Gość: s_l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 13:08 od dzis 1755 ja tam sie ciesze, a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniq_c Re: PRZYJACIELE w polsacie 22.12.03, 13:14 nawet nie wiesz jak baaaaaaaaaardzo ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: PRZYJACIELE w polsacie 22.12.03, 13:34 Od początku będą lecieć - od pierwszego odcinka? Fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: PRZYJACIELE w polsacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 13:39 nie, od slubu rossa z rachel w vegas Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: PRZYJACIELE w polsacie 22.12.03, 15:08 Gość portalu: s_l napisał(a): > nie, od slubu rossa z rachel w vegas to ja sie sprężam ze sprzątaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: PRZYJACIELE w polsacie 22.12.03, 15:22 no to extra!!!:)) swietna wiadomosc:)) juz sie balam ze jak sie bar skonczyl to nic nie bedzie i bede skazana na drzyzge! Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: PRZYJACIELE w polsacie 22.12.03, 15:55 Dla przypomnienia: wszyscy są w Vegas. Monica i Chandler postanawiają się pobrać. Kiedy idą do pałacu ślubów, aby powiedzieć sobie "tak", widzą pijanego Rossa z równie pijaną Rachel, którzy właśnie co wzięli ślub... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: PRZYJACIELE w polsacie IP: *.chello.pl 22.12.03, 19:56 rozumiem, ze to 8 seria ja jestem w srodku 10tej :) ale i tak pewnie bede ogladal na Polsacie :D przyjaciele tak predko sie nie nudza :) Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: PRZYJACIELE w polsacie 22.12.03, 20:51 podobnie jak kubu - jestem w połowie 10 sezonu. z sezonów 1 - 9 nie opuścilam żadnego odcinka. a w google wystarczy wpisac "friends" i znajdzie się mnóstwo stron ze streszczeniami wszystkich odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
g.aleksandra Re: PRZYJACIELE w polsacie 22.12.03, 21:01 jak fajnie widze ze nie tylko ja jestem zapalona fanka przyjaciol tez jestem w polowie 10 serii i nie moge sie doczekac az po nowym roku beda nowe odcinki w stanach zeby je sciagnac pozdr dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś