paulinaa 31.08.08, 12:04 z jakiej racji weekendowe wydania prowadzi wellman z prkopem? nigdy ich nie lubiłam ale teraz to naprawde nie da sie ich oglądać (a raczej słuchać...), wyłaczyłam po 5 minutach chyba za dużo przebywali na słońcu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_jaaa Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 12:15 to nie jest program powakacyjny - dziś jest jeszcze 31 sierpnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Bujakiewicz 31.08.08, 13:24 Kaśka Bujakiewicz najlepsza. Nie chciała się zamknąć więc Wellman wylała jej w końcu wodę na biust. :D Az dziw bierze, że taka dziewczyna jest ciągle sama (co cały czas podkreśla). Może ona... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 16:56 Bo nie mają łosia dla Kingi a Meller zrezygnował... Jak wynajdą łosia to Kinia z nim wróci na antenę. Teraz jest zastępstwo w postaci Prokopa I Wellman. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 16:59 Ja tez wybitnie nie znosze tej pary.Propkop jest tak wulgarny,ze az dziw,ze to sie ludziom podoba,te jego wiecznie takie same skojarzenia........ile to mozna znosic ? Wellman stara mu sie dorownywac i tez jest dla mnie niestrawna. Wybitnie nieapetyczna kobieta w tym co mowi i jak wyglada i jak sie zachowuje,starajac sie macac prokopa przy kazdej mozliwej okazji. Na szczescie na koniec dzisiejszego odcinka zapowiedzieli,ze wracaja na antene w dni robocze,a nastepne wydanie poprowadzi Molek i Soltysik. Kto bedzie druga para? ......ani slowa na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 17:51 nie lubie mołek ale już wolę ją z sołtysikiem zamiast welman i prokopa... naprawde ich zachowanie jest żenujące, nie rozumiem dlaczego tvn chce miec u siebie dwoje takich idiotów... Odpowiedz Link Zgłoś
ikarr Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 20:26 Zaraz pojawią się posty, jaka to Wellman jest wspaniała, oryginalna, dowcipna i zdystansowana do siebie. Podobno się odchudzała. Czy było to dziś widać? Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 21:57 no to może zacznę? :) bo widzę same doskonałości wśród forumowiczów.. wszyscy piękni, zgrabni i elokwentni, po studiach, lubiani, mający dobrą pracę, ba..z dobrymi manierami :) czemu Was nie ma w ddtv? może byście spróbowali? jak to łatwo jest krytykowac innych :) każdemu wedle potrzeb - mnie ten duet pasuje.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 22:53 ...."czemu Was nie ma w ddtv? może byście spróbowali?" Co ma piernik do wiatraka? Nikt z tych ,ktorym nie pasuje wspomniana para Wellman Prokop,nie porownuje ich do siebie,wiec po co takie durne pytania? Tobie pasuja,to sobie ich ogladaj,ja mam to szczescie,ze nie musze ,bo mam swoja prace w godzinach ich zalosnej dzialalnosci.:-D Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 22:57 a ja lubie ddtvn i chetnie bym sobie obejrzała ale niestety widząc welman i prokopa muszę zmienic kanał Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 23:06 Ja tez lubie program,ale bez pary Wel-Pro. I nie moglabym ogladac gdyby pprowadzili programy weekendowe,a tak jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: DDTVN po wakacjach 31.08.08, 22:19 wrecz przeciwnie, mam wrazenie, ze przytyła przez te 2 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: DDTVN po wakacjach 01.09.08, 10:25 kolejna zagadka - co sie stało z twarza Pieńkowskiej? jakas operacja plastyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_nalesnik Re: DDTVN po wakacjach 05.09.08, 11:10 dzisiaj zaś zaskoczył mnie duet Prokop i Hołownia. wypadli chyba najlepiej ze wszystkich dotychczasowych "kombinacji". kiedy trzeba bylo, było poważnie, a kiedy nie, w miarę śmiesznie. chyba byłabym za nimi "na stałe" ;) czy może tylko mnie się wydawało? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: DDTVN po wakacjach 05.09.08, 14:24 mnie też się bardzo podobało. Bardzo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: DDTVN po wakacjach 05.09.08, 17:54 Mnie też się podobało, b. lubię Hołownię, no i nie zauważyłam, żeby sobie kradli puenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: DDTVN po wakacjach 05.09.08, 17:55 Jak wymienią jeszcze Prokopa to będzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: DDTVN po wakacjach 06.09.08, 13:26 Hołowni trochę brakuje obycia z kamerą, bo jakoś tak się gubił :) ale sie wyrobi chłopak. Lubie go. A jego przeglądy prasy razem z Prokopem i Wellman były wisienką na torcie zwanym DDTVN. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: DDTVN po wakacjach 13.09.08, 21:34 A w/g mnie Hołownia zidiociał w towarzystwie Prokopa. Kto z kim przestaje... czy też może za dużą kasę idiotę robić z siebie mogę?... Odpowiedz Link Zgłoś