Dodaj do ulubionych

Polsat szkodzi Polsce

IP: *.chello.pl 28.12.03, 15:49
Tak uważam i już.
Obserwuj wątek
    • ruda_szczurka Re: Polsat szkodzi Polsce 28.12.03, 15:56
      Gość portalu: abc napisał(a):

> Tak uważam i już.

pod natłokiem Twoich niepodważalnych argumentów nie pozostaje mi nic innego jak
      wzruszyć ramionami i postukać się w głowę ;)
      • Gość: abc Re: Polsat szkodzi Polsce IP: *.chello.pl 28.12.03, 16:02
        ruda_szczurka napisała:

>
        > pod natłokiem Twoich niepodważalnych argumentów nie pozostaje mi nic innego
        jak
        >
        > wzruszyć ramionami i postukać się w głowę ;)

Pisałem do inteligentnych, ale pozostałym mogę wyjasnić. Chodzi o
        upowszechnianie za granicą obrazu Polaka idioty i chama. Przykładem takiego
        postępowania jest program "World Idol" i udział w nim Wojewódzkiego, budzącego
        powszechne zażenowanie.
        • ruda_szczurka Re: Polsat szkodzi Polsce 28.12.03, 16:12
          > Pisałem do inteligentnych, ale pozostałym mogę wyjasnić. Chodzi o
          > upowszechnianie za granicą obrazu Polaka idioty i chama. Przykładem takiego
          > postępowania jest program "World Idol" i udział w nim Wojewódzkiego,
          budzącego
          > powszechne zażenowanie.

ten temat został już przerobiony na 28 innych wątkach przez "inteligentnych"
          tak jak Ty i mniej inteligentnch i inteligentnych inaczej. Nic nowego nie
          wniosłaś poza kolejnym zaśmiecającym forum watkiem. Wystosuj petycję o
          zlikwidowanie tej stacji (najlepiej przez zbombardowanie siedziby - pisz do
          Talibów!!!) wtedy bedziemy miec kolejne kilkaset osob bezrobotnych a to napewno
          poprawi wizerunek Polski jako potegi gospodarczej w Europie i nie tylko ;)
          • Gość: abc Re: Polsat szkodzi Polsce IP: *.chello.pl 28.12.03, 16:25
            ruda_szczurka napisała:

>
            > ten temat został już przerobiony na 28 innych wątkach przez "inteligentnych"
            > tak jak Ty i mniej inteligentnch i inteligentnych inaczej. Nic nowego nie
            > wniosłaś poza kolejnym zaśmiecającym forum watkiem.

O przepraszam, ja wyciągam wnioski po tej wielkiej kompromitacji i porażce.

> Wystosuj petycję o
            > zlikwidowanie tej stacji (najlepiej przez zbombardowanie siedziby - pisz do
            > Talibów!!!) wtedy bedziemy miec kolejne kilkaset osob bezrobotnych a to
            napewno
            >
            > poprawi wizerunek Polski jako potegi gospodarczej w Europie i nie tylko ;)

Co tutaj mają do rzeczy talibowie? To nasza wewnętrzna sprawa. Mamy kolejny
            dowód, że tak cenne dobro jak częstotliwości telewizyjne na terenie całego
            kraju znalazły się w nieodpowiednich rękach. Szkodzi to naszym interesom.
            Jeżeli ktoś z władz jest inteligentny, to powinien z tego wyciągnąć wnioski. A
            ludzie pracujący w Polsacie, znajdą pracę gdzie indziej. I będą mieli
            satysfakcję, że swoim działaniem nie szkodzą krajowi. Bo teraz, wybacz, ale
            bardzo szkodzą!
            • ruda_szczurka Re: Polsat szkodzi Polsce 28.12.03, 16:34
              piękną mamy dziś pogodę, nieprawdaż...?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka