Gość: a IP: *.dip.t-dialin.net 28.12.03, 00:34 wlasnie ogladam powtorke..i super glosik..co prawda wyglad nie tego..ale czy kazdy piosenkarz musi wygladac jak latino macho?! mam nadzieje ze wygra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westpoint Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII 28.12.03, 11:44 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Z tych wszystkich on najbardziej mi sie podobał. Super głos, o wyglądzie złego słowa nie powiem. Mnie się nawet podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 13:19 zgadzam się z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.chello.pl 28.12.03, 13:55 również się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 28.12.03, 17:31 me too, me too:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Re: Wielkie WOW - IDOL z NORWEGII IP: *.crowley.pl 02.01.04, 00:09 Kurt jest rewelacyjny, jego wygląd mnie powalił od razu na niego głosowałem. Reszta to popowe wymoczki lansowane przez koncerny z naszym Alexem włącznie, która sama nie wie czego chce.Od razu widać,że Kurt lubi spiewać jest to jego pasja a dla pozostałych nadrzednym celem jest zdobywać 1 miejsca Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julenisse Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.ppp1-1.sg-b.tiscali.no 28.12.03, 23:07 Nazywa sie Kurt NIlsen i pochodzi z Bergen. Jest swietny. A uroda? Tutaj jest takich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: wow-IDOL z NORWEGII 29.12.03, 15:45 Gość portalu: Julenisse napisał(a): >Tutaj jest takich wiecej. Ja też chce tam mieszkać! Pozdrawiam Ciebie i całą Norwegię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julenisse Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.ppp1-1.sg-b.tiscali.no 28.12.03, 23:09 Kurt Nilsen. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: wow-IDOL z NORWEGII 29.12.03, 13:23 Przykre to, że o sukcesie ma decydować uroda, a o klęsce jej brak... Zresztą jest to sprawa tak względna, jak różne są ludzkie gusta. Wg mnie ten Norweg nie jest wcale taki paskudny, a za to jaki ma GŁOS!!! Powinien wg mnie wygrać, ale... prawa show biznesu są okrutne i z góry można przewidzieć wygraną... Paula Younga... ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zio Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: 195.245.217.* 29.12.03, 13:41 Wielki Bono z U2 śpiewając tę piosenkę, wygląda jakby rzygał i połykał, jakby zaraz miał mieć zawał i wylew... A ten hydraulik śpiewa sobie to tak jakby właśnie golił swoją typowo norweską, sympatyczną, smiszną gębę! Jeśli wygra kto inny, to będzie triumf Milli Vanilli..... Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: wow-IDOL z NORWEGII 01.01.04, 15:25 no, glos piekny, az ciary przechodza, powinien wygrac, ale nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie; a ze wyglad hobbicki... no coz, i hobbici maja swoich amatorow; a spiewal rzeczywiscie na luzie i bes wysilku, trzymam za niego kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.04, 17:15 Rewelacyjny był... :-) Dopiero w jego wykonaniu ta piosenka zaczęła mi się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaela Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.04, 17:52 trzymam za niego kciuki! podoba mi się też, że jest skromny i przesympatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: wow-IDOL z NORWEGII IP: *.dialup.xtra.co.nz 01.01.04, 22:40 No i wygral! Bravo Kurt, Hobit! Jest to tez sukces dla majych krajow, jak Norwegia czy Polska, ze wygral gosciu z zadupia a nie z tej wielkiej Hameryki. Zwyciestwo muzyki i talentu nad komercjalisacja! Odpowiedz Link Zgłoś