Dodaj do ulubionych

wow-IDOL z NORWEGII

IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.03, 00:34
wlasnie ogladam powtorke..i super glosik..co prawda wyglad nie tego..ale czy
kazdy piosenkarz musi wygladac jak latino macho?!
mam nadzieje ze wygra
Obserwuj wątek
    • westpoint Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII 28.12.03, 11:44
      Całkowicie się z Tobą zgadzam. Z tych wszystkich on najbardziej mi sie podobał.
      Super głos, o wyglądzie złego słowa nie powiem. Mnie się nawet podoba :-)
      • Gość: renia Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:19
        zgadzam się z wami!
        • Gość: eroll Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.chello.pl 28.12.03, 13:55
          również się zgadzam.
          • Gość: aska Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 28.12.03, 17:31
            me too, me too:)
      • Gość: Tony Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.crowley.pl 02.01.04, 00:09
        Kurt jest rewelacyjny, jego wygląd mnie powalił od razu na niego głosowałem.
        Reszta to popowe wymoczki lansowane przez koncerny z naszym Alexem włącznie,
        która sama nie wie czego chce.Od razu widać,że Kurt lubi spiewać jest to jego
        pasja a dla pozostałych nadrzednym celem jest zdobywać 1 miejsca

Pozdrawiam
    • Gość: Julenisse Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.ppp1-1.sg-b.tiscali.no 28.12.03, 23:07
      Nazywa sie Kurt NIlsen i pochodzi z Bergen. Jest swietny. A uroda? Tutaj jest
      takich wiecej.
      • westpoint Re: wow-IDOL z NORWEGII 29.12.03, 15:45
        Gość portalu: Julenisse napisał(a):
        >Tutaj jest takich wiecej.

Ja też chce tam mieszkać!

Pozdrawiam Ciebie i całą Norwegię :-)
    • Gość: Julenisse Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.ppp1-1.sg-b.tiscali.no 28.12.03, 23:09
      Kurt Nilsen.
    • aguszak Re: wow-IDOL z NORWEGII 29.12.03, 13:23
      Przykre to, że o sukcesie ma decydować uroda, a o klęsce jej brak... Zresztą
      jest to sprawa tak względna, jak różne są ludzkie gusta. Wg mnie ten Norweg nie
      jest wcale taki paskudny, a za to jaki ma GŁOS!!! Powinien wg mnie wygrać,
      ale... prawa show biznesu są okrutne i z góry można przewidzieć wygraną...
      Paula Younga...
      ;-/
      • Gość: Zio Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: 195.245.217.* 29.12.03, 13:41
        Wielki Bono z U2 śpiewając tę piosenkę, wygląda jakby rzygał i połykał, jakby
        zaraz miał mieć zawał i wylew... A ten hydraulik śpiewa sobie to tak jakby
        właśnie golił swoją typowo norweską, sympatyczną, smiszną gębę!
        Jeśli wygra kto inny, to będzie triumf Milli Vanilli.....
        • yvona73pol Re: wow-IDOL z NORWEGII 01.01.04, 15:25
          no, glos piekny, az ciary przechodza, powinien wygrac, ale nie ma
          sprawiedliwosci na tym swiecie; a ze wyglad hobbicki... no coz, i hobbici maja
          swoich amatorow;
          a spiewal rzeczywiscie na luzie i bes wysilku, trzymam za niego kciuki
          • Gość: katka Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 17:15
            Rewelacyjny był... :-) Dopiero w jego wykonaniu ta piosenka zaczęła mi się
            podobać.
    • Gość: kaela Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:52
      trzymam za niego kciuki! podoba mi się też, że jest skromny i przesympatyczny
    • Gość: ABE Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.dialup.xtra.co.nz 01.01.04, 22:40
      No i wygral! Bravo Kurt, Hobit! Jest to tez sukces dla majych krajow, jak
      Norwegia czy Polska, ze wygral gosciu z zadupia a nie z tej wielkiej Hameryki.
      Zwyciestwo muzyki i talentu nad komercjalisacja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka