Gość: flisak6 Ar IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:18 Pani dr Szechterwa jest matką P. Michnika dlatego chciałbym porównac teksty matki i syna -czy to przepstępstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gustlik A twoja matka tyz doktorka jest ? IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flisak6 Ar Re: Prośba IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:24 Grek jak to grek nie obrażając prawdziwych Greków to debil-strzelił do nieistjonicego w naturze zająca-wirus spowodował ,że ich nie ma w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Prośba IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:30 Jo to nie wiedziol, ze w Tarnobzegu tys som flisaki. Po Dunajcu to se lony plywajom ale w tem Tarnobzegu by nie wytzymaly. Siarom by sie potruly i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Prośba... 30.07.02, 20:28 ...o przetłumaczenie tego na polski, angielski, czy jakiś inny ludzki język Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flisak6 Ar Re: Prośba... IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:43 Próba ośmieszenia jest dowodem braku argumentów- Nie chodzi o fakt indoktrynacji komunistycznej dzieci polskich-winny jest jakiś tam flisak-Załosne... Myślenie typu-absolwent Sorbony Pol-Pot-chciał wprowadzić raj na ziemi-efekt -3 miliony trupów-o to szło potomkom 68 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Jo cie lobronie ! IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:46 Jo wiem, ze flisaki nie som nicemu winne. Ony se tylko plywajom i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flisak6 Ar Re: Jo cie lobronie ! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:52 Zanurkuj w2 Wiśle i zobaczymy co dalej z twoją możliwością wysławiania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: Jo cie lobronie ! IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 20:58 Gzie to jo mom sie wystawiac ? Na wystawy z menskimi gaciami biorom tylko takie zgrabniutnie chlopoki. Mnie juz nie kcom. Ja bede kiedys w Polsce to se w Wisle zanurkuje ale cy wode tam juz wycyscily ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flisak6 Ar Re: Jo cie lobronie ! IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:15 600 złotych za granie na weselu.Nic nie rozumieaz dokładam nastepne 600 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Zagrom ci na gzybieniu IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 21:22 Zagrom ci na gzybieniu flisoku moj mily, az cie nogi same bendom nosily. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Prośba... 30.07.02, 21:35 Gość portalu: flisak6 Ar napisał(a): > Próba ośmieszenia Nieszczególnie. Teraz cytaty: 1. "Pani dr Szechterwa jest matką P. Michnika dlatego chciałbym porównac teksty matki i syna -czy to przepstępstwo ?" Nie znam takiej Pani dr, nawet ze słyszenia (może Osterwa?). Chciałby porównać jakieś teksty (na receptach?) Nie wiem, czy to przestępstwo i raczej mnie to wali. 2. "Grek jak to grek nie obrażając prawdziwych Greków to debil-strzelił do nieistjonicego w naturze zająca-wirus spowodował ,że ich nie ma w Polsce." Albo narodowym greckim sportem jest polowanie na zające, albo trza przełożyć na jakieś nasze. > Myślenie typu-absolwent Sorbony Pol-Pot-chciał wprowadzić raj na ziemi-efekt > -3 miliony trupów-o to szło potomkom 68 roku? Jak rok może mieć potomków? Z kim? Jeżeli już - to tylko jednego miał potomka - właśnie Polpota? A może to niejaki Moczar? Odpowiedz Link Zgłoś
kimmjiki Re: Prośba... 30.07.02, 21:48 Oj, Jaceq, takis niby inteligentny, a nie pojmujesz, ze to po prostu jakas poezja awangardowo-narodowo-wariatkowo-alternatywna? Tu nie chodzi o sens i reguly skladniowe, tylko o wyrazenie idei, co mowie, IDEI (nie mylic z Plusem i Era), co z oczywistych wzgledow musi byc niezrozumiale;-). Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Prośba... 30.07.02, 21:51 kimmjiki napisał: > Tu nie chodzi o sens i > reguly skladniowe, Tego pierwszego brak, na to drugie jestem tolerancyjny. > tylko o wyrazenie idei, co mowie, IDEI Aha. Jednak zawsze WARTOŚĆI staram się obejść szerokim łukiem. W odróżnieniu od wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiewca proszę o skreślenie z listy członków MENSY IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 30.07.02, 21:58 motywacja uzasadnienie! pomimo bardzo wysokiego IQ nic nie rozumiem z tej dyskusji. pogrążony we wstydzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gustlik Re: proszę o skreślenie z listy członków MENSY IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 22:04 Bo tu rozumiec nie ca. Ca se pogadac i juz. Odpowiedz Link Zgłoś