Dodaj do ulubionych

Drzyzga - głosowanie...

27.10.03, 17:18
Kto jest "na tak" a kto "na nie". W rozmowach w tłoku jeszcze ujdzie -
kryguje się na damę tv. Ale te ostatnie występy... Z damy wyszło coś na
kształt... No, na kiepski kształt jak dla mnie.
Ja jestem na nie, nie przechodzi dalej. Co na to inni szanowni jurorzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: 3x 3 x NIE IP: 62.233.183.* 27.10.03, 17:26
    • Gość: verte Re: Drzyzga - głosowanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 17:31
      Drzyzga wcale nie jest taka zła.Po prostu taka telewizja,taka formuła programów,
      tu się nic nie da zrobić ale żeby tak sama z siebie coś sknociła to nie powiem.
      Ja tam widzę u niej plusy.
      • yawokim Re: Drzyzga - głosowanie... 27.10.03, 18:23
        dzazga to najgorszy syf, powinna podac rekie nince tjerjentjeff i gejowi krasko
        bo to ten kaliber syfiozy umyslowej.
      • Gość: Kama Nie znosze tej baby IP: 149.156.213.* 27.10.03, 18:33
        NIE DLA DRZYZGI.
        Sama z siebie to ona jest przecietna. Wystepuje w programach (bo ich nie robi -
        na jej twarz pracuje kilkudziesieciu ludzi) tandetne i do tego udaje
        wspolczujaca, opanowana i taka zatroskana ludzkim losem. Wczoraj pokazala co
        potrafi. Test inteligencji ogladalam doslownie trzy minuty, jakies bleblanie o
        tescie, w tym czasie Drzyzga ze cztery razy dogadywala cos bez sensu
        Soltysikowi, nie mowiac o tym, ze mu przerywala.
        Mialam okazje byc na imprezie charytatywnej. To bylo ladnych pare lat temu.
        Wlasnie Drzyzga ja prowadzila. Czesc osob patrzyla na nia z politowaniem, a
        czesc miala serdecznie dosc. Jest pyskata, ma niewyparzony jezyk, kiepskie
        poczucie humoru i zdolnosc wciskania sie na pierwszy plan z usmiechem i
        zaiteresowaniem na twarzy. O maly wlos okazaloby sie, ze licytant moze pojsc do
        domu, bo caly czas od siebie dodawala Drzyzga.
        Od pierwszego programu RwT jej metamorfoza w spowiedniczke mnie zniesmaczyla.
        Pani Drzyzga zachowuje sie wlasnie tak, jak to pokazala w dwoch programach na
        zywo. Lansowana skromnosc Drzyzgi w czasopismach to pic dla gospos domowych,
        ktorych jest idolka.
        • Gość: verte Re: Nie znosze tej baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:49
          Gość portalu: Kama napisał(a):

> NIE DLA DRZYZGI.
          > Sama z siebie to ona jest przecietna. Wystepuje w programach (bo ich nie robi
          -
          >
          > na jej twarz pracuje kilkudziesieciu ludzi) tandetne i do tego udaje
          > wspolczujaca, opanowana i taka zatroskana ludzkim losem. Wczoraj pokazala co
          > potrafi. Test inteligencji ogladalam doslownie trzy minuty, jakies bleblanie
          o
          > tescie, w tym czasie Drzyzga ze cztery razy dogadywala cos bez sensu
          > Soltysikowi, nie mowiac o tym, ze mu przerywala.
          > Mialam okazje byc na imprezie charytatywnej. To bylo ladnych pare lat temu.
          > Wlasnie Drzyzga ja prowadzila. Czesc osob patrzyla na nia z politowaniem, a
          > czesc miala serdecznie dosc. Jest pyskata, ma niewyparzony jezyk, kiepskie
          > poczucie humoru i zdolnosc wciskania sie na pierwszy plan z usmiechem i
          > zaiteresowaniem na twarzy. O maly wlos okazaloby sie, ze licytant moze pojsc
          do
          >
          > domu, bo caly czas od siebie dodawala Drzyzga.
          > Od pierwszego programu RwT jej metamorfoza w spowiedniczke mnie zniesmaczyla.
          > Pani Drzyzga zachowuje sie wlasnie tak, jak to pokazala w dwoch programach na
          > zywo. Lansowana skromnosc Drzyzgi w czasopismach to pic dla gospos domowych,
          > ktorych jest idolka.

Ale zasada mniejszego zła.Wolisz sołtysika,miszczaka,janiaka...nie wierzę.
          • Gość: Kama Re: Nie znosze tej baby IP: 149.156.213.* 27.10.03, 19:06
            Po co wybierac mniejsze zlo?
            Trzeba szukac nowych ludzi a nie utzrymywac
            Kogo wole? Rymanowskiego, Wojciechowska, Urbanskiego i z cala pewnoscia wole
            Sotysika w roli rzecznika TVN i w tym jego wlasnym programie o filmach.... Dzis
            mam zly dzien do tytulow i nazwisk. Jest bezczelnym bufonem, ale zna sie na
            tym, co robi. Natomiast nie nadaje sie w ogole do programow rozrywkowych.
            Miszczak? rozlozyl TVN. Do zwolnienia.
            Janik? nie znam.
            Chajzer i Wodecki na urlop.
            Wrona do publicystyki, bo byl w tym dobry a teraz takie g... za przeproszeniem
            gniecie.

Reszta do wymiany.
            • Gość: Kama Re: Nie znosze tej baby IP: 149.156.213.* 27.10.03, 19:10
              Trzeba szukac nowych ludzi a nie utzrymywac ,,drugi gatunek gwiazd''
              Ucielo mi sie. pozdrawiam ;-)
            • Gość: 3x Re: Nie znosze tej baby IP: 62.233.183.* 28.10.03, 22:45
              > Miszczak? rozlozyl TVN. Do zwolnienia.
              > Janik? nie znam.
              > Chajzer i Wodecki na urlop.
              > Wrona do publicystyki, bo byl w tym dobry a teraz takie g... za
              przeproszeniem
              > gniecie.
              >
              > Reszta do wymiany.

Trudno sie nie zgodzic. :-)
    • Gość: kryha Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.10.03, 18:52
      • Gość: merc Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 19:45
        dzyzgi nie lubię dlatego ,ze w niej nie ma ciepła....ta poprzednia dziewczyna
        Bakalarska była lepsza.Teraz pokazuje sie w reklamach.Znamienne jest ,ze taki
        Ibisz zdecydowanie zyskał na pzrejściu do TVN
        • Gość: YANE Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 19:48
          Chyba do Polsatu? Faktycznie zyskal, chyba ze 4 etaty tam ma ;)
    • spatologizowana_sempiterna Re: Drzyzga - głosowanie... 27.10.03, 21:37
      Całym swoim jestestwem wypowiadam gorące NIE dla tej pani.
      • Gość: ossa Re: Drzyzga - głosowanie... IP: *.icpnet.pl 27.10.03, 22:41
        po ostatnich występach pani Drzyzgi stwierdzam, ze to taka Agatka Młynarska
        TVN-u.
    • Gość: tośka Drzyzga IP: *.chello.pl 27.10.03, 22:44
      Prawie jej nie znam, bo rozmów w toku w ogóle nie oglądam, natomiast widziałam
      ją jako prowadzącą narodowy test na inteligencję. To był jakiś koszmar,
      prawdziwy popis głupoty i braku profesjonalizmu. Wypadła gorzej od Sołtysika, a
      do tej pory myślałam, że to niemożliwe.
      • sonny07 Re: Drzyzga 28.10.03, 08:30
        Dzrzyzgowym tokożercom mówimy zdecydowanie NIEEEEE!!!! RwT, NTI a ostatnio JAK
        ŁYSE KONIE utwierdziły mnie w przekonaniu, że ta pani to pyskata, mała
        dziewczynka... NIE, NIE i jeszcze raz NIE!!
    • johnny_tomala Re: Drzyzga - głosowanie... 28.10.03, 08:57
      że zacytuje klasyka: obrzygała mnie prowadzeniem testu IQ. jestem na nie.
      • Gość: Jola Re: Drzyzga - głosowanie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 09:13
        Gada, gada w toku całe lata, na głupie, na mądre tematy, a teraz po jednym
        występie w Teście inteligencji straciła wszystko? Trochę jesteście
        niesprawiedliwi. Rozmowy w Toku mają swoje dobre tematy uczące tolerancji i
        Drzyzga jako prowadząca jest w porządku. Przyszła na miejsce pani Bakalarskiej
        i chyba jest odrobinę lepsza. Trochę żałowałam, że nie robią tego programu
        zamiennie wtedy byłoby widać, która prowadzi lepiej. TVN chciał mieć swoją
        Ophrę.
        • Gość: 3x Re: Drzyzga - głosowanie... IP: 62.233.183.* 28.10.03, 22:44
          Bez przesady, ze to teraz tak nagle ktos zmienil zdanie. Co jakis czas byl o
          niej watek. TYle tylko, ze jak byla tylko w RwT, to tylko niektorzy go
          podejmowali, bo reszta ma w malym powazaniu jej program.
          NIe pamietam dokladnie Bakalarskiej, wiec nie powiem czy byla lepsza. Wydaje mi
          sie, ze byla mniej nachalna.
          W kazdym badz razie ja mam juz przesyt Drzyzgi.
    • rysku_w_koszuli_w_krate Re: Drzyzga - głosowanie... 28.10.03, 11:36
      Emanuje od niej wsiowosc, jest jak wiejska baba co to niby madra
      doswiadczeniem, a w niewyuczonych sytuacjach sie gubi i osmiesza. I chyba
      dobrze ze nie brala udzialu w IQ bo by trzeba bylo kolejny wynik utajnic dla
      dobra tvn
    • bim-bom-bum Re: Drzyzga - głosowanie... 28.10.03, 13:51
      Mnie najbardziej denerwuje kreowanie miernot na gwiazdy nie wiadomo jakiej
      wielkości. Kiedyś byli: słabo już obecni Mann i Materna, Kamiński z Kurkiem czy
      Pijanowski. Obecnie nasze "osobowości telewizyjne" to Młynarska, Drzyzga i
      Ibisz. A - co gorsza - oni najwyraźniej wierzą we wszystko co mówią o nich
      firmowi specjaliści od PR. Efekty widać.
      • Gość: merc Re: Drzyzga - głosowanie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 23:22
        a pamiętacie jak debiutowała w jedynce z Szarzyńskim zdaje sie..
        Była dretwa i sztywna strasznie i teraz bardzo się zmieniła,ale jak moja mam
        mowi no czegos jednak jej brakuje..:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka