Dodaj do ulubionych

Marta Hoffer z Na Wspolnej

19.12.03, 13:53
to mlode dziewcze co gra marte robi takie glupie miny i co chwila bez powodu
pokazuje mi cale uzebienie, ze psuje mi cala przyjemnosc ogladania tego skad
inad fajnego serialu. skad oni biora takie beztalencia, czyzby nie bylo w
polsce fajnych dziewczat do zagrania prostej roli. a moze to jakas krewna...
Obserwuj wątek
    • Gość: eroll Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.chello.pl 19.12.03, 14:36
      przesadzasz, bardzo fajna dziewczyna.
      • Gość: Kaska Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 16:24
        To fakt , przesadzasz , ja uwazam , ze z tej calej serialowej mlodziezy to ona
        gra najlepiej
        • Gość: Tawananna Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 20:31
          IMHO przesadzasz. Krewną raczej nie jest, ma nawet doświadczenie aktorskie:
          wcześniej grała w serialu "Trzy szalone zera", miała też drugoplanową rólkę
          w "Dużej przerwie", poza tym o ile się orientuję podkładała też głosy to
          sporej ilości zdubbingowanych filmów (ale wtedy nie widać zębów ;D). Słyszałam
          plotkę, że miała grać córkę w adaptacji filmowej "Nigdy w życiu"; dostała się?

I jedno pytanko mniej na temat - skąd wzięli tego chłopaka, który gra Igora?
          Czy ma jakieś doświadczenie? Ciekawi mnie to, bo wiem, że na pewno
          organizowali casting.
    • Gość: piter Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 21:20
      a ja myślę, że alurat ona gra stosunkowo dobrze - w "Na Wspólnej" są o wiele
      wiel gorsze egzemplarze. Poza tym dziewczę ma miłą buzię.
      • Gość: zaq Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.pl / 195.205.11.* 20.12.03, 21:35
        a nie macie gołej fotki tej dziewczyny?
        • Gość: bonzo Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.k1.isko.net.pl 20.12.03, 22:09
          Cały serial jest do chrzanu , aktorzy niepotrafią grać , tródno się dziwić
          wzieli 2 czy 3 garnitur aktorów do tego filmu .
          Najbardziej sztucznie grają ;
          Facet grający Leszka taksówkarza ,
          Gościu ,który reklamował farby , teraz prezes architekt ,
          Chłopak grający Igora ,
          G Wolszczak , ale jeszcze w miarę ok,
          Reszta może być
    • Gość: Adunia Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 00:09
      Tak , ona bedzie grala corke w " Nigdy w zyciu "
    • Gość: aib Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.icpnet.pl 21.12.03, 21:37
      mnie tez draznia jej miny
    • Gość: Tawananna Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 12:35
      To kto wie, skąd wzięli Igora? Na casting zaproszony był mój kolega,
      najzabawniejsze, że - według niego - mogli zaprosić go tylko na podstawie
      zdjęć i danych wysłanych na casting do "Idola"... (do "Drogi do gwiazd" też
      startował, ale go nie fotografowali) Możliwe li to?
      • Gość: yaga Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.spray.net.pl 22.12.03, 12:50
        Ja słyszałam, że chłopak grający obecnie Igora przyszedł jako osoba
        towarzysząca swojego kolegi i jakoś tak przez przypadek spróbował i go
        wzięli...:P Jest zupełnym amatorem.
        • Gość: eroll Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.chello.pl 22.12.03, 13:23
          ja z kolei słyszałem że poszedł na casting z dziewczyną ale zamiast nią
          zainteresowali się nim, wcześniej nigdzie nie grał, jak na amatora moim zdaniem
          radzi sobie całkiem nieżle.
          • Gość: aib Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: 150.254.192.* 24.12.03, 10:39
            wlasnie!!! na pewno lepiej niz Marta
      • Gość: channah Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.acn.pl 24.12.03, 14:19
        Jakub Wesołowski (gra Igora Nowaka). Ma 17 lat i chodzi do 3 klasy XXIII LO im.
        Marii Skłodowskiej-Curie w Wawie. Jego przygoda z serialem zaczęła się całkiem
        niespodziewanie. Do tej pory nie zagrał w żadnym filmie, ani nawet w
        reklamówce. Zupełnie przez przypadek pojawił się w agencji. Zaproponowano mu
        współpracę i po tygodniu wysłano na pierwszy casting, który udało mu się
        wygrać. Sam Jakub uważa, że tak zaczęła się największa przygoda jego życia, a
        jak przygoda to i zabawa.
        To informacje z konferencji prasowej.
        Pozdr.
        • Gość: eroll Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.chello.pl 24.12.03, 16:20
          to kuba chodzi do klasy zbiorczej? No to chyba kiepski z niego uczeń.
          • Gość: channah Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.acn.pl 24.12.03, 19:44
            tak, i na dodatek jednocześnie :-)
    • Gość: tralala Re: Marta Hoffer z Na Wspolnej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.12.03, 22:49
      calosc jest do bani, podzespoły rownież. Scenariusz pasjonujący jak wyklady z
      metodologii stosowanej, gra aktorow i scenografia naturalna jak blond pasemka u
      mulatki a muza..... szkoda gadac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka