Dodaj do ulubionych

Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej)

18.09.03, 09:58
Jeden, jedyny wkręt jeśli chodzi o przeszłość jury,
bo o nonkonformizmie Pudla/Twista vel coś innego napisano wiele
-> szokuje mnie, że ludzie tak obeznani z ww. i, coś niecoś
mi się zdaje, wiekowi także nie znają starego Wojewódzkiego.
Dla niepoinformowanych -> on był TAKI zawsze.
Smiał m.in. głos podnieść na p. Owsiaka vel WOŚP za czasów jego
największej popularności. Więc twierdzenie, że wymuszono na nim kalkę
cokolwiek nie jest na miejscu. Znaleziono po prostu kogoś,
kto tej kalce odpowiada w takim czy innym stopniu i ew. poprawiono
oczojebnym flamastrem.

A co Idola 3... faktem jest, że osobowości jury zostały rozmyte
poprzez liczbę zasiadających w nim osób. A ramówki nie rozciągniesz...
Obserwuj wątek
    • devojce Pytanko 18.09.03, 10:20
      Ja bardzo przepraszam, ja mam pytanie. Czy w jury jest ktoś taki jak
      przewodniczący? Bo jak to oglądam to mam wrażenie, że Leszczyński. Zawsze
      jest "no to Elu może, teraz Ty, Teraz głos zabierze Jacek" itd. Co on qrde?
      Szef???
      • Gość: P-77 Re: Pytanko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 11:30
        Funkcja przewodniczącego jest rotacyjna. W Gdańsku byłą to Zapędowska, w
        Poznaniu Prookop, w Katowicach LEszczyński. Podobnie było w poprzednich
        edycjach, ale tam miało to duże znaczenie przewodniczący miał dwa głosy. Od
        drugiego etapu przewodniczącym był Wojewdzki, ale nie miało to w zasadzie
        większego znaczenia, bo decydowała publiczność.
        Jak podejrzewam oglądałeś tylko katowicki casting i stąd mylne wrażenie.
        Pozdr.
    • mol.i Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 19.09.03, 10:31
      Drugie wrażenie maxxx:
      totalna ignorancja Prokopa (słusznie sekowanego przez p. Zapendowska), ktory
      nazwał Nat King Cole'a "babą, ktora dawno nie zyje"
      Pewnie mysli, ze STING TEŻ BYŁA KOBIETĄ i stąd miazdząca krytyka redaktora z
      MTV.
      boszsz...
      • myshen82 Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 19.09.03, 10:39
        a Maleńczuk i jego tekst: 'stań przed lustrem, przyciśnij sobie jaja do umywalki
        i zastanów się nad swoim życiem' czy jakos tak??? boszsz żenada - jaki to miało
        związek z tym, jak koles zaśpiewał? acha - śmieszne jak maleńczuk co jakiś czas
        nawiązuje do swojego pobytu w więzieniu...
        • Gość: baba Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 12:10

Odnioslam wrazenie, ze to jakis pomysl na zmiane w zyciu mial byc zyczliwie
          podsuniety czlowiekowi od krolikow. Pomijajac, ze ponizej krytyki, to czlowiek
          sposob na zycie juz ma i to calkiem nieglupi...

Ostatni odcinek nie byl tak zabawny jak poprzedni ze slodkim Pepiczkiem ( nie
          moge im darowac, ze nie puscili), ale podobal mi sie Rom i dowcipy Cygana o
          Cyganie.
          I ta mina Rocka, kiedy piastowal w objeciach rozplakana ze szczescia panienke-
          mialam kiedys kota- zlodzieja i kiedy cos zwinal ze stolu, to mial wlasnie
          taki wyraz pyska ...
      • Gość: xxx Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 10:40
        hmm szokk "ekspert" pomylil Nat King Cole'a z nataly cole!!!!!!!
      • aguszak Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 19.09.03, 12:55
        Uważam, że totalną gafą i strzałem wymierzonym do własnej bramki był też
        Prokopa plagiat wypowiedzi Kuby W. dot. restauracji śpiewających kelnerów - na
        co słusznie zwróciła uwagę Ela Z. Powiedziała, że to jest wypowiedź Kuby i on
        to zrobił z dużo większym wdziękiem... he he he...
    • Gość: karol Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 10:46
      coraz dalej i coraz lepiej mi sie ogląda !
      nawet Pudels nie robi już na mnie negatywnego wrażenia
      ba ! trochę go polubiłem !

natomiast żenujące wstawki ma Leszcz i Prokop
      wczoraj Leszcz (dziennikarz przecież !!)- "ale mnie miło ROZCZAROWAŁAŚ !"
      rozczarować można tylko w znaczeniu negatywnym , miło mozna zaskoczyć
      panie Leszczyński , z polskiego piąteczki nie było ???

Prokop natomiast daje tyłka jeśli chodzi o wiedzę muzyczną :
      ogólną i fachową (wpadka z NKColem ,powiedział komuś , że nierytmicznie w ogóle,
      na co Ela uśmiała sie setnie i zgasila go króciutko i węzłowato,że rytmicznie
      było super itp.)

W dalszym ciągu tragiczne jest to ze Prokop obnosi sie ze swoją wrogością do
      Stinga (tak jak wcześniej Maleńczuk - do U2).
      Panowie - dajcie pokój ! - przecież to jedne z najlepszych wzorców muzycznych
      dla młodych ludzi !
      kogo młodzi mają słuchać - Ich 3 , Modern Talking , Shazzy ??????
      • wojtek_kosynier Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 19.09.03, 12:39
        Nie masz racji. Zwrot: "miłe rozczarowanie" często spotyka się w wielu
        recenzjach, niekoniecznie muzycznych. Wpisz sobie na wyszukiwarkę, to sam się
        przekonasz. Niby to oksymoron, ale niektóre z nich nie są służą li tylko jako
        środki artystyczne. W końcu białe noce nie dziwią nikogo, kto ma choćby blade
        pojęcie o geografii.
        Co do Prokopa, to facet faktycznie się kompromituje, popisując się
        swą „elokwencją”. Sypnął się nie tylko przy Nat King Cole'u... Jak sobie
        przypomnę przy czym jeszcze (coś związanego z historią) to dam znak.
        • Gość: ef-ka Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.09.03, 13:36
          mam wrazenie, ze zdecydowana wiekszosc przechodzacych dalej stanowia kobiety;
          jurorzy (za wyjatkiem pani Eli oczywiscie) zbyt czesto glosuja oczami (zeby nie
          powiedziec dosadniej...)i chyba nie zdarzylo sie jeszcze zeby przepuscili
          jakas "ladna inaczej", a juz to "slinienie"sie na widok uroczych lolitek i
          teksty o stawaniu, to nazbyt daleko idaca wolnosc slowa...zdarza sie, ze Idola
          oglada moj 8-letni syn i jest mi troche glupio;e.
          • Gość: gosia Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 15:22
            nie, maleńczukowsi przecież nie staje ;)
            chamówa ze złotymi radami dla chłopaka od królików
            wyjście - już tego nie pooglądam
            • przemsw Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 22.09.03, 15:10
              Gość portalu: gosia napisał(a):

> nie, maleńczukowsi przecież nie staje ;)
              > chamówa ze złotymi radami dla chłopaka od królików
              > wyjście - już tego nie pooglądam

Jak ja bym przyciskał jaja do umywalki też by mi nie stawał.... :(
          • soczewica Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 20.09.03, 13:35
            Gość portalu: ef-ka napisał(a):

> mam wrazenie, ze zdecydowana wiekszosc przechodzacych dalej stanowia kobiety;
            > jurorzy (za wyjatkiem pani Eli oczywiscie) zbyt czesto glosuja oczami (zeby
            > nie powiedziec dosadniej...)

ależ dlaczego by nie? :)
            fiutem myślą, fiutem :) zwłaszcza Leszczyński z Prokopem, bo pani Ela nie ma,
            Cygan za stary, a Maleńczuk żonaty... (czyli ma kto mu uszy za to nacierać ;>)
    • maniek30 Re: Pudels do pięt nie dorasta 19.09.03, 15:42
      Pudels skreślił się u mnie już raz na zwsze. Wyjątkowo chamski był jego tekst
      do tego przyjemnego wieśka od królików. Wiesiek zrobił na mnie fajne wrażenie.
      Hoduje sobie króliki, bo "ciekawy styl życia i fajne futerka", widać że gościu
      jest szczęśliwy jak mało kto w tym posranym kraju,wyluzowany,żyje z dala od
      wszelkiego syfu, szczery , miły, lubi pośpiewać w autobusie". A tu taki
      telewizyjny pajac, który nie może się doczekać na przerwę żeby sobie strzelić
      działę w kiblu mówi szczęśliwemu wieśkowi żeby przemyślał jakie ma gówniane
      życie. Powiedzcie kto z nich jest prawdziwym palantem ?
      • Gość: Xionc Re: Pudels do pięt nie dorasta IP: 213.77.7.* 19.09.03, 16:31
        Dokładnie...
        Maleńczuk - którego cenię - za tekst do tego chłopaka ma u mnie wielką krechę.
        Nie można mówić w ten sposób do człowieka... Z drugiej strony jeśli takie są
        realia tego światka, to ja się cieszę że gościu tam nie trafił...

To samo dotyczy Prokopa, który jest dla mnie smieciem. Wiedza żadna ani nt.
        muzyki ani wykonawców. Nazywanie Stinga wiochą - niezależnie czy się go lubi
        czy nie świadczy o płyciznie mówiącego.

Wreszcie denerwuje mnie nabijanie się z osób, które wybierają repertuar tzw.
        klasyczny. Jeżeli tych osób jest tak dużo, to może ludzie chcieliby mieć
        takiego idola, który nagra płytę w stylu Ewy Demarczyk, a może Zdzisławy
        Sośnickiej lub z innej beczki - Iron Maiden. Może ludzie mają dość serwowanej
        powszechnie MTV-papko-sieczki pełnej wulgarnego i bezsensownego hiphopu albo
        mydełkowej i niestrawnej muzyki pop, której niechlubnym przedstawicielem jest
        p. Prokop?

Biorąc pod uwagę pierwszą edycję Idola, nowoczesność wychodzi temu programowi
        bokiem - nowa i młoda Ala J. nagrała płytę gównianą. Idąc w jej ślady Ewelina
        F. też zrobiła coś co nie przynosi jej chwały. Panowie Wydra i Makowiecki
        zaliczyli na swych płytach po 1-dnym dobrym utworze... Może zatem pora na coś
        klasycznego?
        • Gość: baba Re: Pudels do pięt nie dorasta IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 17:06

W nawiazaniu do tego, co piszesz, przyszlo mi do glowy pytanie, co tez Leszcz
          rozumie przez swoje ukochane slowko "archaiczny".
          Na poczatku myslalam, ze chodzi o utwory starsze niz 2 lata, ale niedawno
          okazalo sie, iz kroczylam bledna droga, bo rzeczony wielbiciel nowych (a wiec
          nie archaicznych) czasow zachwycil sie panienka spiewajaca New York, ktory to
          utwor swoje lata ma.
          Jedynym trzymajacym sie kupy wyjasnieniem jest fakt, ze dziewcze bylo
          przeurocze i spiewalo nie najgorzej.
          Istnieje zatem cien nadziei, iz Beatelsi, Rolling Stonsi (podobno pisanie
          Stonsi jest niepoprawne ;-), Elvis czy Ella F.nie zostana zaliczeni przez w/w w
          poczet archaicznych staroci
          a po prostu lepiej lub gorzej wykonywanej klasyki.
          Dla mnie Demarczyk, Umer czy Grechuta to tez klasyka. Idac dalej, dlaczego
          mialoby sie nazywac archaiczna Sosnicka czy Przybylska; jesli tak to tez i
          Manaam, Bajm, Eleni ...i tak powolenku dochodzimy do absurdu.

P.S. Rowniez uwazam, ze wiekszosc obecnie pokazywanej muzyki to to jakies
          popiskiwania rozneglizowanych krecidupek, ew, rzucanie fuckami lub kurwami
          przez markujacych plywanie pieskiem obszarpancow. Pisze WIEKSZOSC, bo do
          Eminema czy Pei mam pewien szacunek, choc ich nie slucham.

• Gość: eroll Re: Pudels do pięt nie dorasta IP: *.chello.pl 19.09.03, 17:43
            ale jak ktoś śpiewa bajora czy demarczyk to prawdopodobnie chciałby śpiewać coś
            takiego na swoich płytach a jurorzy mają świadomość że firmy fonograficzne nie
            pozwolą umieścić im na płytach bardziej niszowego repertuaru, co do jurorów to
            chyba nawet tak chamskie teksty nie zmienią mojej sympatii do Maleńczuka ale
            Prokopa to przestaje trawić, kopiuje kolo Wojewódzkiego i to nieudolnie,
            wyczytałem gdzieś że Wojewódzki zaproponował go na swoje miejsce gdy ten
            zadzwonił do niego i prosił o rady jak ma zostać osobowością teleizyjną itp,
            nie wiem czy kuba go czegoś uczył jeśli tak to z Marcina kiepski uczeń.
            • Gość: baba Re: Pudels do pięt nie dorasta IP: *.acn.waw.pl 19.09.03, 18:04

Malenczuk jest soba, jemu po prostu nie zalezy zeby kogokolwiek kopiowac.
              Chamskie wejscia ma, ale jest autentyczny. Prokop czasem jest soba i wtedy go
              lubie, ale czesto sili sie na oryginalnosc, jest sztuczny i drazni.
              Uwazam tez, ze upodobanie do ambitniejszych gatunkow muzycznych w narodzie nie
              zaniklo (vide Turnau) i wydanie podobnej plyty zrobionej naprawde dobrze
              mogloby okazac sie wiekszym sukcesem fonograficznym niz wypuszczenie
              komercyjnej sieczki (plyta Janosz). Swiadczy o tym uznanie (jednak) dla Gosi
              Kunc, ktora ma idealne warunki do bardziej niszowej tworczosci.
      • Gość: elwin Re: Pudels do pięt nie dorasta IP: 195.94.201.* 03.10.03, 12:45
        maniek, brawo :)) super... naprawde strzal w 10 i z jakim poczuciem humoru
    • Gość: Nina Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.net / *.nowadeba.net 19.09.03, 18:41
      A tak wlasciwie to kiedy Prokop mowil o tej restauracji spiewajacych
      kelnerow,bo jakos to przegapilam.....I wydaje mi sie,ze Ella nie przepada za
      nim.
      • Gość: max Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.chello.pl 19.09.03, 19:53
        ela nie przepada za nim bo on udaje że zna się na śpiewie a nie zna się w ogóle
    • Gość: eroll Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.chello.pl 20.09.03, 17:34
      ale pech akurat w przyszłym tygodniu będą pokazywać relacje z castingu w
      Warszawie a ja wyjeżdżam i nie obejrzę
      • Gość: baba Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.acn.waw.pl 20.09.03, 17:48

Najciekawsze wystepy i bulwersujace uwagi jury na pewno zostana tu
        skomentowane.
        Dzis w Idolu Ekstra M. znow blysnal salonowa oglada zwierzajac sie milej,
        bezpretensjonalnej dziewczynie, ze gdyby szukali dupy toby ja wzieli, a tak to
        sie nie nadaje.
        Jesli w programie, ktory ogladaja mlodzi ludzie maja byc wypowiedzi na takim
        poziomie...
        • andrzej26 Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 20.09.03, 18:30
          Gość portalu: baba napisał(a):

> Dzis w Idolu Ekstra M. znow blysnal salonowa oglada zwierzajac
          > sie milej, bezpretensjonalnej dziewczynie, ze gdyby szukali dupy
          > toby ja wzieli, a tak to sie nie nadaje.
          > Jesli w programie, ktory ogladaja mlodzi ludzie maja byc wypowiedzi
          > na takim poziomie...

Bardzo mnie zmartwiłaś tym postem. Chyba w ogóle nie będę oglądał "Idola 3".
          Mam dość chamstwa z którym mam do czynienia chcąc nie chcąc, żebym jeszcze się
          katował oglądaniem chamstwa z wyboru.
          • sa-bella Chamski Prokop 20.09.03, 23:08
            A mnie wstyd oglądać Prokopa i jego chamskie komentarze pod adresem uczestników.
            ostatnio był chłopak z Ukrainy, a Prokop do niego z krzywym usmieszkiem coś w
            tym stylu:" A ty z Ukrainy przyjechałeś z kolegami..?" Chłopak bardzo spokojnie
            zareagował: "Pan się ze mnie śmieje?". Trzeba było widzieć jak Prokop się
            zmieszał (niestety zbyt malo jak na poziom swojego idiotycznego komentarza o
            narodowości kandydata do programu.
            Nie będę oglądać IDOLA. Nie chcę się wstydzić za polskich pseudodziennikarzy.
    • Gość: P-77 Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 10:32
      O.K, więc może kilka zdań.
      Maleńczukowi udało się odnieść sukces komercyjny, więc po prostu wykorzystuje
      udział w programie do zwiększania sprzedaży ostatniej, sądinąd dobrej płyty
      Pudelsów. I o to tak naprawdę, a nie o szukanie talentów mu chodzi. O ile
      wypowiedzi Kuby W. były chamskie, ale i błyskotliwe, wypowiedzi M. są niestety
      tylko chamskie. A przecież nie musi tak się zachowywać -kiedy rok temu
      występował z p. Krystyną Feldman w programie "Willa" zachowywał się bardzo
      taktownie.
      Co do Prokopa - facet ma 26 lat i jest praktycznie w wieku ludzi, których
      ocenia. To jak rozumiem praktyczna realizacja zamiaru, aby idol był
      współczesny, ale jeśli wzorem ma być to, co puszcza MTV Polska, to lepiej dać
      sobie spokój.
      Leszczyński za bardzo czepia się gustó muzycznych, ale jest to już denerwujące-
      niech wprowadzą do regulaminu, że można śpiewać piosenki powstałe po 2000 roku.
      Skoro można śpiewać wszystko, robienie komuś zarzutu, że wybrał taką a nie inną
      piosenkę jest niesprawiedliwe. Choć w ostatnich programach R.L. już tak bardzo
      nie denerwuje.
      Pozostali jurorzy trzymają poziom z poprzednich edycji.
      A uczestnicy to jak na razie w przerażającej większości pretensjonalne
      beztalencia, ale są i ciekawi ludzie, na przykład wczorajszy kowboj.
      • Gość: ed Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.chello.pl 21.09.03, 11:29
        Maleńczuk wydaje mi się sympatycznym i zabawnym kolesiem, potrafi się
        zachowywać taktownie choćby we wspomnianej willi czy jestem jaki jestem, ja mu
        się nie dziwię że się tak zachowuje, jak się słyszy fafnasty raz tą samą
        piosenkę i to w tak debilnym wykonaniu
        • devojce Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 21.09.03, 21:38
          Gość portalu: ed napisał(a):

> Maleńczuk wydaje mi się sympatycznym i zabawnym kolesiem, potrafi się
          > zachowywać taktownie choćby we wspomnianej willi czy jestem jaki jestem, ja
          mu
          > się nie dziwię że się tak zachowuje, jak się słyszy fafnasty raz tą samą
          > piosenkę i to w tak debilnym wykonaniu

Nic nie usprawiedliwia chamstwa!!!
          • emusia Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 21.09.03, 21:44
            nie wiem, ja go tam lubie. mimo tego ze czasem chamsko pojedzie. nie
            usprawiedliwam go niczym. lubie go i juz. prokopa nie znosze. leszczu mi lata,
            cygan mnie wpieprza jak sie slini do biusciastych blondynek a ele cenie. i
            tyle. dobrranoc.
            • Gość: mrówka Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 09:40
              W Idolu można zaobserwować pewną regułę - jeśli Maciek Rock zbyt długo skupia
              się na jednej osobie, to wiadomo, że osoba ta odpadnie (po drodze kompromitując
              się trochę). Np. wczoraj ta dziewczyna z Ciechanowa. Prawdę mówiąc trochę mnie
              to żenuje.
              • soczewica Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) 22.09.03, 16:16
                Gość portalu: mrówka napisał(a):

> W Idolu można zaobserwować pewną regułę - jeśli Maciek Rock zbyt długo skupia
                > się na jednej osobie, to wiadomo, że osoba ta odpadnie (po drodze
                > kompromitując się trochę). Np. wczoraj ta dziewczyna z Ciechanowa. Prawdę
                > mówiąc trochę mnie to żenuje.

a mnie zastanawia, czy ci ludzie nie mają świadomości własnej śmieszności, czy
                to tylko takie tendencyjne przedstawienie postaci, żeby się widz śmiał?

hehe, i leszczyński przystopował (zatwardzenie puściło? a może sraczuchna
                przeszła?...) i jakiś bardziej ludzki się zrobił, ale na prokopa koszula z
                krawatem źle wpływają. na moje oko ledwo powstrzymywał wypływającą z kącików
                ust ślinę i słowa: "a wychodząc zostaw na drzwiach kartkę z numerem telefonu"
                • Gość: baba Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.acn.waw.pl 23.09.03, 11:51

Wydaje mi sie, ze niektorym z odrzuconych zabraklo przyslowiowego lutu
                  szczescia- weszli po dobrym gosciu, nie w tej tonacji, z repertuarem
                  niedostosowanym do mozliwosci I.T.P., niemniej duza czesc to gwiazdy lazienkowe
                  tudziez ulubiency imieninowi.Chichram sie z nich ze szmerkiem sumienia, ale coz.
                  Zal mi tych, co chca byc zabawni, ale nie wychodzi- rozsmieszanie bliznich to
                  wszak dobry uczynek :-)
                  Leszcz zrobil sie przyjemniejszy, a salonowiec M. nikogo ostatnio nie obrazil.
                  Wydaje mi sie, ze facet jest zwyczjnie rozczarowany zmudna i niekiedy tylko
                  zabawna robota i owo rozgoryczenie odbija sie na uczestnikach. W narzucona role
                  TAKIEGO hamulca nie chce mi sie wierzyc.
                  PZDR
    • Gość: avista niesamowita niezależność maleńczuka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 16:42
      Czy któryś z forumowiczów, który broni Niezależnego Macieja M.
      pseudo "nonkonformista na 102" może mi wyjaśnić, w jaki sposób
      przyznanie "robię to tylko dla kasy" unieważnia sprzedanie dupy? Sprzedał się
      niezaleznie od tego, czy o tym mówi, czy nie.
      Nie rozśmieszajcie mnie z tym jego independence.
    • dreaded88 Prokop kradnie texty!!! 23.09.03, 19:30
      Włączyłem sobie dzis telewizor,akurat puszczali Idola. I co słyszę? Prokop wymądrza się na temat Stinga - że - z grubsza - "wychowywany był w rozdarciu
      wynikającym z wpojonego mu przekonania, że Sting artystą wielkim jest a swiadomoscią absolutnej nieatrakcyjnosci jego muzyki". Słowo w słowo praktycznie
      zerżnięte z recenzji jakiejs płyty Morriseya, autorstwa niejakiego M. Majchrzaka (grał później w Incrowd), zamieszczonej w ostatnim numerze pisma Rock'n'Roll z
      1991. Za duże podobieństwo, żeby sobie sam wymyslił. Żałosne.
      Ale spławić to okropne babsko, w którym niby jest seks, to musieli...
      • Gość: Nadia Re: Prokop kradnie texty!!! IP: *.jutrosin.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 20:31
        Generalnie Marcin Prokop jest osobą, która mnie bardzo irytuje, niestety tylko
        w kontekście negatywnym (czasami ktoś działa na mnie podobnie, ale potrafię
        ustawić się do tego pozytywnie). Jest w 100% wykreowaną postacią i gdyby nie
        postawione włosy, makijaż oraz gustownie (kwestia gustu) dobrane ciuchy ,byłby
        totalnym burakiem. Na szczęście charakteru nie można wymyślić (przynajmniej nie
        w całości) i Pan.P jest na to żywym przykładem, jego wypowiedzi bardzo dosadnie
        odzwierciedlają to, co ma (i czego nie ma) pod polakierowanymi włoskami. Oprócz
        tego kręcą Go chyba wszystkie, możliwe laski, więc serdecznie współczuję jego
        dziewczynie (z którą jest od lat 6) oglądanie tego całego cyrku. No,
        ale...każdy ma swoje spojrzenie! Pozdrawiam. Nadia
    • adam9999 IDOL - ostateczne starcie 23.09.03, 20:25
      Jakiś czas temu rozpoczeła sie 3 edycja Idola, z czego bardzo sie ucieszylem.
      Ale kiedy dowiedzialem sie że wśród JURY nie bedzie "Wojewody" - przestalem sie
      cieszyc. Nastepnie dowiaduje sie że Kube zastapi dwóch łepków, a jednym z nich
      jest mr. "Pudels". pomyslalem sobie: super, ponieważ utwór "Wolnosc słowa" jest
      całkiem całkiem, wiec gościu na pewno poda jakies lepsze teksty.
      niestety! takich SUCHARÓW to ja nie słyszalem nawet z ust Karoliny z BigBrata-1.
      ja nie kumam, dlaczego Polsat puszcza ten jego żenujący bełkot!
      teksty typu: "nie stanął mi, nic mi sie nie zjerzyło" są na poziomie
      przedszkola (albo gorzej).
      błagam TV Polsat, wywalcie Pudelsa i wstawcie kogos innego.
      jestem pewien że JacekCygan, pani Ela i sędzia Dred (pozdro. dla tegoż) tego
      gościa nienawidzą i ich szlag za każdym razem trafia kiedy on sie w ogóle
      odzywa.
    • Gość: Elen Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.09.03, 22:28
      Co do ostatniego odcinka Id(i)ola to nasuwa mi sie jeden komentarz: festiwal
      chamstwa. Szczegolnie 'zbłysnął' w tym względzie Prokop... W pełni zgadzam się
      z przedmowcami, że swoimi komentarzami na temat Stinga i Nat King Cole'a
      dowiodł tylko swojej miernoty... I jest tez wyjatkowo chamski w stosunku do
      uczestnikow programu - chamstawa nic nie uspraiwdliwia, ale o ile Wojewodzki
      potrafil je zneutralizować poczuciem humoru, błyskotliwością i o ile Maleńczuk
      (jak sądzę) zawsze taki jest i po wszystkich równo 'jedzie', to juz Prokop to
      tylko nieudolna kopia stylu Wojewodzkiego... No i Leszczyński ("Ela nie lubi
      ładnych dziewczyn" - Oo')
      Uważam, że mozna wypowiedziać nie niszczac tych ludzi - jak to robi Cygan czy
      Zapendowska
      • Gość: roman Prokop = dno IP: *.acn.pl / *.acn.pl 26.09.03, 19:13
        Tekst zaadrsowany do Maleńczuka - mam nadzieję że nie poczułeś się zgwałcony
        tym wykonaniem. Nieźle...
    • Gość: kamelot Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.chello.pl 26.09.03, 09:51
      Wreszcie pokazali dobrze śpiewających. Dalej może buć ciekawie.
    • yann2 Czwartek 26.09.03, 16:24
      Mignęło mi dużo osób z poprzedniej edycji, m.in. Edson Ganga, który tak jak
      poprzednio został zakwalifikowany do teatru.
      Nie wiem, czy mnie oczy nie myliły, bo wśród osób przyjętych zamajaczyła mi
      sylwetka Damiana Aleksandra... Czyżby znowu (o zgrozo) próbował?
      Ktoś to widział?
      • Gość: agrafka Re: Czwartek IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 22:09
        Witam, nie oglądałam w czwartek Idola i mam w związku z tym pytanie: czy
        pojawił się w nim jako uczestnik wysoki blondyn w maksymalnie żółtej koszulce?
        To mój ziomek z CZewy. Pomóżcie, jakby co to nagrywam niedzielną powtórkę ;_)
      • Gość: baba Re: Czwartek IP: *.acn.waw.pl 26.09.03, 22:36

Nie strasz mnie...
        Wydawalo mi sie, ze tez go widzialam, ale pocieszam sie, ze by go przeciez
        wyrazniej pokazali.
        Mnie sie bardzo Bialorusinka podobala.
        • Gość: mrówka Re: Czwartek IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 23:25
          Wydaje mi się, że i ja widziałam Damiana A. Dziwne, że go nie pokazali
          dłużej...

Białorusinka faktycznie była świetna, a jej kumpel nieźle zażył Maćka Rocka :-)

• Gość: Lewek Re: Czwartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 09:49
            Nie, to nie możliwe, żeby Damian startował. Nic o tym nie wiem.
            Edson tym razem jest w trzecim etapie. Bo jak byście nei wiedzieli to koncerty
            z trzeciego etapu już są nagrane. więc jeśli Polsat będzie wciskał kit, że to
            na żywo
            • Gość: mrówka Re: Czwartek IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 14:00
              Przeglądałam listę uczestników na stronce idola i nie ma tam Damiana. Jest za
              to chłopak podobny do niego, więc może stąd to wrażenie.

Jakie koncerty są nagrane? Chyba tylko dalsze eliminacje, czyli do Spin
              Clubu...?
              • Gość: baba Re: Czwartek IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 14:42
                Gdzie masz te strone,bo nie moge znalezc ?
                • lew_rywinek Re: Czwartek 27.09.03, 18:11

> Gdzie masz te strone,bo nie moge znalezc ?

idol.interia.pl/
                  Oczywiście, że chodziło mi o trzeci etap czyli ten kiedy publika moża pierwszy
                  raz głosowac przez smsy. W drugiej edycji był to Spin Club, teraz jest to
                  studio nagraniowe Polsatu. A wokaliści przygotowywali sie nie w Dorożkarni jak
                  poprzednio tylko w Romie. Ciekawe skąd te zmiany?

Strzałeczka
                  • Gość: baba Re: Czwartek IP: *.acn.waw.pl 27.09.03, 18:34

Wielkie dzieki za adres.
                    To rzeczywiscie sciema jakas.
                    PZDR
                    • Gość: Arn MISSION FAILED Darów losu IP: *.centrum.gliwice.pl / 10.49.11.* 28.09.03, 21:49
                      Materiał ala Terminator mnie rozwalił.
                      • Gość: eroll Re: MISSION FAILED Darów losu IP: *.chello.pl 28.09.03, 22:02
                        szkoda że ten pan zrobił z siebie takiego twardziela, poprzedni wizerunek był
                        dużo lepszy. Było coś ciekawego w poprzednich odcinkach w których pokazywali
                        casting z Warszawy?????
                        • bella76 A Marilyn Manson?:))) 28.09.03, 22:03
                          Ten ktory spiewal bodajze Iron Maiden? Kompletna porazka!:)))) USmialam sie
                          setnie:)
                      • Gość: zalogowana Re: MISSION FAILED Darów losu IP: 80.51.36.* 28.09.03, 22:34
                        MISSION FAILED ?

W sensie dosłownym,że Go nie wybrali, to tak, ale patrząc szerzej,On jest dla
                        mnie w pewien sposób mentalnym Królem, w d... ma,że się wszyscy z Niego
                        śmieją i robi swoje,w gruncie rzeczy góruje tam nad większością.

• devojce Re: MISSION FAILED Darów losu 29.09.03, 08:06
                        Gość portalu: Arn napisał(a):

> Materiał ala Terminator mnie rozwalił.

Fakt, mnie też. Jeszcze usmiałam się z Rocka na początku. Jest boski :-)))
    • Gość: roman Występy Prokopa cd. IP: *.acn.pl / *.acn.pl 29.09.03, 00:28
      1. Tekst z gwałceniem piosenki (chyba już był ale po co go powtarzać?)
      2. Komentarz na temat beznadziejnie śpiewającego kolesia że kobietom przed TV
      zrobiło się mokro a Prokopowi samemu chyba trochę też

Skąd ten koleś bierze takie teksty? Przegina równo. Po prostu humor kloaczny!!!
      • Gość: max Re: Występy Prokopa cd. IP: *.chello.pl 29.09.03, 09:01
        ten prokop jest debilny, ja już nie mogę na niego patrzeć i go słuchać,
        wywalcie go błagam!!!!!!!!!!!
        • Gość: mrówka Re: Występy Prokopa cd. IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 11:35
          Prokop to po prostu prostak i tyle.
          • Gość: baba Re: Występy Prokopa cd. IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 09:01

I nie za bardzo zna sie na tym, co ma robic.Historii muzyki nie zna za dobrze,
            na technicznych sprawach wokalnych tez sie nie rozumie,dowcip wtorny i
            wysilony,czesto wypowiedzi z podtekstem typu :"jaki ja koneser jestem, bo
            Krajewskiego nie kupuje".
            Odkad Malenczuk przestal sie wychamiac, to da sie go sluchac, a P. coraz
            czesciej pozuje i robi z siebie bufona.
            • Gość: mrówka Re: Występy Prokopa cd. IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 12:28
              fakt jak się odrzuci z Maleńczuka jego chamskie refleksje na temat uczestników,
              to okazuje się, że on całkiem mądrze gada i na sprawach techniczno - muzycznych
              się zna.
              A o panu P. to już mi się nie chce pisać, bo wiadomo, że głupek i nie ma co mu
              napędzać liczników popularności.
              • Gość: P-77 Re: SPin-Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 15:30
                Mała poprawka - koncerty w trzeciej edycji nigdy nie były na żywo - zawsze
                były realizowane wcześniej o czym mogły świadczyć wcześniejsze zwiastuny.
                Zdaje się też, że finaliści poprzednich edycji już nie mogą startować po raz
                drugi, natomiast ci, co odpadli wcześniej - jak wynika z poprzednich tak.
                • Gość: eroll Re: SPin-Club IP: *.chello.pl 30.09.03, 15:46
                  i co ciekawe wiele z tych osób co w poprzednich edycjach zaszło nawet do 3
                  etapu teraz odpadało po pierwszym, odcinki do 3 etapu już zostały nagrane,
                  podobno był bardzo wysoki poziom.
                  • Gość: baba Re: SPin-Club IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 15:58

Mnie sie wydaje, ze te osoby, ktore odpadly teraz niekoniecznie odpadly
                    dlatego, ze nie byly dobre. Jury nie moze na podstawie kilkuminutowej rozmowy
                    wyczaic, co w czlowieku siedzi, daja szanse liczac na to, ze sytuacja sie
                    wyklaruje w nastepnych etapach. Na poczatku nie ma faworytow, kazdy moze wejsc.
                    Osoby, ktore po poprzednich sukcesach odpadly po prostu zostaly rozgryzione,
                    wiadomo, na co je stac i wiadomo, ze wyzej nerek nie podskocza, tak jak ta
                    Sylwia z 1 idola i inna calkiem przyjemna panienka z czwartku.
                    • Gość: KATI Re: SPin-Club IP: 195.94.196.* 01.10.03, 21:47
                      Jutro drugi etap. Wreszcie trochę śpiewania, bez debilstwa.
                      • Gość: baba Re: SPin-Club IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 21:53

Dla mnie ten pierwszy etap mial wiele uroku, moze dlatego, ze bardzo lubie
                        Milosza Formana. Nie wiem, czy widzialas film pt."Odlot".
                        Cudowne naturszczyki.
                        • Gość: eroll Re: SPin-Club IP: *.chello.pl 01.10.03, 21:55
                          drugi etap jest zwykle najnudniejszy, ale nie będą go zbyt długo pokazywać,w 3
                          są spore emocje, pojawiają się pierwsi faworyci.
    • Gość: kubu teatr (czesc pierwsza) IP: *.chello.pl 02.10.03, 23:05
      jestem ortodoksyjnym wzrokowcem i dobrze zapamietuje twarze
      gorzej z pamietaniem okolicznosci w jakich te twarze widzialem
      i szlag mnie trafia, bo caly czas sie zastanawiam gdzie widzialem jednego z
      uczestnikow podpisanego jako Michał Karpacki (nota bene on chyba niezle spiewa)
      w jego opisie na stronie idola wspominaja o udanym wystepie przed 5-tysieczna
      publicznoscia, ale nie pisza co to bylo
      czy ktos wie, gdzie moglem go widziec?

a tak ogolnie to sie ciesze, bo juz niedlugo etap klubowy
      bedzie dobrze :)))
      pzdr
      • Gość: devojce Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 23:51
        Qrde! Jak oni mogli przepuścić takie beztalencie jak ta dziewuszka, która w
        pierwszym etapie "pieska" zrobiła ???!!!??? Mam nadzieję, że jednak po "Ale to
        już było" odpadła. Bosh! Fałszowała niemiłosiernie.

Mi również twarz Michała Karpackiego wydaje się być znajoma ale może to
        dlatego, że jest do Maćka Rocka. Baj de łej, co ten Maciek dał sobie na głowie
        zrobić? Chyba go Czajka dopadła :-(

Pozdrawiam
        • Gość: kubu Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.marketscore.com / 66.119.33.* 03.10.03, 01:17
          nie no
          gdyby go Lesio dopadl, to by Rock mial oczojebna zielen na glowie :)

* * *

panna od pieseczka KOSZMARNA :/
          no ale z drugiej strony jak poprzepychaja do klubu takie badziewia to latwiej
          bedzie potem wybrac tych dobrych
          i prawie nie bedzie czuc w tym manipulacji ;)

* * *

a tak wogole podoba mi sie, jak ekipa techniczna sie bawi przy tym trzecim idolu
          mielismy juz nawiazania do Terminatora
          teraz do Moulin Rouge
          ciekawe co jeszcze bedzie
          • Gość: eroll Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.chello.pl 03.10.03, 08:59
            wydaje mi się że widziałem Maćka w szansie na sukces z irą
            • Gość: YANE Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 11:15
              Milo,ze wreszcie kubu sie odezwal bo watek o idolu bez niego byl jakis nie
              taki.Nie zgadzam sie z nim czesto,ale bardzo lubie czytac co mysli na temat
              roznych uczestnikow. A poza tym dziewczyna od pieska to calkowita porazka,ani
              ona zabawna ani utalentowana.A poza tym dziewczyna z kreconymi wlosami i
              smiesznymi zabkami - do niczego.Fakt,ze spiewa niezle,ale jako osoba dla mnie
              przynajmniej niestrawna.
              • Gość: kubu Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.chello.pl 03.10.03, 12:07
                boszzz
                jak milo :)
                nie odzywalem sie, bo do rozpoczecia czeci klubowej, to ja IDOLa ogladam tak
                jednym okiem
                wiadomo, ze nic ciekawego sie tam nie zobaczy
                ale juz niedlugo bede wszystkich zanudzal :)
                pzdr
              • Gość: baba Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 12:51

Czy chodzi Ci o te 16- to letnia goralke ???
                Moze ja lesba jestem ( maz po uczciwym namysle jednak zaprzecza), ale nie moge
                od niej oczu oderwac !!!!!
                Ten od zegara z kurantem jakos fatalnie piosnke sobie wybral
                (lubie Turnaua, ale utwor " Bylem w Nowym Yorku" uwazam za wyjatkowa obsuwe),
                i zdaje sie, nie przeszedl.
                Caly czas kibicuje Bialorusince, nie zaluje germanskiej raperki, bo jedmolita
                tematycznie.
                Czlowiek z uszami(ten, co przeszedl w przedostatnim programie i poradzono mu,
                zeby lepiej sie ubieral) przypomina mi Damba z ksiazki M.MUsierowicz "Brulion
                B.B." z ilustracjami Autorki. Swoja droga, wiecie, o co im chodzilo z tymi
                ciuchami ??!!!
                PZDR
              • aguszak Re: teatr (czesc pierwsza) 03.10.03, 13:40
                Gość portalu: YANE napisał(a):

> Milo,ze wreszcie kubu sie odezwal bo watek o idolu bez niego byl jakis nie
                > taki.Nie zgadzam sie z nim czesto,ale bardzo lubie czytac co mysli na temat
                > roznych uczestnikow. A poza tym dziewczyna od pieska to calkowita porazka,ani
                > ona zabawna ani utalentowana.A poza tym dziewczyna z kreconymi wlosami i
                > smiesznymi zabkami - do niczego.Fakt,ze spiewa niezle,ale jako osoba dla mnie
                > przynajmniej niestrawna.

Ale co chcesz? Ona ma dopiero 16 lat i po prostu zachowuje się, jak
                nastolatka ;) Natomiast te miny Maćka R., kiedy to ona rzuca mu się na szyję,
                to hmmm.... ciekawe, jak reaguje na te przytulańce jego dziewczyna/żona?
                • Gość: YANE Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 13:56
                  Nie chodzi mi bynajmniej o to,ze wskakuje na Macka R.Jak dla mnie moze sie z
                  nim nawet calowac czy tez robic inne rzeczy,bo mnie to ani ziebi ani grzeje
                  (fakt, ze jest to problem osoby,ktora jest z Mackiem).Poprostu jest w niej cos
                  takiego,ze czuje jak mi skacze poziom adrenaliny i zaczynam sie irytowac.Tak
                  czasem bywa.Zreszta wszystko bylo w porzadku dopoki ona nie otworzyla buzi (mam
                  tu na mysli wypowiedzi a nie popisy wokalne bo te jak dla mnie sa na 5).
                  Uklony ;)
                  • aguszak Re: teatr (czesc pierwsza) 03.10.03, 14:21
                    Gość portalu: YANE napisał(a):

> Nie chodzi mi bynajmniej o to,ze wskakuje na Macka R.Jak dla mnie moze sie z
                    > nim nawet calowac czy tez robic inne rzeczy,bo mnie to ani ziebi ani grzeje
                    > (fakt, ze jest to problem osoby,ktora jest z Mackiem).Poprostu jest w niej
                    cos
                    > takiego,ze czuje jak mi skacze poziom adrenaliny i zaczynam sie irytowac.Tak
                    > czasem bywa.Zreszta wszystko bylo w porzadku dopoki ona nie otworzyla buzi
                    (mam
                    >
                    > tu na mysli wypowiedzi a nie popisy wokalne bo te jak dla mnie sa na 5).
                    > Uklony ;)

Choć trzeba przyznać, że o ile ma naprawdę ładną, ciekawą barwę i śpiewa raczej
                    czysto, to najzwyczajniej w świecie sepleni, co w piosenkach anglojęzycznych
                    nie ma być może największego znaczenia (choć dlaczego nie?), ale ciekawa
                    jestem, jak jej się uda zaśpiewać piosenkę po polsku?
                    Dodatkowo przypomniałam sobie, że czasem komisja odrzucała ciekawie śpiewające
                    osoby ze względu na wady wymowy...? To co ich przekonało do tej dziewczyny...?
                    Jeszcze jedno: ponabierali na tych kastingach mnóstwo małolatów - nie boją się
                    kazusu Ali Janosz?
                    • Gość: kubu Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.chello.pl 03.10.03, 14:29
                      nie nie
                      teraz licza na Gosie Kunc 2
                      :)))
                      • aguszak Re: teatr (czesc pierwsza) 03.10.03, 14:36
                        Gość portalu: kubu napisał(a):

> nie nie
                        > teraz licza na Gosie Kunc 2
                        > :)))

To chyba ta Beatka im podpada pod ten wizerunek, bo nawet w teatrze śpiewała
                        piosenkę Norah Jones - to tak pod Cygana i Leszcza... choć akurat to
                        młodziutkie dziewczę wzbudza we mnie moc sympatii, bo skromna jest i ładna i
                        głou kawał w małym ciałku ;)))
            • Gość: mrówka Re: teatr (czesc pierwsza) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 11:19
              Zauważcie, że mamy już pierwszych faworytów jury, np. Gosia Karpiuk, ta mała
              góralka, chłopak z Augustowa.

Pieseczek nie umie śpiewać, ale jest nadwyraz otwarty (albo głupiutki).
              • Gość: asia grynfelder Beatka Dobosz moja faworytka IP: *.parpa.pl 03.10.03, 11:28
                Moja faworytka to Beata Dobosz. Rewelacyjna! Wroze jej kariere.
                W tym momencie nie widze na polskiej scenie nikogo o ciekawszej barwie glosu
                niz ona.

Pozdrawiam
                • Gość: KrejziHors Do Asi G. IP: 195.117.203.* 03.10.03, 13:20
                  Witaj Asiu.Mam jedno pytanko - która to była Beata Dobosz bo nazwisko nic mi
                  nie mówi?? Co śpiewała?

###########################################################################

Baj dy łej - białorusinka rządzi....no i mała góraleczka (choć jej
                  wcześniejszy "New York New York" pani Elli F. był lepszy niż wczorajsze "Take
                  another little piece of my heart..." pani Janis J.)

###########################################################################

A wszyscy skaczący do pudla - pamiętacie jego tekst do chłopaczka - "Ty jesteś
                  facet z ikrą.....czyli bardzo małymi jajeczkami......" to było naprawde
                  niezłe....pozdrawiam Idolowiczów.
                  • Gość: ania do baby IP: 213.77.9.* 03.10.03, 14:01
                    masz racje ta mala z Zywca jest świetna. i fajnie śpiewa i głupot nie gada. a
                    ta od pieska to jest pierdolnieta i to ostro. ja nie wiem, ze jej rodzina po
                    tym co ona zrobila wypuszca jej z domu.
              • devojce Re: teatr (czesc pierwsza) 03.10.03, 15:52
                Gość portalu: mrówka napisał(a):

> Pieseczek nie umie śpiewać, ale jest nadwyraz otwarty (albo głupiutki).

Zdecydowanie głupiutki. Wrrrr
    • yann2 starzy wyjadacze 03.10.03, 15:47
      No, jednak Damiana nie ma...
      Okazało się natomiast, że do teatru dotarł ponownie Kuba Kęsy - był bardzo
      dobry w drugiej edycji. Ktoś tu twierdził, że koncerty IIIgo etapu są już
      nagrane, można prosić o ujawnienie, czy Kuba się załapał?
      • aguszak Re: starzy wyjadacze 03.10.03, 16:08
        Tak, tylko jak K.Kęsy wygląda - jak jakiś hippis z 60-tych lat... aaaa jak
        on "wyciągał" Baśkę Wilków - może chciał naśladować wilki w naturze?
        ;)
        • yann2 Re: starzy wyjadacze 03.10.03, 16:25
          hm, prawda to...;)
          ale, ponieważ pamiętam jego poprzedni występ, wiem że może być dużo lepiej
          no i Baśka arcydziełem nie jest
          • Gość: kubu Re: starzy wyjadacze IP: *.chello.pl 03.10.03, 16:43
            oj straszne to bylo
            czemu on sie taki zmanierowany zrobil??? :/
            • Gość: Baba Do Nadii IP: *.acn.waw.pl 03.10.03, 20:54

Piszesz, ze czasem, gdy Cie cos irytuje, to umiesz ustawic sie do tego
              pozytywnie. To jest niespotykane i chyba uzyteczne :-). Mozesz mi wyjasnic, jak
              Ci sie to udaje ?
          • aguszak Re: starzy wyjadacze 03.10.03, 21:40
            yann2 napisał:

> hm, prawda to...;)
            > ale, ponieważ pamiętam jego poprzedni występ, wiem że może być dużo lepiej
            > no i Baśka arcydziełem nie jest

Wbrew pozorom wcale nie jest łatwo Baśkę zaśpiewać, choć treść rzeczywiście
            nie jest wysokich lotów ;))
            • Gość: eroll Re: starzy wyjadacze IP: *.chello.pl 04.10.03, 01:24
              treść wysokich lotów nie jest ale utwór przynajmniej dla mnie ratuje wokal
              Roberta Gawlińskiego, żadne z wykonań w idolu tego przeboju mi się nie podobało.
              • Gość: baba No i Dobosz nie przeszla IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 21:03

No i jak? Macie jakies zale do jury?
                • Gość: liama Re: No i Dobosz nie przeszla IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 21:12
                  ja jestem ciekawa czy przeszedł koleś o którym Zapendowska powiedziała, że jest
                  taki jak Patyk tylko lepszy. Kojarzycie? Łysy w żółtej bluzie. Dobry jest.
                  • Gość: baba Re: No i Dobosz nie przeszla IP: *.acn.waw.pl 05.10.03, 21:35

Lysy w bluzie (bez kul) zdaje sie w koncu przeszedl, choc glowy niedam, bo on
                    jak patyk nie wygladal.
                • Gość: e Re: No i Dobosz nie przeszla IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.03, 22:24
                  Nie,bp dziss nie wiele gadali, a [piewania te| byBo malutko
                • aguszak Re: No i Dobosz nie przeszla 05.10.03, 23:15

>
                  > No i jak? Macie jakies zale do jury?

Oczywiście... nawet nie puścili jej wykonania i nie wiadomo, czy słusznie, czy
                  też nie... :(
    • Gość: Jarek "5" wybór w teatrze - kto nie lubi kobiet ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 22:48
      nie wiem , czy macie podobne odczucia ,
      dziewczyny nie miały de facto czego wybrać z zaproponowanej "piątki"
      utworów - były to piosenki dosyć trudne wokalnie , albo mało znane - i z tego
      co pokazywali - kobitki sie wykładały jedna za drugą ;
      natomiast panowie mieli taką "łatwiznę" - spokojne balladki
      Jackowskiego,Grechuty albo Yugoton - nawet "dary losu" by sobie poradził
      :-))
      kto w tej edycji "Idola" nie lubi kobiet ??????
      • aguszak Re: ř" wybór w teatrze - kto nie lubi kobiet ?? 05.10.03, 23:16
        Dziewczyny miały trudne piosenki, ale napewno znane wszystkie...
        • Gość: YANE Re: ř" wybór w teatrze - kto nie lubi kobiet ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 23:33
          No wlasnie nie bardzo rozumiem dlaczego dziewczyny tak sie sypaly.Zadna z
          pokazanych nie pamietala textu.Wiem,ze nerwy nie przespana noc i te sprawy,ale
          to juz bylo lekkie przegiecie.Nie przypominam sobie,zeby w poprzednich edycjach
          panowala zbiorowa amnezja.
          A teraz to juz czekam na etap klubowy,bo tam wreszcie bedzie mozna na powaznie
          znalesc sobie jakiegos faworyta i posluchac jak oni spiewaja.
          Dobraj nocy :)
    • Gość: miranda Przegiął... IP: *.chello.pl 09.10.03, 23:33
      Obrońcy Prokopa (jeśli są tu tacy), łączcie się i wytłumaczcie mi co ten facet
      sobie wyobraża... trasa Warszawa - Katowice, tak? Ciekawe co jeszcze...
      • Gość: max Re: Przegiął... IP: *.chello.pl 09.10.03, 23:37
        Gość portalu: miranda napisał(a):

> Obrońcy Prokopa (jeśli są tu tacy), łączcie się i wytłumaczcie mi co ten
        facet
        > sobie wyobraża... trasa Warszawa - Katowice, tak? Ciekawe co jeszcze...
        on jest po prostu głupi
        • Gość: P-77 Re: Przegiął... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 00:06
          Z tego co słyszałem bardzo ostro zareagował Leszczyński.
          I teraz widać, że docinki Wojewódzkiego o śpiewających kelnerach, niestrawnych
          parówkach itp. mogą przy tym uchodzić za wzó kultury.
          • Gość: eroll Re: Przegiął... IP: *.chello.pl 10.10.03, 14:25
            leszczu powiedział że zaraz walnie tego człowieka czyli prokopa który bez
            wątpienia przegiął.
    • Gość: miranda Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.chello.pl 12.10.03, 23:12
      Ktoś wie kto wygrał? Bo nie oglądałam... No i czy pan Maleńczuk znowu miał
      makijaż?:)
      • Gość: miśkowska Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.chello.pl 12.10.03, 23:17
        Gość portalu: miranda napisał(a):

> Ktoś wie kto wygrał? Bo nie oglądałam... No i czy pan Maleńczuk znowu miał
        > makijaż?:)

Przeszli Brodka i Karpacki.
        Makijaż był :)
        • Gość: miranda Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.chello.pl 13.10.03, 20:29
          Czy to ta mała czarna Góralka? A z tym makijażem to ja tylko tak żartowałam,
          nie sądziłam że naprawdę znowu to zrobi... Nie doceniłam go...
    • Gość: idol Re: Idol 3 - drugie wrażenia (brak miejsca niżej) IP: *.216-194-25-0.nyc.ny.metconnect.net 31.10.03, 17:37
      Czy to sie kiedyś skonczy?
      Czy to doroczna impreza?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka