wlodekbar 28.12.03, 23:37 PISZE PRACE HABILITACYJNA NT. KUBY WOJEWODZKIEGO JAKO FENOMENU. ZBIERAM MATERIALY. PROSZE O OPINIE O KUBIE WOJEWODZKIM. TO MOJA SZANSA NA SUKCES NAUKOWY. KAZDA OPINIA NA WAGE ZLOTA! DOKTOR MUREK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jodey Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 03:19 ludzie..........!!!!!!!!!!1 czy wam odwala? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... 29.12.03, 04:20 No pewnie. A dlaczegoz by nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... 29.12.03, 04:28 A o co tu wlasciwie chodzi? Ja nawet nie wiem, co zlego zrobil ten facet imieniem Kuba Wojewodzki. Jakis skandal? Ja tylko zobaczylem, ze jest wrzawa, ze wszyscy mowia o jednym facecie, tak, jak, nie wymawiajac, swego czasu sejm o aborcji gadal w kolko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IMBAZ Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... IP: *.crowley.pl 02.01.04, 09:36 Spotkałem go raz osobiście. Ryczący osioł. Prywatnie jest jeszcze gorszy niż w telewizji, a co do jego inteligencji miałbym zastrzeżenia. Najfajniejsze jest sposób w jaki zaczyna się denerwować kiedy się go ignoruje... aż w nim kipiało, że nie pozwalam mu się wtracać w prywatną rozmowę, która całkowicie nie miała z nim związku. Jeśli chodzi o światowego idola to jego teksty były o tyle durne co niesmaczne... począwszy od tekstu do publiki arabskiej, że zaraz mu bombę podłożą pod samochód. No i wręczanie krawatu lepperowskiego, durne epatowanie polską polityką niezrozumiałą dla kogokolwiek spoza Polski... i nagminne przypominanie światu, że 'Hej, jestem tu!!! Koleś z Polski'. Żenujący pokaz autopromocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 10:43 Włodziu, sa się zreHABILITUJ, umysówo TEŻ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... 03.01.04, 04:37 Piecyk gazowy, jestes o pokolenie ode mnie mlodszy. Przynajmniej tak przypuszczam, bo przeczytalem w sumie z kilkanascie Twych postow na roznych forach. I dobrze dla siebie samego zrobisz, jesli nie bedziesz sie w ten sposob dowartosciowywal, nieprawdaz? Bo ani Twe posty nie kipia dowcipem, ani nie rzutkie tez. To troche, przepraszam, niekulturalne. Lepiej przejdzmy na Pan. To bedzie nieco bardziej higieniczne. I nie mam do Ciebie żadnych pretensji; wyrosniesz z tego. Pozdrawiam, wyczuwajac, ze jednak jestes dobrym chlopcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... 03.01.04, 05:15 Aha... 1. Musi miec widownie. I musi byc pierwsza damą w towarzystwie. 2. Spore odrealnienie w odczuwaniu siebie, "nietrafione", chybione,i w odczuwaniu sytuacji, w ktorych sie znajduje. 3. Silny imperatyw kreowania sytuacji, w ktorych moze pokazac sie, kim to on nie jest. Zas jesli ktos wylamuje sie spod jego skrzydel, to go albo "na odwałkę", albo zniszczyc w taki czy inny sposob, np. osmieszyc, upokorzyc, zdegradowac. Nieobce mu tez "kopanie lezacego"(vide Arabowie) Sigma: wyrazisty przyklad osoby typu histerycznego:) Patrz np. Kępiński: Psychopatie -> Typ histeryczny. On tam b. dobra i przystepna (dla ludzi jako tako wyksztalconych) analize przeprowadza. Kepinski jest znany w swiecie: umyslowosc plus to, ze kochal ludzi. To drugie, wiadomo, tez niebywale wazne. Suma tych dwu elementow pozwolila mu na b. wnikliwa i wielowartswową obserwacje pacjentow. To tak od strony psychologicznej. Moze moj arcykrótki wywod przyda sie zarowmno Tobie (nie wiem; moze masz to w jednym palcu?:) ), jak i paru innym osobom, ktore interesuja sie KW. PS. I jak taka serdeczna dusza, jaka jest Jacek Cygan, moze z nim wytrzymac w Idolu? No, własciwie moze, bo facet madry, i bierze go takim, jakiem jest. Natomiast to dwie sprzecznie osobowosci, dwie sprzeczne natury. Spojrz w oczy, jeslis wzrokowcem i serdecznym czlowiekiem zarazem: Wojewodzki - egocentryzm, od razu widoczny, Cygan - empatia. Odwrotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... 03.01.04, 05:45 Aha, jeszcze jedno. Piszesz, ze co do jego inteligencji mialbys zastrzezenia. Przypuszczam, ze wiem, o co Ci chodzi. On jest wygadany, wyszczekany; ludzie, co powierzchownie obserwuja bliznich daja sie czesto na to nabierac. Wg mnie w takich przypadkach nader czesto myli sie tu pojecia. Co innego byc inteligentnym, co innego bystrym. Wg mnie KW jest bystry. Nic ponadto. Nawet nie tyle rzutki, co bystry. On mi mentalnie troche przypomina ORMOWCA, ktorego zycie pokopalo (dla tych, co nie wiedzą: Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej, oczywiscie czasy PRL-u), i dlatego stoi na krawezniku przy ruchliwej ulicy i czeka niecierpliwie, by kogos opieprzyc, pouczyc, ze przechodzi przy czerwonym swietle, ze paragraf ten a ten zabrania, a co by bylo, gdyby wszyscy tak przechodzili przez jezdnie etc., etc. Takim funkcjonariuszom nie placono, oni rzeczywiscie opieprzali ludzi, udzielali wskazowek, pouczali etc. za darmo. Tacy ludzi b, czesto kompensowali sobie swoje nieudacznictwo zyciowe. No i nikt nie ma watpliwosci, ze to ludzie bynajmniej o niebogatym zyciu wewnetrznym. Ci ludzie czesto pragneli udowadniac samym sobie, ze sa kims. Mieli taki przymus i tu sie jakos realizowali. KW tez ma przymus, imperatyw pokazywania sobie i innym, ze, i tak dalej. Życie go moze nie pokopalo, ale patrz moj drugi post o osobach typu histerycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... 03.01.04, 05:23 Przeciez to byl z mej strony zart, sarkastyczny. Jeslibym mial napisac prace habilitacyjna o KW, to bylaby ze sto razy za krotka, by zostala przez kogokolwiek przyjeta. Ponadto co to za temat do naukowego opracowania:D Mnie wystarczyl, jak na dzis dzien (jak na "dzis noc" b. krotki, i niepelny przeciez, rys psychologiczny tego faceta, patrz drugi moj watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Broda Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... IP: *.bb.telus.com 03.01.04, 07:38 A na jaki adres mam Ci wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nać. Re: KUBA WOJEWODZKI - PRACA HABILITACYJNA... IP: *.light.csk.pl 03.01.04, 10:13 wczoraj w "Śpiewających fortepianach" Piasek go przegadał.Po raz pierwszy stwierdzam, że chwała Piaskowi. Odpowiedz Link Zgłoś