Dodaj do ulubionych

Jazda figurowa w TV4

26.10.08, 23:17
Calkiem dobrze sie to oglada! Figurski, spokojniejszy od
Wojewodzkiego, jakos i porozmawiac potrafi. Do tego ma niezly
refleks i poczucie humoru a to w takim programie podstawa.
Obserwuj wątek
    • maureen2 Re: Jazda figurowa w TV4 26.10.08, 23:51
      Figurskie dobre jest
    • michulanka Re: Jazda figurowa w TV4 23.11.08, 23:22
      Dzisiaj tez jest ciekawie:) Chociaz za Wellman nie przepadam...
    • lunatica Może być. 14.12.08, 23:59
      Chociaż nie rozumiem celowości zapraszania gości typu Sandra Lewandowska... czy
      ona odpowiedziała chociaż na jedno pytanie?
      • gornelle Re: Może być. 15.12.08, 22:30
        apropo Sandry pewnie by odpowiedziała po za kamerami na takie pytania była świadoma że może to oglądać jej rodzina albo udawała taką świętoszkę grzeczniutką,kto wie?Jeśli chodzi o ubiór Michała to z odcinka ostatniego powaliła mnie jego koszulka granatowa z niebieskim obrazkiem,zastanawiam się gdzie ją kupić,jeśli taką bym mógł wogóle dostać,rarytasik tylko kai? odpowiedzi do mnie typu w lumpexie,darujcie sobie!Jeśli naprawdę ktoś mógłby wiedzieć,proszę pisać?
    • moim_zdaniem Katastrofa 15.12.08, 12:18
      Wg mnie ten program to porażka. Figurski nudny i monotematyczny, na siłę
      próbujący być śmiesznym, marna próba skopiowania Wojewódzkiego. Każde zdanie
      zaczynał do p. Sandry "jak taka piękna kobieta jak ty...." - no przecież to było
      żenujące. Dziwię się, że nie wyszła w połowie programu. Bo średnio
      inteligentnego widza aż tak dogłębnie nie interesuje co pani Sandra robi podczas
      stosunku, raczej ciekawi mnie jej ogólny światopogląd, z miliona ciekawych pytań
      do niej, Figurski zadał może z 2. Z Pirógiem też nie umiał sensownie pogadać.
      Wg mnie - katastrofa, na pewno więcej nie obejrzę.
      • tommy_girl Re: Katastrofa 15.12.08, 14:07
        porównanie z wojewódzkim chyba nieuniknione, bo obaj reprezentują podobny
        dowcip i typ dziennikarstwa, co widać szczególnie w esce rock

F. pozwala więcej powiedzieć gościowi, a nie jak W., którego największym celem
        jest rozbawienie publiczności coraz bardziej kretyńskimi żartami, u F. mi się
        nie podoba, że próbując 'jeździć po bandzie' trochę przesadza i pojawia się w
        końcu żenada oraz pomysł z tym djem - Bufonem czy jak mu tam... (to samo co u W.)
        F. jest dobrą alternatywą dla znudzonego widza oglądającego przewidywalnego W.
      • maureen2 Re: Katastrofa 15.12.08, 21:26
        mruczenie żewła ę ma cą ? niezłe było
      • lunatica Re: Katastrofa 15.12.08, 22:47
        moim_zdaniem napisała:

> Wg mnie ten program to porażka. Figurski nudny i monotematyczny, na siłę
        > próbujący być śmiesznym, marna próba skopiowania Wojewódzkiego. Każde zdanie
        > zaczynał do p. Sandry "jak taka piękna kobieta jak ty...." - no przecież to był
        > o
        > żenujące.

Żenujące to było to, że Sandra nie załapała połowy dowcipów. O rwaniu w stylu
        "Co taka kobieta jak Ty, robi w takim miejscu?" nie wspominając :-/
    • graffito Re: Jazda figurowa w TV4 16.12.08, 12:48
      Za to Piróg bardzo mi sie podobał,przynajmniej miał coś do
      powiedzenia w przeciwieństwie do rzeczywiscie pięknej Sandry L.
      • maciej1909 Re: Jazda figurowa w TV4 16.12.08, 13:28
        Figurski rzeczywiście z marnym skutkiem probuje naśladować Wojewódzkiego...

Sandra do najmądrzejszych kobiet w Polsce zdecydowanie nie należy. Program
        uratował jedynie Piróg.
        • feminasapiens Re: Jazda figurowa w TV4 16.12.08, 14:20
          maciej1909 napisał:
          Program
          > uratował jedynie Piróg.

Oprócz tego - fajnie wyglądał :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka