rosemadder 18.05.09, 22:47 ale nuuuudny odcinek jedynie piosenka Juli niezła Tiger poraził mnie swoją głupotą, chyba był po kilku głębszych... Julia K. miła, sympatyczna ale bez rewelacji rozmowy tez do kitu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laracroft82 Re: SMS 18.05.09 18.05.09, 23:32 Tiger był nawalony jak meserszmit :] ledwo co mamrotał pod nosem, a juz najbardziej mi sie chcialo smiac jak Majewski prowadził go pod pache do prezentu :D ...a Julka całkiem pozytywnie, naturalna, fajna dziewczyna..rozmowy słabiutko...niestety teraz coraz rzadziej trafiaja sie smieszne...az milo powspominac pierwsze odcinki Majewskiego, to były rozmowy w toku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: SMS 18.05.09 19.05.09, 05:23 Słaby to malo powiedziane...masakra. Tiger ...to szkoda slow, nawet nie umiem komentowac tego co pokazał... Julia tez bez rewelacji,anawet napisze, ze sie lekko zawiodlam...myslalam, ze jest calkiem inna niz Brzydula,ktora gra, a okazalo sie, ze to ta sama osoba tylko Ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: SMS 18.05.09 19.05.09, 08:21 Tylko dla niej obejrzałam SMS i mam wrażenie, że ona jest strasznie zamotana w tym wszystkim, nie ogarnia tego ;) Jest chyba nieśmiała. Ale bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: SMS 18.05.09 21.05.09, 18:07 obejrzałem, Michalczewski w porządku,nadal w formie i niegłupi facet, a ta aktorka ? bez pobrzydzania wywołuje odruch wymiotny,sorki i dla- tego tego serialu nie oglądam,mimo,że "światowy" i "sprawdzony" i ohhh,ahhhh,ohhhh,ahhhh,oooołłłl nołłł,he,he,sorki drogie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś