Dodaj do ulubionych

Magda i Maciek maja sie ku sobie

IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 21.10.03, 01:10
Wczoraj wieczorem do pracy udała się drużyna czerwonych. Gdy wszyscy znaleźli
się w mieszkaniu, uczestników odwiedził gość specjalny- Liroy. Dostarczono
alkohol, a w domu rozpoczęła się zabawa. Kontakty Maćka z "Frytką" i Leszka z
Magdą ochłodziły się. Okazało się bowiem, że zarówno Magda jak i Maciej mają
się ku sobie. Późno w nocy Maciej wypisał Magdzie na łokciu wyznanie miłosne.
Wkrótce chłopak żałował swojego postępowania- jak zwykle nie wiedział co ma
zrobić w takiej sytuacji i nie potrafił odpowiedzieć Magdzie na pytanie, czy
się w niej zakochał. Na dobranoc oboje pocałowali się. Z kolei Magda nie
chciała pokazać zazdrosnemu Leszkowi jakie słowa Maciek wypisał jej na łokciu.

zrodlo.www.bb.prv.pl

ps-sonny, gdzie Twoje barowe perelki?;(
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 21.10.03, 09:33
      taaak, a teraz Frycia powinna wydrapac rywalce oczka, a Leszek wyzwac macka na
      pojedynek... to dopiero bylaby zabawa... Ale tak serio - ciekawe, jak
      zareaguje frycia. Porazki to chyba nie jest w jej stylu, tym bardziej, ze
      ostatnio nie jest juz dziewczyna number 1 w programie, co pewnie jej sie
      bardzo nie podoba...
      • Gość: max Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie IP: *.chello.pl 21.10.03, 09:48
        mnie to się przypomina sytuacja z 3 big brothera, frytka była number 1 do czasu
        wejścia moniki którą zainteresował się ken.
        • Gość: Orchidea Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie IP: *.acn.pl 21.10.03, 11:19
          A ja jakoś nie wierzę,żeby Maciek zakochał się tam w którejkolwiek z dziewczyn.
          Dla niego jest to niezła zabawa i niewinne flirty, a że laski sa na tyle naiwne
          i same sobie dopowiadają resztę- to już ich problem.
        • Gość: Marg Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 21.10.03, 11:25
          e tam, troche mi jej zal,to nie fajne caly czas grac drugie skrzypce..deja
          vu ;);;;;;;;;;
      • Gość: Cleo Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.10.03, 12:32
        A mi sie wydaje, ze uczestnicy BAR-u dostali wczesniej "cynk", ze do programu
        wejda nowi, w zwiazku z czym przebiegla Frytka "nagle" zrezygnowala z Macka,
        ktory "sam nie wie czego chce" i postanowila go "oddac" Magdzie (popatrzcie
        jaka jestem wspanialomyslna). Teraz moze spokojnie zarzucic siec i probowac
        omotac ktoregos z facetow, ktorzy wlasnie weszli. Wszystko po to, zeby nikt jej
        nie zarzucil, ze kreci z Mackiem i z innym facetem jednoczesnie. I ona mysli,
        ze ktos uwierzy w jej gre fiar?! W koncu nad Mackiem tyle sie napracowala i
        nic, wiec skoro ktos nowy wchodzi - moze predzej sie okaze lasy na
        jej "wdzieki" (czytaj: prowokacje i intrygi). Zacznie sie komedia jak
        ktorykolwiek z tych trzech nowych zostanie, zacznie na serio zarywac do Magdy -
        Fryta tego chyba nie zniesie.
        • Gość: Marg Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 21.10.03, 13:11
          e..uwazam, ze nie masz racji. Mysle, ze Maciek faktycznie wpadl jej w oko
          a "zrezygnowala"bo ten wieksze zainteresowanie wykazuje MAgda. A co d o intryg,
          owszem, probowala tego w BB, ale teraz jakos nie widze jej w tej roli :)
    • kiku.san Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie 21.10.03, 18:42
      oj Cleo, zdecydowanie przesadziłaś.
      Ale każdy sądzi według siebie - mnie na przykład taka intryga nie przyszłaby do
      głowy, a Tobie i owszem.
      Wstydź się dziewucho...
      • ziereal Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie 21.10.03, 18:48
        dzisiaj pokazywali zajawki i widac bylo,ze Frytka ma jednak powazne ciagoty do
        Macka, skoro te lezki z powodu niego.. ;)
        • kiku.san Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie 21.10.03, 18:57
          też oglądałam.
          Kreuje się na zimną, wyrachowaną s..., ale czuje jak każdy z nas i jak każdy
          potrzebuje czuć się potrzebną i kochaną.
          • kiku.san Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie 22.10.03, 08:55
            kiku.san napisała:

> też oglądałam.

Nie dość, że dziewucha perfidna, to jeszcze niedokładna.
            Nie umiesz czytać, czy co? Jestem kobietą.

I szanuj nicki innych, żeby inni Ciebie szanowali.
            • Gość: Cleo Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.10.03, 09:01
              dokladna cholera jasna sie znalazla, co to pod swoim postem sie wpisala zamiast
              pod moim! hahaha :) Szanuj inne nicki, to bedziesz szanowana wtwloko jedna.
      • Gość: Cleo do kiku czy jak mu tam........ IP: *.lodz.dialog.net.pl 21.10.03, 21:20
        Oj, no pewnie, ze tobie by cos takiego nie przyszlo do glowy - widac masz ja od
        parady :) Nie umiesz "czytac miedzy wierszami"!
        A tak na serio: biedna jest ta Fryta - tak trudno jej pojac, ze manipulacjami
        nikogo do milosci zmusic nie mozna - stala sie ofiara wlasnej gry - zeby tylko
        jeszcze byla w stanie to dostrzec. I przyuwaz sobie z ta dziewucha, cienki
        bolku! Tak sobie mozesz mowic do swojej dziewuchy a nie do mnie.
        • kiku.san Re: do kiku czy jak mu tam........ 22.10.03, 09:19
          kiku.san napisała:

> też oglądałam.

Nie dość, że dziewucha perfidna, to jeszcze niedokładna.
          Nie umiesz czytać, czy co? Jestem kobietą.

I szanuj nicki innych, żeby inni Ciebie szanowali.

• Gość: Cleo Re: do kiku czy jak mu tam........ IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.10.03, 11:22
            O, patrzcie, poprawila sie! Apropos: ty nie jestes kobieta tylko kretynka, bo
            tylko kretynka stwierdzi, ze pod nickiem "kiku.san" musi koniecznie sie kryc
            plec zenska a nie meska, wiec daruj sobie swoje pouczenia. Z jednym sie
            zgodzie - szanuj innych, a sama bedziesz szanowana (nie ja zaczelam, ale ja
            skoncze). Bez odbioru.
    • milusianiusia Re: Magda i Maciek maja sie ku sobie 22.10.03, 09:31
      Ja tam kibicuję Frytce, jest calkiem inna niz w BB. Frytka rulezzz.
      P.S. A przejęzyczenia każdemu się zdażają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka