magda_s4 10.11.03, 12:15 A szczególnie godziny ich nadawania. Toż to o pomstę do nieba woła! "Pół serio" o 0:30 (przysnęłam, niestety), "Patrzę na Ciebie, Marysiu" o 0:10. WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!! Chyba jakąś demonstrację urządzę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agata Re: Kto układa ten program?! IP: *.chello.pl 10.11.03, 12:37 Kiedys Nina T. odpowiedziala w trojce na takie pytanie. Po prostu tzw. inteligencja nie chodzi spac po panoramie i moze obejrzec rowniez filmy nadawane w godzinach pozniejszych. A dlaczego ta inteligencja mialaby sie klasc spac po 1.00 w nocy to juz nie mowila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Kto układa ten program?! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 13:07 Nina T jest tak głupia, że igły ze świerków się sypią. Nie wiedziałam, że kryterium przynależności do inteligencji to godzina chodzenia spać. Ja chodzę najczęściej o 22-giej z tego powodu co większość ludzi: muszę wstać o wpół do siódmej. Nie wiedziałam, że przez to stałam się umysłową plebejuszką (wg Niny T.) Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
asztet Re: Kto układa ten program?! 10.11.03, 21:35 To o której spać chodzi Nina T.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Kto układa ten program?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 21:39 No tez pytanie! Po dobranocce to jasne przeca jak slonce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barti16 Re: Kto układa ten program?! 10.11.03, 21:45 apropo "Pol serio" zasnolem 10min. pred koncem. "Qur.. co za gowno" pr tv oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
angel36 Re: Kto układa ten program?! 11.11.03, 23:20 magda_s4 napisała: > A szczególnie godziny ich nadawania. Toż to o pomstę do nieba woła! "Pół > serio" o 0:30 (przysnęłam, niestety), "Patrzę na Ciebie, Marysiu" o 0:10. > WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!! Chyba jakąś demonstrację urządzę... Jak to kto????? przeciez to proste... pewne stowarzyszenie o nazwie Ordy... a dalej juz wiecie!!! Mogłabym godzinami o tv publicznej, ale przemilcze to, bo juz mnie szlag trafia!!!pzdr Odpowiedz Link Zgłoś