janigor1 23.05.09, 22:57 Górniak cudownie zaśpiewała piosenkę Whitney Houston! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: JOS Górniak 23.05.09, 23:20 1. piosenka Dolly Parton. Whitney jest jednym z wielu wykonawcow, ktorzy zrobili cover. 2. odwalanie takiej prywaty w tv wyglada smiesznie, jezeli pamieta sie jej procesy o naruszanie prywatnosci. 3. dziwny patent z tymi czarno-bialymi zdjeciami syna. Wygladalo jak jakis wystep typu in memoriam :/ 4. o dziwo zabraklo slynnego zdjecia z kupa. 5. cale szczescie syn podobny do matki, a nie do ojca, chociaz taki kroj ust u faceta budzi skojarzenia z Jokerem. 6. Edyta fatalnie wygladala, jak taka mocno pudrowana ryczaca czterdziestka, ktora ma problemy z alkoholem. Ale to chyba jakis trend jest - Drew Barrymore podobnie wygladala (kosmiczny tapir + bardzo mocna tapeta) na Zlotych Globach, albo Oskarach. 7. ten wyglad plus zapewniania o tym, jak bardzo kocha syna droga wolnych skojarzen przypomnialy mi genialna role Jandy w filmie "Kochankowie mojej mamy". ale poza tym to byl cudowny wystep ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: JOS Górniak 23.05.09, 23:25 Wyglądała jak pudernica, to fakt, ale zdolna jest bestia, jak żadna w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: JOS Górniak 24.05.09, 11:48 kubissimo napisał: > nie zapominaj o Paulli ;))) Paula to tylko imitacja, zdolna,to prawda, ale nie ma tego "czegoś"... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOS Górniak 25.05.09, 16:28 Pewnie chodzi o Iwonę Węgrowską. Jest porównywana z Edytą. Ja tam żadnego podobieństwa nie widzę/słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: JOS Górniak 24.05.09, 09:33 Wlasnie obejrzalam, bo mam slabosc do tej piosenki (guilty pleasure ;) ) i sorry, ale tak zenujacej i infantylnej osoby jak Gorniak NIE MA NIGDZIE WE WSZESCHSWIECIE. To lzawe "kocham cie synku" na koniec przyprawilo mnie o czerwonego polika i gwaltowne zamkniecie okna w przegladarce. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: JOS Górniak 24.05.09, 23:28 dzika_rzeka napisała: > sorry, ale tak zenujacej i infantylnej osoby jak Gorniak NIE MA NIGDZIE WE > WSZESCHSWIECIE. To lzawe "kocham cie synku" na koniec przyprawilo mnie o > czerwonego polika i gwaltowne zamkniecie okna w przegladarce. Edytka ma wyrzuty sumienia i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: JOS Górniak 24.05.09, 12:14 kim jest ten ładny chłopiec, który śpiewał I wanna know what love is? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOS Górniak 24.05.09, 12:43 jak to kto? gwiazda! i zgodze sie - ladna gwiazda ;) ps. Maciej Jachowski Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOS Górniak 24.05.09, 13:56 Jachowski - aktor znany głównie z epizodycznej roli w MJM (poza nim zagrał jedynie w jednym filmie). Rocznik '77. Co do występu Edyty to samo wykonanie mi się podobało, ale cała reszta (przemowa i zdjęcia) już nie. Powinna sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: JOS Górniak 24.05.09, 15:10 jak zawsze można na was liczyć;) rocznik 77? nie wygląda :) myślałam, że młodszy Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOS Górniak 24.05.09, 20:38 szczerze mowiac tez myslalem, ze jest mlodszy. no ale my, chlopaki z 77 tak mamy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: JOS Górniak 25.05.09, 23:21 kubissimo napisał: > szczerze mowiac tez myslalem, ze jest mlodszy. no ale my, chlopaki z > 77 tak mamy ;) o toto :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: JOS Górniak 27.05.09, 00:26 hesus, jak zwykle atakujesz znienacka :) uklony itp Odpowiedz Link Zgłoś