Dodaj do ulubionych

TVN ścierka na święta

17.12.03, 10:59
czytam w "Teletygodniu" program na święta i co widzę? Ożesz q...a, same
supershitowe superkina, nawet Bolka i Lolka nie nadają!

--
Ten biust,
przykro mi bardzo, ja nie jestem erotomanem,
muszę go zobaczyć ze względów zawodowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: recznik Re: TVN (brudna) ścierka na święta IP: 62.181.161.* 17.12.03, 14:13
      To nie nowosc w TVN. Tam, juz od jakiego czasu, jakis chory zwyrodnialec uklada
      program filmowy (same trupy, eksplozje, serial killerzy, i inne porwane
      samoloty - z prezydentem lub bez). Caly zestaw tego typu "atrakcji" jest
      reklamowany w porze ogladalnosci "familijnej" przez rozentuzjazmowany glos ich
      etatowego lektora. Bylo by dziwne, zeby w swieta Bozego Narodzenia oszczedzili
      widzom swojej paranoi. Poniewaz TVN lubuje sie rowniez w programach reality
      (sama idea "Kawalera do wziecia" byla chora)i durne teleturnieje, mozemy
      spodziewac sie w niedlugim czasie teleturnieju na najbardziej spektakulany
      zamach terrorystyczny, lub reality z obozu szkoleniowego dla przyszlych
      terrorystow. To odpowiadalo by duchowi obecnej ekipy TVN. Oprocz Faktow i
      Pogody nie ma sensu zatruwac sie TVN-em
      • tswiercz Re: TVN (brudna) ścierka na święta 17.12.03, 16:29
        A Polsat to co.
        Poraz 20 Kevin sam w domu. Ludzie, na Kevina pojde nawet do kina jezeli bedzie
        taki tytul: "Kevin sam w grobie"
        • Gość: Kazu Re: TVN (brudna) ścierka na święta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.03, 21:03
          He, he, dobre... Ja unikam TVN-u. Nawet Faktów. Bo to jakieś ichnie fakty.
          Fakty, jak fakty, ale te lisie komentarze... politikus vulgaris...
          W ogóle TVN mnie zawiódł. Nie wiem, czy ktoś pamięta jak zaczynali. Od
          wczesnego ranka szła u nich radiowa trójka. Szybko od tych ambicji odstąpili,
          choć było to zamierzenie ambitne. Teraz TVN jest nie do oglądania. Nie potrafię
          wymienić żadnego tytułu ich nowych programów. Nic sie nie da oglądać. Ale im
          idzie, idzie o kasę. Ta pewnie nie jest zła. I o to idzie. I na zdrowie. A Lisa
          na posła. Do UE.
        • Gość: recznik Re: TVN (brudna) ścierka na święta IP: 62.181.161.* 18.12.03, 12:54
          Za seria "Kevin sam w ..." nie przepadam, za Polsatem tez nie. Ale w Boze
          Narodzenie, lepszy bylby faktycznie Bolek i Lolek niz Liberator-Terminator-
          Predator i inne -ory. To nie te klimaty. Wole obejrzec po raz setny "Opowiesc
          wigilijna" wg Dickensa, bo to jest przekaz na czasie i w klimacie. Niech sie
          potem nikt nie dziwi, ze na swiecie i w tym kraju kroluje defetyzm. Taka dawka
          jadu i wszelakiego gowna, jaka generalnie serwuje telewizja (wszystkie stacje)
          zdolna jest zabic tura, albo i cala armie napoleonska. Wesolych Swiat !
        • arkasza3 Re: TVN (brudna) ścierka na święta 18.12.03, 13:02
          tswiercz napisał:

> A Polsat to co.
          > Poraz 20 Kevin sam w domu. Ludzie, na Kevina pojde nawet do kina jezeli
          bedzie
          > taki tytul: "Kevin sam w grobie"
          To i ja wtedy pójdę...
    • Gość: nuna Re: TVN ścierka na święta IP: *.bpl.vectranet.pl 17.12.03, 21:28
      W TVP podobnie po raz 157 będzie "Potop".
      • Gość: anowi Re: TVN ścierka na święta IP: *.bwe / 193.201.139.* 18.12.03, 13:59
        i koniecznie cały cykl "sami swoi"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka