Dodaj do ulubionych

Sciema w World Idolu????

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.12.03, 21:02
Ciekawe.. Na RTL Wlasnie wystapila Alex, a Wojewodzki do niej - po pierwsze
po angielsku, po drugie - z dwoma flaszkami, ktore juz chyba wczesniej w
Polsacie dawal Anglikowi... Hmm... Czy aby na pewno komentarze jurorow sa
komentarzami jurorow???
Obserwuj wątek
    • bigrock Re: Sciema w World Idolu???? 25.12.03, 21:17
      No wlasnie tez to zauwazylem, niestety z powodu niemieckiego lektora nie
      zrozumialem co mowil i czy mowil to samo co gosciowi z Australii, jesli tak to
      by znaczylo, ze sobie pocieli komentarze i przyporzadkowali do poszczegolnych
      uczestnikow jak chcieli ;-)).
      • Gość: germanista Re: Sciema w World Idolu???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.03, 22:54
        Dokładnie tak zrobili. RTL się tym zbłaźniło - nie wiedomo jakie jeszcze opinie
        pozamieniali... Tylki i tak żaden Niemiec się nie zorientuje.
        • Gość: batuszka Re: Sciema w World Idolu???? IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 25.12.03, 23:00
          ale powstaje problem - kto pociął???
          bo jeśli rtl, to chcieli nas nieźle ośmieszyć (że niby wojewódzki taki łąskawy
          dla Polki)
          ale równie dobrze mógł to zrobić polsat...
          choć gdzieś czytałam relacje zaraz po nagraniu WI, ze te buteklki powędrowały
          do Austraijczyka, więc może ten nasz polsat nie wali takiej ściemy...
    • Gość: elen Re: Sciema w World Idolu???? IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.12.03, 23:12
      Ja myślę, że sciema nie tylko pod względem sterowania opiniami jury (wycinanie,
      zamienianie), ale też nachalnego promowania Angielskiegio i Amerykańskiego
      Idola - myślę, że cały ten show jest zrobiony tylko 'pod nich' - zeby jeszcze
      bardziej ich wypromowac i sprzedac wiecej ich płyt - wszystkim tym steruje
      wytwotrnia. Sędziowie z Anglii i Ameryki czują się w tym programie jak władcy i
      szefowie (Amerykanin chyba powiedzial że chętniej zatrudniłby żółwia niz
      Wojewodzkiego - swoja droga jakiez to błyskotliwe ;)) - są chamscy (vide tekst
      do ostatniego uczestnika o jego wyglądzie) ale nie tak wygadani czy błyskotliwi
      jak Powiatowy, i myślę że sa nieźle sfrustrowani z tego powodu :) Poza tym,
      Wojewodzki utrudnia im promocję ich 'towaru' i kradnie show, stad ta krytyka z
      ich strony.
      • Gość: Gosia Re: Sciema w World Idolu???? IP: *.chello.pl 26.12.03, 12:40
        Dokladnie mam takie samo zdanie o jurorach z Anglii i USA choc niestety
        wstydzilam sie ogladajac niektore wypowiedzi Kuby.
    • Gość: wstydliwy Re: Sciema w World Idolu???? IP: *.acn.pl 25.12.03, 23:39
      wstyd panie wojewódzki
    • Gość: jola Program denny, jedyna jasny punkt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 14:38
      to Kuba i Belg z Nirvaną
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka