Dodaj do ulubionych

STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around!

03.03.06, 00:20
Niech nam zyje i posty produkuje!
Obserwuj wątek
    • romana_polka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:21
      200 lat!
      jedna kolejka na mój koszt :)
    • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:21
      Erałndka ma urodziny, czy jak??
      • romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:23
        tak, dokladnie o pierwszej w nocy. juz za chwileczke, juz za momencik....
      • romana_polka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:23
        tak by wynikało z kontekstu,panie szanowny ,no nie?
      • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:24
        O rany, dzięki.
        Właśnie wysłuchałam sto lat przez telefon :)
        Kochani jesteście, jak zawsze.
        • blubelle Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:25
          A nawet 200 lat, a co! Zdrówka!
          • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:26
            no to stawiam kolejkę,
            może w końcu sie porządnie upiję na forumie :)
    • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:27
      Milion buziaków i uścisków!!:)
      Serca jak dzwon i mnóstwa dobrego humoru na codzień!!:)
      I niech REM przyjeżdża do Polszy dwa razy do roku co najmniej:)
      • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:31
        o tak tak! R.E.M. ze dwa razy do roku koniecznie.
        I jeszcze poproszę o wiaderko kolendry do wąchania :)
        a co!
        • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:33
          Chyba polece wytrzepać beretke z naftaliny i se nałoże coby paradnie wyglądać.
          • romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:34
            beretki na glowy i po mniecie, niech hymn zaintonuje!
            • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:38
              Aaaaaaa! Hik! To tu tysz bal jest??!:)))
              Niech nam zyje, niech nam zyje, niech zyje naaaam!
              Allo, prosze balownikow...ja mam jeszcze te nalewke na rybich flakach...podac?
              • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:41
                xemxija napisała:

> Aaaaaaa! Hik! To tu tysz bal jest??!:)))
                > Niech nam zyje, niech nam zyje, niech zyje naaaam!
                > Allo, prosze balownikow...ja mam jeszcze te nalewke na rybich
                flakach...podac?

tą z dorsza??;)
                lej pani!!:)))
              • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:41
                dawaj te nalewkie i niech raz z niom będzie koniec !
                A w ogóle to dzieki Xem :)
                • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:44
                  Hihihi, niech z niom raz bedzie koniec!:)))
                  To prosze kufle nadstawiac, tutaj w rownym rzadku.
                  Proponuje rowniez zaintonowac jakas piesn...zara... "zabralees seeerce
                  moje"....albo "czarny chleb i czarna kawe":))))
                  O wlasnie, moze kawusi?:))))
                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:45
                    stoje z kuflem i zatykamm nos.
                    Polewaj :)
                    • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:48
                      mi przez sito prosze lać, bez rybich podrobów:))
                      • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:49
                        przez szkarpete moge nalac, pan woli wlasna czy moja?:)))))
                        • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:51
                          nie ważne czyja, ważne, żeby duzo używana, skuteczna znaczy.
                          Ja poproszę bez podrobów i bez łuski jeśli można :)
                          • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:51
                            around_the_sun napisała:

> nie ważne czyja, ważne, żeby duzo używana, skuteczna znaczy.
                            > Ja poproszę bez podrobów i bez łuski jeśli można :)

ta łonuca, skarpeta znaczy.
                          • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:52
                            moze byc przechowywana od zeszlego lata w kaloszu? w upale i mrozie, dobrze
                            przegryziona:)
                            bardzo skuteczna, jak mniemam:)
                            Dla pani bez luski, prosze bardzo, juz odlawiam:)
                        • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:53
                          xemxija napisała:

> przez szkarpete moge nalac, pan woli wlasna czy moja?:)))))

czytajac wywody solenizantki decyduje sie na wersje bez filtra jednak:))
                          • romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:55

> czytajac wywody solenizantki /.../

to jubileusz, nie solenizowanie:)
                            • romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:55
                              oooooooo..hik...ooooooooo! o!
                              • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:57
                                Romy sie prosi uprzejnie o zagryzienie pecherzem dla zwiekszenia mocy napitku!
                                • romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:58
                                  jezu:)))))))))))) oplulam sie ze smiechu. szkoda drynia:)))))))))
                    • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:48
                      Chlupp!
                      Przeciez nalewka nie smierdzi az kurde tak!
                      Zreszta nie wiem czemu do trunku dolaczona byla paczka spinaczy do prania:))
                      I jeszcze jeden i jeszcze raz, sto lat sto lat niech zyje nam!
                      Stooo lat stoooo lat, sto lat niech zyyyyje namm!!:)))))))
                      • romy_sznajder Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:49
                        boze, ja na czczo.
                        • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:50
                          na czczo! to sie nawet dobrze sklada, ryby sa posilne podobniez;))
                          • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:51
                            ale prosze mamy nowy talent wokalny pod nieobecność Mnieczysławy:))
                            brawo
                            to poprosz mój spinacz i wychylam ...chyba:)
                            • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 00:54
                              no ja nie wiem czy sprostam, bo ja wcale za duzo pczebojuf nie znam, ale co
                              moge to zapodam:)
                              i tak:
                              oooooo so ho ho ho ho ho hoooooooooo lemijo!!!:)))))
                              i wszyscy prosze, wznosimy ryby do gory i kontynuujemy!
                              • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:00
                                a ja riba ja riba
                                w gardlo se lej w gardlo se lej:))))
                                taka przerupka;))
                                • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:01
                                  o tak, ja przecież riba!
                                  portki se dre, portki se dre!
                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:02
                                    nawet ta dorszówka niezła jest :)
                                    • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:03
                                      dla pani przez szpecjalny filter przepuszczona:))))
                                      • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:04
                                        no właśnie rylko czasami ościami pluję,
                                        ale da sie wytrzymać, porządna skarpeta, porządna :)
                                        • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:05
                                          smakowa:)))
                                          • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:06
                                            ażem się wzruszyła, że taki cenny trunek rozpracowujemy.
                                            • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:08
                                              Zaraz moze pojawi sie jakies jadlo?
                                              O, bigosik:))))
                                            • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:09
                                              a czy ta skarpeta jest s karpia, że tak spytam;))))
                                              hik
                                              o ja riba ja riba:))))))
                                              • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:11
                                                no jakbys pan zgadl, przed ostatnia Wigilia zdarlam nieborakowi szkarpety a
                                                potem go zakatrupilam siekiera!:))
                                              • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:11
                                                to ja zapodam może śledzika?
                                                tak dla pomięszania dorszowego smaku?
                                                • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:12
                                                  Pani zapodaje:)))
                                                  Czekamy usmiechnieci:)))) (na wszelki wypadek)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:15
                                                    rypki rządzą, w takiej czy innej postaci:))
    • mnietka.kokietka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:14
      kiss kiss
      :)
      • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:16
        mniecien, Ty mjuzik zapodawaj.
        • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:18
          no zapodała przecież
          grupa Kiss - razy dwa;)))
          ale łojom:))
          a potem dajta
          hmmm:))
          Fish:)
          • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:19
            Kissy w tych obcisłych kombinezonkach, ojeju!
            • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:21
              no:)
              i wymalowane w bojowe wzory:))
            • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:22
              Wlasnie doszlo do mnie, ze pani to juz legalnie moze papierosy palic!:)
              • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:28
                no teraz to juz mogie fajcyć a fajcyć!
                (pisze to małymi literami bo mogie za to w łeb rano dostać :)
                • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:33
                  kto by smiał na solenizantke reke podnieść??:)
                  to ja jeszcze łykne pozegnalny kielonek wywaru z dorsza i udam
                  sie na spoczynek:)
                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:34
                    na zdrowie Druhu,
                    może Cię przeziębienie opuści po tej dorszówce.
                    • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:37
                      around_the_sun napisała:

> na zdrowie Druhu,
                      > może Cię przeziębienie opuści po tej dorszówce.

dziękuje
                      prymitywne przeziebienie niby a potwierdziła sie ludowa prawda
                      ze nie leczone trwa 7 dni a leczone tydzien:)
                • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:34
                  Ja bym dla spokojnosci proponowala zmniejszyc jeszcze litery jednak i napisac
                  od nowa:)
                  Bo te poprzednie to ciagle kurde widac! A ja to nawet je widze podwojnie!:)
                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:38
                    a koleżanka to do swojego kufla dolewa zamiast za koleją,
                    a potem takie rzeczy :)
                    • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:39
                      a bo kurrde!:))
                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:41
                    xemxija napisała:

> Ja bym dla spokojnosci proponowala zmniejszyc jeszcze litery jednak i napisac
                    > od nowa:)
                    > Bo te poprzednie to ciagle kurde widac! A ja to nawet je widze podwojnie!:)

bo za mało pani pije:)
                    jak pani lyknie wiency to bedzie pani widziec ostro jak ten no ostrobok:)
                    albo inny dorsz;))))
                    • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:42
                      płonie ognisko w leeesieeeeeeeeeeeee
                      • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:44
                        around_the_sun napisała:

> płonie ognisko w leeesieeeeeeeeeeeee
                        >

leśniczy rypke nieeeeeeeeeeesieeee;))
                        • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:45
                          przy ogniu zaś drużyna
                          wędzenie rozpoczyna
                    • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 20:32
                      sam pan jestes, kurde, o s t r o b o k!!;)
                      • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 20:55
                        nie kłócić mi sie tutaj o figury geometryczne :)
                        czy raczej o ryby.
                        Masz pani co jeszcze tej nalewki?
                        • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:15
                          tej samej to juz nie, cala wczoraj poszla...ale znam kogos, kto ma
                          nieograniczony dostep do parafialnych zapasow wina mszalnego:))))
                          • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:22
                            :-D )))
                            a mszalne dzisiaj nawet wskazane, takie ciut lekciejsze po tej tranówce.
                            Gdzież on jest azaliż?
                            Ten znajomy pani? :)))
                            • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:31
                              No chyba juz w piwnicy???:)))))
                              • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:36
                                żeby tylko degustować nie zaczął,
                                niby zaprawiony, ale jak zasmakuje to kto wie czy co tutaj przytarga?
                                • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:45
                                  to sie przeda butelki i sie nabedzie jakis trunek:)
                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:49
                                    pani to pomyslowa jednak jestes:)
                                    Ino, ze mieu tera juz suszy.
                                    No to moze ja na razie coskolwiek chlapne w kufel?
                                    Tranowki nie mam, ale nalewka wisniowa by sie znalazla no i piwo z malinowym :)
                                    • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:50
                                      wybieram nalewke:)
                                      daj pani, bo mnie tez cos nie wtenczas:)
                                      • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 21:55
                                        no to zdrowko.
                                        A ja powiem pani, że juto "lece" myslami do Londona a potem "sie przesiadam"
                                        i "lece" dalej. No to pacz pani jutro do gory, czy kto nie macha z aeroplana.
                                        A teraz chlapnijmy naleweczki.
                                        • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:12
                                          pijaństwo trwa w najlepsze
                                          a młodzież czyta i nabiera wzorców;))
                                          • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:34
                                            co kolega takim kazalniczym tonem?
                                            :-D
                                            Może by się sam co napił?
                                            • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:36
                                              no to walne troche jakiej lemoniady z ryb:)
                                              • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:44
                                                z ryb już dzisiaj się nie zapodawa,
                                                dzisiaj o mszalnym była mowa, pan nie czytał?
                                                • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:46
                                                  ale mszalne to cienka lurka jest
                                                  nie bedziemy tu chyba az takiej taryfy ulgowej stosować??;))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:48
                                                    mówisz pan?
                                                    No to cuś mocniejszego wew takim razie?
                                                    Pan spojrzy po półkach, pan cos wybierze.
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:53
                                                    no to patrze
                                                    wyciąg z dorsza
                                                    wyciąg z ostroboka
                                                    wyciąg z karpiela
                                                    wyciąg z kiplinga
                                                    dżin orientalny:)
                                                    biere!:)
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 23:58
                                                    z tym ostrobokiem to lepiej pan uważaj :)
                                                    karpiela to ja z kolei wole nie tykać.
                                                    Może na ten dżin sie skuszę?
                                                    No to zdrówko!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:04
                                                    zdrówko!:)
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:07
                                                    najlepszego!
                                                    A dzie ta pani co to sie napić chciała a potem zniknęła?
                                                    butelki sprzedawać poszła?
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:11
                                                    poszła ryć w ogródku bo wiosna idzie
                                                    tak coś mysle;))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:16
                                                    poszła liczyć krokusy?
                                                    No paczpan jaka pracowita.
                                                    zdrówko
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:20
                                                    around_the_sun napisała:

> poszła liczyć krokusy?

albo inne tulipy;))

> No paczpan jaka pracowita.
                                                    > zdrówko
                                                    >
                                                    no:)!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:21
                                                    albo karpiele może sadzi?
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:27
                                                    z bułeckami??:)
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:29
                                                    karpiele tylko z bułeckami :)
                                                    Aaaaa!
                                                    no i na pewno zagon kolendry obsiewa!!!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:37
                                                    ło rety!
                                                    ło rety!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:41
                                                    lamentuj pan, lamentuj!
                                                    wiesz ile to plewienia?
                                                    trza będzie pomagać.
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:55
                                                    Bosz, chore ludzie normalnie!:))
                                                    Zdrowko!:)
                                                    Lys mnie sie prapodobnie zakrat do ogrodka i mnie wew klombie ryje, ryjec jeden!
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:56
                                                    xemxija napisała:

> Bosz, chore ludzie normalnie!:))
                                                    > Zdrowko!:)
                                                    > Lys mnie sie prapodobnie zakrat do ogrodka i mnie wew klombie ryje, ryjec
                                                    jeden
                                                    > !

no i co z tym lisem??
                                                    ze tak nawiąze do tematyki forumowej:))
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:58
                                                    No nie wiem jeszcze, przeciez nawet jak go zobacze to go chyba nie zlowie!:))
                                                    On sie zakrada sekretnie jak ja spie i pozostawia po sobie dol.
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:59
                                                    a wewtym dole coś?
                                                    czy nic?
                                                    zdrówko!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:00
                                                    around_the_sun napisała:

> a wewtym dole coś?
                                                    > czy nic?
                                                    > zdrówko!
                                                    >
                                                    >
                                                    czy zostawia znaczy?
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:00
                                                    No dziura wew tym dole tylko:))
                                                    Ale pomyslalam sobie, ze moze tez byc i sroka. Moze czego szuka, kosztownosci
                                                    jakichs, ja wiem?
                                                    To pod tom sroke:)) Zdrowko:))
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:01
                                                    A co ja pije, ze sie tak zapytam, psiepraszam?:))))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:02
                                                    Może ona Kohinoora paninego szuka.
                                                    Ta sroka.
                                                    Zdrówko.
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:04
                                                    Znaczy, sledzila mnie i o Kohinorze wiedzaca jest!;)
                                                    A to szuja! Zdrowko!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:06
                                                    schowaj pani dobrze, bo ta sroka to tez sie skoonksem okazać może.
                                                    Na drugom nóżkie!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:07
                                                    pacz pani, a to maszalne wino to ponoć słabowite straśnie jest.
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:08
                                                    ale jak slabe, jak uny ledwo liznal i juz gdzies lezy na balkonie niezywy:)))
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:09
                                                    xemxija napisała:

> ale jak slabe, jak uny ledwo liznal i juz gdzies lezy na balkonie niezywy:)))

o przepraszam , ja pilem dzin orientalny
                                                    mocny!!:)
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:10
                                                    znaczy takom ścieme nam walnął?
                                                    no paczpani, kto by pomyślał :)
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:11
                                                    O, na balkonie pewno zimno!
                                                    zdrówko!
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:13
                                                    nie zimno, wew czapie siedzi:))))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:14
                                                    beretkie mówisz pani naciągnął na uszy?
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:15
                                                    no, dostałem par avion czapeczkie z lisa
                                                    angielskiego;)
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:16
                                                    z kitom:)))))))))))))))))))))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:16
                                                    czyly nie była to sroka?
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:17
                                                    ze sroki trudno futro zedrzec i czapke uszyc:))))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:17
                                                    to pod tom kite!
                                                    Dzin orientalny, razzz!
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:17
                                                    zdecydowalim sie na lysa;)))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:18
                                                    jesli na czapkie to przyznaje lis bardziej nadający sie jest niźli sroka.
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:19
                                                    siedzi teraz, wie pani, ten lys w kocu.
                                                    bo mu trochu po galotach wieje:))))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:20
                                                    no tak, szkarpetki do cedzenia chwilowo używane były to i wyschnąć muszom.
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:19
                                                    ale piórko mozna ze sroki dodac
                                                    bedzie robic w charakterze przyslowiwoej wisienki na torcie:)
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:20
                                                    no mozna, chociaz lepsiejsze by bylo jakby pawiowi z zupy wyrwac:)))))
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:22
                                                    to pawie tez u pani brykajom po klombach??;))
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:23
                                                    jeszczem se nie sprawila, co mi bedzie dziob darl, podobniez krzykliwe
                                                    strasznie:)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:24
                                                    xemxija napisała:

> jeszczem se nie sprawila, co mi bedzie dziob darl, podobniez krzykliwe
                                                    > strasznie:)

to tym spinaczem co był do wywaru z dorsza dodany zatkać dziób pikokowi
                                                    i bedzie gites cichutko:))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:23
                                                    lys z pawim piórem,
                                                    z pawiej zupy?
                                                    Napij sie pani jeszcze troszkie :)
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:24
                                                    Dawaj pani:))
                                                    Po tego pawia! Albo nie, co ja gadam! Zadnych ptakow!!:)
                                                    Zdrowko!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:25
                                                    paw ma na razie dziób spinaczem zatkany.
                                                    Pij pani smiało!
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:26
                                                    a niech bedzie moja krzywda:)
                                                    no to ciach!:)))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:27
                                                    w morde jeża,
                                                    no to ciach.
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:28
                                                    a co te wszystkie ludzie śpiom?
                                                    a dzie mjuzik?
                                                    może by tak jakim tiketem pojechać?
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:29
                                                    uny jeszcze nie przyśli:)))
                                                    moze som w drodze:)
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:30
                                                    za mocno ten lys grzejący jest.
                                                    Uny tera cięgiem na balkonie siedzi zamiast tu polewać albo muze zapodawać.
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:32
                                                    niech czape zruca:))))
                                                    i w ogole co tam ma;))))))))))
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:33
                                                    mam tylko czape
                                                    i kocyk:)
                                                    i mnie sie w slabej glowie kreci
                                                    puszczamy pawia??
                                                    bo coś cicho jest, moze by poskrzeczał??;))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:34
                                                    to mu pan te klamerke z pyska zdejmij :)
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:36
                                                    to walim strzemienniaka
                                                    i udajem sie do krainy snów
                                                    a ten paw niech tu brzęczy ładnie i atmosfere robi;))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:37
                                                    no to strzemiennego!
                                                    Oby nam sie!
                                                    częsciej po nocach gadało...
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:38
                                                    no to jeszcze raz zdrowko:)))
                                                    I niech paw pilnuje dobytku i resztek na stole:))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:39
                                                    zdrówko!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:36
                                                    z balkonu to może nie wypuszczaj pan tego pawia raczej
                                                    bo przechodniów wystraszyć może.
                                                    Tych na dole...
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:36
                                                    pusc pan gadzine przez balkon, moze jak na leb zleci to mu sie odechce dzioba
                                                    odmykac;))
                                                  • forumowicz_pospolity Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:41
                                                    te pawie to podobno lotne bestie są:)
                                                    to komu w droge temu szlafmyca;))
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:55
                                                    no to kolorowych snów.
                                                    Czy mamelo dzisiaj znowu przyjdzie z mopem?
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:57
                                                    Poltory godziny przyjaciel syrdeczny mnieu czymal na telechonie, juz nie
                                                    wspomne o tym, ze jutro ma przyjsc, o czym my gadalismy przez poltory godziny u
                                                    Boga Ojca???
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:57
                                                    psze pani, ja juz komputra wylączyłam byłam,
                                                    alem przylazła z powrotem.
                                                    Lys powiadasz?
                                                    Ryje?
                                                    a to skunks!
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 00:59
                                                    No skonks straszny zez tego lysa, bo mi ciagle jednego i tego samego tulypana
                                                    nadwyreza!
                                                  • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:04
                                                    forumowicz_pospolity napisał:

> no to patrze
                                                    > wyciąg z dorsza
                                                    > wyciąg z ostroboka
                                                    > wyciąg z karpiela
                                                    > wyciąg z kiplinga
                                                    > dżin orientalny:)
                                                    > biere!:)
                                                    >

tu masz pani do wyboru.
                                                  • xemxija Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 04.03.06, 01:06
                                                    wezme ostroboka pol na pol z kiplingiem, tylko kipling niech wedzony bedzie:))
                                                    Zdrowko!
    • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 01:39
      Ale dzisiaj Druhu jak dozyjesz ( i my wszyscy) do rana
      to juz zdrowy będziesz jak nie przymierzając- ryba :)
    • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 02:01
      no i kto tera posprząta?
      znowu na mnie wypadło.
      czyja to szkarpeta?
      Proszę odebrać jutro z kosza na pranie.
      Dobranoc.
      • mameluch Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 02:07
        ja posprzątam. pod koniec imprezy się pojawiłem i posępnie czekałem ukryty w
        ciemnym kącie na popłynięcie rybki do końca;)
        mop w dłoń!
      • feber Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 08:09
        uprasza sie o niesprzatanie bo ja dopiero przyszlam na impreze :))
        Sto lat, Around!!!
    • ja27-09 Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 07:32
      Jak tam samopoczucie towarzystwa po wczorajszym pijaństwie rybnym????
      Czy można się jeszcze przyłączyć do życzeń?
      NIECH jej gwiAAAAAAzda pomyślności, nigdy nIEEEEE zagaAAAAśniEEEEE....
      • irenka82 Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 08:18
        sto lat:*****
        • drzejms-buond Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 09:14
          no proszszsz..a tu balanga całą noc???

jeszcze jeden i jeszszscze raaaz...
          100 lat na 100% !!!

--------
          a po co ci kolendra?
          • scoutek Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 09:28
            duzo szczenscia i slodyczy
            w dniu urodzin scoutek zyczy
    • around_the_sun Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 10:35
      Jeszcze raz wszystkim śliczne dzięki.

^^^^^^^^^^^^^
      na kolendrę czekam dalej :)
      • aga_ata Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 10:58
        Wszystkiego najlepszego!!!! Erałndko bądź z nami do końca świata!:-D
    • yoanna307 Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 11:24
      Wszystkiego naj naj naj dla Around!!!
    • anieczkapoleczka Re: STO LAT!!!!!!!!! dla forumowiczki Around! 03.03.06, 11:33
      No to jeszcze ja się dołączę.
      STO LAT, STO LAT :)

Kolędrę mogię wsiać, ale to trochę potrwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka