madee1 26.09.03, 22:07 1. Chandler (Friends) 2. Mike (Spin City) 3. Sam (Cheers) 4. Hawk Eye (M.A.S.H.) 5. Drew Carey (Drew Carey Show) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janek Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: 81.210.119.* 26.09.03, 22:18 Ferdek Kiepski syn jego Waldemar ich babka kiepska Rozalia Paździoch osiedlowa menda i Borysek, kolega babki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.chello.pl 27.09.03, 03:06 Drew Carey Lewis (z Drew Carey Show) Bundy mechanik (zapomniałem jak miał na imię) ze "Skrzydeł" taksiarz ze "Skrzydeł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.uci.uni.torun.pl 30.09.03, 12:12 czy to był tzw. Loel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.chello.pl 01.10.03, 11:41 raczej Lowell... dzięki za "naprowadzenie", sam bym sobie nie przypomniał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.uci.uni.torun.pl 01.10.03, 12:09 yo sory ja z angolem jestem na bakier a dżon malkowicz gdy grał ruska to mówił faker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.chello.pl 01.10.03, 18:31 Dżon Malkowicz mówił nawet "maderfaker"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 09:08 1. Dave (Titus a w Polsce: Tragikomiczne wypadki z życia Titusa) za inteligencję maskowaną głupotą i za bycie wrednym. Naprawdę imponująca mieszanka... 2. Michael Bergin "Berg" (Two guys and a girl, a w Polsce: Oni, ona i pizzeria) za najpiękniejszy narcyzm wczech czasów 3. Greg (Dharma & Greg) za bycie sobą i nieschlabianie gustom współczesnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 09:12 Miało być pięć ulubionych... No to lecimy dalej. 4. Matka Raymonda (Everybody loves Raymond a w Polsce: Wszyscy kochają Raymonda) za upierdliwość wczech czasów 5. Will (Will & Grace, a w Polsce: Para nie do pary) za maksymalny dystans do wszystkich i do wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałem kto ja Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 09:15 Zapomniałem o "parze" szaleńców z "Just shoot me" czyli z "Ja się zastrzelę": Kevin za totalny odjazd (ten człowiek je tylko ryż i hoduje sowę!!!) i Nina za bycie Niną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.09.03, 10:34 1/Fez - "Rózowe lata 70" 2/Kelso - " Rózowe lata 70" 3/Rachel - "Przyjaciele" 4/Berg - "Oni, ona i pizzeria" 5/Jessie - "Pelna chata" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.artinfo.com.pl / *.artinfo.com.pl 27.09.03, 12:27 Tylko Hiacynta Bukiet i jej rodzina z "Co ludzie powiedzą" Dla mnie najlepsza komedia. HICIOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hair Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.acn.pl / *.acn.pl 27.09.03, 15:35 ehh az sie lezka w oku kreci, ze ktos jeszcze pamieta ten serial "co ludzie powiedza". mam nadzieje ze niedlugo go powtorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: care Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 14:18 Chandler- Friends Joey- Friends Berg- Two guys and a girl Kelso- That 70's show Red Forman- That 70's show Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.chello.pl 29.09.03, 15:58 1. Kelso - That '70s show 2. Fez - That '70s show 3. Red Forman - That '70s show 4. Kitty Forman - That '70s show (najlepsza jest w 5 serii ze swoja menopauza :) 5. Hyde, Jackie, Eryk i Dona - That '70s show Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów 29.09.03, 16:50 1. Chandler (Przyjaciele) 2. Martin Tupper (Życie jak sen) 3. Fez (Różowe lata 70-te) 4. Lokaj (serial z Fran Dreschner) 5. Walduś Kiepski (wiadomo skąd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 16:57 kolejność przypadkowa: Fez - Różowe lata 70-te Kelso - Różowe lata 70-te Kitty Forman - Różowe lata 70-te Chandler - Friends Phoebe - Friends Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.uci.uni.torun.pl 30.09.03, 12:18 1 all bundy! 2 triwiani z przyjaciół 3 kosmita- antena z 3 planety od słońca 4 taksiarz ze skrzydeł 5 alf z alfa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.09.03, 12:43 1. Al Bundy 2. Bud Bundy 3. Kelly Bundy 4. Eddie Hitler z serialu "Dno", założe się, ze nikt tego nie pamięta ;) 5. Porucznik Gruber z "Allo Aloo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 14:37 ciezko... piec tylko?! 1. Mr & Mrs Fowlty z 'Fowlty Towers' 2. Manuel z Barcelony ;) 3. Edina & Patsy z 'Absolutely Fabulous' 4. Alf 5. Tomek & Kasia latwiej calymi sqadami sitcomow: friends allo allo pan wzywal milordzie co ludzie powiedza tyle... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leslie Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.a-inter.net 30.09.03, 20:15 A nie mozna 6, jak ja napiszę cała ekipę FRIENDS. Trudno, najwyzej kogos ominę:( 1. Joey -Friends 2. Rachel- Friends 3. Ross-Friends 4. Chandler- Friends 5. Monica- Friends Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Totoro Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: 213.17.165.* 01.10.03, 11:04 1. Phoebe - Friends 2. Joey - Friends 3. Chandler - Friends 4. Ross - Friends 5. Monica - Friends 6. Gunther - Friends Nie znoszę Rachel, więc na ostatnim miejscu umieściłam barmana. Pozdrawiam, Totoro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.uci.uni.torun.pl 01.10.03, 12:10 o ten lokaj z niani był fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.wroc.zigzag.pl 01.10.03, 18:45 Babka Kiepska Niania Lokaj niani Hiacynta Bukiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron Obvious Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 18:51 1.Chandler Bing(???) (Przyjaciele) za to, że jest dokładnie taki jak ja. 2.Monica Geller (Przyjaciele) za wygląd i pedantyzm. 3.Hawk Eye (MASH) za martini i golfa Prawie cała obsada "Rózowych lat 70-tych" ale przede wszystkim: 4.Fez , za wszystko (głównie genialny akcent i różne jego marzenia typu "Aniołki Feza", czy paridie Wejscia Smoka. 5. Ten stary hippis z zakładu fotograficznego, za te wszystki "Hey man, that's awesome, man!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ron Obvious Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 18:53 Zapomniałem jeszcze o Al Bundy, poruczniku Gruberze i Herr Flick'u z Gestapo (Allo Allo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 20:21 1. Szef hotelu z "Hotelu Zacisze" (kto to pamięta?) 2. Hawk Eye - "MASH" 3. Al Bundy - "Świat wg. Bundych" 4. Gruber - "Allo!Allo!" 5. Frank Burns - "MASH" Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów 04.10.03, 12:16 Joey (Przyjaciele) Angelika (Plebania) Brooke (Moda na Sukces) Kinga (Na Wspólnej) Rysio (Klan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grim Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 16:57 miecio4 napisał: > Joey (Przyjaciele) > Angelika (Plebania) > Brooke (Moda na Sukces) > Kinga (Na Wspólnej) > Rysio (Klan) He, he dobre. Jeszcze cała obsada "Roweru Błażeja" i "Wiadomości" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: 5 ulubionych postaci z sitcomów IP: *.chello.pl 04.10.03, 20:31 Jeszcze świetni byli ci goście z "Tak jest, Panie Ministrze!" (potem "... Panie Premierze!"). Główny bohater, jego asystent, szef gabinetu... Odpowiedz Link Zgłoś