po_czyjej_jestes_stronie 11.11.03, 00:04 wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.03, 00:22 mam nadzieje ze justyna-dobrze ze maja poszla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errr Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 08:51 chodza tutaj na forum ploty ze wygrała Iza Mika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomexx Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.pl / *.enterpol.pl 25.11.03, 20:51 spotkalem przypadkiem dziewczyne podobna jak kropola wody do iza mika w klubie, nie zdradze ktorym, okazalo sie ze to ona! niestety, nie moze zdradzic czy wygrala czy nie, ja i tak za nia trzymam, jest spoko dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fka Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.chello.pl 25.11.03, 21:37 ja slyszalam ze justyna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.03, 00:45 mam nadzieje ze justyna-chciaz ta asia tez jest fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: 212.87.3.* 26.11.03, 09:07 A o co sie w tym programie grana? Ogladamlam tylko fragmenty wiec nie wiem czy wygrana ma byc ten lalus? Jezeli tak to nie wiem czy moze nie lepiej przegrac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: care Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 14:19 mam nadzieje ze justyna, ona jest glupia, on nudny i beznadziejny, pasuja do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fka Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.chello.pl 26.11.03, 21:09 a moze bartosz wybierrze teog szamana z dzisiejszego odcinka??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:18 Najarany czarny szaman twierdzi że Iza Mika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 21:28 wiadomo ze Iza mika ;). od dawna. ale..kurcze, niefajne jest co ze one sie nawzajem tak"obgaduja":). Coz, najinteligentniejsza z nich jest Wybacz,ale ta odpadnie pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 21:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.03, 21:46 czemu szook? ona jeste naprawde jest w tym ciolku zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 21:54 Szok..bo To z Iza sie spotykal po programie. Z tego co pokazano po ceremoni..zaluje troche decyzji , teskni za Iza..wiec :) WE will see:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 26.11.03, 21:55 a może jednak będzie jakieś jajo i odwrocą rozdanie róż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.gabo.pl 26.11.03, 22:39 yhh moze bartek powie-przykro mi laski ae tralalala,pomyslilem sie i powie ze wybira ize. tak muuusi byc bo inaczej batek okaze sie palantem.co on widzi w tej justynie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 23:34 a co było na rozdaniu róż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.03, 00:47 Bartosz wytarara Ize, a potem powiedział ze jednak chcialbym ten tego z Iza i zeby cos na to poradzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurek Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 00:47 No przeciez widac wyraznie z tego co pokazali jako zapowiedz nastepnego odcinka, ze za tydzien odwroca ceremonie roz - wroci Iza, a wyleci Asia (nie slyszeliscie jej textu, ze nie lubi facetow bez twarzy czy cos w ten desen). Ale w finale i tak wygra Justyna zaloze sie o kazde pieniadze. Najzabawniejsze, ze malo kto zauwaza, iz wszystkie wydarzenia sa w "kawalerze" rezyserowane, a jesli sie czegos nie uda wyrezyserowac, to tak sie montuje, zeby pasowalo do koncepcji rezysera/producenta/kogos innego na gorze. Czasem uczestnicy robia ekipie swoim zachowaniem nieoczekiwane prezenty (ale to raczej teraz, gdy wszystko zmierza ku koncowi) - wtedy tez wystarczy tylko lekko zmontowac, i juz... napiecie rosnie, ogladalnosc wzrasta, kaska leci. Zaloze sie, ze Bartek nie ma nic do gadania w sprawie wyboru dziewczyn, "gora" decyduje za niego (kierujac sie wskaznikiem ogladalnosci). Kawalerek jest tylko wynajetym modelem, ktoremu placa za aktorska role (kiepska z reszta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 01:04 Wiesz co siurek, ty masz nick adekwatny. Zapisz się do jakieś LPR, bo oni tez śledza spisiki. Nie zauważyłeś, ze program jest nagrany dużo wczęsniej?? Więc jak moga zmieniać wydarzenia względem oglądalności. Przeciez jak w "Agencie" wszystko maja nagrane wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurek Nie sledze spiskow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 01:24 ...Z tego co wiem, to oni nagrywali wczesniej, oczywiscie, ale pierwsze odcinki szly juz jak ekipa jeszcze krecila ostatnie. Poza tym material mogliby krecic nawet i 2 lata temu, ale ostateczny montaz robia pozniej i moga go korygowac zgodnie z tym, co im dyktuja oczekiwania widowni. Podstawowych rzeczy - np. tego, ktora laska odpadnie nie zmienia, ale jak zapewne zobaczymy za tydzien nawet to jest do obejscia. Poza tym w montazu mozna zrobic wszystko - np. z Michnika plynnie mowiacego debila, a z Leppera jakajacego sie inteligenta (jesli chcesz sie trzymac kategorii politycznych). Po prostu chodzilo mi o to, ze oni maja z gory ulozony jakis scenariusz, ktory ukladaja pod katem ogladalnosci i zdarzenia na planie do niego dopasowuja bez wzgledu na to, co sie na nim dzieje . Czasem uczestnicy zachowuja sie zgodnie z oczekiwaniami - wowczas tylko lajtowy montazyk, a czasem nie - wowczas trzeba zmontowac wszystko chocby na opak, byleby pasowalo. Takie jest przynajmniej moje odczucie. I nie jest to zadne sledzenie spiskow. Sadze, ze kazda produkcja tak z grubsza wyglada, to tylko kwestia skali....... Odpowiedz Link Zgłoś
spermusek Udawanie kawalira i lasek 27.11.03, 11:08 Wyrezyserowane? Naprawde?? Co ty nie powiesz... a ja i miliony zakutych fanow programu myslelismy, ze to wszystko na serio sie odbywa. Kurcze, a ty mnie oswieciles. No, dobrze, ze w pore ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurek Re: Udawanie kawalira i lasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:51 Masz racje co do tego forum, tu pewnie niewielu oswiece (choc i tacy, co oswiecenia potrzebuja sie tu zdarzaja z tego co widze) ale poczytaj sobie wypowiedzi na ten temat na forum onetu - tam polowa to poldebile, a reszta to sklonowne owce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq dziewczyny 27.11.03, 08:07 Nie wiem kto wygra, ale chciałam tylko napisać, że Iza Mika jest bardzo, bardzo ładna, bardzo zgrabna i ma piękne włosy. ;) Poza tym jest chyba najmniej denerwująca z tej trójki. Justyna jest przeciętnie ładna. Nic wiecej. Pełno takich dziewczyn na ulicy. Za to Aśka wyglada jak złośliwa anorektyczka. Wychudzona, pomarszczona, wygladająca na 10 lat wiecej niż ma. I te jej "zabójcze" spojrzenia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelka Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.11.03, 08:18 ze strony www.kawalera : W następnym odcinku zobaczycie, czy podjęta przez Bartka decyzja okaże się nieodwracalna. Jakie konsekwencje będzie to miało dla dalszego rozwoju wydarzeń i uczuć. Co się wydarzy, czego nie przewidywał regulamin programu... i wszystko jasne - tylko po co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:29 ... a wszystko przez zbakanego murzyna w futrzanej czapce, który charczał jak Dart Wader.. Ten program to masakra :)) I tak jestem w szoku że tefałen nie zrobił audio-tele w sprawie decyzji Barta.. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:31 Do jakiej kategorii ten program jest zaliczany? Bo z reality ani sho to nic wspólnego nie ma... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:35 jak to nie ma nic wspólnego z show??? ja co środa mam taki ubaw, że prawie gryzę dywan :)) scena w tym domeczku i szampan i orkiestra... na jachcie jak na Titanicu (pierwsza scena, kiedy Bart był wyluzowany i trochę pogibał ciałem :), 'chodź na chwilę się przejdziemy', 'chodź pójdziemy, ale ty pójdziesz za nami'... czad! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:40 Ja widziałam tylko drugą połowę - randkę z tymi dwiema. Ty się pewnie znów wyluzowałeś i stąd dla Ciebie show. ;) A ja na zupełnie poważnie i tylko oczy coraz wieksze, bo wciąż nie wiem o co chodzi w tym programi. Czy to taki dokument, czy taki denny serial? ;) Ładna ta Mika. A ta chuda fatalna, wyglada na cztery dychy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:42 Mika bez tapety pewnie wyglądałaby jak szara mysz. Zwróciłaś uwagę ile ona ma tego badziewia na facjacie (vide: Morda w spocie z Pazurą - koszmar!!). Ta Helga fakt, że blada, ale jest w niej coś intrygującego... A wyluzować się przy tym programie to podstawa :) pzdr pzn! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 09:00 właśnie wczoraj pokazali Mike bez tapety i wygląda po prostu uroczo i o niebo lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 09:16 No może i tapetę ma, ale i włosy i figura to już bez tapety niezłe. ;) Ta chuda intrygująca? Eee... Jakaś taka wnerwiająca i sztuczna. Ale o gustach... ;) Morda z Pazurą - widać jej AKTORSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: a propo's Mordy 27.11.03, 09:20 ... podczas wczorajszych BARów nie było Mordy w ogóle widać!!! Wyjechała chyba... Tak więc motyw z Polańskim jest jak najbardziej prawdopodobny ;)) Czyżby Romek kręcił 'Wstręt 2'??? ;) Scena z Pazurą i rozlatane spojrzenie Mordy... cudeńko!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: a propo's Mordy 27.11.03, 09:26 Ktoś wczoraj powiedział, że na casting do Romka to każdy może jechać... ;) Nawet Ochódzki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:09 No niby ładna jest, ale jakoś nie do końca uwierzyłabym w naturalność tej urody. W castingach mówiła styliscie że " mam prostowane i wydłużane włosy" to kto Ja tam wie, czy tylko to ma sztuczne;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:10 To było o Izie Mice, nie o MORDZIE :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 11:55 No co wy... fajne było, justyna z izką tak fajnie się kłóciły, blondyna z zębami i z twarzą jak u alkoholiczki po mini bankiecie prawie się w bartku zabujała, później bartek stwierdził że on jest w szoku jak dziewczyny się kłóciły,po prostu bomba. Program the best.....aa i jeszcze ten czarnoksiężnik na kacu był czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1997 Re: sonny07 na prezydenta 27.11.03, 14:21 dawno się tak nie uśmiałam - poznaniacy góra!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 16:12 justyna jest okropna z wyglądu i z chrakteru. Na poczatku myślałam, że jest fajna, ale poźniej doszłam do wniosku, ze to wyjątkowo zlośliwe,zawistne babsko! Chciałabym zeby Iza wygrała. A niechciałabym zobaczyć Aśki na golasa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: dlaczego na golasa? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 18:51 Bo to musi być straszny widok:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: dlaczego na golasa? IP: *.gabo.pl 27.11.03, 23:03 no tak,ale czemu w gole bysmy mieli ją zobaczyc nago? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: dlaczego na golasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 10:04 Na stronie Kawalera jest informacja dot. kolejnego odcinka: "Będziemy także świadkami kilku niecodziennych randek. Bartek przygotował dla dziewczyn spotkania w zupełnie różnych klimatach. Elegancki apartament, wytworna willa, romantyczna kolacja, park safari, afrykańska chata i ... najprawdziwsze lwy. Wszystko to w przepięknych okolicznościach afrykańskiej przyrody. Dziewczyny podczas randek z Bartkiem otrzymały listy z propozycją pozostania z nim i spędzenia wspólnie nocy..." Moze wlasnie wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dlaczego na golasa? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 14:03 ja tylko tak napiasałam, co bym chciala, tak wiec chciałabym żeby Iza wygrała, a niechciałabym zobaczyć Aśki nago:)) to taki żarcik;) Odpowiedz Link Zgłoś