dona.a 29.04.09, 21:41 Styliści trochę poszaleli, szczególnie z fryzurą Rafała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaczytania Re: You Can Dance LIVE 3 29.04.09, 21:45 no, co niektorym to troche image popsuli Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Ada i Maks 29.04.09, 21:53 bylo poprawnie, ale jakos tak bez wiekszych emocji, a i denerwuje mnie jak ktos komentuje wypowiedzi jury ( patrz Maks) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Eliza i Piotr 29.04.09, 21:55 tez nie bardzo mi sie jako para podobali :( A Elizie zepsuli fryzure, bo wyglada troche jak A. Samusionek w dawnych latach. Piotrek sprawdza sie w kolejnych stylach. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Jadzia i Pawel 29.04.09, 22:01 qrcze Jadzia mi sie podobala :) chociaz chyba jako blondynka wyglada lepiej. ogolnie bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Kaja i Rafal 29.04.09, 22:12 Rafalowi nawet niezle w tej fryzurze. Taniec no tak jakos bez serca, bez ducha Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: You Can Dance LIVE 3 29.04.09, 22:21 Według mnie bardzo słaby odcinek, drugi z rzędu zresztą. Do tej pory żaden występ mi się nie podobał, najlepszy z tego wszystkiego był już chyba hip hop Ady i Maksa... Zobaczymy jak wypadną Julka i Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: You Can Dance LIVE 3 30.04.09, 09:13 Po drugim tańcu straciłam wenę do oglądania. Chyba nie tylko odcinka, ale i całej edycji. Choreografie przeciętne, wykonania jeszcze bardziej, tancerze- dzieciaki, jeszcze nieopierzone, mało osób zachwyca, bezbarwne osobowości, jedynie Jadźka i Ania(? - ta od wyrostka) zostały zapamiętane, jakieś takie bardziej wyraziste, reszta po prostu poprawnie. I te zachwyty jury nad przeciętnymi wykonaniami?! Boję się że w pierwszej edycji producenci podnieśli tak wysoko poprzeczkę, że wszystko co "po" wydaje się (a może jest?) przeciętne. Jak dla mnie ta edycja YCD (jedyny program telewizyjny w tygodniu na który naprawdę czekałam) chyba się skończyła. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Julia i Kuba 29.04.09, 22:24 efektowna koncowka, ale poza tym jakos mi sie nie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania podsumowanie 29.04.09, 22:25 jako podsumowanie to musze sie zgodzic z Toba Gonitwo - smetny, nudny i slaby. Zabraklo mi jakiejs takiej chemii, energii miedzy ludzmi w parach. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: podsumowanie 29.04.09, 22:45 odcinek nudny, ale przynajmniej juz wiem komu kibicuję. Kubie. Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 29.04.09, 22:47 Ja kibicuję Ani Kaperze, ale z chłopaków to faktycznie Kuba jest chyba najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: podsumowanie 29.04.09, 22:45 No i poza tym, jak na moje oko, było słabo technicznie. A tymczasem jurorzy chwalą prawie wszystkich, zupełnie nie wiem za co. Może ci ludzie w większości są po prostu za młodzi, zbyt niedojrzali emocjonalnie? Bo rzeczywiście brak między nimi chemii, przez co brak wyrazu tańcom. Solówki też kiepskie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 29.04.09, 22:48 pani raczy zartowac. solowki byly udane. a przynajminej solowki dziewczyn. Ada bardzo stylowa, Ani i Kaja po prostu wgniatajace w fotel panowie slabiej, ale Maks zatanczyl chyba nswoja najlepsza solowke, Lukasz ponizej oczekiwan, Kabu swietny typuje pozegnanie z Ada (niestety) i Maksem (oby!) Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: podsumowanie 29.04.09, 23:00 max chyba wkuł na pamięc przemówienie pożegnalne, bo recytuje jak dziewczynka w stroju krakowskim wręczajac goździki waznej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: podsumowanie 29.04.09, 23:09 a za tydzień choreo Diany. dawno nie słuchałam Jacksona. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: podsumowanie 29.04.09, 23:15 nie smiej sie z niego. staral sie trzymac fason i przynajmniej nie zalal sie lzami. a Kinga moglby w koncu przeczytac w jakims slowniku co oznacza slowo "gratuluje" Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: podsumowanie 29.04.09, 23:14 co moglo byc wgniatajacego w fotel w solowce Kaji? ogolnie zauwazam, ze coraz bardziej bezbarwny ten YCD i nie mam na mysli fryzur i strojow uczestnikow:-))) juz mi sie nawet nie chce ogladac powtorek gdy w srode wybieram mecz:-) coraz mniej osob mi sie kojarzy z imienia. zapamietuje ich ze wzgledu na powiedzmy charakterystyczny wyglad, a nie z powodu tanca najgorsze ze dzis po meskich(hehe) solowkach sobie pomyslalam, ze jak mogly mi sie nie podobac kiedys solowki Roofiego:D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: podsumowanie 29.04.09, 23:25 to chyba zamiast ja obejrzec, skakalas po kanalach. Jej solo bylo pelne smaczkow. Rzadko kiedy zaskakuja mnie w tym programie choregorafie do hip hopu. Jeszcze rzadziej w ramach solowek, a tu dziewczyna naprawde dala do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: podsumowanie 30.04.09, 00:17 nie skakalam po kanalach:-) solowki wszystkie widzialam w calosci i zadnych smaczkow gdy Kaja tanczyla nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance LIVE 3 29.04.09, 23:34 otwarcia nie widzialem (sponsored by cholerny autobus 521), wiec sie nie wypowiadam Ada & Maks - wbrew temu, co mowil Maks nie bylo rowno. I jakos mnie nie rzucilo na kolana :/ Eliza i Piotr - jezeli moje oko laika widzi, ze nozki cos nie halo, to chyba musiala tam byc rzeznia. swoja droga to troche dziwne, ze ich nie wytypowano do dogrywki Jadzka i Pawel - w sumie to oboje zatanczyli lepiej, niz bym sie spodziewal, ale nie czuje sie szczegolnie zachwycony. Mysle, ze ta choreografia w innym wykonaniu duzo by zyskala. Ania i Lukasz - kompletnie bez ikry. elementy akrobatyczne swietne, ale calosc jakos dziwnie ospala i bardzo mocno osadzona w ziemi. Jakby przegrywali z grawitacja ;) zwlaszcza Lukasz, czym mnie bardzo zdziwil :/ Kaja i Rafal - moim zdaniem troche nieslusznie ich wytypowano do solowek. Ok, widac bylo braki techniczne, ale ogolny wyraz byl calkiem ok. Julia i Kuba - jedyny wystep tego dnia, do ktorego nie mam sie o co przyczepic. Kuba wyrasta rowniez na mojego faworyta, bo jak na razie jego wystepy plasuja sie miedzy 'bardzo dobrze' i 'znakomicie'. Ale moze niech sie lepiej skupi na tancu i da sobie spokoj ze spiewaniem :) solowki: Kaja - bardzo stylowo, ale chyba troche za spokojnie Ania - zaskakujaca lekkosc wykonania. Jej ostatnie dwa tance w parze nie zachwycaly, ale myslalem, ze to kwestie zdrowotne, ale tutaj byla rewelacyjna Kaja - swietny kawal hiphopu, rewelacyjnie osadzony w muzyce. Jak dla mnie duze zaskoczenie Maks - jego najlepszy wystep solo, ale chociazby do Kai sie nie umywa Lukasz - rozczarowanie. Widac bylo, ze jest zdenerwowany, ale nie wiem, czy to go usprawiedliwia :/ Rafal - bardzo fajna zabawa rytmem, ogolny wyraz pozytywny, ale zaczyna mnie meczyc to jego skupienie/stres podczas wystepu. Przypomnial mi sie Michal z poprzedniej edycji, ktorego wystepy zawsze byly lekkie i fajne w odbiorze. Przy wystepach Rafala zaczynam podzielac jego stres :/ Werdykt: zal mi Ady, ale w tym ukladzie sil w solowkach musiala przepasc. Dziewczyny byly lepsze, a do tego obie sa chyba bardziej wyraziste (chociaz mowienie o dziecku, jakim jest Kaja "wyraziste" jest lekkim naduzyciem). Niemniej Ada bardzo fajnie rozkwitala w tym programie i naprawde mi jej szkoda. Co do Maksa, to bardzo dobrze, ze ten pan juz nikogo nie wygryzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo intro 02.05.09, 13:25 zalapalem sie na poczatek powtorki i musze przyznac, ze intro bylo taaaaakie sobie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: You Can Dance LIVE 3 30.04.09, 07:57 Nie widziałam tańca Julii i Kuby. Z pozostałych obecnie nie pamietam dobrze żadnego, wiec raczej porywajace nie były. Z solówek jak dla mnie najlepiej Ania (bardzo efektownie wyglądała i świetnie dobrała strój do tańca) i Rafał. Martwi mnie to, że chyba juz półmetek finałów, a ja faworyta (taneczniego) nie mam. Kogoś tam lubie bardziej, kogos mniej, ale... Ewentualnie mogłabym wskazać na Elizę (którą strasznie wczoraj ubrali, wygladała jak kulka - taki fason to dla szczuplych dziewczyn z talią i nie 150 cm w kapeluszu) Julię, Łukasza i Kubę. Ale żeby ktoś mnie powalił, to póki co nie. A Maks rzeczywiscie był najsłabszy, także najładniejszy, ale tu o taniec chodzi.;) Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: You Can Dance LIVE 3 30.04.09, 11:09 otwarcie nawet ok, lepsze niz tydzine temu. Ada & Maks - zgadza sie, nierowno i obok siebie...to po co tance w parze?no ale to pomysly choreografow a tancerze tylko uklady wykonuja... Eliza i Piotr - nie rozumiem czemu nie byli typowani do dogrywki?! nie podobalo mi sie, a sukienka Elizy masakra! Jadzka i Pawel - bardzo dobrze, Jadzce lepiej w ciemncyh wlosach, wtedy nie widac masy podkladu na twarzy i niecikeawej cerze... Pawel bardzo fajnie sie rusza, lubie go, chyba nie udaje ?... Ania i Lukasz - kiepskie to bylo, figury owszem ciekawe ale jako para nie wypadli dobrze.Lukasz (ktory mi sie bardzo podoba, mial portki tak jakos nisko osadzone, przez co jego figura tracila) no i bez emocji... Kaja i Rafal - moim zdaniem troche nieslusznie ich wytypowano do solowek. Ok, widac bylo braki techniczne, ale ogolny wyraz byl calkiem ok. zgadzam sie w 100% Julia i Kuba - jedyny wystep tego dnia, do ktorego nie mam sie o co przyczepic. Kuba wyrasta rowniez na mojego faworyta, bo jak na razie jego wystepy plasuja sie miedzy 'bardzo dobrze' i 'znakomicie'. Ale moze niech sie lepiej skupi na tancu i da sobie spokoj ze spiewaniem :) zgadzam sie w 100%, KUBA, ktorego zupelnie nie pamietam z castingow jest tu coraz lepszy...jego walking w zeszlym tygoidniu i teraz ten taniec - KLASA, podoba mi sie!!! solowki: Lukasz - zaskoczyl mnie negatywnie...mam nadzieje ze to byl tylko zly dzien i za tydzien pokaze na co go stac ...bo ma warunki, jest wygimnastykowany itp. mily chlopak zniego... Max - dobrze, ze juz odpadl ale zachowal twarz przy odchocnym a nie jak Jurij co sie rozbeczal ( a ile byl starszy!!!) Ady mi szkoda, bo chyba z Kai mniej pozytu bedzie . Ale przyznam za Anka Kapera byla klasa - super solowka, i lubie ta dziewczyne. A swoja droge niezla ma mame (jak siostra) Rafal Kabu troche mnie zaczyna meczyc choc solowkki ma zajebiste! Odpowiedz Link Zgłoś
seseczka Re: You Can Dance LIVE 3 30.04.09, 12:28 nie podoba mi się ta edycja. jest mdła. tancerze są jakoś amło wyraziści. hm nie pamietam nawet ich imion Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: You Can Dance LIVE 3 30.04.09, 20:29 zgadzam się - w porównaniu z 3 i 1 edycją mniej wyrazistych osób. Też jestem za wspieraniem młodych tancerzy - ale bez przesady. Nie wsztscy są jeszcze dojrzali i nie mają tego doświadczenia życiowego i emocji, które mogliby przekazać w tańcu. A i czemu im tak słodzili? Nawet najlepszy wczorajszy występ - Julia i Kuba - nie był idealny technicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo ycd w niani 01.05.09, 12:27 tvn niestrudzenie kontynuuje zjadanie wlasnego ogona i w najblizszych odcinkach Niani (bo jezeli rozumiem, to oni puszczaja po dwa odcinki w ciagu jednego wieczora) pojawia sie twarze z YCD. Trzeba inwestowac w swoje gwiazdy, wiec nie moglo zabraknac tam jurorow, ale zwabili tez czesc tancerzy. Troche im sie dziwie, ale po tym, jak tvn zwabil do tej wiekopomnej produkcji Kasie Nosowska, wszystko sie moze zdarzyc :/ ciekawe kiedy pojda w druga strone i zaprosza gwiazdy Niani na goscinne wystepy w YCD :/// dokumentacja: film.onet.pl/_i/fotonewsy/n/niania_majowka/g7.jpg btw jezeli dobrze widze, to chlopak w zoltej bluzie to Gabrys, ale kim jest ten na samej gorze obok Wioli? Gleba? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ycd w niani 01.05.09, 15:26 Jakoś malo prawdopodbne mi się wydaje, żeby to był Gleba... a koło Roofiego to kto? wyglada jak Kin ale co on by tam robił? ;P i kim jest dziewczyna w zółtej bluzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd w niani 01.05.09, 15:41 to JEST Kin. Jak widac tez sie skusil na dodatkowa kase i status celeba. Czekam az go wysmiejej Karolina ;) a dziewczyna w zoltym to przeciez Marysia z pierwszej edycji YCD Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd w niani 01.05.09, 20:25 chyba byla tylko jedna, wiec tak - Foryś :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ycd w niani 01.05.09, 21:11 w życiu bym nie zgadła, ze to ona jest na tym zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ycd w niani 01.05.09, 15:45 a co do Kina to KKP go nie wysmieje, bo sama w Niani zagrala ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: ycd w niani 01.05.09, 16:32 ja sie nie znam, wiec pytam - czy teraz jest jakaś moda na takie grzywki jakie ma Roofi i Kabu? Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: ycd w niani 01.05.09, 20:29 Te grzywki zrobiły się bardzo popularne już jakiś czas temu, kiedy Polskę zalała fala "emo". Że tak zacytuję pewne źródło wiedzy: "Stereotypowy przedstawiciel tej subkultury to nigdy nieuśmiechający się nastolatek z czarnymi, lekko przetłuszczającymi się włosami, grzywką zakrywającą 3/4 twarzy, bladą cerą oraz paznokciami pomalowanymi na czarno." Na zdjęciu to Gleba. A jeszcze co do Nosowskiej - miałam szczęście trafić na odcinek, w którym zagrała i myślę, że razem z Chylińską naprawdę miały fajny epizod. BTW Weronika na zdjęciu wygląda na młodszą od Marysi. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd w niani 01.05.09, 20:33 niestety tez sie skusilem na odcinek z Nosowska i uwazam, ze to bylo straszne. Ok, muzyczna kariera Chylinskiej umarla i dziewczyna szuka sobie nowych sciezek, ale na co to bylo Nosowskiej?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: ycd w niani 01.05.09, 22:48 czemu straszne? były na ekranie 2 minuty, Chylińska z tego co pamiętam wrzeszczała a Kaśka chyba powiedziała coś kąśliwego. Odebrałam to pozytywnie, takie to wyszło zadziwiająco naturalne jak na nianię. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: ycd w niani 01.05.09, 20:45 "emo" powiadasz... jednak człowiek uczy się przez całe życie (że tak błysnę banałem). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ycd w niani 01.05.09, 21:13 na szczęście na ulicach nie widać tego trendu ;) albo ja nie widzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: ycd w niani 04.05.09, 10:45 oesu, jakie to było słabe :/ w polskich sitkomach śmiech z taśmy jest naprawdę potrzebny. Bez tego ciężko zgadnąć które teksty miały być z założenia śmieszne :/// Odpowiedz Link Zgłoś