romy_sznajder 03.03.06, 00:20 Niech nam zyje i posty produkuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romana_polka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:21 200 lat! jedna kolejka na mój koszt :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:21 Erałndka ma urodziny, czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:23 tak, dokladnie o pierwszej w nocy. juz za chwileczke, juz za momencik.... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:23 tak by wynikało z kontekstu,panie szanowny ,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:24 O rany, dzięki. Właśnie wysłuchałam sto lat przez telefon :) Kochani jesteście, jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:25 A nawet 200 lat, a co! Zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:26 no to stawiam kolejkę, może w końcu sie porządnie upiję na forumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:27 Milion buziaków i uścisków!!:) Serca jak dzwon i mnóstwa dobrego humoru na codzień!!:) I niech REM przyjeżdża do Polszy dwa razy do roku co najmniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:31 o tak tak! R.E.M. ze dwa razy do roku koniecznie. I jeszcze poproszę o wiaderko kolendry do wąchania :) a co! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:33 Chyba polece wytrzepać beretke z naftaliny i se nałoże coby paradnie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:34 beretki na glowy i po mniecie, niech hymn zaintonuje! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:38 Aaaaaaa! Hik! To tu tysz bal jest??!:))) Niech nam zyje, niech nam zyje, niech zyje naaaam! Allo, prosze balownikow...ja mam jeszcze te nalewke na rybich flakach...podac? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:41 xemxija napisała: > Aaaaaaa! Hik! To tu tysz bal jest??!:))) > Niech nam zyje, niech nam zyje, niech zyje naaaam! > Allo, prosze balownikow...ja mam jeszcze te nalewke na rybich flakach...podac? tą z dorsza??;) lej pani!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:41 dawaj te nalewkie i niech raz z niom będzie koniec ! A w ogóle to dzieki Xem :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:44 Hihihi, niech z niom raz bedzie koniec!:))) To prosze kufle nadstawiac, tutaj w rownym rzadku. Proponuje rowniez zaintonowac jakas piesn...zara... "zabralees seeerce moje"....albo "czarny chleb i czarna kawe":)))) O wlasnie, moze kawusi?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:45 stoje z kuflem i zatykamm nos. Polewaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:48 mi przez sito prosze lać, bez rybich podrobów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:49 przez szkarpete moge nalac, pan woli wlasna czy moja?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:51 nie ważne czyja, ważne, żeby duzo używana, skuteczna znaczy. Ja poproszę bez podrobów i bez łuski jeśli można :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:51 around_the_sun napisała: > nie ważne czyja, ważne, żeby duzo używana, skuteczna znaczy. > Ja poproszę bez podrobów i bez łuski jeśli można :) ta łonuca, skarpeta znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:52 moze byc przechowywana od zeszlego lata w kaloszu? w upale i mrozie, dobrze przegryziona:) bardzo skuteczna, jak mniemam:) Dla pani bez luski, prosze bardzo, juz odlawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:53 xemxija napisała: > przez szkarpete moge nalac, pan woli wlasna czy moja?:))))) czytajac wywody solenizantki decyduje sie na wersje bez filtra jednak:)) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:55 > czytajac wywody solenizantki /.../ to jubileusz, nie solenizowanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:55 oooooooo..hik...ooooooooo! o! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:57 Romy sie prosi uprzejnie o zagryzienie pecherzem dla zwiekszenia mocy napitku! Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:58 jezu:)))))))))))) oplulam sie ze smiechu. szkoda drynia:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:48 Chlupp! Przeciez nalewka nie smierdzi az kurde tak! Zreszta nie wiem czemu do trunku dolaczona byla paczka spinaczy do prania:)) I jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat sto lat niech zyje nam! Stooo lat stoooo lat, sto lat niech zyyyyje namm!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:49 boze, ja na czczo. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:50 na czczo! to sie nawet dobrze sklada, ryby sa posilne podobniez;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:51 ale prosze mamy nowy talent wokalny pod nieobecność Mnieczysławy:)) brawo to poprosz mój spinacz i wychylam ...chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:54 no ja nie wiem czy sprostam, bo ja wcale za duzo pczebojuf nie znam, ale co moge to zapodam:) i tak: oooooo so ho ho ho ho ho hoooooooooo lemijo!!!:))))) i wszyscy prosze, wznosimy ryby do gory i kontynuujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:00 a ja riba ja riba w gardlo se lej w gardlo se lej:)))) taka przerupka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:01 o tak, ja przecież riba! portki se dre, portki se dre! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:02 nawet ta dorszówka niezła jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:03 dla pani przez szpecjalny filter przepuszczona:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:04 no właśnie rylko czasami ościami pluję, ale da sie wytrzymać, porządna skarpeta, porządna :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:05 smakowa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:06 ażem się wzruszyła, że taki cenny trunek rozpracowujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:08 Zaraz moze pojawi sie jakies jadlo? O, bigosik:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:09 a czy ta skarpeta jest s karpia, że tak spytam;)))) hik o ja riba ja riba:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:11 no jakbys pan zgadl, przed ostatnia Wigilia zdarlam nieborakowi szkarpety a potem go zakatrupilam siekiera!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:11 to ja zapodam może śledzika? tak dla pomięszania dorszowego smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:12 Pani zapodaje:))) Czekamy usmiechnieci:)))) (na wszelki wypadek) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:15 rypki rządzą, w takiej czy innej postaci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:14 kiss kiss :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:16 mniecien, Ty mjuzik zapodawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:18 no zapodała przecież grupa Kiss - razy dwa;))) ale łojom:)) a potem dajta hmmm:)) Fish:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:19 Kissy w tych obcisłych kombinezonkach, ojeju! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:21 no:) i wymalowane w bojowe wzory:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:22 Wlasnie doszlo do mnie, ze pani to juz legalnie moze papierosy palic!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:28 no teraz to juz mogie fajcyć a fajcyć! (pisze to małymi literami bo mogie za to w łeb rano dostać :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:33 kto by smiał na solenizantke reke podnieść??:) to ja jeszcze łykne pozegnalny kielonek wywaru z dorsza i udam sie na spoczynek:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:34 na zdrowie Druhu, może Cię przeziębienie opuści po tej dorszówce. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:37 around_the_sun napisała: > na zdrowie Druhu, > może Cię przeziębienie opuści po tej dorszówce. dziękuje prymitywne przeziebienie niby a potwierdziła sie ludowa prawda ze nie leczone trwa 7 dni a leczone tydzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:34 Ja bym dla spokojnosci proponowala zmniejszyc jeszcze litery jednak i napisac od nowa:) Bo te poprzednie to ciagle kurde widac! A ja to nawet je widze podwojnie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:38 a koleżanka to do swojego kufla dolewa zamiast za koleją, a potem takie rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:39 a bo kurrde!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:41 xemxija napisała: > Ja bym dla spokojnosci proponowala zmniejszyc jeszcze litery jednak i napisac > od nowa:) > Bo te poprzednie to ciagle kurde widac! A ja to nawet je widze podwojnie!:) bo za mało pani pije:) jak pani lyknie wiency to bedzie pani widziec ostro jak ten no ostrobok:) albo inny dorsz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:42 płonie ognisko w leeesieeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:44 around_the_sun napisała: > płonie ognisko w leeesieeeeeeeeeeeee > leśniczy rypke nieeeeeeeeeeesieeee;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:45 przy ogniu zaś drużyna wędzenie rozpoczyna Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 20:32 sam pan jestes, kurde, o s t r o b o k!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 20:55 nie kłócić mi sie tutaj o figury geometryczne :) czy raczej o ryby. Masz pani co jeszcze tej nalewki? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:15 tej samej to juz nie, cala wczoraj poszla...ale znam kogos, kto ma nieograniczony dostep do parafialnych zapasow wina mszalnego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:22 :-D ))) a mszalne dzisiaj nawet wskazane, takie ciut lekciejsze po tej tranówce. Gdzież on jest azaliż? Ten znajomy pani? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:31 No chyba juz w piwnicy???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:36 żeby tylko degustować nie zaczął, niby zaprawiony, ale jak zasmakuje to kto wie czy co tutaj przytarga? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:45 to sie przeda butelki i sie nabedzie jakis trunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:49 pani to pomyslowa jednak jestes:) Ino, ze mieu tera juz suszy. No to moze ja na razie coskolwiek chlapne w kufel? Tranowki nie mam, ale nalewka wisniowa by sie znalazla no i piwo z malinowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:50 wybieram nalewke:) daj pani, bo mnie tez cos nie wtenczas:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:55 no to zdrowko. A ja powiem pani, że juto "lece" myslami do Londona a potem "sie przesiadam" i "lece" dalej. No to pacz pani jutro do gory, czy kto nie macha z aeroplana. A teraz chlapnijmy naleweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:12 pijaństwo trwa w najlepsze a młodzież czyta i nabiera wzorców;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:34 co kolega takim kazalniczym tonem? :-D Może by się sam co napił? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:36 no to walne troche jakiej lemoniady z ryb:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:44 z ryb już dzisiaj się nie zapodawa, dzisiaj o mszalnym była mowa, pan nie czytał? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:46 ale mszalne to cienka lurka jest nie bedziemy tu chyba az takiej taryfy ulgowej stosować??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:48 mówisz pan? No to cuś mocniejszego wew takim razie? Pan spojrzy po półkach, pan cos wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:53 no to patrze wyciąg z dorsza wyciąg z ostroboka wyciąg z karpiela wyciąg z kiplinga dżin orientalny:) biere!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:58 z tym ostrobokiem to lepiej pan uważaj :) karpiela to ja z kolei wole nie tykać. Może na ten dżin sie skuszę? No to zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:04 zdrówko!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:07 najlepszego! A dzie ta pani co to sie napić chciała a potem zniknęła? butelki sprzedawać poszła? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:11 poszła ryć w ogródku bo wiosna idzie tak coś mysle;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:16 poszła liczyć krokusy? No paczpan jaka pracowita. zdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:20 around_the_sun napisała: > poszła liczyć krokusy? albo inne tulipy;)) > No paczpan jaka pracowita. > zdrówko > no:)! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:21 albo karpiele może sadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:27 z bułeckami??:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:29 karpiele tylko z bułeckami :) Aaaaa! no i na pewno zagon kolendry obsiewa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:37 ło rety! ło rety! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:41 lamentuj pan, lamentuj! wiesz ile to plewienia? trza będzie pomagać. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:55 Bosz, chore ludzie normalnie!:)) Zdrowko!:) Lys mnie sie prapodobnie zakrat do ogrodka i mnie wew klombie ryje, ryjec jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:56 xemxija napisała: > Bosz, chore ludzie normalnie!:)) > Zdrowko!:) > Lys mnie sie prapodobnie zakrat do ogrodka i mnie wew klombie ryje, ryjec jeden > ! no i co z tym lisem?? ze tak nawiąze do tematyki forumowej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:58 No nie wiem jeszcze, przeciez nawet jak go zobacze to go chyba nie zlowie!:)) On sie zakrada sekretnie jak ja spie i pozostawia po sobie dol. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:59 a wewtym dole coś? czy nic? zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:00 around_the_sun napisała: > a wewtym dole coś? > czy nic? > zdrówko! > > czy zostawia znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:00 No dziura wew tym dole tylko:)) Ale pomyslalam sobie, ze moze tez byc i sroka. Moze czego szuka, kosztownosci jakichs, ja wiem? To pod tom sroke:)) Zdrowko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:01 A co ja pije, ze sie tak zapytam, psiepraszam?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:02 Może ona Kohinoora paninego szuka. Ta sroka. Zdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:04 Znaczy, sledzila mnie i o Kohinorze wiedzaca jest!;) A to szuja! Zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:06 schowaj pani dobrze, bo ta sroka to tez sie skoonksem okazać może. Na drugom nóżkie! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:07 pacz pani, a to maszalne wino to ponoć słabowite straśnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:08 ale jak slabe, jak uny ledwo liznal i juz gdzies lezy na balkonie niezywy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:09 xemxija napisała: > ale jak slabe, jak uny ledwo liznal i juz gdzies lezy na balkonie niezywy:))) o przepraszam , ja pilem dzin orientalny mocny!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:10 znaczy takom ścieme nam walnął? no paczpani, kto by pomyślał :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:11 O, na balkonie pewno zimno! zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:13 nie zimno, wew czapie siedzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:14 beretkie mówisz pani naciągnął na uszy? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:15 no, dostałem par avion czapeczkie z lisa angielskiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:16 z kitom:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:16 czyly nie była to sroka? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:17 ze sroki trudno futro zedrzec i czapke uszyc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:17 to pod tom kite! Dzin orientalny, razzz! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:17 zdecydowalim sie na lysa;))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:18 jesli na czapkie to przyznaje lis bardziej nadający sie jest niźli sroka. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:19 siedzi teraz, wie pani, ten lys w kocu. bo mu trochu po galotach wieje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:20 no tak, szkarpetki do cedzenia chwilowo używane były to i wyschnąć muszom. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:19 ale piórko mozna ze sroki dodac bedzie robic w charakterze przyslowiwoej wisienki na torcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:20 no mozna, chociaz lepsiejsze by bylo jakby pawiowi z zupy wyrwac:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:22 to pawie tez u pani brykajom po klombach??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:23 jeszczem se nie sprawila, co mi bedzie dziob darl, podobniez krzykliwe strasznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:24 xemxija napisała: > jeszczem se nie sprawila, co mi bedzie dziob darl, podobniez krzykliwe > strasznie:) to tym spinaczem co był do wywaru z dorsza dodany zatkać dziób pikokowi i bedzie gites cichutko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:23 lys z pawim piórem, z pawiej zupy? Napij sie pani jeszcze troszkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:24 Dawaj pani:)) Po tego pawia! Albo nie, co ja gadam! Zadnych ptakow!!:) Zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:25 paw ma na razie dziób spinaczem zatkany. Pij pani smiało! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:26 a niech bedzie moja krzywda:) no to ciach!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:27 w morde jeża, no to ciach. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:28 a co te wszystkie ludzie śpiom? a dzie mjuzik? może by tak jakim tiketem pojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:29 uny jeszcze nie przyśli:))) moze som w drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:30 za mocno ten lys grzejący jest. Uny tera cięgiem na balkonie siedzi zamiast tu polewać albo muze zapodawać. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:32 niech czape zruca:)))) i w ogole co tam ma;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:33 mam tylko czape i kocyk:) i mnie sie w slabej glowie kreci puszczamy pawia?? bo coś cicho jest, moze by poskrzeczał??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:34 to mu pan te klamerke z pyska zdejmij :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:36 to walim strzemienniaka i udajem sie do krainy snów a ten paw niech tu brzęczy ładnie i atmosfere robi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:37 no to strzemiennego! Oby nam sie! częsciej po nocach gadało... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:38 no to jeszcze raz zdrowko:))) I niech paw pilnuje dobytku i resztek na stole:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:39 zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:36 z balkonu to może nie wypuszczaj pan tego pawia raczej bo przechodniów wystraszyć może. Tych na dole... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:36 pusc pan gadzine przez balkon, moze jak na leb zleci to mu sie odechce dzioba odmykac;)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:41 te pawie to podobno lotne bestie są:) to komu w droge temu szlafmyca;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:55 no to kolorowych snów. Czy mamelo dzisiaj znowu przyjdzie z mopem? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:57 Poltory godziny przyjaciel syrdeczny mnieu czymal na telechonie, juz nie wspomne o tym, ze jutro ma przyjsc, o czym my gadalismy przez poltory godziny u Boga Ojca??? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:57 psze pani, ja juz komputra wylączyłam byłam, alem przylazła z powrotem. Lys powiadasz? Ryje? a to skunks! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:59 No skonks straszny zez tego lysa, bo mi ciagle jednego i tego samego tulypana nadwyreza! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:04 forumowicz_pospolity napisał: > no to patrze > wyciąg z dorsza > wyciąg z ostroboka > wyciąg z karpiela > wyciąg z kiplinga > dżin orientalny:) > biere!:) > tu masz pani do wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:06 wezme ostroboka pol na pol z kiplingiem, tylko kipling niech wedzony bedzie:)) Zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:39 Ale dzisiaj Druhu jak dozyjesz ( i my wszyscy) do rana to juz zdrowy będziesz jak nie przymierzając- ryba :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 02:01 no i kto tera posprząta? znowu na mnie wypadło. czyja to szkarpeta? Proszę odebrać jutro z kosza na pranie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 02:07 ja posprzątam. pod koniec imprezy się pojawiłem i posępnie czekałem ukryty w ciemnym kącie na popłynięcie rybki do końca;) mop w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 08:09 uprasza sie o niesprzatanie bo ja dopiero przyszlam na impreze :)) Sto lat, Around!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 07:32 Jak tam samopoczucie towarzystwa po wczorajszym pijaństwie rybnym???? Czy można się jeszcze przyłączyć do życzeń? NIECH jej gwiAAAAAAzda pomyślności, nigdy nIEEEEE zagaAAAAśniEEEEE.... Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 08:18 sto lat:***** Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 09:14 no proszszsz..a tu balanga całą noc??? jeszcze jeden i jeszszscze raaaz... 100 lat na 100% !!! -------- a po co ci kolendra? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 09:28 duzo szczenscia i slodyczy w dniu urodzin scoutek zyczy Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 10:35 Jeszcze raz wszystkim śliczne dzięki. ^^^^^^^^^^^^^ na kolendrę czekam dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 10:58 Wszystkiego najlepszego!!!! Erałndko bądź z nami do końca świata!:-D Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 11:24 Wszystkiego naj naj naj dla Around!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anieczkapoleczka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 11:33 No to jeszcze ja się dołączę. STO LAT, STO LAT :) Kolędrę mogię wsiać, ale to trochę potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś