała. Jestem za Kacprem , ale skoro zagrożona Bończyk i Jabłczynska, to bede głosować na Jabł. mimo że nie lubie jej barwy. Ale dzis mnie mile zaskoczyła . Nie pitoliła dziecięcą barwą tylko dołozyła troche aksamitu . Respondek mnie troche wkurza swoją bezbarwnością . Weźmy się zorganizujmy żeby odpadła obleśna Olga B ! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ z 10.5. 10.05.08, 22:54 Jabłczyńska jak dla mnie dziś najlepsza. Bardzo podobało mi sie "Odpływają kawiarenki". Bończyk ma głos, ale jakos nie moge sie do niej przekonać. To porównanie Edyty było bardzo dobre. Olga spiewa momentami jakby ziewała. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOŚ z 10.5. 10.05.08, 23:30 dzis widzialem tylko kawaleczek (Kacpra spiewajacego piosenke GM), ale przestraszylem sie image'u Edyty i ucieklem ;) natomiast zatanawia mnie Olga, bo ostatnio widzialem tez kawalek (ostatnio wszystko ogladam w kawalkach) jej programu kulinarnego, w ktorym jest fajna, energiczna babka. Natomiast w JOŚ jest koszmarnie nudną, rozlazłą kluchą z syndromem krecika (o dziwo w tym programie o gotowaniu jakos reflektory jej nie przeszkadzaja i nie mruzy oczu). I jezeli to jest jej prawdziwe oblicze, to chyba wolalbym, zeby przed kamerami nie byla soba :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pipinia.pl Re: JOŚ z 10.5. 10.05.08, 23:34 kubissimo napisał: > zatanawia mnie Olga, bo ostatnio widzialem tez kawalek jej programu kulinarnego, w ktorym jest fajna, > energiczna babka. No co ty! Jest okropna , wszędzie wsadza łapska , jest jeszcze bardziej modliszkowa przez to . Może coś bierze przed nagraniem że jest taka pobudzona ? > Natomiast w JOŚ jest koszmarnie nudną, rozlazłą kluchą z > syndromem krecika No właśnie , co ona robi z tymi oczami wątpliwej urody ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOŚ z 10.5. 10.05.08, 23:35 widzialem tylko kawalek. moze trafilem na wyjatkowo udany odcinek, stad moje wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: JOŚ z 10.5. 11.05.08, 00:02 Niech odpadnie Bończyk, ja oglądając ją po prostu się meczę, mój mąż też nie może jej słuchać. Chciałabym, żeby wygrał Respondek. Odpowiedz Link Zgłoś