Gość: 100dentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 23:19 w temacie wpiszcie imie uczestnika :) czekam na odp i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziereal Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie 29.10.03, 23:21 Gość portalu: 100dentka napisał(a): > w temacie wpiszcie imie uczestnika :) > czekam na odp i pozdrawiam chcialabym zeby tym razem wygrała babka..ale cos mi mowi-ze wygra Maciek. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie 29.10.03, 23:23 Mi tez sie tak wydaje... ;) chyba jedyna osoba, ktora nie ma nic na sumieniu i za bardzo nie podskakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie 29.10.03, 23:32 saavage napisała: > Mi tez sie tak wydaje... ;) chyba jedyna osoba, ktora nie ma nic na sumieniu i > za bardzo nie podskakuje... moze i nie podskakuje za bardzo, ale bajerowac dziewczyny to on potrafi ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 23:55 myślę i mam nadzieję, że Maciek i mam nadzieję, że pokona Damiana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alecja Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 00:01 Według mnie to wszystko jest z góry ukartowane, np: dlaczego Iwona siedzi tam na innych prawach niż pozostali uczestnicy? Wygra albo Iwona albo Frytka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.icpnet.pl 30.10.03, 00:30 obstawiam guzowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.03, 00:38 Ale przecież Iwona wychodzi na własne życzenie więc nie wygra na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ossa Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.icpnet.pl 30.10.03, 00:43 wychodzi ? ooooo ?! nie jestem w temacie w takim razie pewniewygra zen albo maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IBISZ Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.03, 00:47 ja wygram!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trox Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.udn.pl 30.10.03, 09:09 Guzowska to pewnie tylko taki chwyt reklamowy .Walka sie odbyła to juz moze palic gume do domu i to niby na własną prosbę . Ciekawe ile dostała za to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.su.krakow.pl 30.10.03, 09:16 Zgadzam się w 100 %. Nie wierzę,że Guzowska poszła do BAR-u ot tak sobie. Podejrzewam, że o walce też wiedziała troszkę wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trox Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.udn.pl 30.10.03, 22:36 Pewnie ze wiedziała i producenci "Baru" tez wiedzieli i po to ją zwerbowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:56 po pierwsze tez mi sie wydaje, ze wygra maciek, chociaz w zasadzie nie mam uzasadnienia po drugie - dosyc szybko bylo wiadomo, ze iwona odejdzie, ze to bylo pod 'walke' iwona na ringu + iwona w barze to zyla zlota, jedna rzecz nakrecala druga plusy i minusy z iwona to tez lipa - raz byla raz jej nie bylo, zreszta uczestnikom sie pare razy wyrwalo, ze 'jest na innych zasadach', ze weszla poza castingiem po walce czekalem tylko kiedy powie o wycofaniu sie - nie trzeba bylo dlugo czekac (rozmowa z marco) poza tym wiadomo, ze mialaby duze szanse wygrac, a przeciez jej taka szansa niepotrzebna, ma swoje zrodlo utrzymania (siebie) fajnie, ze byla, bo ok z niej laska, bez wzgledu na to czy walka byla lipna czy nie (wiadomo bylo, ze nie skonczy przed czasem knock downem - reklamy...) jedyne co mnie coraz bardziej wkurza, to to, ze zasady sa takie jakie ustali polszmat na dany moment, ludzie wchodza, wychodza, kartki sa, nie ma, zero konsekwencji..., moze w ogole od poczatku wiadomo kto wygra dobrze, ze koch wrocil, nawet jesli dla pozoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu! Gawryluk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 23:08 Z całym przekonaniem obstawiam Dorote Gawryluk alias Agnieszka Tomala po tym jak "ta głupia blondyna" Magda zmieszala ja z blotem w sercach Polakow zakipiala sprawiedliwa zlosc... JESTESMY Z TOBA AGNIESZKO!;) Serce mi sie raduje gdy ogladam w lustrze swe wlosy koloru black;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Gawryluk 30.10.03, 23:28 Gość portalu: agu! napisał(a): > Z całym przekonaniem obstawiam Dorote Gawryluk alias Agnieszka Tomala po tym > jak "ta głupia blondyna" Magda zmieszala ja z blotem w sercach Polakow > zakipiala sprawiedliwa zlosc... JESTESMY Z TOBA AGNIESZKO!;) > Serce mi sie raduje gdy ogladam w lustrze swe wlosy koloru black;)) bzdury.Nie w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu! Re: Gawryluk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 23:30 No, przesadzilam;) Chyba ze w barze bylby Rokita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Gawryluk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 01:30 ...chyba ewa gawryluk?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
underthebridges Re: Gawryluk 31.10.03, 07:37 Mógłby wygrać Maciek albo Leszek, właściwie to wszystko mi jedno byle nie był to ten bęcwał Tomala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agu! Re: Gawryluk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 22:06 W wieku 13 lat skonczylam przyklejac Szonow Konery i inne Elizabet Tajlor w zeszyciku z aktorami i w tym tez momencie bezpowrotnie utracilam zdolnosc do zapamietywania ich imion. Zwlaszcza tych podrzednych (aktorow/aktorek a nie imion) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.gl.digi.pl 31.10.03, 15:08 TV POLSAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tralala Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.03, 03:20 jestem w 100% przekonana że osobą najbardziej wygrana w całym tym przedsięwzięciu bedzie pan Zygmunt Solorz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzesz Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.03, 03:21 .. nie wspominajac oczywiscie o panach Fajksie i Myszce. Kto wie, ten rozumi. Haj. Odpowiedz Link Zgłoś