Gość: halla IP: *.itpp.pl 12.12.03, 17:36 nie wiem jak Wy ale ja czułam sie dziwnie widząc Damiana tańczącego - gnącego sie przed Magdą , chłopisko poprostu zwariowało , "godowy" taniec Damiana była żenujący . halla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cleo Re: Damian szaleje za Magdą IP: 81.168.185.* 12.12.03, 17:55 Ty pisac po polski? :D A tak serio: dla mnie zenujaca jest obluda tego goscia bardziej, nizli jego taniec - w koncu jest czlowiekiem i podobac mu sie kobieta moze (co z tego ze duzo mlodsza). Skoro mowi tak "pieknie" o duchowosci, ze cialo, powloka zewnetrzna nie ma znaczenia takiego jak wnetrze to jak sie ma to do jego przydzielenia minusa Julii? Jest o niebo inteligentniejsza i nie mniej wrazliwa jak sadze - Magda przez to ze ladna od razu WSZYSTKIM sie wydala sympatyczniejsza, bardziej uduchowiona etc. - co za bzdura! Choc jest jeszcze inna strona calej tej sprawy - Madzia to nastepne ciele mackowe, ktorym doskonale da sie manipulowac - w przeciwienstwie do Julii, ktora od razu dala do zrozumienia, ze jest inteligentna, potrafi obserwowac i co gorsza dla uczestnikow - trafnie komentowac - a to niestety jest konkurencja zwlaszcza na tym etapie baru. Ogolnie zenada! Odpowiedz Link Zgłoś