Dodaj do ulubionych

Kto wygra BAR-obstawiajcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 23:19
w temacie wpiszcie imie uczestnika :)
czekam na odp i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ziereal Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie 29.10.03, 23:21
      Gość portalu: 100dentka napisał(a):

> w temacie wpiszcie imie uczestnika :)
      > czekam na odp i pozdrawiam

chcialabym zeby tym razem wygrała babka..ale cos mi mowi-ze wygra Maciek.
      • saavage Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie 29.10.03, 23:23
        Mi tez sie tak wydaje... ;) chyba jedyna osoba, ktora nie ma nic na sumieniu i
        za bardzo nie podskakuje...
        • ziereal Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie 29.10.03, 23:32
          saavage napisała:

> Mi tez sie tak wydaje... ;) chyba jedyna osoba, ktora nie ma nic na sumieniu
          i
          > za bardzo nie podskakuje...

moze i nie podskakuje za bardzo, ale bajerowac dziewczyny to on potrafi ;)).
    • Gość: kaela Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 23:55
      myślę i mam nadzieję, że Maciek
      i mam nadzieję, że pokona Damiana
    • Gość: alecja Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 00:01
      Według mnie to wszystko jest z góry ukartowane, np: dlaczego Iwona siedzi tam
      na innych prawach niż pozostali uczestnicy?
      Wygra albo Iwona albo Frytka
      • Gość: ossa Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.icpnet.pl 30.10.03, 00:30
        obstawiam guzowska
        • Gość: tośka Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.10.03, 00:38
          Ale przecież Iwona wychodzi na własne życzenie więc nie wygra na pewno.
          • Gość: ossa Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.icpnet.pl 30.10.03, 00:43
            wychodzi ? ooooo ?! nie jestem w temacie
            w takim razie pewniewygra zen albo maciek
    • Gość: IBISZ Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.10.03, 00:47
      ja wygram!!!!:)
      • Gość: trox Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.udn.pl 30.10.03, 09:09
        Guzowska to pewnie tylko taki chwyt reklamowy .Walka sie odbyła to juz moze
        palic gume do domu i to niby na własną prosbę . Ciekawe ile dostała za to
        wszystko?
        • Gość: beti Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.su.krakow.pl 30.10.03, 09:16
          Zgadzam się w 100 %. Nie wierzę,że Guzowska poszła do BAR-u ot tak sobie.
          Podejrzewam, że o walce też wiedziała troszkę wcześniej...
          • Gość: trox Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.udn.pl 30.10.03, 22:36
            Pewnie ze wiedziała i producenci "Baru" tez wiedzieli i po to ją zwerbowali
    • Gość: s_l Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 22:56
      po pierwsze tez mi sie wydaje, ze wygra maciek, chociaz w zasadzie nie mam
      uzasadnienia
      po drugie - dosyc szybko bylo wiadomo, ze iwona odejdzie, ze to bylo pod 'walke'
      iwona na ringu + iwona w barze to zyla zlota, jedna rzecz nakrecala druga
      plusy i minusy z iwona to tez lipa - raz byla raz jej nie bylo, zreszta
      uczestnikom sie pare razy wyrwalo, ze 'jest na innych zasadach', ze weszla poza
      castingiem
      po walce czekalem tylko kiedy powie o wycofaniu sie - nie trzeba bylo dlugo
      czekac (rozmowa z marco)
      poza tym wiadomo, ze mialaby duze szanse wygrac, a przeciez jej taka szansa
      niepotrzebna, ma swoje zrodlo utrzymania (siebie)
      fajnie, ze byla, bo ok z niej laska, bez wzgledu na to czy walka byla lipna czy
      nie (wiadomo bylo, ze nie skonczy przed czasem knock downem - reklamy...)
      jedyne co mnie coraz bardziej wkurza, to to, ze zasady sa takie jakie ustali
      polszmat na dany moment, ludzie wchodza, wychodza, kartki sa, nie ma, zero
      konsekwencji..., moze w ogole od poczatku wiadomo kto wygra
      dobrze, ze koch wrocil, nawet jesli dla pozoru
    • Gość: agu! Gawryluk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 23:08
      Z całym przekonaniem obstawiam Dorote Gawryluk alias Agnieszka Tomala po tym
      jak "ta głupia blondyna" Magda zmieszala ja z blotem w sercach Polakow
      zakipiala sprawiedliwa zlosc... JESTESMY Z TOBA AGNIESZKO!;)
      Serce mi sie raduje gdy ogladam w lustrze swe wlosy koloru black;))
      • ziereal Re: Gawryluk 30.10.03, 23:28
        Gość portalu: agu! napisał(a):

> Z całym przekonaniem obstawiam Dorote Gawryluk alias Agnieszka Tomala po tym
        > jak "ta głupia blondyna" Magda zmieszala ja z blotem w sercach Polakow
        > zakipiala sprawiedliwa zlosc... JESTESMY Z TOBA AGNIESZKO!;)
        > Serce mi sie raduje gdy ogladam w lustrze swe wlosy koloru black;))

bzdury.Nie w tym przypadku.
        • Gość: agu! Re: Gawryluk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.03, 23:30
          No, przesadzilam;)
          Chyba ze w barze bylby Rokita
      • Gość: s_l Re: Gawryluk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 01:30
        ...chyba ewa gawryluk?...
        ;-)
        • underthebridges Re: Gawryluk 31.10.03, 07:37
          Mógłby wygrać Maciek albo Leszek, właściwie to wszystko mi jedno byle nie był
          to ten bęcwał Tomala
        • Gość: agu! Re: Gawryluk IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 22:06
          W wieku 13 lat skonczylam przyklejac Szonow Konery i inne Elizabet Tajlor w
          zeszyciku z aktorami i w tym tez momencie bezpowrotnie utracilam zdolnosc do
          zapamietywania ich imion. Zwlaszcza tych podrzednych (aktorow/aktorek a nie
          imion)
    • Gość: baba Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.gl.digi.pl 31.10.03, 15:08
      TV POLSAT
    • Gość: Tralala Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.03, 03:20
      jestem w 100% przekonana że osobą najbardziej wygrana w całym tym
      przedsięwzięciu bedzie pan Zygmunt Solorz :)
      • Gość: orzesz Re: Kto wygra BAR-obstawiajcie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.03, 03:21
        .. nie wspominajac oczywiscie o panach Fajksie i Myszce.
        Kto wie, ten rozumi.
        Haj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka