IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:18
Pani dr Szechterwa jest matką P. Michnika dlatego chciałbym porównac teksty
matki i syna -czy to przepstępstwo ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gustlik A twoja matka tyz doktorka jest ? IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:22
    • Gość: flisak6 Ar Re: Prośba IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:24
      Grek jak to grek nie obrażając prawdziwych Greków to debil-strzelił do
      nieistjonicego w naturze zająca-wirus spowodował ,że ich nie ma w Polsce.
      • Gość: Gustlik Re: Prośba IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:30
        Jo to nie wiedziol, ze w Tarnobzegu tys som flisaki. Po Dunajcu to se lony
        plywajom ale w tem Tarnobzegu by nie wytzymaly. Siarom by sie potruly i juz.
    • jaceq Re: Prośba... 30.07.02, 20:28
      ...o przetłumaczenie tego na polski, angielski, czy jakiś inny ludzki język
      • Gość: flisak6 Ar Re: Prośba... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:43
        Próba ośmieszenia jest dowodem braku argumentów- Nie chodzi o fakt indoktrynacji
        komunistycznej dzieci polskich-winny jest jakiś tam flisak-Załosne...
        Myślenie typu-absolwent Sorbony Pol-Pot-chciał wprowadzić raj na ziemi-efekt
        -3 miliony trupów-o to szło potomkom 68 roku?
        • Gość: Gustlik Jo cie lobronie ! IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:46
          Jo wiem, ze flisaki nie som nicemu winne. Ony se tylko plywajom i juz.
          • Gość: flisak6 Ar Re: Jo cie lobronie ! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:52
            Zanurkuj w2 Wiśle i zobaczymy co dalej z twoją możliwością wysławiania się.
            • Gość: Gustlik Re: Jo cie lobronie ! IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:58
              Gzie to jo mom sie wystawiac ? Na wystawy z menskimi gaciami biorom tylko takie
              zgrabniutnie chlopoki. Mnie juz nie kcom. Ja bede kiedys w Polsce to se w Wisle
              zanurkuje ale cy wode tam juz wycyscily ?
              • Gość: flisak6 Ar Re: Jo cie lobronie ! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:15
                600 złotych za granie na weselu.Nic nie rozumieaz dokładam nastepne 600 zl.
                • Gość: Gustlik Zagrom ci na gzybieniu IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 21:22
                  Zagrom ci na gzybieniu flisoku moj mily, az cie nogi same bendom nosily.
        • jaceq Re: Prośba... 30.07.02, 21:35
          Gość portalu: flisak6 Ar napisał(a):

> Próba ośmieszenia

Nieszczególnie. Teraz cytaty:
          1. "Pani dr Szechterwa jest matką P. Michnika dlatego chciałbym porównac teksty
          matki i syna -czy to przepstępstwo ?"

Nie znam takiej Pani dr, nawet ze słyszenia (może Osterwa?).
          Chciałby porównać jakieś teksty (na receptach?)
          Nie wiem, czy to przestępstwo i raczej mnie to wali.

2. "Grek jak to grek nie obrażając prawdziwych Greków to debil-strzelił do
          nieistjonicego w naturze zająca-wirus spowodował ,że ich nie ma w Polsce."

Albo narodowym greckim sportem jest polowanie na zające, albo trza przełożyć na jakieś nasze.

> Myślenie typu-absolwent Sorbony Pol-Pot-chciał wprowadzić raj na ziemi-efekt
          > -3 miliony trupów-o to szło potomkom 68 roku?

Jak rok może mieć potomków? Z kim? Jeżeli już - to tylko jednego miał potomka - właśnie Polpota?
          A może to niejaki Moczar?
          • kimmjiki Re: Prośba... 30.07.02, 21:48
            Oj, Jaceq, takis niby inteligentny, a nie pojmujesz, ze to po prostu jakas
            poezja awangardowo-narodowo-wariatkowo-alternatywna? Tu nie chodzi o sens i
            reguly skladniowe, tylko o wyrazenie idei, co mowie, IDEI (nie mylic z Plusem i
            Era), co z oczywistych wzgledow musi byc niezrozumiale;-).
            • jaceq Re: Prośba... 30.07.02, 21:51
              kimmjiki napisał:

> Tu nie chodzi o sens i
              > reguly skladniowe,

Tego pierwszego brak, na to drugie jestem tolerancyjny.

> tylko o wyrazenie idei, co mowie, IDEI

Aha.
              Jednak zawsze WARTOŚĆI staram się obejść szerokim łukiem. W odróżnieniu od wartości.
            • Gość: śmiewca proszę o skreślenie z listy członków MENSY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.07.02, 21:58
              motywacja
              uzasadnienie!
              pomimo bardzo wysokiego IQ nic nie rozumiem z tej dyskusji.
              pogrążony we wstydzie

• Gość: Gustlik Re: proszę o skreślenie z listy członków MENSY IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 22:04
                Bo tu rozumiec nie ca. Ca se pogadac i juz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka