sonny07 17.10.03, 09:24 No time, work, work..., ale pytanko tylko: jak wam się podobali chłopaki w dresach w Barze?? Rewela jak dla mnie! Maciek miał najbardziej obciachowy dres, chociaż spodnie Leszka też były git!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Dresiarze w Barze IP: *.com.pl 17.10.03, 10:05 Hehehe ja ostatnio organizowałam imprezę w stylu lat 80-tych i wszyscy moi znajomi wyglądali jak chłopcy z baru :) Szkoda tylko, że dziewczyny nie dopasowały się do klimatu i nie przebrały się np. w kolorowe bluzki z ogromnymi poduchami, wiązane pod biustem i legginsy w grochy hehehe Tomala z tapirem wyglądałaby bosko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Dresiarze w Barze 17.10.03, 14:07 Leszek wygladal jak jakis alfons , jak sie mozna tak obciachowo ubrac , brakowalo mi u niego jeszcze kucyka z tylu glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Dresiarze w Barze IP: *.crowley.pl 17.10.03, 10:09 widziałam widzialam to wejscie po 18, cudeńka! I najlepszy był jeszcze lakier do własów, jak sobie przerzucali z Kusikiem. Ale ale Ibisz znowu zaczyna być agresywny może on juz tak ma jak jest na żywo?? Widziałam tez jak Tomala uroczo się smiała jak pokazali filmik o Krzysiu obgadyjącym właśnie ją- ta laska ma niewątpliwie jedna zaletę, co chwila mnie potrafi zaskoczyc na nowo swoją głupotą! Odpowiedz Link Zgłoś
dodos_dodos Re: Dresiarze w Barze 17.10.03, 10:24 wygladali bosko! Potwierdzam :-) Sluchajcie, mam pytanie (bo zaczelam ogladac od polowy Goracych krzesel), czy byl poruszony watek milosny pomiedzy Frycia i Mackiem / Magda i Leszkiem ? P.S nie ogladalam BB z Frytka, ale nie dazylam Jej pozytywnymi uczuciami po tym, jak uprawiala seks na oczach milionow;-)(chyab cala Polska o tym slyszala).. Ale obecnie stwierdzam, ze to rowna babka - to co lezy Jej na watrobie, to powie szczerze, nie sciemnia... jest ok.. Ale klaszcze fatalnie ;-)) Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dresiarze w Barze IP: *.chello.pl 17.10.03, 11:39 o co chodzi z tym klaskaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Dresiarze w Barze IP: *.chello.pl 17.10.03, 11:39 o co chodzi z tym klaskaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Dresiarze w Barze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8306460 od wczoraj straszna kila, gazeta bez przerwy sie wysypuje, polyka posty, albo puszcza z opoznieniem nie da sie pisac pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Dresiarze w Barze 17.10.03, 11:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=8306460&a=8306736 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasyx Re: Dresiarze w Barze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 13:22 Krzysiu to nawet nie musiał się specjalnie przebierać... Odpowiedz Link Zgłoś