mag26nov 18.09.03, 17:48 co było w dzisiejszym odcinku???obiecałam mamie,że obejrzę i jej opowiem co było,ale zapomniałam obejrzeć!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liama Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 19:20 Smiać mi się chce jak czytam, że ktoś komuś obiecał opowiedzieć i MUSI się dowiedzieć, bo biedaczek zapomniał obejrzeć. Rzecz zawsze dotyczy Mody - do oglądania wszystkich innych seriali luzdzie się przyznają ;-)) Ale ok: Ridż rozmawiał pół odcinka ze Stefani, że potrzebuje jej wsparcia i że mimo iż nie obchodzi go, że odrzuca ona Brooke jako jego żonę to prosi ją o o wyrozumiałość. Na to Stefanii jak zwykle zmieszała Brooke z błotem. I wtedy zadzwonił telefon przynosząc radosną wiadomość, że "jutro" odczytane zostaną wyniki badań na ojcostwo Bridget. Najazd kamery na zafrasowaną twarz Ridga - groźna muzyka w tle. Wątek drugi: doktor James Warwick przekonywał Maggie Forrester, że nie czuje się od niej lepszy i że jeśli chce (Maggie) to mogą wyjechać w podróż gdziekolwiek. Na co Maggie odparła, że jej instykt macierzyński podpowiada jej, że jest potrzebna Jessice i teraz nie da rady wyjechać. Następnie przeniesienie do baru: Sly chwali się kumplom jak to wkrótce przejdzie na wcześniejszą emeryturę na wskutek zapłodnienia Jessiki. Wchodzi Dylan i z błyskiem w oku mówi mu, że wkracza do gry i Jessika będzie musiała wybierać pomiędzy nimi dwoma. A biedna, nic nie podejrzewająca Jessika wysłuchuje w tym czasie kłamstwa Michael jakoby Dylan miał zamiar jej się oświadczyć jeszcze tej nocy. Mike ma na sobie jakąś przewiewną halkę i wmawia Jessice, że chłopak jest w aptece w celu zakupienia prezerwatyw coby skonsumować zmarzniętą Majkel. Jessica łykając łzy sili się na uśmiech i wychodzi. W domu Jess ogląda prezenty od Dylana i mówi do siebie jak bardzo pragnie żeby on ją kochał. To chyba tyle. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o w mordę jeża! Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.pl / 172.17.1.* 18.09.03, 19:37 Jakie to fascynujące... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.chello.pl 18.09.03, 19:42 ta murzynka o męskim imieniu mnie wqrwia, kocham modę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liama Max! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 21:20 Murzynka, która gra w Modzie ma na imię Jasmine - więc coś pokręciłeś. Natomiast dziewczyna o męskim imieniu Michael jest raczej azjatką (jeśli już koniecznie musimy przypisać bohaterów kolory skóry i przynależność rasową). Mag - nie ma sprawy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag26nov Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.duna.pl / *.duna.pl 18.09.03, 20:45 dzieki Liama:))) tak na marginesie-oglądam mode,ale nieregularnie (bo tempo akcji pozwala mi na łapanie wątków przy oglądaniu raz,dwa razy na tydzień;) ),poza tym widzialam te odcinki kilka lat temu na rtl II .mama musiała zostać w pracy,a jest uzależniona od 'mody',wiec obiecalam,ze dziś obejrzę.pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.chello.pl 18.09.03, 21:30 sorry jak kogoś uraziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liama Re: ModaNaSukcesHELP!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 22:45 :-))) chciałam tylko, żebyś miał dobre rozeznanie wśród gąszczu bohaterów Mody.:-))) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś