Dodaj do ulubionych

kawaler do wziecia-która 'wygra'?

11.11.03, 00:04
wie ktos?
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.03, 00:22
      mam nadzieje ze justyna-dobrze ze maja poszla!
      • Gość: errr Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 08:51
        chodza tutaj na forum ploty ze wygrała Iza Mika
        • Gość: tomexx Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.pl / *.enterpol.pl 25.11.03, 20:51
          spotkalem przypadkiem dziewczyne podobna jak kropola wody do iza mika w klubie,
          nie zdradze ktorym, okazalo sie ze to ona! niestety, nie moze zdradzic czy
          wygrala czy nie, ja i tak za nia trzymam, jest spoko dziewczyna
          • Gość: fka Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.chello.pl 25.11.03, 21:37
            ja slyszalam ze justyna....
            • Gość: a Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.03, 00:45
              mam nadzieje ze justyna-chciaz ta asia tez jest fajna
    • Gość: ewa Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: 212.87.3.* 26.11.03, 09:07
      A o co sie w tym programie grana? Ogladamlam tylko fragmenty wiec nie wiem czy
      wygrana ma byc ten lalus? Jezeli tak to nie wiem czy moze nie lepiej przegrac ;-)
    • Gość: care Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 14:19
      mam nadzieje ze justyna, ona jest glupia, on nudny i beznadziejny, pasuja do
      siebie
      • Gość: fka Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.chello.pl 26.11.03, 21:09
        a moze bartosz wybierrze teog szamana z dzisiejszego odcinka??:))
        • Gość: verte Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:18
          Najarany czarny szaman twierdzi że Iza Mika.
          • Gość: Margaret Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 21:28
            wiadomo ze Iza mika ;). od dawna.
            ale..kurcze, niefajne jest co ze one sie nawzajem tak"obgaduja":).
            Coz, najinteligentniejsza z nich jest Wybacz,ale ta odpadnie
            pzd
    • Gość: Margaret JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 21:45
      • Gość: a Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.03, 21:46
        czemu szook? ona jeste naprawde jest w tym ciolku zakochana
        • Gość: Margaret Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 26.11.03, 21:54
          Szok..bo To z Iza sie spotykal po programie. Z tego co pokazano po
          ceremoni..zaluje troche decyzji , teskni za Iza..wiec :) WE will see:D
        • Gość: KASIA Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 26.11.03, 21:55
          a może jednak będzie jakieś jajo i odwrocą rozdanie róż?
          • Gość: kula Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.gabo.pl 26.11.03, 22:39
            yhh
            moze bartek powie-przykro mi laski ae tralalala,pomyslilem sie i powie ze
            wybira ize.
            tak muuusi byc bo inaczej batek okaze sie palantem.co on widzi w tej justynie..
            • Gość: kaela Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 23:34
              a co było na rozdaniu róż?
              • Gość: Lekito Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.gdynia.mm.pl 27.11.03, 00:47
                Bartosz wytarara Ize, a potem powiedział ze jednak chcialbym ten tego z Iza i
                zeby cos na to poradzili.
              • Gość: siurek Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 00:47
                No przeciez widac wyraznie z tego co pokazali jako zapowiedz nastepnego
                odcinka, ze za tydzien odwroca ceremonie roz - wroci Iza, a wyleci Asia (nie
                slyszeliscie jej textu, ze nie lubi facetow bez twarzy czy cos w ten desen).
                Ale w finale i tak wygra Justyna zaloze sie o kazde pieniadze.
                Najzabawniejsze, ze malo kto zauwaza, iz wszystkie wydarzenia sa w "kawalerze"
                rezyserowane, a jesli sie czegos nie uda wyrezyserowac, to tak sie montuje,
                zeby pasowalo do koncepcji rezysera/producenta/kogos innego na gorze. Czasem
                uczestnicy robia ekipie swoim zachowaniem nieoczekiwane prezenty (ale to raczej
                teraz, gdy wszystko zmierza ku koncowi) - wtedy tez wystarczy tylko lekko
                zmontowac, i juz... napiecie rosnie, ogladalnosc wzrasta, kaska leci.
                Zaloze sie, ze Bartek nie ma nic do gadania w sprawie wyboru dziewczyn, "gora"
                decyduje za niego (kierujac sie wskaznikiem ogladalnosci).
                Kawalerek jest tylko wynajetym modelem, ktoremu placa za aktorska role (kiepska
                z reszta).

• Gość: jola Re: JEDNAK JUSTYNA.SZOK.n/t IP: *.aster.pl / *.acn.pl 27.11.03, 01:04
                  Wiesz co siurek, ty masz nick adekwatny. Zapisz się do jakieś LPR, bo oni tez
                  śledza spisiki. Nie zauważyłeś, ze program jest nagrany dużo wczęsniej?? Więc
                  jak moga zmieniać wydarzenia względem oglądalności. Przeciez jak w "Agencie"
                  wszystko maja nagrane wcześniej
                  • Gość: siurek Nie sledze spiskow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 01:24
                    ...Z tego co wiem, to oni nagrywali wczesniej, oczywiscie, ale pierwsze odcinki
                    szly juz jak ekipa jeszcze krecila ostatnie. Poza tym material mogliby krecic
                    nawet i 2 lata temu, ale ostateczny montaz robia pozniej i moga go korygowac
                    zgodnie z tym, co im dyktuja oczekiwania widowni. Podstawowych rzeczy - np.
                    tego, ktora laska odpadnie nie zmienia, ale jak zapewne zobaczymy za tydzien
                    nawet to jest do obejscia. Poza tym w montazu mozna zrobic wszystko - np. z
                    Michnika plynnie mowiacego debila, a z Leppera jakajacego sie inteligenta
                    (jesli chcesz sie trzymac kategorii politycznych).
                    Po prostu chodzilo mi o to, ze oni maja z gory ulozony jakis scenariusz, ktory
                    ukladaja pod katem ogladalnosci i zdarzenia na planie do niego dopasowuja bez
                    wzgledu na to, co sie na nim dzieje . Czasem uczestnicy zachowuja sie zgodnie z
                    oczekiwaniami - wowczas tylko lajtowy montazyk, a czasem nie - wowczas trzeba
                    zmontowac wszystko chocby na opak, byleby pasowalo. Takie jest przynajmniej
                    moje odczucie.
                    I nie jest to zadne sledzenie spiskow. Sadze, ze kazda produkcja tak z grubsza
                    wyglada, to tylko kwestia skali.......
                • spermusek Udawanie kawalira i lasek 27.11.03, 11:08
                  Wyrezyserowane? Naprawde?? Co ty nie powiesz... a ja i miliony zakutych fanow
                  programu myslelismy, ze to wszystko na serio sie odbywa. Kurcze, a ty mnie
                  oswieciles. No, dobrze, ze w pore ;)
                  • Gość: siurek Re: Udawanie kawalira i lasek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:51
                    Masz racje co do tego forum, tu pewnie niewielu oswiece (choc i tacy, co
                    oswiecenia potrzebuja sie tu zdarzaja z tego co widze) ale poczytaj sobie
                    wypowiedzi na ten temat na forum onetu - tam polowa to poldebile, a reszta to
                    sklonowne owce ;-)
    • lahliq dziewczyny 27.11.03, 08:07
      Nie wiem kto wygra, ale chciałam tylko napisać, że Iza Mika jest bardzo, bardzo
      ładna, bardzo zgrabna i ma piękne włosy. ;) Poza tym jest chyba najmniej
      denerwująca z tej trójki.
      Justyna jest przeciętnie ładna. Nic wiecej. Pełno takich dziewczyn na ulicy.
      Za to Aśka wyglada jak złośliwa anorektyczka. Wychudzona, pomarszczona,
      wygladająca na 10 lat wiecej niż ma. I te jej "zabójcze" spojrzenia... :)
    • Gość: zelka Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.11.03, 08:18
      ze strony www.kawalera :
      W następnym odcinku
      zobaczycie, czy podjęta przez Bartka decyzja okaże się nieodwracalna. Jakie
      konsekwencje będzie to miało dla dalszego rozwoju wydarzeń i uczuć. Co się
      wydarzy, czego nie przewidywał regulamin programu...

i wszystko jasne - tylko po co ??
      • sonny07 Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:29
        ... a wszystko przez zbakanego murzyna w futrzanej czapce, który charczał jak
        Dart Wader.. Ten program to masakra :)) I tak jestem w szoku że tefałen nie
        zrobił audio-tele w sprawie decyzji Barta..
        • lahliq Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:31
          Do jakiej kategorii ten program jest zaliczany? Bo z reality ani sho to nic
          wspólnego nie ma... ;)
          • sonny07 Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:35
            jak to nie ma nic wspólnego z show??? ja co środa mam taki ubaw, że prawie
            gryzę dywan :)) scena w tym domeczku i szampan i orkiestra... na jachcie jak
            na Titanicu (pierwsza scena, kiedy Bart był wyluzowany i trochę pogibał
            ciałem :), 'chodź na chwilę się przejdziemy', 'chodź pójdziemy, ale ty
            pójdziesz za nami'... czad!
            • lahliq Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:40
              Ja widziałam tylko drugą połowę - randkę z tymi dwiema. Ty się pewnie znów
              wyluzowałeś i stąd dla Ciebie show. ;)
              A ja na zupełnie poważnie i tylko oczy coraz wieksze, bo wciąż nie wiem o co
              chodzi w tym programi. Czy to taki dokument, czy taki denny serial? ;)
              Ładna ta Mika. A ta chuda fatalna, wyglada na cztery dychy.
              • sonny07 Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 08:42
                Mika bez tapety pewnie wyglądałaby jak szara mysz. Zwróciłaś uwagę ile ona ma
                tego badziewia na facjacie (vide: Morda w spocie z Pazurą - koszmar!!). Ta
                Helga fakt, że blada, ale jest w niej coś intrygującego...
                A wyluzować się przy tym programie to podstawa :)
                pzdr pzn!
                • Gość: Kasia Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 27.11.03, 09:00
                  właśnie wczoraj pokazali Mike bez tapety i wygląda po prostu uroczo i o niebo
                  lepiej
                • lahliq Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? 27.11.03, 09:16
                  No może i tapetę ma, ale i włosy i figura to już bez tapety niezłe. ;)
                  Ta chuda intrygująca? Eee... Jakaś taka wnerwiająca i sztuczna. Ale o
                  gustach... ;)
                  Morda z Pazurą - widać jej AKTORSTWO.
                  • sonny07 Re: a propo's Mordy 27.11.03, 09:20
                    ... podczas wczorajszych BARów nie było Mordy w ogóle widać!!! Wyjechała
                    chyba... Tak więc motyw z Polańskim jest jak najbardziej prawdopodobny ;))
                    Czyżby Romek kręcił 'Wstręt 2'??? ;)
                    Scena z Pazurą i rozlatane spojrzenie Mordy... cudeńko!!
                    • lahliq Re: a propo's Mordy 27.11.03, 09:26
                      Ktoś wczoraj powiedział, że na casting do Romka to każdy może jechać... ;)
                      Nawet Ochódzki. ;)
                  • Gość: tokyo Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:09
                    No niby ładna jest, ale jakoś nie do końca uwierzyłabym w naturalność tej
                    urody. W castingach mówiła styliscie że " mam prostowane i wydłużane włosy" to
                    kto Ja tam wie, czy tylko to ma sztuczne;P
                    • Gość: tokyo Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 23:10
                      To było o Izie Mice, nie o MORDZIE :P
    • Gość: ckm Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 11:55
      No co wy... fajne było, justyna z izką tak fajnie się kłóciły, blondyna z
      zębami i z twarzą jak u alkoholiczki po mini bankiecie prawie się w bartku
      zabujała, później bartek stwierdził że on jest w szoku jak dziewczyny się
      kłóciły,po prostu bomba. Program the best.....aa i jeszcze ten czarnoksiężnik
      na kacu był czy co?
    • asia1997 Re: sonny07 na prezydenta 27.11.03, 14:21
      dawno się tak nie uśmiałam - poznaniacy góra!!!!!!
    • Gość: Kasia Re: kawaler do wziecia-która 'wygra'? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 16:12
      justyna jest okropna z wyglądu i z chrakteru. Na poczatku myślałam, że jest
      fajna, ale poźniej doszłam do wniosku, ze to wyjątkowo zlośliwe,zawistne babsko!
      Chciałabym zeby Iza wygrała. A niechciałabym zobaczyć Aśki na golasa:))))
      • Gość: kula dlaczego na golasa? IP: *.gabo.pl 27.11.03, 17:05
        jw.
        • Gość: kasia Re: dlaczego na golasa? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 18:51
          Bo to musi być straszny widok:))
          • Gość: kula Re: dlaczego na golasa? IP: *.gabo.pl 27.11.03, 23:03
            no tak,ale czemu w gole bysmy mieli ją zobaczyc nago?
            • Gość: Ann Re: dlaczego na golasa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 10:04
              Na stronie Kawalera jest informacja dot. kolejnego odcinka: "Będziemy także
              świadkami kilku niecodziennych randek.
              Bartek przygotował dla dziewczyn spotkania w zupełnie różnych klimatach.
              Elegancki apartament, wytworna willa, romantyczna kolacja, park safari,
              afrykańska chata i ... najprawdziwsze lwy. Wszystko to w przepięknych
              okolicznościach afrykańskiej przyrody.
              Dziewczyny podczas randek z Bartkiem otrzymały listy z propozycją pozostania z
              nim i spędzenia wspólnie nocy..."

Moze wlasnie wtedy...
            • Gość: Kasia Re: dlaczego na golasa? IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 14:03
              ja tylko tak napiasałam, co bym chciala, tak wiec chciałabym żeby Iza wygrała,
              a niechciałabym zobaczyć Aśki nago:)) to taki żarcik;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka