sonny07 03.10.03, 10:03 Zauważyliście wczoraj podczas plus/minus jak klaszcze Fryta?? Masakra!! Zwróćcie uwagę przy następnej okazji :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: Klaskanie Fryty 03.10.03, 10:07 Może jakiś opis? ;) I czy nadal klaszcze w tych kabaretkach na łapach i nieśmiertelnej czapce? ;) Bidulka zapomniała na czym się nosi kabaretki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 03.10.03, 10:16 Opisać to trudno, trzaba zobaczyć :)) Kabaretki na frytkowych łapkach podczas live'ów to już tradycja. Na nogach jeszcze jako tako to wygląda, ale na łapach Frykowskiej NIEEEE! poza tym ten jej makijaż i krwisto pomalowane usta.. grrrr :]]] Szczytem brzydoty Fryty były jednak te kuleczki porobione z włosów na jej łepetynie podczas chyba ostatnich krzeseł :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Klaskanie Fryty 03.10.03, 10:20 Ja myślałam z daleka, ze to wałki. ;) Ale jakikolwiek makijaż nie przebije u niej braku makijażu. ;) Kto to może wygrać? Tingting? Damian? "Klaskanie Fryty" przeczytałam jako "Mlaskanie Fryty". ;) A niemal mlaskała gdy śliniła się na tych boysów. Był to niesamowicie obrzydliwy widok... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 03.10.03, 10:24 Na dzień dzisiejszy wydaje się, że największe szanse ma Zen-Konopia. Różnie to jednak bywa.. po ostatnim BARZE i wygranej obywatela świata, tym razem może będzie to Ting :) Może Krzysiek.. nie wiem. Dla mnie będzie ok jak wylecą z tego Tomala i Fryta, chociaż w przypadku tej drugiej (bez makijażu i bez) mam chociaż codziennie horror za darmo (oszczędzam w wypożyczalni :)) Ślinienie się do Ozdoby&Co było faktycznie chyba najbardziej obleśną odsłoną prawdziwej Agnieszki Frykowskiej w tym Barze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Klaskanie Fryty 03.10.03, 10:31 Prawda jednak taka, że te najbardziej głupie i wkurzające osoby (obie Agi) dają najwięcej rozrywki... faceci, oprócz Zena, nie wyróżniają się tutaj w ogóle! Jak one odejdą to zrobią się nudne flaki. Czy odwiedziny Kena były pokazane? Ciekawe czy chłopak musiał w ramach kontraktu z TVN (podkupiony przez Polsat) czy sam chciał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 03.10.03, 10:35 Kenia pewnie pokażą dzisiaj, bo ten meeting z Frytą miał wczoraj podczas przerwy między plusami i minusami. Czy go podkupili? Pewnie tak, bo kto by się pchał z Wawy do Wrocka by pogadać z takim jaszczurem jak F. :)) A prawda faktycznie jest taka, że po odejściu tych dwóch lafiryndek bedzie nudno :) I tak źle i tak niedobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Klaskanie Fryty_Sonny07 IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 13:01 sonny pomysl co by sie stało z nami bidulkami gdyby one odeszły??? Chociaż, chociaż pomyslmy, jak Tomala padnie to Krzysiek mógłby napisać do spółki z Damianem traktat o przytulaniu i wpływie jego braku po odejściu głównego przutualcza programu. Leszek przestałby "nie ufać" kobietom no i Damian nie miałby jak słuchac pieknych opowieści o Bogu i odrzuceniu Tomali. Tymczasem AGA bedzie gwiazdą na zywo, na goraco, wróci do baru porozmawiać oj byłoby ciekawie hmmm....a na końcu fryta powie że sie upiła i teraz może powiedziec że tak naprwde nigdy jej nie lubiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty_Sonny07 03.10.03, 13:06 a te opwieści o Bogu to może dlatego że Tomala CKM jest z Częstochowy?? A ich (Fryty i Tomali) odejście z BARu faktycznie było by dla nas ciosem nie do przeżycia. No bo o czym pisać w kontekście Edyty (chociaż ostatnio się rozkręciła, vide: 'pierdol się' do słuchawki telefonu, w ktorej wcześniej słyszała głos męża), Pawła, Macka czy Amandy (poza biustem oczywiście) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Klaskanie Fryty_Sonny07 IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 13:30 Tak czy inaczej...zobaczymy jak to będzie...pocieszmy sie że zostana na pewno i bedą nas raczyc swymi cudownymi opowieściami o życiu, Bogu, przutulaniu...kurde te ich głebokie przemyslenia czasami wprawiaja mnie w czarna otchlań rozpaczy...ze ja tak nie potrafię;) hihihi, może gdybym tak była to jadzia by mnie polubiła???? ojej zrymowało się, zaczynam sie uTOMALAć, BOŻE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Klaskanie Fryty IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 10:31 Nie no Frykowska w ogole jest jakas dziwna. I dobrała sobie przyjaciolkę w osobie Tomali.Wszystko co z nia jest związane to dla mnie MasakRA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asztet Re: Klaskanie Fryty 03.10.03, 12:05 Co to jest Plus-Minus? Kto to jest Fryta? Dlaczego klaszcze? I dlaczego robi to tak, jak stwierdzasz, fatalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Klaskanie Fryty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 13:29 witam, dlaczego Edyta powiedziala tak brzydko do meza? nie widzialem tego... jak typujecie sobote? wg mnie jesli usiada zolci, to Fryta posadzi Edyte, sadze, ze ona odpadnie, zostawia przeciez Leszka, z Tomala Edyta tez nie wygra..., zrobi taki klan jak w bar2 (ewelina, gumis i reszta) jesli czerwoni to pewni obok Macka usiadzie znowu Amanda... fajnie by bylo jakby ktos troche tam zamieszal, jak Doda (co by o niej nie mowic) w poprzedniej edycji pozdro Ps Fryta klaszcze do posikania, chyba ma cos z kabartetowymi lapkami Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: 'p.... się' Edyty 03.10.03, 13:35 za www.bb.prv.pl: Po północy z pracy wróciła drużyna czerwonych, a na dworze rozpoczęły się długie rozmowy, nie zabrakło alkoholu. Edyta zadzwoniła do męża do pracy. Chciała go prosić, by przyjechał do niej w odwiedziny. Ten jednak mówił, że ma pracę i nie ma czasu z nią dyskutować. Wyprowadziło to Edytę z równowagi. "Gdybyś naprawdę chciał to byś przyjechał"- urwała rozmowę. "Pierdol się"- dodała zaraz po odłożeniu słuchawki. Edyta, wyraźnie zdenerwowana zbywającym głosem swojego męża, wyszła na zewnątrz. "Po co wychodziłam za mąż"- mówiła. Paweł zaczął ją uspokajać, prosił by tak nie mówiła, by nie działała pod wpływem emocji, bowiem jest pijana i nie zdaje sobie sprawy ze swoich słów: "Przestań, bo później będziesz tego żałowała". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: 'p.... się' Edyty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 13:47 o nie mogeeee, to bankowo bedzie zalowala po 'przedstawionym materiale filmowym' jaka szkoda, tym bardziej, ze pewnie w niedziele wyleci, a mezusiowi moze jeszcze nie przejsc... i gdzie sie ona biedniutka podzieje, przeciez nie da sie przygarnac temu zdrajcy rafalowi, jako, ze sie zawiodla... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Klaskanie Fryty IP: 2.5.STABLE* / *.legionowo.eu.org 03.10.03, 16:01 chorobcia, już myślalam, ze jestem jakaś czepialska i zwracam uwagę na takie detale :) Fryta klaszcze tak, jakby jakaś niewidzialna woda opór jej łapskom stawiała :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 06.10.03, 14:44 sensacja!!!!!! podczas ostatnich gorących krzeseł nasza 'ulubienica' nie miała na łapach kabaretek, do ktorych tak to już nas przyzwyczaiła!!!! Nowy image, czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 10.10.03, 10:09 wczoraj było już trochę 'normalniej' z tym klaskaniem. może oni czytają to forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Klaskanie Fryty IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 10:18 Może i było normalniej ale Ona wczoraj wygladala jakby piła cały tydzień. Aaaaa czy widzieliście minę Tomali jak Damian czytał wiersz, to zrozumienie wrecz biło jej z twarzy, hahahaha, pewnie bidulka modliła się aby Ibisz nie przeprowadził analizy wiersza:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 10.10.03, 10:20 nie śmiej się! po tym jak wyleci z BARu i dojdzie do siebie, napisze tomik wierszy, których głównym tematem będzie przytulanie i wiara w Boga kobiety 22 etniej, która przeżyła tyle co 35-letnia (zresztą po BARZe pewnie podskoczy to do 50-tki) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Klaskanie Fryty IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 10:26 Oj tak pewnie masz rację, może nie tomik, ja bardziej stawiam na eseje filozoficzne, jak to jest się gwiazda świecącą i wyleciało sie ze szklanej kuli albo jakoś tak. I wcale się nie śmieję...oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 10.10.03, 10:31 Ja mam teraz w swojej nowej szkółce zajęcia z filozofii.. może podrzucić temat władzom uczelni i zaprosić Tomalę na kilka wykładów? Co o tym sądzisz? Jakiś performance może, hmmm? Aha, a wczoraj powiedziała, przyznała się znaczy, że jest ładna (początek programu, kiedt to Ibisz kadził blondynom jak to fajowo wyglądają - w porę w słuchawie ktoś z reżyserki przypomniał mu o Edycie, hje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Klaskanie Fryty IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 10:52 tak temat jest wart przemyslenia. Sądzę że Ona...że jej wykład wprowadzilby wiele głebokich a przede wszystkim odkrywczych kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Klaskanie Fryty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 11:06 taaa, tez zwrocilem uwage, zreszta, nie tylko podczas wiersza, kilka ujec bylo takich, ze wygladala ZUPELNIE jak dmuchana lala z sex szopu nawet usta miala przepisowo otwarte (no bo przeciez nie 'rozchylone') a jesli chodzi o klaskanie, to chyba ma ono cos wspolnego z tymi kabaretkami, moze boi sie, ze jej cos strzeli, albo spina je szpilkami Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Klaskanie Fryty 10.10.03, 11:27 Gość portalu: KIRA napisał(a): > Może i było normalniej ale Ona wczoraj wygladala jakby piła cały tydzień. > Aaaaa czy widzieliście minę Tomali jak Damian czytał wiersz, to zrozumienie > wrecz biło jej z twarzy, hahahaha, pewnie bidulka modliła się aby Ibisz nie > przeprowadził analizy wiersza:) Nie ja myślę, że ona błagała w myślach Ibisza, żeby ją zapytał, co na temat wiersza sądzi... ale by się mogła rozwinąć ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaskanie Fryty 10.10.03, 11:31 albo miała swój wiersz, tylko nie chciała się za bardzo sama wychylać i czekała.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Klaskanie Fryty IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.03, 11:49 ROTFL :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Klaskanie Fryty IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 11:53 Aguszak, twoja teoria jest prawdopodobna hmmmm...nic nie jest pewne na tym swiecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: tomala 10.10.03, 11:56 Kiedyś był taki program ROZMOWY NA KONIEC WIEKU czy jakoś tak.. Myślę, że Tomala mogłaby coś takiego prowadzić. Ewentualnie PEGAZ, ZABAWY JĘZYKIEM POLSKIM (na spółę z Frytą), albo być tytułową bohaterką SENSACJI XX WIEKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: tomala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:14 na pewno bylaby swietna, tylko musialaby sie caly czas do kogos przytulac... swoja droga moze jest prekursorka nowych trendow w telewizorze wyobrazcie sobie przytulony suzin z loska zapowiadaja western w samo poludnie, dowbory przytulone zapowiadaja skautow piwnych itd Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: tomala 10.10.03, 12:16 przytulone dowbory, hehehe! maxxxx! mógłby jeszcze kamel z kraśką się przytulać, a w plus/minus na jedynce richard mbewe z kolegami :) Tomala na prezesa TVP!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: tomala IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.10.03, 12:32 Nie mogę zaraz pęknę ze śmiechu..... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: tomala 10.10.03, 12:35 albo 'jeden z dziesięciu'.. wszyscy razem przytuleni do siebie odpowiadali by na pytania (Sznuk też przytulony).. albo ten band z Jaka to melodia - też przytuleni do siebie by grali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: tomala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:43 jaka to melodia (hiperband, nie do pobicia razem z ta multiinstrumentalna laska, taka panna i do tanca i do rozanca, zaspiewa i osbourna, i krawczyka, i kayah, i grechute - tylko glos frytki powinni podlozyc) przytuleni i na srodku tomala przytulajaca sie sama do siebie w tancu, w ktorym sie ten seks wydobywa... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: tomala 10.10.03, 12:47 ekstremalny przypadek przytulenia w TV - komisja śledcza, Roki wtulony w Czarzastego zadaje mu pytania, Ziobro przytulony do Błochowiak, kurwiki przytulone do Kopczyńskiego... miód! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: tomala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 12:57 posel Roki: dobszszsz... to tyle pani ministeh, a tehas phosze nam tu zatanczyc, ale tak zeby sie seks wydobywal Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: tomala 10.10.03, 12:59 posłanka Blochowiak: skąd pani powzięła umiejetność tak seksownego poruszania się.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: tomala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:05 pani minister (radosnie): rzymskie dwa arabskie dziewiec w cienkim! zycie jest piekne, gdy sie tak poruszam w takt kurwikow na krawedzi... poslanko! bzykajcie sie poki mozecie, potem juz tylko w tancu seks sie z was bedzie wydobywal... Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: tomala 10.10.03, 13:08 przewodniczący Nałęczowianka: świadek Tomala porusza właśnie prawym pośladkiem, na lewym pośladku spoczywa jej dłoń.. posłanka Blochowiak: panie posle, to nie jest mecz! poseł Roki: jaaaaasne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: tomala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:41 posel Levander (z wiecznym zdziwieniem w oku): zlota kula? to sa diabelskie sztuczki jakies Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: tomala 10.10.03, 13:53 sonny07 napisał: > albo 'jeden z dziesięciu'.. wszyscy razem przytuleni do siebie odpowiadali by > na pytania (Sznuk też przytulony).. albo ten band z Jaka to melodia - też > przytuleni do siebie by grali.. Monika Olejnik przytulona do Oleksego Józefa... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: tomala 10.10.03, 13:52 Gość portalu: s_l napisał(a): > na pewno bylaby swietna, tylko musialaby sie caly czas do kogos przytulac... > swoja droga moze jest prekursorka nowych trendow w telewizorze > wyobrazcie sobie przytulony suzin z loska zapowiadaja western w samo poludnie, > dowbory przytulone zapowiadaja skautow piwnych itd Takie coś na kształt WYBACZ MI tylko o tytule PRZYTUL MNIE... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: tomala 10.10.03, 13:51 sonny07 napisał: > Kiedyś był taki program ROZMOWY NA KONIEC WIEKU czy jakoś tak.. Myślę, że > Tomala mogłaby coś takiego prowadzić. Ewentualnie PEGAZ, ZABAWY JĘZYKIEM > POLSKIM (na spółę z Frytą), albo być tytułową bohaterką SENSACJI XX WIEKU. Tak, myślę, że ZABAWY JĘZYKIEM, to dobry tytuł na program tych dwóch blondi i... niekoniecznie musi to być język polski ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: tomala 10.10.03, 16:21 sonny07 napisał: > Kiedyś był taki program ROZMOWY NA KONIEC WIEKU czy jakoś tak.. Myślę, że > Tomala mogłaby coś takiego prowadzić. Ewentualnie PEGAZ, ZABAWY JĘZYKIEM > POLSKIM (na spółę z Frytą), albo być tytułową bohaterką SENSACJI XX WIEKU. Raczej ZABAWY JĘZYKIEM i nie w TVP ale w Polsacie w piątkowe wieczory... Odpowiedz Link Zgłoś