michulanka 26.10.08, 23:17 Calkiem dobrze sie to oglada! Figurski, spokojniejszy od Wojewodzkiego, jakos i porozmawiac potrafi. Do tego ma niezly refleks i poczucie humoru a to w takim programie podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michulanka Re: Jazda figurowa w TV4 23.11.08, 23:22 Dzisiaj tez jest ciekawie:) Chociaz za Wellman nie przepadam... Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Może być. 14.12.08, 23:59 Chociaż nie rozumiem celowości zapraszania gości typu Sandra Lewandowska... czy ona odpowiedziała chociaż na jedno pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gornelle Re: Może być. 15.12.08, 22:30 apropo Sandry pewnie by odpowiedziała po za kamerami na takie pytania była świadoma że może to oglądać jej rodzina albo udawała taką świętoszkę grzeczniutką,kto wie?Jeśli chodzi o ubiór Michała to z odcinka ostatniego powaliła mnie jego koszulka granatowa z niebieskim obrazkiem,zastanawiam się gdzie ją kupić,jeśli taką bym mógł wogóle dostać,rarytasik tylko kai? odpowiedzi do mnie typu w lumpexie,darujcie sobie!Jeśli naprawdę ktoś mógłby wiedzieć,proszę pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
moim_zdaniem Katastrofa 15.12.08, 12:18 Wg mnie ten program to porażka. Figurski nudny i monotematyczny, na siłę próbujący być śmiesznym, marna próba skopiowania Wojewódzkiego. Każde zdanie zaczynał do p. Sandry "jak taka piękna kobieta jak ty...." - no przecież to było żenujące. Dziwię się, że nie wyszła w połowie programu. Bo średnio inteligentnego widza aż tak dogłębnie nie interesuje co pani Sandra robi podczas stosunku, raczej ciekawi mnie jej ogólny światopogląd, z miliona ciekawych pytań do niej, Figurski zadał może z 2. Z Pirógiem też nie umiał sensownie pogadać. Wg mnie - katastrofa, na pewno więcej nie obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy_girl Re: Katastrofa 15.12.08, 14:07 porównanie z wojewódzkim chyba nieuniknione, bo obaj reprezentują podobny dowcip i typ dziennikarstwa, co widać szczególnie w esce rock F. pozwala więcej powiedzieć gościowi, a nie jak W., którego największym celem jest rozbawienie publiczności coraz bardziej kretyńskimi żartami, u F. mi się nie podoba, że próbując 'jeździć po bandzie' trochę przesadza i pojawia się w końcu żenada oraz pomysł z tym djem - Bufonem czy jak mu tam... (to samo co u W.) F. jest dobrą alternatywą dla znudzonego widza oglądającego przewidywalnego W. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Katastrofa 15.12.08, 22:47 moim_zdaniem napisała: > Wg mnie ten program to porażka. Figurski nudny i monotematyczny, na siłę > próbujący być śmiesznym, marna próba skopiowania Wojewódzkiego. Każde zdanie > zaczynał do p. Sandry "jak taka piękna kobieta jak ty...." - no przecież to był > o > żenujące. Żenujące to było to, że Sandra nie załapała połowy dowcipów. O rwaniu w stylu "Co taka kobieta jak Ty, robi w takim miejscu?" nie wspominając :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
graffito Re: Jazda figurowa w TV4 16.12.08, 12:48 Za to Piróg bardzo mi sie podobał,przynajmniej miał coś do powiedzenia w przeciwieństwie do rzeczywiscie pięknej Sandry L. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Jazda figurowa w TV4 16.12.08, 13:28 Figurski rzeczywiście z marnym skutkiem probuje naśladować Wojewódzkiego... Sandra do najmądrzejszych kobiet w Polsce zdecydowanie nie należy. Program uratował jedynie Piróg. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: Jazda figurowa w TV4 16.12.08, 14:20 maciej1909 napisał: Program > uratował jedynie Piróg. Oprócz tego - fajnie wyglądał :-) Odpowiedz Link Zgłoś