mgr.jekyll 04.06.08, 22:18 byli gejami? O ile mnie pamięc nie myli mieszkali pod jednym dachem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Czy starsi panowie dwaj 04.06.08, 22:56 Nie sadze;)Ciagle spraszali/podgladali/pocieszali/przytulali rozne sliczne panienki,bynajmniej nie platonicznie Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.jekyll Re: Czy starsi panowie dwaj 04.06.08, 23:08 i wszystko to wespół w zespół... Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Czy starsi panowie dwaj 04.06.08, 23:18 mgr.jekyll napisał: > i wszystko to wespół w zespół... Przypomniala mi sie piekna anegdota opowiadana przez Kutza,jak to ze starszymi panami zrobili imprezke w zamysle"egzotyczna".Sprosili piekne panie i skombinowali skądś niedostepne na rynku pomarancze.Final byl taki,ze zamiast erotycznej orgietki cale towarzystwo sie potrulo i zaleglo brzuchami do gory;) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Czy starsi panowie dwaj 04.06.08, 23:20 czyli imprezka i tak sie odbyla w pozycji horyzontalnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Tinky Winky 04.06.08, 23:07 Za chwilę się okaże że nosili czerwoną torebkę, na spółkę :-))) Oni K O C H A L I kobiety, kochali się w K O B I E T A C H i byli stuprocentowymi mężczyznami!!! Och, kochany panie Wasowski ..., panie Przybora .... wybaczcie im , bo nie wiedzą co czynią /mowią/ ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Dlaczego uzywasz liczby mnogiej?! 04.06.08, 23:15 bm_ka napisała: Och, kochany panie Wasowski ..., panie Przybora .... wybaczcie im , > bo nie wiedzą co czynią /mowią/ ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Tinky Winky 04.06.08, 23:15 zaraz sie okaze,ze Flip i Flap tez,buuuuuuuuuuuuuuuuuu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.jekyll Re: Tinky Winky 04.06.08, 23:19 karen64 napisała: > zaraz sie okaze,ze Flip i Flap tez,buuuuuuuuuuuuuuuuuu :(( to akurat jest prawie pewne i wiadomo o tym od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.jekyll Re: a Filemon z Bonifacym tez ??? :D 04.06.08, 23:28 nie słyszałem, ale o Flipie i Flapie... www.weirdwildrealm.com/f-laurel-hardy.html Odpowiedz Link Zgłoś
panna.tulipanna1 Re: Tinky Winky 10.07.08, 21:19 the_dzidka napisała: > A może Curie i Skłodowska też?! Tak, a jeszcze słyszałam, ze Korwin kombinuje z Mikkem. Ponoć dzielą się nawet jedną muszką!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Tinky Winky 04.06.08, 23:41 a iluprocentowymi mezczyznami sa geje? Odpowiedz Link Zgłoś
pati697 Re: Tinky Winky 10.07.08, 20:42 kubissimo napisał: > a iluprocentowymi mezczyznami sa geje? mniej niż w połowie, czyli jakieś 40% Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Tinky Winky 11.07.08, 11:27 cytat z fajnego britcomu 'Gimmme, Gimme, Gimme': what is the difference between a gay and a homosexual man? - in my experience - six cans of lager.... Odpowiedz Link Zgłoś