mimrek 07.03.09, 11:40 Ale mu zazdroszcze.. dziś w ddtvn opowiadal o tej roli .. ze podpisal juz kontrakt więc to nie plotka.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 11:48 Cieszę się jak polskim aktorom udaje się zaistnieć na międzynarodowym filmowym firmamencie, w dodatku u boku, co by nie mówić, takiej gwiazdy, a tak btw ciekawe co na to Rafał, wyciągnie papiery?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 12:02 rafal we wtorek u wojewodzkiego prawdopodobnie wyciągnie papiery :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 12:40 mimrek napisała: > rafal we wtorek u wojewodzkiego prawdopodobnie wyciągnie papiery :) A jakie papiery? Żółte? :> Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 08.03.09, 12:23 dona.a napisała: > Cieszę się jak polskim aktorom udaje się zaistnieć na > międzynarodowym filmowym firmamencie, w dodatku u boku, co by nie > mówić, takiej gwiazdy Niesamowity sukces, pojawić się na 2 sekundy w filmie z gwiazdą filmów na podstawie gry komputerowej. Przecież on tam nawet słowa nie wypowie i nie wystąpi w tej samej scenie co Jolie. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny-magazynier Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 12:33 teraz przez pół roku będzie się pisało o tym "wielkim wydarzeniu", relacje z planu, wywiady z Jolie jak jej sie pracuje z Olbrychskim, wywiady z Olbrychskim jak mu sie pracuje z Jolie etc, a na końcu okaże się, że ten film to jeden wielki shit klasy C, który przejdzie bez żadnego echa Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 13:26 Wielkie mi halo - przecież jasno zostało powiedziane, że po prostu szukali aktora w starszym wieku, mówiącego po angielsku i po rosyjsku. Tak więc nie talent i umiejętności lub nazwisko, a proste kryterium językowe. Coś mi się wydaje, że tak naprawdę chodziło o aktora niezbyt urodziwego, na tle którego gwiazda będzie błyszczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
gejowy.kaczucha Re: więc nie talent i umiejętności lub nazwisko 08.03.09, 11:44 Chrzanisz. Owszem, "szukali aktora w starszym wieku, mówiącego po angielsku i po rosyjsku", ale nie "po prostu", pierwszego lepszego z łapanki, tylko kogoś z puli tych najwybitniejszych (bo takie są wymogi dużych produkcji, z mega-gwiazdą aktorską i znanym reżyserem) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 08.03.09, 14:15 starveling napisała: > Wielkie mi halo - przecież jasno zostało powiedziane, że po prostu szukali akto > ra w starszym wieku, mówiącego po angielsku i po rosyjsku. Tak więc nie talent > i umiejętności lub nazwisko, a proste kryterium językowe. Coś mi się wydaje, że > tak naprawdę chodziło o aktora niezbyt urodziwego, na tle którego gwiazda będz > ie błyszczeć. A myślisz, że tam w Hollywood nie mają niezbyt urodziwych starszych, aktorów władających doskonale rosyjskim, czy potrafiących mówić z akcentem rosyjskim? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 12:37 W cymbergaja korespondecyjnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 13:29 no główna rola to raczej nie będzie... www.imdb.com/title/tt0944835/ Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.nick Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 14:39 > no główna rola to raczej nie będzie... Ale napewno wielka ;) Olbrychski powiedział coś takiego: "no, oczywiście mógłby tę rolę zagrać BOB De Niro, ale..." Boże, co za bufon! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 14:45 Bob????? hyhyhy. ale co my wiemy, może razem krowy pasali... Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny-magazynier Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 14:49 misiania napisała: > może razem krowy pasali... nie tyle krowy pasali co razem wódę pili i to jest akurat prawda Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 14:53 a to przepraszam. rozumiem, że Bob miał rolę zapewnioną, ale oddał ją kumplowi od kieliszka. szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 07.03.09, 15:41 nie, wiesz, Olbrychski bardzo wyraźnie powiedział, że de Niro, mimo że zagralby świetnie, to nie wchodził w grę, bo do obrazu pasowało, zeby to był ktoś "obcy", nieznany, słowianin akurat Olbrychski swoje miejsce w szeregu zna, a twój sarkazm kompletnie nietrafiony jak to od razu widać, że nieobejrzene czegoś, niewysłuchanie tego co mówił obiekt dyskusji znakomicie ułatwia komentowanie:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 08.03.09, 12:25 wolny.nick napisała: > Ale napewno wielka ;) Olbrychski powiedział coś takiego: "no, > oczywiście mógłby tę rolę zagrać BOB De Niro, ale..." > Boże, co za bufon! A miał swoją szabelkę? Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Angelina i Brad mają go zaadaptować 08.03.09, 12:21 Mówili, że chcą mieć dziecko z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Angelina i Brad mają go zaadaptować 08.03.09, 16:05 wczoraj wieczorem dzwonił do mnie Bobek Redfort i potwierdził, że rozmawiał z Bradem i rzeczywiście Brad mówi,że Andżela coś kręci z Danielem (from polent). Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Super, super super 09.03.09, 05:06 Wszyscy tylko krytykuja a ja uwazam ,ze super ,ze zagra Joli, zagrala swietne role , wiadomo ,ze zaczynala od malo ambitnych produkcji , ale tak wlansie zaczynaja gwiazdy, nie znam nikogo kto od poczatku gralby w samych ambitnych dzielach, poza tym P.Daniel mowil ,ze jJego rola to bedzie glowna rola meska, i bedzie 25 dni zdjeciowych krecil, wiec to jest dosyc duzo jak na film, wiec dajmy mu szanse, a nie ciagle tylko krytykujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Super, super super 10.03.09, 11:15 Otóż to. W KOcham Kino Olbrychski dość poważną własną rolę zapowiadał. Reżyseruje go Philip Noyce, który zrobił i Sliver i Bone Collectora, jest Angelina, której - jak ankas napisała - ma Daniel ma być głównym męskim partnerem. Sama Jolie sprawia, że o tej produkcji będzie dużo się mówiło. Jeśli wszystko tak ma wyglądać, to wypada panu Danielowi oddać honor i nie dowcipkować dłużej :) A swoją drogą, chyba jako jedyny pojechał po gaciach pajacom z TVP, którzy Kocham Kino wrzucili w niedzielo-poniedziałek o 0:10; rzekł coś w stylu "pomyleni decydenci krzewią kulturę o północy, jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie do Rosji się zrywać". Torbicka jakoś dzielniej znosi, że się ją marginalizuje - a szkoda, bo to wartościowy program jest, a ona sama wypada w nim świetnie; zresztą... czy ja kiedykolwiek krytykowałem panią Grażynę ?.. No czego jak czego, ale tego mi chyba nie możecie zarzucić ;) A TVP wczoraj, beztrosko, o 0:45 daje świetny dokument o Kieślowskim. Jakby, k.rwa, nigdy nic. Ja tam obejrzałem, ale chyba po to jest ten cały qrwidołek, żeby takie rzeczy pokazywane były w normalnych godzinach. Pies trącał już to, że o 2:15 dali Myslovitz (z płytą "Mwcp"), fanem nie jestem, ale jakby nie patrzeć, to Mwcp jest wybitną płytą, z wybitnymi tekstami i wszystkim wybitnym, fajnie ten występ zrealizowany - tylko kto ma to oglądać w takich godzinach ? To jest zwykłe hochsztaplerstwo - wrzucają takie rzeczy w grafik, żeby wypełnić nakaz misji, a że w ustawie nie ma zapisu O JAKIEJ PORZE ta misja ma być realizowana, więc voila - można zjeść ciastko i mieć ciastko. Nazwałbym to kure.wstwem, ale nie chcę obrażać uczciwie pracujących kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Super, super super 10.03.09, 12:00 >„Kocham Kino wrzucili w niedzielo-poniedziałek o 0:10; „ A ja wczoraj szukałam w programie TV „Kocham Kino” i nie mogłam znaleźć! Toż to skandaliczna pora! Słów brak, żeby skomentować takie idiotyczne decyzje. „czy ja kiedykolwiek krytykowałem panią Grażynę ?.. No czego jak czego, ale tego mi chyba nie możecie zarzucić ;) „ :))) Dobrze, krytyki fryzury tu wypominać nie będziemy ... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Super, super super 10.03.09, 12:09 Panu Danielowi oczywiście gratulujemy serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Super, super super 10.03.09, 12:59 Gratulacje dla pana Daniele raz jeszcze! PS grek.grek napisał: > A TVP wczoraj, beztrosko, o 0:45 daje świetny dokument o Kieślowskim. No tak, 13 marca przypada rocznica śmierci Kieślowskiego! Szkoda wielka, że tak późno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Super, super super 10.03.09, 13:29 Szkoda... bo i tenże dokument był świetny - wartki, sklecony z wypowiedzi ludzi kina, przyjaciół, współpracowników i samego Kieślowskiego. Mnóstwo zdjęć, fragmentów filmów, obrazków z Cannes, Wenecji, Berlina, gdzie zbierał nagrody. Sporo było o tym, że był reżyserem apolitycznym, za co obrywał regularnie w "kraju powstańców warszawskich, orła białego i Solidarności", że zaczęto go doceniać dopiero, kiedy odkrył go Zachód, że był tytanem pracy, że kochał kino, że był perfekcjonistą, a jednocześnie totalnie improwizował podczas kręcenia itd., itd. POjawiły się specjalne wypowiedzi Wendersa (świetna anegdota, że podczas jakiegoś festiwalu spotykali się w toalecie on, Kieślowski i Mastroianni, bo to było jedyne miejsce dla palaczy, a Kieślowski dodatkowo miał kłopoty z nerkami, więc go ganiało do klozetu co pół godziny), Irene Jacob (z którą był bardzo związany, jak reżyser z aktorką tylko może być), Juliette Binoche, był Preisner (opowiedział, jak Kieślowski dał mu scenario do "Podwójnego życia Weroniki",. w którym jedyna scena muzyczna była rozpisana w zdaniu "Weronika śpiewa ładną pieśń", Preisner na to "ale jaką pieśń ?", na to Kieślowski : "nie wiem jaką... ładną, nieważne, zobaczymy co i jak, kiedy będziemy kręcić, przekonamy się co z tego wyjdzie") była Holland (jak zawsze ona "wszystko wiedziała" :}, był Jerzy Stuhr (świetna anegdota o tym, jak Kieslowski szukał aktora do pewnej roli - uparł się, żeby jeden z bohatrów miał twarz pewnego faceta, który im tam przy filmie pomagał, nazwijmy go - Kowalski; szukali więc i szukali, nie mogli znaleźć, a moment kręcenia sceny z tą "twarzą" nieuchronnie się zbliżał, przychodzą do Kieślowskiego i mówią : katastrofa, nie znaleźliśmy takiego aktora, z taką twarzą jak ten Kowalski, może niech będzie inna ? - a Kieslowski na to : nie, muszę mieć TĘ twarz, wiecie co... niech zagra Kowalski :) I zagrał :)}, Piesiewicz, krytyk Sobolewski, właściwie chyba tylko Marcina Mroczka nie było :). Polecieli chronologicznie : od d czasów dzieciństwa, przez filmówkę, pierwszy okres, kiedy kręcił dokumenty o namacalnych, rzeczywistych rzeczach/ludziach, a potem przejście do robienia kina humanistycznego, czyli Dekalog, Trzy Kolory, Podwójne zycie Weroniki itd., aż po śmierć, opowiadając o każdym z tych okresów jego życia za pomocą własnych refleksji wypowiadających się osób nt. niego, jego ówczesnych stanów ducha, postaw, motywacji, odbioru rzeczywistości, z ich perespektywy widzenia jego osoby. Bardzo to interesująco wyszło. Zgrabnie, z polotem, bez dłużyzn, bez zbędnych ozdobników. Bardzo dobra rzecz. I dlatego szkoda,że tak późno. A jak sądzisz, co zrobią z tą datą ? Uczczą ją jakimś filmem KIeślowskiego puszczonym o 2 w nocy ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 dzięki grek.greku! :))) 10.03.09, 15:20 I znowu obejrzałam coś ... Twoimi oczami! Dzięki! :) Dzięki wielkie, ogromne! za to fantastyczne streszczenie tego dokumentu! Nie śmiałam Cię prosić o to! > A jak sądzisz, co zrobią z tą datą ? Uczczą ją jakimś filmem KIeślowskiego pusz > czonym o 2 w nocy ? :) Nienocoty? Jeszcze jakiś film? To byłoby stanowczo za dużo, jak na TVP! :) A poza tym nieboszczyk reżyser odszedł aż 13 lat temu! Emisja filmu o 2 w nocy już mu się nie należy, co innego, gdyby zmarł w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: dzięki grek.greku! :))) 10.03.09, 15:57 No coś Ty, to żaden problem, cała przyjemność po mojej stronie :) Problem to zapamiętać dostatecznie dużo z tak treściwego materiału :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: dzięki grek.greku! :))) 10.03.09, 16:38 grek.grek napisał: > No coś Ty, to żaden problem, cała przyjemność po mojej stronie :) > > Problem to zapamiętać dostatecznie dużo z tak treściwego materiału :) To prawda! Dziękuję Ci bardzo raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias no już, koniec tych pieszczot 10.03.09, 18:02 na koniec wątku chciałbym dodać, że imho ta andżelina to raczej celebritka niż aktorka. ojciec, Voigt (co papieżem niedawno był) wepchnął córkie do branży, później Tomb Raider (raczej komiks niż film, ale wtedy zaczęto mówić o cyckach Lary), potem związek z Bratem. a tu filmografia: angelina.jolie.filmweb.pl/ taka jakaś bez naprawdę ciekawych ról, bez osobowości, jak ta osoba. w każdym razie takiej Szaron to mogłaby latać po tampony. przepraszam i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias aj woz rajt! 10.03.09, 18:09 patrzta i trzymajta się: www.plotek.pl/plotek/1,79592,6364700,Panie_i_panowie__Angelina__Wielka_Stopa__Jolie.html mówią, że jak duże stopy to i duży ptaszek. obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka prawda o Danielu i Jolie :) 10.03.09, 19:08 Prawda jest taka ze to Angelina Jolie powinna się cieszyc że aktor tej miary co Daniel Olbrychski zagra u jej boku. ;-) Powaznie mowiąc, na polu >>AKTORSTWO<< znaku rowności nie da się postawić między tymi dwojga aktorami, z korzyścią dla Daniela Olbrychskiego znak większości >, o tak! a propos roli ...., jest to największa rola męska w tym filmie, Olbrychski będzie grał nauczyciela Jolie, wybrano go ponieważ zna biegle oba języki (rosyjski i angielski) a takze dlatego ze zdawal się im byc najbardziej wiarygodny w kreacji którą ma stworzyć. Na miłość Bożą ..., polscy malkontenci! Nie szukajcie wad naszego aktora, nie wypominajcie mu złych (wg Was:'szabelka', 'alkohol wypity z Bobem' itp)) momentow w życiorysie, cieszcie się że Daniel Olbrychski zagra w tej superprodukcji, że jego wybrano z całego naszego "bloku", że w cuglach zostawił utalentowanych rosyjskich aktorow mogących z powodzeniem zagrać ROSJANINA. Czy nigdzie się nie kończy "polskie piekło"????! A ja kocham Pana, panie Danielu i cieszę się jeszcze bardziej niż Pan!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: prawda o Danielu i Jolie :) 10.03.09, 20:20 bm_ka napisała: > a propos roli ...., jest to największa rola męska w tym filmie, Cast Angelina Jolie ... Evelyn Salt Liev Schreiber ... Winter Chiwetel Ejiofor ... Peabody Marion McCorry ... CIA Director Medford dziwne, że go pominęli jeśli jest to "największa rola męska" w tym filmie www.imdb.com/title/tt0944835/fullcredits Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Ja tez dziekuje Ci grek.grek 11.03.09, 03:56 Za TE Twoje posty!!! pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: no już, koniec tych pieszczot 11.03.09, 12:28 Veto. Czasami starcza jedna wielka rola, żeby przejść do historii, żeby przynajmniej udowodnić swój talent. A jak się ma szczęscie do reżyserów, to ma się ich kilka. JOlie ma talent, ma wielkie możliwości, ale za cholere nie ma szczęscia. IMo, JOlie zagrała ją w "Przerwanej lekcji muzyki" - i kiedy czasami kusi mnie, żeby sobie o niej sądzić właśnie jako o bardziej-celebrity-niż-aktorce, to zawsze przypominam sobie ten kilkudniowy Angelinowy zawrót głowy, jakiemu uległem po obejrzeniu jej w tym filmie; takie zrobiła na mnie wrażenie; obejrzałem ten film jakieś 2 czy 3 lata temu, kiedy Jolie była już wielką gwiazdą tabloidów, a ja znałem ją z jakichś "Hakerów" nie hakerów - więc przy okazji byłem zszokowany, że ta dziewczyna, co lansowana jest na jakiegoś cichopka, to po prostu aktorka pełną gębą. To była wielka rola, moim zdaniem, a do konca życia nie daruję temu lamusowi Mangoldowi, że nie dał Jolie roli głównej, bo była dla niej wręcz wymarzona, świetnie by się w niej odnalazła - i stawiam czyjeś życie na to, że Hilary Swank nie powąchałaby nawet Oskara w tamtym sezonie. Wszystko można byo zrobić - przepisać scenariusz, pozmieniac, trochę skantować bohaterkę (bo dla Ryder ją jakoś tak wygładzono, inaczej by tego nie zagrała pewnie) i Jolie by to wzięła na kształtną klatę z łatwością. Niestety, ale tak się marnuje potencjały z Holyłudzie :) Podobno u Clinta zagrała świetnie - ja moge majaczyć, bo się nie znam, ale jeśli taki wyga jak Clint daje jej rolę złożoną, trudną psychologicznie, chociaż mógłby mieć do niej każdą (do tej roli, oczywista ;}), to juz nie są żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: no już, koniec tych pieszczot - :))) 11.03.09, 12:55 tiresias napisał: (Pozwolisz dziś grek.greku w drodze wyjątku na veto do veta ? :)) Bo też do tej pory nie dostrzegłam w Angelinie jakiegoś wielkiego, powalającego na kolana talentu aktorskiego (niestety "Przerwanej lekcji muzyki" nie widziałam!). Piękna z niej kobieta i znakomicie potrafi (lub jej managerowie potrafią) robić szum wokół swojej osoby i swojej rodziny i stąd jej oszałamiająca popularność i tylko popularność. A ten najnowszy film Clynta z Angeliną zobaczę wkrótce! - i jeśli zechcecie to Wam opowiem co nieco o filmie i jej roli. Jeśli chodzi o to zdjęcie w wątku „aj woz rajt”– na moje oko to jakaś sztuczna stopa, czy sztucznie powiększona. Myślisz, że pozwoliliby, żeby pani Angelina tak zupełnie boso biegła po ulicy stópki swe delikatne (i drogocenne) narażała na jakieś skaleczenia...? ;)) PS Tire, uściskaj ode mnie Bobka Redforda. Kłaniaj się,Tire, oczywiście Sharon! (tę stronę o biustonoszach jej prześlij, bo przydatna, no i świetna! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: no już, koniec tych pieszczot - :))) 11.03.09, 13:13 Jestem niepocieszony ;))) KOniecznie musisz obejrzeć "Przerwaną lekcję" - ja też, przed jej obejrzeniem, miałem Angelinę za jakąś aktoreczkę lansowaną z okazji jej urody. No i nie pytaj się, tylko , jak już obejrzysz, to natychmiast zasuwaj tutaj z tą recenzją Clyntowego filma :). Ja już jestem ciekaw, co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: no już, koniec tych pieszczot - :))) 11.03.09, 13:43 To na pocieszenie trailer - Oszukana z Angeliną Jolie www.youtube.com/watch?v=qbnH0NH87eA > No i nie pytaj się, tylko , jak już obejrzysz, to natychmiast zasuwaj tutaj z t > ą recenzją Clyntowego filma :). Ja już jestem ciekaw, co i jak. :) Ok, postaram się obejrzeć i napisać jak najszybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Jolie jak Kurnikowa 11.03.09, 08:47 Obie pseudo megagwiazdy ale tylko dlatego, ze sa znane z tego iz sa znane i dosc ladne, ale nigdy nie osiagnely ZADNEGO sukcesu, jedna jest z Iglesiasem, a druga z Bradem i cos jeszcze poza tym ? dno i wodorosty Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 11.03.09, 17:36 To smutne, że niektórzy forumowicze zapomnieli o wielkich rolach Daniela Olbrychskiego w Potopie, Ziemi Obiecanej etc. i wyśmiewają jego amerykańskie plany. Choć widzę, że co niektórzy już uderzyli się w piersi. Aktor grał swojego czasu dość sporo filmów za granicą, więc nie rozumiem, skąd ironia. Życzę mu powodzenia w Hollywood, ale nawet jak nie wyjdzie, to spotkanie z piękną Angeliną pewnie wszystko mu wynagrodzi. PS. Panie Danielu - proszę koniecznie pozdrowić Roberta de N. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 22.04.09, 21:28 Choć rola Daniela Olbrychskiego w amerykańskim filmie „Salt” jest tylko drugoplanowa, polski gwiazdor przystał na nią bez wahania. www.efakt.pl/plotki/artykul.asp?artykul=43924 no i po co to było opowiadac wcześniej o rzekomo głównej roli męskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
gangsta_rydzyk Re: Olbrychski zagra razem z Angeliną Jolie!!!wow 03.05.09, 13:48 koniec dni zdjeciowych, byl daniel olbrychski wczoraj w tvn, opowiadal o filmie. Odpowiedz Link Zgłoś