Dodaj do ulubionych

oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie

27.09.08, 22:14
właśnie poinformowano, ze gośćmi Majewskiego będzie słodka do zarzygania i
intelektualne do d... para nowożeńców - Cichopek-Hakiel

ludzie, dajcie nam żyć!
nie domagam się co chwila wywiadow z Leszkiem Kołakowskim, ale szanujcie te
resztki intelektu, jakie nam jeszcze zostały
oficjalnie informuje TVN oraz reklamodawców, że nie oglądam tego programu
a żałujcie - stanowię fantastyczny target, marzenie agencji reklamowych
Obserwuj wątek
    • cristinka Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 27.09.08, 22:18
      Przyłączam się, ja tez nie będę oglądac. Sorry, ale rzygam Cichopek.
      • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 27.09.08, 22:19
        Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie Cycopek-
        Hak'el!!!!!!!!!!!!!!!!
        • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 27.09.08, 22:20
          niestety cichopki bedą, juz drugi odcinek sms musze sobie odpuscić
          • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 27.09.08, 22:22
            Oba?

Coś czuję, że poniedziałek o 21:30 musze KONIECZNIE policzyć kostki
            w chodniku przed moim domem :D
            • karen64 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 27.09.08, 22:24
              ja nagram i obejrze tylko Figo-Fago,a Świętochłopki przewinę,taka jestem wredna :))
            • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 27.09.08, 22:25
              no niestety oba :]
          • scarlette Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 18:10
            zupełnie jak ja,
            nietrawiąca Górniak, i rzygająca Cichopek
    • niewygodny Re: Przyłączam się do protestu i ... 27.09.08, 23:04
      nie oglądam a do wydania na rzeczy których nie potrzebuję (drżyjcie
      rekalmodawcy) mam 5tys miesięcznie ;))
    • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 27.09.08, 23:18

Nie oglądasz tego programu, więc dlaczego oburzasz się, że będzie
      Cichopek? Przecież to miła, piękna osóbka! Wykorzystuje szansę,
      którą życie dało. Cóż w tym złego?
      Jeśli twoja intelignencja tak bardzo cierpi, przełącz na inny kanał.
      A oficjalnie to sobie możesz w telewizji informować. Ale trzeba być
      Cichopek, żeby mieć taką możliwość, he he...
      • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 14:38
        "piękna osóbka" - he, he, gratuluję gustu... mała, krępa i nijaka
        dziewczynka, wyjdz na ulice i zobacz jakie piękne dziewczyny chodzą
        po świecie. Żałosne.
      • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 14:43
        fanka skrzynki i cihopki-zaczynam sie ciebie bać :D
        • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 14:46
          A moze to o imie chodzi - wszak obie panie z tv to samo imię mają...
          • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 14:51
            i prawdopodobnie ich fanka tez nosi to imie! :D
          • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 14:52
            A może to Pan Hak'el pisze? romans z Skrzynką miał, a teraz jest z
            Cichopek - prawdziwy gentemen broni swoje kobiałki ;)
            • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 14:53
              <lol>
        • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 14:49
          paulinaa napisała:

> fanka skrzynki i cihopki-zaczynam sie ciebie bać :D

Powiało grozą na forum :D

• ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 15:58
            A dlaczego zaraz fanka? Nienawidzę takiego odreagowywania własnych
            niepowodzeń! Skrzynecka nie ok, bo ma bicepsy, Cichopek - kurdupel.
            Ludzie - opamiętajcie się.
            I jedna, i druga to piękne kobiety - każda w swoim rodzaju. I BASTA!
            • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 16:04
              stajesz sie smieszna pisząc takie dyrdymały...
              • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 16:25
                Cieakawe kiedy napisze, że jesteśmy zazdrosne :D
                • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 16:26
                  jak to napisze to pęknę ze śmiechu :)))
                  • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 16:27
                    I jeszcze: "ciekawe jak wy wygladacie, wstawcie swje fotki to
                    porównamy" :D:D:D
                    • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 17:11
                      idźcie do watku o skrzyneckiej-tam napisała, że jej zazdrościmy :D
                • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 17:10
                  juz napisala, malange niedokladnie czytasz! :D
            • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 16:17
              wyobraź sobie, ze wg moich kanonow to żadna z nich nie jst piekna,
              juz nie wspominając o wkurzającym zacowaniu... i mam do takiej
              opinii pelne prawo :]
              • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 16:25
                Dokładnie- mamy prawo do swoich opinii, a ze ketri to boli to juz
                nie nasz problem.
                • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 18:20
                  No właśnie - mamy prawo do wyrażania własnego zdania, własnych
                  opinii! W takim razie, o co chodzi???
                  frau - a cóż ma mnie niby boleć??? Śmieszne, aż żenujące!
                  Czekam na wasze, coraz to mądrzejsze wywody...
                  • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 18:25
                    o to chodzi, że ty dorabiasz do tego jakąś chorą i niepotrzebną
                    ideologię
                    • tiresias Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 19:43
                      uważam, że każda kobieta powinna mieć biust. jutro nie obejrzę gdyż uprawiam
                      męskie poniedziałki z piciem wódy i oglądaniem filmów sergia leone.
                      pozdro
                    • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 20:59
                      A jaką to niby ideologię dorabiam? Wyrażaj się jaśniej dziewczyno.
                      Myślę jednak, że nie potrafisz, bo każdy, komu kończy się polot, tak
                      właśnie kwituje. Porażka!!!
                      • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:02
                        omg, zniknij :)
                        ale prosze, wyjasniam: nie podobaja na sie skrzynceka i cichopk,
                        krytykujemy je a ty tierdzisz, ze to przez nasze kompleksy - prosze
                        o nie dorabianie takich ideologii, bo to smieszne jest :)
                        • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:25
                          Jeśli już - napomknęłam o niepowodzeniach, nie kompleksach - owszem
                          jednemu do drugiego bardzo po drodze... Ale to wciąż żadna ideologia
                          paulinoo...
                          Nie rozumiem jednego - wytykania, naśmiewania się z czyjejś
                          fizyczności?! W jakim celu? A przede wszystkim DLACZEGO? Jesteś
                          kobietą, mniemam. Pomyśl więc.
                      • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:24
                        Ketri, skąd w Tobie tyle negatywnych emocji? Chcesz o tym
                        porozmawiać?
                        • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:28
                          No nie..., melange, naprawdę "rozwaliłas" mnie tym stwierdzeniem.
                          Przeczytaj wypowiedzi powyżej i tam poszukaj właściwego adresata
                          swojego postu.
                          • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:31
                            Tylko w Twoich postach jest tak wysoki poziom agresji... poszukaj
                            przyczyn swoich problemów z emocjami... to Ci pomoże :)
                            • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:35
                              i poprawi atmosfere na forum :)
                            • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:41
                              A gdzież tu agresja? Nie pojmuję bezinteresownego, anonimowgo
                              krytykowania ludzi. I staram się dowiedzieć, dlaczego jest to tak
                              powszechne? Skąd tyle jadu, zazdrości, wręcz nienawiści?
                              Nie zgadzam się z większością wyrażonych opinii i już.
                              Uważam, że "psycholog" powinien poszukać sobie bardziej podantego
                              gruntu, he he... To do Ciebie, MELANGE
                              • karen64 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:43
                                ketri1,kup sobie okulary,to nie Melange,a Malange !!!
                              • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:45
                                ketri skoro tak cie to boli to czy mozesz juz zmienic forum i
                                pozwolic nam sobie pokrytykować te figurki- maszkarki z ekranu tv?!?
                                • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:48
                                  A czy to forum "Szkalowanie"??? Bo wydawało mi się, ze na innym
                                  zabrałam głos!
                                  • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:51
                                    A czy to jedyny wątek w którym się obgaduje pozal-sie-boze-gwiazdy?!?
                                    • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:56
                                      No właśnie nie! W takim razie, skoro przeszkadza Ci moja obecność,
                                      udzielaj się na innym, być może jeszcze bardziej jędzowatym... ja
                                      zostaję tu... pozdrawiam!!!
                                      • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:58
                                        To chyba my ci przeszkadzamy... Skoro zostajesz i jest to twoj wybór
                                        to musisz znosic nasze opinie!
                                        • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 21:59
                                          Nic nie muszę moja droga. Chcę jedynie polemizować:)))
                                        • malange Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 22:03
                                          frau_frau napisała:

> To chyba my ci przeszkadzamy... Skoro zostajesz i jest to twoj
                                          wybór
                                          > to musisz znosic nasze opinie!

Nawet fajnie że zostaje - przyda się odmieniec na jakiś czas ;)
                                          • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 22:04
                                            Wow, jak miło!
                                            • frau_frau Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 22:06
                                              Tak za bardzo to tu nie ma o czym polemizowac- jaka jest Cichopek i
                                              Skrzynecka kazdy widzi.... Ja zdania nie zmienie!
                                          • paulinaa Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 22:06
                                            mysle, że dlugo tu nie zabawi ;)
                                            • malange Proponuję TheEnd 28.09.08, 22:09
                                              Za chwilę dostanie nam się za OT - kończmy to! :) nie ma co
                                              zaśmiecać forum taką dyskusją :)
                                            • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 22:10
                                              Ja myśle natomiast, że musiałaś kilkakrotnie przeczytać moje posty,
                                              żeby wysnuć taką puentę. Gratuluję!
                                              • ketri1 Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 22:12
                                                To do Paulinyy oczywiście
                            • 1berenika Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 28.09.08, 22:52
                              Nie daję rady oglądać JOŚ . Poza wszystkim, widok sztucznych,
                              przesłodzonych Cichopek i Ibisza mnie kompletnie odstrasza.
    • sparker Re: oficjalny protest!!!!!! Cichopek wszędzie 29.09.08, 08:52
      Już niedługo będzie spokój, bo...
      "Po fiasku procesu adopcyjnego Jana Wolaka z Lutomi Kinga Cichopek i Katarzyna
      Mucha-Lis postanowiły wyrazić zgodę na własną adopcję przez Angelinę Jolie i
      Brada Pitta."

www.cybuch.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka