Gość: abc IP: *.chello.pl 28.12.03, 15:49 Tak uważam i już. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_szczurka Re: Polsat szkodzi Polsce 28.12.03, 15:56 Gość portalu: abc napisał(a): > Tak uważam i już. pod natłokiem Twoich niepodważalnych argumentów nie pozostaje mi nic innego jak wzruszyć ramionami i postukać się w głowę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Polsat szkodzi Polsce IP: *.chello.pl 28.12.03, 16:02 ruda_szczurka napisała: > > pod natłokiem Twoich niepodważalnych argumentów nie pozostaje mi nic innego jak > > wzruszyć ramionami i postukać się w głowę ;) Pisałem do inteligentnych, ale pozostałym mogę wyjasnić. Chodzi o upowszechnianie za granicą obrazu Polaka idioty i chama. Przykładem takiego postępowania jest program "World Idol" i udział w nim Wojewódzkiego, budzącego powszechne zażenowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Polsat szkodzi Polsce 28.12.03, 16:12 > Pisałem do inteligentnych, ale pozostałym mogę wyjasnić. Chodzi o > upowszechnianie za granicą obrazu Polaka idioty i chama. Przykładem takiego > postępowania jest program "World Idol" i udział w nim Wojewódzkiego, budzącego > powszechne zażenowanie. ten temat został już przerobiony na 28 innych wątkach przez "inteligentnych" tak jak Ty i mniej inteligentnch i inteligentnych inaczej. Nic nowego nie wniosłaś poza kolejnym zaśmiecającym forum watkiem. Wystosuj petycję o zlikwidowanie tej stacji (najlepiej przez zbombardowanie siedziby - pisz do Talibów!!!) wtedy bedziemy miec kolejne kilkaset osob bezrobotnych a to napewno poprawi wizerunek Polski jako potegi gospodarczej w Europie i nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Polsat szkodzi Polsce IP: *.chello.pl 28.12.03, 16:25 ruda_szczurka napisała: > > ten temat został już przerobiony na 28 innych wątkach przez "inteligentnych" > tak jak Ty i mniej inteligentnch i inteligentnych inaczej. Nic nowego nie > wniosłaś poza kolejnym zaśmiecającym forum watkiem. O przepraszam, ja wyciągam wnioski po tej wielkiej kompromitacji i porażce. > Wystosuj petycję o > zlikwidowanie tej stacji (najlepiej przez zbombardowanie siedziby - pisz do > Talibów!!!) wtedy bedziemy miec kolejne kilkaset osob bezrobotnych a to napewno > > poprawi wizerunek Polski jako potegi gospodarczej w Europie i nie tylko ;) Co tutaj mają do rzeczy talibowie? To nasza wewnętrzna sprawa. Mamy kolejny dowód, że tak cenne dobro jak częstotliwości telewizyjne na terenie całego kraju znalazły się w nieodpowiednich rękach. Szkodzi to naszym interesom. Jeżeli ktoś z władz jest inteligentny, to powinien z tego wyciągnąć wnioski. A ludzie pracujący w Polsacie, znajdą pracę gdzie indziej. I będą mieli satysfakcję, że swoim działaniem nie szkodzą krajowi. Bo teraz, wybacz, ale bardzo szkodzą! Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Polsat szkodzi Polsce 28.12.03, 16:34 piękną mamy dziś pogodę, nieprawdaż...? Odpowiedz Link Zgłoś