auto_robex 08.09.08, 23:06 niestety Pazura nic nie wnosi do programu, nie potrafi zadac pytania, Młynarska prowadzi ten program sama.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gweeny Re: Miasto kobiet 08.09.08, 23:09 nie Pazura a Marczuk a Młynarskiej nikt nie przegada, nie wiem czemu uparli się na dwie prowadzące :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Miasto kobiet 08.09.08, 23:22 jest właścicielką (czy też współ-) firmy produkującej MK, to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Miasto kobiet 08.09.08, 23:25 tak, słyszałam o tym ostatnio. niech sie lepiej zajmie produkcją, bo do rozmów ludźmi to sie średnio nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Miasto kobiet 08.09.08, 23:28 Młynarska mi odpowiada nie mam nic doo niej, natomisat Pazura czy Marczuk (niewazne) nie potrafi sklecic jednego interesujacego pytania. Siedzi tam i czyta z kartki a i tak kiepsko jej to wychodzi. Nie potrafi stworzyc jakies wiezi z rozmowcą. I denerwuje mnie czasem jej wysławianie sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Miasto kobiet 09.09.08, 08:58 chciałabym wreszcie trafić na nowe miasto kobiet, aby zobaczyć program prowadzony właśnie przez tę parę. nie skreślałabym marczuk tak szybko - po pierwsze dopiero sie kobieta rozkręca, chyba mało kto jest w nowym miejscu pracy od razu wyluzowany i profesjonalny. po drugie, po obserwacji zachowań młynarskiej w poprzednim duecie uważam, ze ona nie nadaje sie do pracy w parze. jak na mój gust ma ewidentne parcie na samodzielne gospodarzenie i koniec. co ma robic druga prowadząca - przekrzykiwac ją? trzasnąć notatkami w łeb i zakneblować skarpetką, zeby się przytkała na moment? moze one sie i dzielą przed nagraniem :ja zapytam o to a ty o to, ale pozniej w czasie kręcenia młynarska popada w spontan i prze do przodu jak koń z klapkami na oczach. był tu wątek na ten temat, o bezsensownych duetach. a wczoraj mignęła mi rogalska prowadząca jakis konkurs z udziałem dzieci, bodajże w tv puls. naprawdę, zal ze nie ma jej juz w tvn style :( dawno dawno temu pismo dla dziewczyn "filipinka" przeszło podobną metamorfozę. z fajnego, inteligentnego dwutygodnika zamieniło sie w krzykliwe żenujace piśmidło a la bravo girl. takie mam tez odczucia co do miasta kobiet - z rogalską/maruszeczko było ciekawie, inteligentnie, śmiesznie i wzruszająco - z młynarską jest płytko, chaotycznie, często niesmacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Miasto kobiet 09.09.08, 09:31 W całości popieram, mam dokładnie takie same odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Miasto kobiet 09.09.08, 10:30 Ja od roku nie oglądam TVNStyle - badziew okropny się z tego zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Miasto kobiet 09.09.08, 11:59 Miasto Kobiet było fajnym programem zaraz na początku istnienia, parę lat temu... bez sensu zmienili jego formę - jakie to miasto kobiet? ot, rozmowa z paroma osobami, 15 minut i koniec, czasem rozmówca powie słowo, dwa i po rozmowie (przy większej ilości gości) pierwsze programy były o wiele ciekawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Miasto kobiet 09.09.08, 13:27 już nie raz to pisałam na tym forum-pierwsza formuła MK była najlepsza, przyjemnie sie oglądało no i zdaje sie, ze wtedy program był o 20... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_alabama Re: Miasto kobiet 09.09.08, 16:39 Nie jestem na bieżąco z jesienna ramówka TVN i TVN-Style.A to już Zdziewit-Meller nie ma?? No i Meller-małżonek tez już nie prowadzi Dzień Dobry TVN. Czyżby ktoś wykolegował Mellerów z telewizyjnych posad? Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Miasto kobiet 09.09.08, 20:03 obejrzałam dzis miasto kobiet i uważam, ze nie jest aż tak źle z weroniką marczuk. wg mnie wypadła lepiej w dzisiejszym (chyba pierwszym w tym sezonie) odcinku niż dziwit w ostatnich swoich podrygiwaniach tam. tamta była pokazywana głównie kiedy wodzi wzrokiem między młynarską a rozmówcami, jak na rozgrywkach ping- ponga, a marczuk jednak coś tam z siebie wykrzesała zwłaszcza w drugiej częsci z klonami dody. w dodatku wyglądała naprawdę ślicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Miasto kobiet 09.09.08, 21:27 Mnie to sie klony Dody podobaly-powinny dorabiac jako parodystki:-) Odpowiedz Link Zgłoś