Gość: s_l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 19:37 keeping up apperances (czyli co ludzie powiedza) na bbc prime dzis (poniedzialek) 2030 :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalogowana Re: hiacynta na bbc prime 27.10.03, 19:59 Super serial komediowy i świetnie dobrani aktorzy, zwłaszcza Bukietowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta2 Re: hiacynta na bbc prime 27.10.03, 21:35 L U D Z I E... i co ja na to mam powiedzieć!!! Żal mi tyłek ściska. Mój Ryszard pociesza mnie jak potrafi. Chyba urządzę podwieczorek przy świecach... Zaproszę wikarego... Pozdrówcie ode mnie moją siostrę Violettę, wiecie, tę co ma miejsce dla kuca - h2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: hiacynta na bbc prime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 13:19 co biedactwo, nie mozesz ogladac? ale pewnie znasz wszystkie na pamiec, co? jak za tydzien nie dasz rady, to streszcze - choc to nie porownywalna namiastka.. uklony dla powolniaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enska Re: hiacynta na bbc prime IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 20:42 Hiacynto2, jak można tak nie doceniać Violetty?! Jak to miejsce dla kuca? Violetta ma mercedesa, willę z basenem i miejsce dla kuca!!! Sheridan byłby wstrząsnięty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: hiacynta na bbc prime IP: *.artinfo.com.pl / *.artinfo.com.pl 28.10.03, 13:44 Kapitalny serial i kapitalne aktorstwo. Mistrzostwo Świata. Już nie mogę się doczekać Bukietowej-Żakietowej i jej rodzinki. Mniam mniam!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: hiacynta na bbc prime IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 20:45 A ja płaczę bo Prime mi zniknął....Buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieszczesliwa Re: hiacynta na bbc prime IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 21:39 Aaaaaaa......jak sprawic zeby miec BBc Prime-robie to ze wzgledu na wikarka... Odpowiedz Link Zgłoś