Dodaj do ulubionych

Gorące krzesła 4.12.03 - jakie macie opinie?

05.12.03, 12:45
Wczorajsze gorące krzesła rozwaliły mnie na maxa :)
>>Dramat obyczajowy z Frytą w roli głównej był żenujący. Polsat usiłuje ją teraz na siłę
wybielić, usprawiedliwić jej chamstwo i obłudę. Szczególnie drażni mnie to, że panna F.
żeruje na tragicznej śmierci swojego ojca i nieszczęśliwym dzieciństwie. Czy całe życie
można tym tłumaczyć głupotę? Ja także nie mam rodziców, ale nigdy do głowy by mi nie
przyszło, żeby ten fakt wykorzystywać jako kartę przetargową...
>>Plusy i minusy - totalny szok (może zbyt naiwna jestem), dopiero zdałam sobie sprawę z
manipulacji Fryty i całej posłusznej jej reszty. Utwierdziła mnie w tym scenka, w której
Fryta sugerowała Maćkowi i Damianowi jak trzeba zagłosować (czyli przymierze "strych
barnów";). Wszystko jasne! Dowalili minusy Magdzie, a plusy Damianowi. W ten sposób głosy
nie rozpierzchły się. Magda siada na gorące, Damian typuje Aldiego i wszystko jasne.
>> Najbardziej dupowaty okazał się wczoraj Damian. Najpierw przyjmował pokornie wiadra
pomyj, bo był zagrożeniem (wtedy był u szczytu popularności), a teraz wierzy, że zbiera
plusy, bo się do niego przekonali! Jest jak marionetka, Fryta to wyczuła...
>>Aż się boję pomyśleć, że BAR wygra panna F. ...

Jakie macie uwagi do wczorajszego programu?

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • lahliq Re: Gorące krzesła 4.12.03 - jakie macie opinie? 05.12.03, 13:01
      Polecam wątek "Ale przedstawienie dała Fryta" oraz kilka innych. :)
      • Gość: Amadea Re: Gorące krzesła 4.12.03 - jakie macie opinie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.03, 13:08
        Damian to frajer jakich mało !
        wczorajsze gorące krzesła pokazały o co naprawdę chodzi w Barze i kto kim
        manipuluje( czytaj Fryta).
        biedny turban nie potrafil podać argumntu dlaczego dał minusa Magdzie -
        bełkotał coć o ognisku, że niby Ona nie chciała z nim rozmawiać itd. a kto ,
        przepraszam bardzo wysłuchiwał tych bredni o żonie w Indiach, kto rozmawiał
        cały czas z damianem przy ognisku ? Magda !!!!
        Damian dał wczoraj popis swojej głupoty i naiwności.
        Brawo dla Aldka ! facet ma łeb na karku i dobzre widzi , że w Barze wszystko
        układa Frytka. wiadomo, że to on usiądzie na drugim krzesle. Tak chce Frytka i
        tak będzie!!!!! uniżony sługa nr 2 Damian - posadzi Aldka, sługa nr ! Maciek -
        okazał się cymbałem i cieciem !
        • tropicielka damian 05.12.03, 13:19
          damian to człowiek o bardzo dobrym sercu - i jestem pewna, że nie kumasz połowy
          tego co on mówi...poza tym jest dobrym obserwatorem i przebywa w barze 24 godz
          na dobę - nie sadzę, żeby Frytka nim manipulowała , jest za mała dla niego...
          to jest jego własne zdanie.... i tak program wygra aldek - niestety -
          chciałabym , żeby to był Damian
          • Gość: ckm Re: damian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 13:23
            Myślę że nie do końca tak jest, jakby to powiedzieli barmani w damianie
            nastąpił zwrot o 360 stopni, koniec zabawy i sentymentów, pozerstwa.Zaczęła się
            walka na całego i każdy z nich używa własnych metod w drodze do zwycięstwa.Czy
            to damian czy aldi czy w końcu frytka do finału już blisko wszystkie chwyty
            dozwolone.
          • Gość: Amadea Re: damian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.03, 13:27
            o przepraszam, wielka pani Tropicielka poczuła się urażona !
            to chyba Ty nie rozumiesz rzeczy ,o których mówi Damian, zresztą nie wiem ,
            czy zauważyłaś , że połowa tego co wychodzi z jego ust to bajki i lanie wody ,
            tylko żeby coś powiedzieć.
            wystarczył jeden weekend w Zakopanem, żeby Frytka przekabaciła poczciwego
            Damiana, nie widzisz tego ?
            • tropicielka Re: damian 05.12.03, 13:32
              to nie lanie wody , tylko wyobraźnia i chęć urozmaicenia - jeżeli w to wierzysz
              to tak jak pisałam , nie rozumiesz tego co on mówi, nie poczułam sie urażona ,
              ponieważ nie traktuję tego wszystkiego personalnie
              • Gość: bb Re: damian IP: *.rene.com.pl 05.12.03, 13:50
                Tropicielko, czasem mam wrażenie, że celowo prowokujesz, broniąc stanowiska
                Fryty a teraz Damiana. Wsłuchaj się uważnie w to, co mówi Damian. Większość to
                bzdury. Często używa wyrazów w nieodpowiednim kontekście, jakby nie znał ich
                znaczenia, zdania są chaotyczne, wypowiedzi zagmatwane, niejasne.
                Zgadzam się z tym, że jest osobą niekonwencjonalną, jego pogląd na życie jest
                interesujący, o ile jest szczery, w co wątpię. Iwona Guzowska odkryła wiele
                przekłamań w tym człowieku. Dziwi mnie, że ktoś, dla kogo najważniejsze jest
                celebrowanie słońca, zachwycanie się listkiem na wietrze i ogniem, bierze
                udział w takim programie jak Bar. Zdecydowanie mija się to z głoszoną przez
                niego filozofią.
                Być może Damian dał się zmanipulować Frytce, a być może jest dużo cwańszy i
                prowadzi swoją własną grę. Okaże się. ;)
                • tropicielka Re: damian 05.12.03, 14:00
                  no w końcu sensowne argumenty, wiesz co ja frytki nie bronię i nigdy nie
                  broniłam , po prostu uważam, że nie jest głupsza od innych barowiczów ( nie
                  czyt mądra) - róznica jest taka , że nie krępują ja kamery i nie gra- trochę
                  niezrównoważenia też wchodzi w grę :-)
                  a Damian to osobna sprawa - uważam , że facet jest ponad to - a bar traktuje
                  jak kolejne doświadczenie

• Gość: Amadea Re: damian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.12.03, 13:51
                Damian jest dziwny, często jego wypowiedzi sa bardzo zawikłane i pokręcone,
                jedno zwięzłe zdanie w ustach damiana rozrasta się do zdań dzisięciu. Rozumiem
                o czym on mówi, ale naprawdę , takie gadki są pod publiczkę.
              • Gość: pn Re: damian`owa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 20:57
                to jest nadmierna egzaltacja, rety jaka "ona" jest przeintelektualizowana w dodatku...ble!!!!!!
      • kicia_80 Re: Gorące krzesła 4.12.03 - jakie macie opinie? 05.12.03, 13:14
        ze tez aldek dal frycie argument w sprawie jej ojca...

powiedzial, ze zabijanie ma w genach, no i prosze - wszystko inne niewazne,
        niewazne ze stek pomyj wywalal sie jej z twarzy przez pol godziny, ze grozila
        morderstwem, ze brala sie do rekoczynow - och, ona uslyszala cos o rodzinie !!!
        cala reszta sie nie liczy!! bozeszzzzzzzzzzz....

ciekawe co by bylo gdyby aldek tego jednego zdania w zeszlym tygodniu nie
        powiedzial...jak by to zostalo wytlumaczone?

niestety, magda wyleci w sobote, szkoda
      • kriss_de_valnor Re: Gorące krzesła 4.12.03 - jakie macie opinie? 05.12.03, 13:27
        lahliq napisała:

> Polecam wątek "Ale przedstawienie dała Fryta" oraz kilka innych. :)

Dzięki, poszukam :)
    • Gość: ja Re: Gorące krzesła 4.12.03 - jakie macie opinie? IP: *.bmj.net.pl 05.12.03, 13:36
      jakie Gorące krzesła??? przecież to były Plusy i minusy, a Gorace są w sobotę!!!
      • sonny07 Re: Gorące krzesła 4.12.03 - jakie macie opinie? 05.12.03, 13:56
        no przecież były gorące, bo Bonnie i Clyde'owi tak zady przypiekło, że musieli
        aż do służbówki się ewakuować!! a tam Metju gdyby kamer nie było najpewniej
        gaśnicy swojej by urzył w celu ratowania tyłka Fryty, ona później z jego wężem
        strażackim by walczyła... tylko wszystko zepsuli papparazzi od Ibisza, którzy
        na jego rozkaz za naszą parą odrazu pobiegli, nie dając im wygasić się
        intymnie...
        Yo, Gorące w sobotę - kto ma być jako gwiazda Nurczyńskiego???
        • sonny07 Re: Alex in da BAR !!! shit!! 05.12.03, 14:18
          no to odpowiedź znalazłem sobie sam zerkając na oficjalkę interii. Ludzie!!!
          Gościem specjalnym w sobotę będzie... Alunia Janosz, czyli obecnie star pod
          pseudo Alex (albo -ks, chociaż -x jest bardziej cool, więc obstawiam właśnie
          tak). Chryste, już widze ten szpan jaki ta karakanowa lalka będzie odpierdalać!
          ciekawe czy kicnie na laptopie Ibisza (jak to se podkuliła giry podobnie u
          Rocka w Idolu), albo wskoczy Metju na ręce.. może Zena do duetu wciągnie (a
          propo's: Zen bardzo fajnie dyla, zawsze pizgam totalnie gdy widzę go w pląsach -
          ok!). Eurowizja z Alex Star już niedługo, więc trening w BARdelu wskazany jak
          najbardziej!
          Na finał proponuję Krzyśka Krawczyka!
          • sonny07 Re: Alex in da BAR !!! shit!! 05.12.03, 14:22
            tfu, tfu - nie eurowizja, tylko łorld idol!!! sorrka!
            • eroll1985 Re: Alex in da BAR !!! shit!! 05.12.03, 16:57
              ala ma też szansę pojechać na eurowizję w przyszłym roku, jak tak słucham tych
              kandydujących piosenek to śmiało mogę stwierdzić że ala nagrała jedną z
              lepszych.
    • Gość: lak 360 IP: 213.76.146.* 05.12.03, 14:27
      Zwrot o 360 st. to do licha to samo!!!!!!!!
      180!!!!!!!!
      Ja rozumiem, że głąby w Barze tak mówią ale szanowni forumowicze, chyba za
      dużo Baru.
      • Gość: KIRA Re: 360 IP: *.crowley.pl 05.12.03, 14:29
        No ptrzeciez wszyscy pisza że zwrot jak to mówia bazrowicze 0 360 st
      • kicia_80 Re: 360 05.12.03, 14:29
        Gość portalu: lak napisał(a):

> Zwrot o 360 st. to do licha to samo!!!!!!!!
        > 180!!!!!!!!
        > Ja rozumiem, że głąby w Barze tak mówią ale szanowni forumowicze, chyba za
        > dużo Baru.
        ________________________________________________________________________________

Laku - czytaj uwaznie:)))))))))))))
        a potem jeszcze raz przeczytaj, tym razem wolniej:)))))))))))
        i jeszcze raz - ze zrozumieniem:)))))))))))))
      • Gość: s_l Re: 360 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 14:36
        nie nerwujsja! szanowni forumowicze tez to zauwazyli i teraz pisza tak celowo ;)
        ale dobrze od czasu do czasu zwrocic na to uwage, zeby nie nie przyjelo jako
        zwrot wlasciwy
        romuald mnie dobil jak tez powtorzyl ostatnio zelazne 360
        • sonny07 Re: 360 05.12.03, 14:38
          teraz czas na Ibisza, aby zrobił to samo :)) poza tym romuALD wczoraj też z tym
          lekarstwem nieźle pojechał :)) cóż, Siemiński na niego działa!
    • Gość: pn a co oni z tym "moją osobą"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 20:53
      kazy oprocz Aldka mowi "moja osoba", z "moja osoba" nie mozna to juz o sobie poprostu powiedziec ja, mnie itp??!!!jakie to egzaltowane....
      • Gość: telewidzka Manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.03, 22:23
        Przerwa w glosowaniu wiec sobie popisze. Zaczne od Damiana. Damian to dla mnie
        z gruntu falszywy czlowiek, mitoman i chociaz jestem filologiem ze skrucha
        przyznaje, ze po wielokroc nie pojmuje jego belkotu. Wsluchuje sie i wsluchuje
        w ten stek glupstw, nie powiazane ze soba znaczeniowo slowa, nieskladne zdania,
        niedokonczone mysli, slowa uzywane sprzecznie z ich znaczeniem, caly slownik
        wyrazow obcych tyle, ze uzytych w niewlasciwych kontekstach. Slucham jego
        przedziwnych opowiesci o milosci z dziwczyna spotkana na bazarze, ktora do
        niego dzwoni ale ktorej adresu nie zna. Ba, jej nie zna:) Slucham o calowaniu
        dwoch dziewczyn raz reka na piersi jednej, raz reka na piersi drugiej panny i
        mysle sobie ze Damian to prawiczek. Mysle tez, ze jego filozoficzne opowiesci o
        milosci, dobroci i zrozumieniu tak sie maja do prawdziwych cech i poczynan
        Damiana jak Frytka do cnotliwej panny. Odbieram Damiana jako szczwanego lisa,
        ktorego metody na osiagniecie celu przynosza owoce. Damian nie ma w sobie ani
        sprawiedliwosci ani pozytywnych uczuc, nie potrafi docenic ludzi mu zyczliwych.
        Magda S. Ktos mnie tu wysmial gdy nazwalam ja romantyczka jednak potrzymuje
        swoje zdanie. Do tego naiwna romantyczka ale lubie ja.
        Maciek. Sadze ze jego powiedzenie o 360 stopniach przejdzie do dowcipow
        podobnie jak Zawadzki Tomali. Gardze nim, to chlystek. Mam w pamieci twarz jego
        ojca, nobliwego pana i zastanawiam sie co mysli o uczuciowym zwiazku syna i
        jego zachowaniu?
        Frykowska. Wiele tu powiedziano na jej temat. Ktos podpisujac sie
        obiektywna "obiektywnie" uznal ze nie jestesmy od niej lepsi wiec nie mamy
        prawa do krytyki. Przy calym bagazu moich wad jestem od niej znacznie lepsza.
        Aldek. Ciagle jeszcze go lubie ale stracil u mnie wiele komentujac wobec Macka
        sprawy intymne.
        Bar. Zwykla manipulacja. Zaden widz, zaden sms niczego tu nie zmieni. Reguly sa
        naginane dla potrzeb programu. Ma wygrac Frykowska wiec wygra. No chyba zeby
        kogos zabila, wtedy moze ja wyrzuca ale tylko moze.
    • spatologizowana_sempiterna Moja opinia 07.12.03, 11:29
      Były tak gorące, że sobie oparzyłem DUPĘ!!!!
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka