Dodaj do ulubionych

ModaNaSukcesHELP!!!

18.09.03, 17:48
co było w dzisiejszym odcinku???obiecałam mamie,że obejrzę i jej opowiem co
było,ale zapomniałam obejrzeć!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: liama Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 19:20
      Smiać mi się chce jak czytam, że ktoś komuś obiecał opowiedzieć i MUSI się
      dowiedzieć, bo biedaczek zapomniał obejrzeć. Rzecz zawsze dotyczy Mody - do
      oglądania wszystkich innych seriali luzdzie się przyznają ;-))
      Ale ok:
      Ridż rozmawiał pół odcinka ze Stefani, że potrzebuje jej wsparcia i że mimo iż
      nie obchodzi go, że odrzuca ona Brooke jako jego żonę to prosi ją o o
      wyrozumiałość. Na to Stefanii jak zwykle zmieszała Brooke z błotem. I wtedy
      zadzwonił telefon przynosząc radosną wiadomość, że "jutro" odczytane zostaną
      wyniki badań na ojcostwo Bridget. Najazd kamery na zafrasowaną twarz Ridga -
      groźna muzyka w tle.
      Wątek drugi: doktor James Warwick przekonywał Maggie Forrester, że nie czuje
      się od niej lepszy i że jeśli chce (Maggie) to mogą wyjechać w podróż
      gdziekolwiek. Na co Maggie odparła, że jej instykt macierzyński podpowiada jej,
      że jest potrzebna Jessice i teraz nie da rady wyjechać.
      Następnie przeniesienie do baru: Sly chwali się kumplom jak to wkrótce
      przejdzie na wcześniejszą emeryturę na wskutek zapłodnienia Jessiki. Wchodzi
      Dylan i z błyskiem w oku mówi mu, że wkracza do gry i Jessika będzie musiała
      wybierać pomiędzy nimi dwoma.
      A biedna, nic nie podejrzewająca Jessika wysłuchuje w tym czasie kłamstwa
      Michael jakoby Dylan miał zamiar jej się oświadczyć jeszcze tej nocy. Mike ma
      na sobie jakąś przewiewną halkę i wmawia Jessice, że chłopak jest w aptece w
      celu zakupienia prezerwatyw coby skonsumować zmarzniętą Majkel. Jessica łykając
      łzy sili się na uśmiech i wychodzi. W domu Jess ogląda prezenty od Dylana i
      mówi do siebie jak bardzo pragnie żeby on ją kochał.
      To chyba tyle.

pozdr.
      • Gość: o w mordę jeża! Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.pl / 172.17.1.* 18.09.03, 19:37
        Jakie to fascynujące... ;-)
        • Gość: max Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.chello.pl 18.09.03, 19:42
          ta murzynka o męskim imieniu mnie wqrwia, kocham modę
          • Gość: Liama Max! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 21:20
            Murzynka, która gra w Modzie ma na imię Jasmine - więc coś pokręciłeś.
            Natomiast dziewczyna o męskim imieniu Michael jest raczej azjatką (jeśli już
            koniecznie musimy przypisać bohaterów kolory skóry i przynależność rasową).

Mag - nie ma sprawy ;-))
      • Gość: mag26nov Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.duna.pl / *.duna.pl 18.09.03, 20:45
        dzieki Liama:))) tak na marginesie-oglądam mode,ale nieregularnie (bo tempo
        akcji pozwala mi na łapanie wątków przy oglądaniu raz,dwa razy na
        tydzień;) ),poza tym widzialam te odcinki kilka lat temu na rtl II .mama
        musiała zostać w pracy,a jest uzależniona od 'mody',wiec obiecalam,ze dziś
        obejrzę.pozdr:)
        • Gość: max Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.chello.pl 18.09.03, 21:30
          sorry jak kogoś uraziłem
          • Gość: Liama Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 22:45
            :-)))
            chciałam tylko, żebyś miał dobre rozeznanie wśród gąszczu bohaterów Mody.:-)))

pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka