hildegunst 24.10.08, 10:18 www.tvn-got-talent.pl/22/samobojstwo-znanego-uczestnika-mam-talent/ Zabić można nie tylko mieczem, również słowem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kira_koslin Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 10:25 Nie wiem ale wiem że gość jest lekko inny... jakiś czas temu był w jednym z BB, strasznie ze wszsytki sie klócił i to on wywoływał konflikt. No ale mozę ktos powinien miec go na oku. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 10:40 Glanc w BB okropnie dzialal mi na nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
petronellla Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 10:40 Proponuje zlecic to Eustachemu Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 10:48 chyba chodzi o umowę niedoczytaną i prawa autorskie Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 11:12 Glanc to ten po lewej czy po prawej? Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 11:35 Glanc popełni samobójstwo, a jego duch przeniknie do tej kukły. Kukła wrzuci filmik na Youtube i wygra Mam Talent. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 15:03 ale co, powiedzieli mu cos czego on wczesniej jeszcze nie slyszal? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 24.10.08, 15:31 teraz maja mnie wszyscy lubic, mam wygrac, byc popularny i zostac gwiazda. a jak nie to sie zabije i to bedzie wasza wina. ratunku, co za palant Odpowiedz Link Zgłoś
agentka1981 Ale Wy głupio gadacie... 24.10.08, 16:22 Zachowujecie się jak małe dzieci. Zastanówcie się dobrze. Jak Was gościu denerwuje, to na niego nie patrzcie. Po kiego grzyba oglądaliście filmik? Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Gdyby to był wasz rodzony brat albo inna bliska osoba, też komentowalibyście w ten sposób? Nie będę truła na tematy typu: Kochaj bliźniego itd., bo za chwilę mnie nazwiecie moherowym beretem. Czy on kogoś zabił? zgwałcił? ukradł coś komuś? Nie sądzę... A to co pokazano w programie BB czy innych jest celowo przygotowanym zlepkiem informacji ku uciesze widzów. Każdy ma prawo do swobodnego wyrażania własnych poglądów. Nie zauważyłam, aby ten człowiek w swojej wypowiedzi kierował w Waszym kierunku obraźliwe słowa. Dlaczego zatem Wy to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ale Wy głupio gadacie... 24.10.08, 17:26 nie ogladalam zadnego filmiku. nawet nie widzialam jego wystepu w Mam talent. pamietam W.G z Big Brothera i jakiegos korzystnego wrazenia na mnie nie zrobil. to ze mu nie wyszla kariera medialna, to nie jest niczyja wina. widac on sie do tego nie nadawal. a manipulacje w BB? coz, on akurat nie pojawil sie w pierwszym tylko w 2 lub 3(nie pamietam dokladnie), czyli mniej wiecej wiedzial jak to wyglada w telewizji. wzbudzanie zainteresowania mediwo w ten sposob, ze umieszcza sie gdzies filmik z grozbami itd swiadczy tylko tyle o nim, ze powinien zajac sie nim lekarz. byc moze juz dawno powinien byc pod lekarska opieka. a o filmiku z you tube przeczytalam w internecie, prawie kazdy serwic informacyjny dzis o tym napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek Re: TVN "Mam talent" 24.10.08, 16:10 hildegunst napisał: > będzie samobójstwo? no, w końcu jakiś unikalny numer w mam talent! Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: TVN "Mam talent" 24.10.08, 18:45 a nie okazalo sie w BB ze byl on chory psychicznie(schizofrenia)? Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoja73 Re: TVN "Mam talent" 24.10.08, 19:25 Jeden z uczestników miał załamanie nerwowe podczas programu,wczesniej ponoć też miał problemy...ale był Nim Ireneusz Grzegorczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: TVN "Mam talent" 24.10.08, 20:33 kosmita, czy jakos tak... ja tez nie ogladalam filmiku na youtube ale pamietam Glanca z BB i juz wtedt snul teorie spiskowe na temat zmowy przeciw jego osobie. Niestety juz tak na tym swiecie jest, ze nie kazdy odnosi sukces medialny a to ze BB byl montowany to chyba mozna bylo wiedziec ogladajac wczesniejsze edycje, prawda? Pan Glanc wystapil w kolejnej wiec nie moze mowic, ze nie wiedzial o co w tym programie chodzi. To co teraz robi jest zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: TVN "Mam talent" 24.10.08, 23:06 samobójstwo na wizji? a kogo to obchodzi? prawdziwym dramatem jest kurs walut Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: TVN "Mam talent" 24.10.08, 23:49 i spadki na gieldach moja emerytura w ING stopniala prawie do zera Odpowiedz Link Zgłoś
totalny_brak_nicka Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 07:47 Oglądałem niestety "spot", któy nakręcił Glanc i jestem przerażony. Nie wygląda to na prowokację artystyczną lub próbę przypomnienia o sobie za wszelka cenę. To wyznanie człowieka, artysty, który doszedł do granicy własnej wytrzymałości i mówi o tym. Mówi też o tym, co zrobi, kiedy ją przekroczy. Oskarża stację telewizyjną TVN, która według niego doprowadziła go do śmierci artystycznej, i która będzie - w jego przekonaniu - wina jego śmierci fizycznej. Bo za powiada, że to zrobi. Wierzę w to, co mówi. TVN jako stacja, dla której liczy sie tylko słupek oglądalności - pokazała juz raz, że uczucia ludzi występujących w jej programie są nieważne. Program ( nie pamiętam tytułu) prowadzony przez świra Gulewicza mający za zadanie godzić poróznione pary w na antenie tv, doprowadził do śmierci jednego z uczestników. Chłopak ośmieszony przed całą Polską ( dziewczyna odrzuciła jego przeprosiny)- po emisji programu, powiesił się. W trakcie nagrywania wielokrotnie pytał i prosił autorów programu o efekt swojego wyznania przed dziewczyną ( które było nakręcone w studio, a później odtwarzane przed nią). "Zobaczysz, będziesz zaskoczony" mieli mu odpowiadać, z pewnościa tak było, bo pamietam jego twarz z audycji na żywo.. TVN kształtuje w nas hipernegatywne emocje, tylko w jednym celu - abysmy sięgneli po telefon i wysyłali smsa np.na znienawidzoną postać ( BIG Brother)lub na wybranego artystę, który przyniesie więcej kasy esemesowej ( "Mam talent"). I tylko w tym jednym celu bawi sie nami. Aby wyciągnąć kasę. Do spotów o fundacji TVN zatrudnia się medialne kaleki, które kształtuja w nas mysli "życie się tak z dzieckiem obeszło a ona taka rezolutna i fajna" W DDTVN Kinga Rusin porównuje swojego kolegę Marka Nowickiego do konia " Ten koń jest równie ładny jak Marek.." i zaśmiewa się. W tym samym programie wysmiewa swoich gości, grających w RPG. Robi to trochę naokoło: "żartujesz" mówi ze śmiechem do Węglarczyka " biegałbys po lesie w rajtuazach? hahaha" Nie muszę chyba wspominać, że naprzeciwko niej siedzą goście, którzy tak właśnie robią... W jakim celu zatrudnia się takich ludzi jak Rusin? TVN niestety ma jej twarz... Żeńskiej wersji Pudziana. Błędem Glanca było zawierzenie autorom programów, żeby się nie bał, że mu sie powiedzie, że wszystko będzie OK. Każdy artysta lub człowiek o dużej wrazliwosci powinien szerokim łukiem omijać tę stację. Chcę wierzyć Wojtku, że to prowokacja artystyczna. Wielu ludzi wierzy w Ciebie. Uwierz i TY. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 08:19 to trochę nie tak, akurat dowcipów Rusin nie widziałem,ale ostatnio zastanawiam się nad jej urodą,co w niej widział jeden taki,i tak my- ślę,myślę. Po drugie swego czasu młodzi,prężni twórcy bez mózgu wymyślili wersję suspensu na miarę ich mózgu,podobno światową,he,he,czyli pokazywanie na wizji na żywo głupiej miny zaskoczonego gościa,buhaha ale jaja,hyhy,ma minę jak debil,aleeee.Uważali,że ludzie to lubią i były to dowcipne suspensy typu porysowali facetowi samochód i z ukrytej kamery pokazywali jego głupie miny,wkurzenie a potem pyta- li co się panu stało i dlaczego tak się wkurza,buahahaha,a na koniec dowicpinie puentowali to widzom -są ludzie bez poczucia humoru,ale my i widzowie do takich nie należymy,nasz program jest dla ludzi we- sołych a nie smutasów,bądżcie z nami,oglądajcie nas znowu za tydzień będzie mnóstwo atrakcji. I tak wymyślili i tak puszczali te ichnie dowcipy podwórkowe,więc dziwne,że ludzie chcieli występować w ich programach,byle tylko wy- stapić w tivi i pomachać cioci,buahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 11:43 Listy od samobojcow ujawnia sie PO samobojstwie, a nie miesiac czy iles tam przed. Poza tym niejaki pan Wojciech w zadnym momencie nie wspomina, ze bedzie to JEGO samobojstwo. Mowi tylko, ze bedzie jakies i ze Eustachy juz nigdy sie nie odezwie. Podejrzewam, ze chodzi o "samobojstwo" lalki. I nie chcialbym sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 12:46 Panie Wojciechu, jeśli pan sądzi, że na tych, którzy panu "zrujnowali karierę" zrobi wrażenie pańkie seppuku, to się pan grubo myli. Niech się pan zastanowi, co by na nich zrobiło wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 14:17 Ktoś napisał - „prowokacja artystyczna”??? Czy ten człowiek ma świadomość, że jego działanie, nawet jeśli jest to „tylko” „prowokacja artystyczna”, może sprowokować różnych psychopatów (albo jeszcze większych psychopatów) do podobnych czy nawet gorszych działań? Jeśli nie ma takiej świadomości, to naprawdę jest z nim bardzo źle i powinien natychmiast znaleźć się pod kontrolą lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 17:01 > Czy ten człowiek ma świadomość, że jego działanie, nawet jeśli jest > to „tylko” „prowokacja artystyczna”, może sprowokować r > óżnych > psychopatów (albo jeszcze większych psychopatów) do podobnych czy > nawet gorszych działań? Po pierwsze: jeśli nawet prowokacja to z pewnością NIE "artystyczna", tylko Faktowa taniocha dla niedorozwiniętej gawiedzi. Po drugie: do czego toto może sprowokować innych "psychopatów"? Do wrzucania żałosnych filmików na YouTube, czy może do rytualnego seppuku? Jeśli do tego pierwszego, to nie ma się co martwić, nie takie kretynizmy na YT można zobaczyć. A jeśli do drugiego, to nie sądzę żeby poszła po Polsce i świecie jakaś fala samobójstw, nawet jeśli pan Glanc coś sobie złego zrobi. Przypominam, że główną przyczyną samobójstw jest depresja, a ludzi z depresją nie nazwałabym "psychopatami". Nie obnoszą się oni ze swoimi problemami na YT. Jeśli pan Glanc coś sobie zrobi, to sorry, jego sprawa. Nikt mu krzywdy nie zrobił. Jak tu już ktoś wcześniej napisał,nie nadaje się koleś do TV, np. ja osobiście nie miałabym ochoty go w TV oglądać, bo nic sobą nie reprezentuje. Jak nie ma innego pomysłu na siebie niż tanie prowokacje, względnie rytualne seppuku, to jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
totalny_brak_nicka Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 19:57 > Po pierwsze: jeśli nawet prowokacja to z pewnością > NIE "artystyczna", tylko Faktowa taniocha dla niedorozwiniętej > gawiedzi. a co według ciebie jest prowokacją artystyczną? > Po drugie: do czego toto może sprowokować innych "psychopatów"? Do > wrzucania żałosnych filmików na YouTube, czy może do rytualnego > seppuku? Jeśli do tego pierwszego, to nie ma się co martwić, nie > takie kretynizmy na YT można zobaczyć. A jeśli do drugiego, to nie > sądzę żeby poszła po Polsce i świecie jakaś fala samobójstw, nawet > jeśli pan Glanc coś sobie złego zrobi. Przypominam, że główną > przyczyną samobójstw jest depresja, a ludzi z depresją nie > nazwałabym "psychopatami". Nie obnoszą się oni ze swoimi problemami > na YT. > Jeśli pan Glanc coś sobie zrobi, to sorry, jego sprawa. Nikt mu > krzywdy nie zrobił. Jak tu już ktoś wcześniej napisał,nie nadaje się > koleś do TV, np. ja osobiście nie miałabym ochoty go w TV oglądać, > bo nic sobą nie reprezentuje. Jak nie ma innego pomysłu na siebie > niż tanie prowokacje, względnie rytualne seppuku, to jego problem. Szkoda "toto" komentować... Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 20:15 > a co według ciebie jest prowokacją artystyczną? prowokacją arystyczną zajmują się zazwyczaj artyści, a nie nie-do- końca-zrównoważeni mężczyźni z lalkami. > Szkoda "toto" komentować... to nie komentuj. napisałeś jakie masz zdanie, ja napisałam swoje i już. nie zamierzam polemizować, bo nie mam ambicji przekonywać Cię do czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 00:04 stuprocentowa racja zitta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
easz Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 00:14 zitta napisała: > Po drugie: do czego toto może sprowokować innych "psychopatów"? Do > wrzucania żałosnych filmików na YouTube, czy może do rytualnego > seppuku? Jeśli do tego pierwszego, to nie ma się co martwić, nie > takie kretynizmy na YT można zobaczyć. A jeśli do drugiego, to nie > sądzę żeby poszła po Polsce i świecie jakaś fala samobójstw, nawet > jeśli pan Glanc coś sobie złego zrobi. Przypominam, że główną > przyczyną samobójstw jest depresja, a ludzi z depresją nie > nazwałabym "psychopatami". Nie obnoszą się oni ze swoimi problemami > na YT. Nie do końca tak, bo ostatnio jak jeden chłopak umieścił dziwny filmik na YT, to zaraz potem wystrzelał też trochę dzieciaków w szkole w Finlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 00:27 motywacją obu morderców z Finlandii nie było to, że ich TVN nie docenił. tamte sprawy były bardziej złożone. nie byli to bynajmniej ludzie, którzy chcieli zaistnieć w TV tylko im się nie udało. zresztą: jeśli niepokoi Was to, co ten człowiek zamierza zrobić, to proponuję zgłosić sprawę odpowiednim służbom. tylko żeby się potem nie okazało, że ten pseudo-artysta zrobił sobie z Was wszystkich jaja i "zamordował" swoją lalkę. ot, i cała prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 07:55 czytam właśnie zitta ze zdziwieniem,jakieś strachliwe tłumaczenie się dziwnymi teoriami i opiniami,jakiś problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 08:20 czytam właśnie ze zdziwieniem maureen2 jakąś dziwną zaczepkę nt. strachliwego tłumaczenia się (mojego? gdzie?). odpowiadam: niezależnie od tego, o co Ci chodzi (bo nie wiem ;-)), NIE, bynajmniej NIE problem. zajęłam stanowisko w temacie wątku, zdaje się, że jest to jeszcze dozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 08:36 niee,no pisać każdy może,jeszcze,byle z sensem czasami z nudów czytam wszystko i odkrywam takie perełki jak zitta Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 08:44 no to fajnie. następnym razem byłoby jeszcze fajniej, jakbyś argumentował ad rem, a nie ad personam, ale to może być trudne, prawda? ;-) pozdrawiam perełka Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 08:45 to było w temacie,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 25.10.08, 23:41 No to ja skomentuję tak: "Był takim nieudacznikiem, że kiedy wpisał w google: "Mam talent", jedynym wynikiem wyszukiwania był adres: pier*olisz.pl" Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 09:17 Glanc jest psychoterapeutą - no comments. Moim zdaniem sam powinien skorzystać z pomocy specjalisty. Może pomogłoby mu to zrozumieć jego chorobliwe parcie na szkło, to, że nie każdy nadaje sie do telewizji i to, że jeśli on sie nie nadaje, to wcale nie znaczy, że jest gorszy od innych. A że szołbiznes rządzi sie twardymi prawami - jeśli nie możesz tego zmienić to trzymaj sie z daleka, z silniejszym nie wygrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Fajnie by było... 26.10.08, 10:20 ... gdyby zaciukał się przed kamerą, ale nie odważy się :/ Dla mnie Wojtek to pretensjonalny kretyn, któremu parcie na szkło zrobiło mielonke z mózgu. Ewidentnie stracił kontakt z rzeczywistoscią. Zamiast zabawy z kukłą powinien załatwić sobie regularne wizyty u psychoterapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Fajnie by było... 26.10.08, 11:33 tiaaa,ostatnio niejaki Anders pisarz powiedział,że jak ksiązka nie będzie się sprzedawać,to nie zabije się publicznie,żeby zwiększyc sprzedaż,trudno,może paru lansowanych natrętnie powinno... natomiast sztuka z lalką jest dość niszowa,na ogół dla dzieci, i zależy od repertuaru !!! najlepsze jest jednak odpieranie ataku wściekłej maszynki do golenia w akademii policyjnej 1,to mogę oglą- dać,ba,nawet zagrać Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla77a Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 26.10.08, 11:32 gondra napisała: > Glanc jest psychoterapeutą - no comments. Moim zdaniem sam powinien skorzystać > z > pomocy specjalisty. szewc bez butów chodzi:) a właściwie to bez mózgu:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu O co kaman? 26.10.08, 11:36 hildegunst napisał: > www.tvn-got-talent.pl/22/samobojstwo-znanego-uczestnika-mam-talent/ > > Zabić można nie tylko mieczem, również słowem. W czym jest problem bo ja nie rozumiem?? Koleś nie przeszedł castingu i przez to chce popełnić samobójstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: O co kaman? 27.10.08, 00:01 Dobra, oczywiste jest to, ze chodzi o samobojstwo lalki, a nie jego. Wielka afera. Ja bym chciala zauwazyc jedna rzecz - mimo, ze sie w sumie nie znam i nie do konca mnie to brzuchomowstwo bawi i interesuje to musze przyznac, ze facet jest dobry, tzn minimalnie widac jego poruszanie ustami, prawie w ogole. Widac to o wiele mniej niz w przypadku faceta, ktory wczoraj wystepowal (z tego, co pamietam z relacji z castingow, bo polfinalu nie ogladalam). W zwiazku z tym, dlaczego przeszedl wlasnie on, a nie Glanc? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_zawiodla_brata Re: O co kaman? 27.10.08, 01:08 Może chodzi o to, że za tym panem stoi bardziej ckliwa historyjka i po prostu lepiej można go sprzedać publiczności niż Glanca, który dla większości jest świrem z Big Brothera? Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: O co kaman? 27.10.08, 01:57 Hm a jakaz to ckliwa historyjka za nim stoi? Myslalam, ze w programie Mam Talent chodzi o to, kto ma talent a nie o to, jaka historyjka za kims tam stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: O co kaman? 27.10.08, 09:14 Ckliwa historyjka jest taka, że gościu od futrzaka jako wolontariusz fundacji Doktor Clown chodzi po szpitalach i razem ze swoim zwierzakiem pomagają chorym dzieciom odzyskać pogodę ducha. Ale z drugiej strony oszołomy w typie W. Glanca zawsze dobrze się "sprzedawały" w TV, więc może lepiej było postawić na Eustachego.. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: O co kaman? 27.10.08, 09:16 kelle1986 napisała: > > Myslalam, ze w programie Mam Talent chodzi o to, kto ma talent a nie o to, jaka > historyjka za kims tam stoi. We wszystkich programach TVNu nie chodzi o to kto ma talent, ale o to kto więcej kasiory przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 27.10.08, 09:42 On mógłby grać psychopatów w thrillerach. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 28.10.08, 21:30 A kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 08.11.08, 15:15 www.pudelek.pl/artykul/13589/dramatyczny_apel_brzuchomowcy_nie_zabijaj_sie/ !? Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: TVN "Mam talent" - będzie samobójstwo? 08.11.08, 16:31 Czyli z samobójstwa nici :)) Odpowiedz Link Zgłoś