Dodaj do ulubionych

Pani Kordek z LOTTO

25.09.03, 14:16
Na 99% jestem przekonany że to żona Darka Kordka prowadzi w Polsacie
losowania Lotto o 21.30. Jeżeli ktoś ma pewność 100% to bardzo bym prosił o
info :))
Swoją drogą to bardzo interesująca wizualnie kobieta. Dario trochę się
postarzał (Na Wspólnej). Nie jest to już ten sam macho co w czasach W
LABIRYNCIE.. :))
Obserwuj wątek
    • Gość: babeczka Re: Pani Kordek z LOTTO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 14:44
      tak to ona, widzialam ich kiedys razem w jakims tok szole, fajna kobietka ale
      od niedawna chyba w posacie,co?
      • sonny07 Re: Pani Kordek z LOTTO 25.09.03, 14:45
        chyba tak, bo do tej pory jakiś pan to prowadził.
        • johnny_tomala Re: Pani Kordek z LOTTO 25.09.03, 14:51
          ten pan prowadzi nadal chyba wczoraj go widziałem i z uświadomiłem sobie że on
          w tym lotto to jeszcze od czasu toto lotka chyba jest, nie jestem pewien ale
          może sie okazać że to jedna z nadłużej pokazujących się na wizji osób.
          • Gość: ckm Re: Pani Kordek z LOTTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:02
            Taaaaaa to kordkowa, wczoraj wyskoczyła w mini i te jej nogi trochę mnie
            rozczarowały, ale facjata całkiem całkiem.
            • Gość: max Re: Pani Kordek z LOTTO IP: *.chello.pl 27.09.03, 15:28
              żona kordka to niezła laska, pamiętam ją z "zostać miss"
          • Gość: Foxy Re: Pani Kordek z LOTTO IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 28.09.03, 22:36
            Mam dokladnie takie samo wrazenie, prowdzil ten program kiedy Huta w NHucie
            byla im. Lenina.Wiecie kim sa Ci ludzie czy oni sa na etacie w Lotto bo chyba
            nie w TV, pokazuja sie tam niezaleznie od programu ktory to nadaje. I to
            zadecie, bez mrugniecia okiem- prawdy objawione.Ja juz tu do renty zostane
            dobrze?
    • Gość: lola Re: Pani Kordek z LOTTO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 21:16
      Od kiedy to on był macho? Dla mnie od zarania ciepłe kluchy, porazka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka