Gość: seba IP: *.udn.pl 04.12.03, 23:02 Na aktorke to by sie nadała nie? Wie jak grac ,teraz wszyscy sie ujmą za biedną Agniesią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eroll1985 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 04.12.03, 23:48 Gość portalu: seba napisał(a): > Na aktorke to by sie nadała nie? Wie jak grac ,teraz wszyscy sie ujmą za > biedną Agniesią ja na pewno się nie ujmę. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:01 A co zrobiła??? Nie widziałam, a strona BB nie chce się otworzyć. Widziałam tylko soft wersję popołudniową. Fryta zaczęła robić zdziwione oczy a'la Leszek. Naprawdę była z nim zżyta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:23 Konkluzja do całego zajścia i toczącego się od dłuższego czasu sporu między Grzybiarką a Aldim jest taka (według eki od Krisa rzecz jasna) - WSZYSTKIEMU WINNY JEST WOJTEK CEJROWSKI!!!! Kris dał to wyraźnie do zrozumienia, mówiąc, że 'a wszystko zaczęło się od tego...' No i pokazali zapłakaną Frytę, kolejny raz mgłę z powitania z Pierwszym Pizgaczem Kubkiem III RP Fryty, znowu jej doły i takie tam sratytaty. Ibisz maglował później Frytę z tego, aby uchyliła całemu narodowi swoją historię i dlaczego tak po boksersku reaguje na zaczepki dotyczące jej famuły. No więc Miss Pobocza zaczęła mówić o swoich ojcu i w pewnym momencie nie wytrzymała - łzy, płacz, wkurwienie i opuściła stołek z tych nerwów (aha, dała do zrozumienia, że ta 'samobójcza' śmierć jej ojca była podejrzana i to był moment, kiedy mi się spodobała, bo fakt jest faktem, Karolinka Wajda i jej udział w tym wszystkim nie jest do końca wyjaśniony...). Metju natychmiast pobiegł za nią, za Metju kamerzyści.. Bonnie i Clyde zamknęli się w służbówce, papparazzi od Ibisza otworzyli drzwi i lecą na lajwa.. Mefju się wkurwia - myslałem że ich zpizga i przy okazji kamery rozpierdoli!! Po pewnym czasie wszystko wróciło do normy, no i Ibisz zaczął jechać po Aldku, że niby kurwa to jego wina, że doszło do tej sytuacji.. żenada - rzygam jak widzę te Ibisza zagrywki!!! Dobrze, że później Doda go kilka razy zgasiła i biedny Krzyś musiał ratować się wpuszczeniem reklam, bo inaczej panna Virgin by go skompromitowała na maksa :)) Zen wybiera na drugie, siada Siemiński... do dupy z taką robotą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:29 Magda dostała tyle minusów? Podobał mi się moment gdy Fryta dostawał od niej minusa: szok i wściekłośc. ;) No ale jak widzę szybko się opanowała i wiedziała jaką przyjąć strategię. Taak... Taka rozpacz po ojcu, aha... A jak tam słynna Doda - cos ciekawego wypaliła? Czy ton ona będzie tą nową osobą? Czy wpisze się do gangu blondynek? Modra też na początku robiła wrażenie "twardej". Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 09:16 najlepiej to przypierdolic jej w pysk.. nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 09:29 Heloł ewrybady, wczoraj lookałem na wiekopomną epopeję w postaci hirołsów górników-wiertników, ale od czasu do czasu robiłem dzikie skoki na baaar, i tak się złożyło że na najlepszy moment też, fryta odjebała taką manianę że myślałem iż lookam na jakiś serial wenezuelsko-brazylijsko-mehikowaty.Była numero uno żenady którą zaplanawała w swoim móżdzku o wym. mikron na mikron.Metju oczywiśćie poleciał za nią, poszczekał na operatorów, i było wielkie buuuum.Aldi z siemiński sobie pogruhali, a zen-kozi syn pokazał że nie jest neutralny jak zapewniał tylko chce się ogrzać w smrodzie spalonego tłuszczu po frytkach z baru na dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:11 rzeczywiscie, przedstawienie pierwsza klasa:((( nawet pisac mi sie nie chce.... zalosne i co? damian posadzi ja na krzesle razem z magda? chyba nie:(( posadzi aldka i magda wyleci a tak swoja droga - co oni wszyscy z tymi 360 stopniami?? to jak to jest - skonczyli podstawowke czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:17 No przecież wiadomo że jak siądzie frytka z siemiński to ta druga nie ma szans, jeżeli fytka i aldi to mamy przedwczesny finał.Z tymi stopniami tak, też dali ciała, aaaaa.. i dobre było jak aldi walnął o uczuciu miedzy nim a siemieniem, że czas jest lekarstwem, haha dojebał do pieca. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:22 a ja mysle, ze fryta mimo wszystko zrobilaby odjazd - nalezy jej sie, dla jej wlasnego psychicznego zdrowia - na sygnale do psychiatry:)) ciekawe, czy polszmat ingeruje w wyniki????? nawet gdyby 90% glosowalo za jej wywaleniem, to czy by tak sie stalo????? zreszta...kto to sprawdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:31 Taaaa... wyniki to druga sprawa, ibis dał do zrozumienia że fryta jest poszkodowana i że trzeba się nad nią ulitować, może też tak być że jak siądzie z siemieniem to przegra, bo ludziska po niej jadą jak po łysej kobyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:36 ... nie moze przegrać ktoś, kto jest lokomotywą tego programu (zdezelowaną i z przebiegiem kilku kółek dookoła świata z Willy'm Fogiem, ale jest!), tak więc nawet gdyby Zen wydymał publicznie kozę dla podniesienia swej popularity a Aldek zrobił sobie tatuaż na fiucie, to Fryta nawet nic nie robiąc w tym czasie tylko szyjąc kolejne korale z pomponów - ma finał jak w banku!!! Chociaż marzą mi się 'romantyczne' gorące - Metju i Płaczka.. byłoby cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.12.03, 10:36 Kurde ja tez wczoraj jako maniak telewizyjny mialam ciezkie zycie, a wic gornicy-wiertnicy obowiazkowo, skok na bar i kurier tvp3 no bo przeciez helikopter pirdyknał, kurde kurde jakos sie wyrobilam ale i obejrzalam amerikan hit i scene dramatyczną i helikopter wow jestem dumna.... A co do fryty to hmm, laska główkuje jak zdobyc popularnosc bo wie ze szanse sa nardzo nijakie wiec teraz ona bedzie uczuciowa mila grzeczna i pewnie znowu wszyscy zaczna sie przytulać (chyba juz za tym zatesknilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:41 Njo....miller wczoraj piznoł blek hołk dałn, ale zaamortyzowała upadek jakubka swoimi superbaloonami i chłopina ma tylko dwa kręgi rozjechane, taaa.... telewizornia wczoraj rozrywała widownię, swoją drogą ciekawe jak z oglądalnością co było lepsze skok na meteor czy na baaaar. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:44 zaryzykuję stwierdzenie,że Miller odebrał trochę widzów Frycie i Ibisz chyba powtórzy wyciskacz łez w sobotę - w zwolnionym tempie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.12.03, 10:45 dopiero wczoraj miałam okazję podziwiać rózowy zestaw Fryty-jak mi Mikolaj takiego kompleciku nie przyniesie,to sie potnę;)) wystep Fryci był w jej stylu-mnie najbardziej podobał się Kris ,jak przygadał Aldiemu,kto jest gospodarzem(a raczej cieciem) i decyduje,co będzie w programie.jejku,jaki on wazny.fajowo ma;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:47 szkoda, że Kris nie dodał tu jeszcze: 'rozumiemy się?? no!' W remake'u ALTERNATYW z powodzeniem mógłby grać odnalezionego pod Sochaczewem, nieślubnego syna Anioła, który za pomocą sms-ów wydawał by dyspozycję lokatorom bloku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 10:51 Ale kozaka już nie rżnoł jak przyszła doda, zakasowała go parę razy i się kurde zakręcił jak faworek w tłusty czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 10:58 zakozaczył przy Dodzie tylko na początku, jak zapodał całemu narodowi, że podobnie jak były men Dody, on też nurkuje na Mazurach :)) Doda jednak szybko odbiła piłeczkę i palnęła o byłym trafionym zatopionym, co mogłoby i do Krisa się odnieść.. :) Z Majdanem i strzelaniem bramek przez niego to trochę pojechała, bo Radek przecież między słupkami biega, no chyba, że z nudów samobója od czasu do czasu pierdyknie. Kurde, kto będzie Jokerem??? Może któryś z dzieciaków Erica?? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:12 do helikoptera millera nalali biopaliwa, to i zlecial:)))) teraz go powinni wozic od szpitala do szpitala, szukac wolnych miejsc az do maja a jokerem powinien zostac Ken wiewiorski:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.12.03, 11:18 tak,tak-ja też chcę Kena;))całego wydepilowanego i z pazurkami pociągniętymi bezbarwnym lakierkiem.cukiereczek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:26 a ja bym chciał tego lovelassa Arka z drugiej edycji - był czadowy - sceny z różami, kiedy to okazało się, że kręci na dwa baty były komediowe maksymalnie.. ciekawe co teraz koleś porabia, tak na marginesie.. a co do soboty, to już teraz czuję, że będę tym jokerem rozczarowany, no chyba że Ibisz na sznureczku jakąś kozę spod samiuśkim Tater przyprowadzi i zakwaterują ją w pokoju Zena. Koza będzie miała okres, Zen wpadnie w depresję, że wybzykać jej nie może i odejdą razem z programu.. kurwa, weekend już czuję i pierdolę 3 po 3 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:35 taaa - likend:))) faktem jest, mogliby sie w polszmacie sprezyc i wsadzic jakiegos odjazdowego na maksa jokera! Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Ale przedstawienie dała Fryta 05.12.03, 11:14 widzę tutaj " cięty języczek", ty to byś sobie dał radę z taką panną Dodą ho ho Frytka potrzebuje psychiatry , jest troszkę niezrównoważona, nie ma się co dziwić aldek za to wystąpił jako organizator - dobry dla tłumów ! idealny i przedsiębiorczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qió_ba Re: Ale przedstawienie dała Fryta IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.12.03, 20:15 Fryta to maxymalna pyta !!!! Wypi...lić ją z Baru bez prawa pojawiania się gdziekolwiek na świecie. Won z tą wieśniarą na Madagaskar !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś